- 7 Ağustos 2017
- 9.998
- 37.471
- 548
- 29
- Konu Sahibi ankarali_94
-
KoRkma aklini baska bisiye vermeye calis cnmYok cnm o amaçla yazmadım sesten bunaldım biri biliyordur belki diye video yüklüyorum hata diyor onuda anlamadım ki
Hay allahım ya çok da yakından geliyor ses5 katlı apartman cnm en üst katın bir altında oturuyoruz şuan diken üstündeyim resmen bir yerden çıkacak diye
Valla bundan sonra o klozetin kapağında açamam artık benMermer yediklerini İlk kez duydum betona bile çok şaşırmıştım. Geçen haftalarda annemin atölyesine dadanmışlar. 5 tane fare ölüsü attık. İlki açık kalan camdaki sineklikten girmiş, ev 1.kat bahçe var. Kakalarindan anladık onu hallettik, sonraki 4u nereden girmiş belli değil. Şimdilik fare zehriyle hallettik gibi ama inşallah taşı betonu yiyip eve delik acmazlar:))
bir de o evde daha önce dayimlar oturuyordu, konu sahibini ben de korkutmak istemem ama, yengem bi Gece tuvalete gidiyor, klozetin kapağını bir açıyor fareyle göz göze geliyoröncesinde de çamaşır makinesinin borularini kemirdigini duymuş. Bahceden giremezse suyun içinden geliyor bi şekilde tam bi musallat hayvan
Çok özür dilerim korkutma maksadım yoktu ama maalesef bu hayvan çok acayip birşey, siz korkmayın yine de sizin evinizde öyle birşey yok, dua edip uyuyun uykusuz kalmayın
Amin cnm ses kesildi ya yine de uyuyamam ben zatenVala kardes bu muhabbetten sonra bugun ikimizde sabahciyiz anlasilan. Sende evde yalnizmissin zannimca, sen olan sesleri dinle ben gaipten olanlari, Allah yardimcimiz olsun
Benim kafa gitti artık cnmKoRkma aklini baska bisiye vermeye calis cnm
Tamam cnm teşekkür ederim gidebilirsem yaparımHay allahım ya çok da yakından geliyor sessadece geceleri geliyor dimi? Fareler gece çıkıyormuş ortaya. Ay resmen evi yiyor hayvan. Bir önceki mesajımda da yazdim. Seni korkutmak istemem ama düşük ihtimal de olsa oradan tuvalete ulaşma riski var. Geceleri tuvalet kapağının üzerine ağır bir şey koymanda fayda var. "Klozet kapağına kafa atıp eve giren hayvan" diye bi yorum da okumuştum ekşi sözlükte
1 artı 1 ev cnm öyle bi odada yokki salonun yanında yatak odası zaten çokta güzel duyuluyor ama kesildi ses yine birden gelirse kendimi dışarda bulabilirimBence konu sahibini daha fazla korkutmayalim. Bir gecede duvarlari delecek demirleri gececek degil ya. O da zaman ister..klozeti kapatin yeter. Sesin gelmedigi bir odada uyuyun. Sabah erkenden kalkip halledersiniz bu konuyu.
Ay canım sen neden korktun?Yok zaten siz konu sahibine oldukca yardimci olacak bilgiler vermissiniz de ben nerden geldim buraya onu dusunuyorum:/ yine de sagolasiniz
Eğer gündüz bu sesi duymuyorsanız fare olma olasılığı daha da artıyor çünkü fareler gece çalışır, tırmıklama kemirme sesi gibi sesler gece olur. Apartman bahçelerinde kedi olsa kedi kokusuna kaçıyorlar hemen.Muhtemelen çatıdan başladı bu üst katımızdaki komşu 1 buçuk aydır yok bide hep aynı duvardan ses gelince kedide olmaz galiba
Maalesef öyle gündüz hiç duymadım gece 11 12 1 arası oluyorEğer gündüz bu sesi duymuyorsanız fare olma olasılığı daha da artıyor çünkü fareler gece çalışır, tırmıklama kemirme sesi gibi sesler gece olur. Apartman bahçelerinde kedi olsa kedi kokusuna kaçıyorlar hemen.
Okuyanları da iyice tedirgin ettim
Rica ederim canım ama korkmana gerek yok gerçekten. Eskiden ben de korkardım iki üç ay önce üzerine moloz dökülmüş çığlık atan minik bir fareyi sopayla kazarak çıkardıktan sonra pek korkmuyorum farelerden:)) sokaktaki fareyi kazarak kurtarıp annemin atölyedekilere fare zehri dökmemiz de biraz ironik oldu ama neyseTamam cnm teşekkür ederim gidebilirsem yaparımbide evet cnm sadece gece yarısı gündüz hiç duymadm
Pis hayvan bir boşluk bulup girmiş, siz vurunca başka tarafa kaçmıştır, uyumayı deneyin biraz, yarın halletmeye çalışırsınız eşiniz de gelince.Maalesef öyle gündüz hiç duymadım gece 11 12 1 arası oluyor
Sağol cnm eve girmeden çözümünü buluruz inşallah: (Rica ederim canım ama korkmana gerek yok gerçekten. Eskiden ben de korkardım iki üç ay önce üzerine moloz dökülmüş çığlık atan minik bir fareyi sopayla kazarak çıkardıktan sonra pek korkmuyorum farelerden:)) sokaktaki fareyi kazarak kurtarıp annemin atölyedekilere fare zehri dökmemiz de biraz ironik oldu ama neysefarelerin insanlardan çok korktugunu xa soyleyeyim de için rahat etsin. Sen oradayken gelme ihtimali neredeyse sıfır. Duyuları çok hassas onların kolay kolay çıkmaz zaten ortaya. Tuvalet konusu da çok düşük ihtimal zaten ama önlem olsun diye söyledim. Bu geceyi idare et yarın eşinle ve diğer komsularla bi çözüm Bulursunuz
Evet vurunca ses birden kesildi kimbilir nerde şimdi inşallah hallolurPis hayvan bir boşluk bulup girmiş, siz vurunca başka tarafa kaçmıştır, uyumayı deneyin biraz, yarın halletmeye çalışırsınız eşiniz de gelince.
Ay canım sen neden korktun?
Şuan aynı durumdayım ama gerçeğini yaşıyorum yeni mahalledeyim bendeBen yerde karinca gorsem korkarim. Suanda da evde yalnizim esim sehirdisinda. Okudukca fareyi burda hisseder oldum. Hatta suan fare bizim evde de varmis gibi gozlerim kocaman kulaklarim dik beklemedeyim. Ben en son gebelikle ilgili forumlarda dertlesiyodum ne ara fare konusur oldum ben hicbisey anlamadim. Konu sahibi cankayadaysan kalk bize gel ne diyim, birbirimize yardimci oluruz, ben size gelemem, malum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?