- 28 Mayıs 2017
- 1.283
- 643
- 53
- 31
- Konu Sahibi ankarali_94
-
Millet uyudu uyandı işe gidecekSaat 4 bucugu gecmis biri alt yada ustten biri kalkti duşa girdi, hey Allahim olmayan fareler bitti birazda duşu dinliyim:/ şansimiza havanin aydinlanmasi da 8 i geciyor:/
Sağol cnm deneyeceğimSende uyu kardesim dene en azindan:/ankarali_94
Kazıma sesi gibi cnm muhtemelen arkadaşların dedikleri şeyden: (Korktum dinleyemedim ama çok merak ettim bende
Sende uyu kardesim dene en azindan:/ankarali_94
Belki korkmadan uyumanıza faydası olur diye araştırdım, her evde bulunduğundan en azından şu an uygulayabileceğiniz bir yöntem buldum, soğan kokusundan nefret ederlermiş, yatacağınız odalarda yataklarınıza yakın yere soğan kesip koyun, kokusu sizi de rahatsız edecek belki ama bu kokuyu sevmezlermiş.Sağol cnm deneyeceğim
Çok sağolun ellerinize sağlık yeterki yaklaşmasınlar bana ben koyarım teşekkür ederimBelki korkmadan uyumanıza faydası olur diye araştırdım, her evde bulunduğundan en azından şu an uygulayabileceğiniz bir yöntem buldum, soğan kokusundan nefret ederlermiş, yatacağınız odalarda yataklarınıza yakın yere soğan kesip koyun, kokusu sizi de rahatsız edecek belki ama bu kokuyu sevmezlermiş.
Valla uyuyamamanız içime dert oldu, diğer arkadaşta siz de yalnızmışsınız, sorununuza çare olalım derken iyice korkuttuk, bari böyle bir çözümle korku ve uykusuzluğunuza derman olalım dedim.Çok sağolun ellerinize sağlık yeterki yaklaşmasınlar bana ben koyarım teşekkür ederim
Sağolun olsun öğrenmek istiyordum bu ses neyin nesi diye yardımcı oldunuz birden karşımda görsem kötü olurdum şimdi en azından onun olma ihtimali var ona göre davranacağım düşündüğünüz için teşekkür ederimValla uyuyamamanız içime dert oldu, diğer arkadaşta siz de yalnızmışsınız, sorununuza çare olalım derken iyice korkuttuk, bari böyle bir çözümle korku ve uykusuzluğunuza derman olalım dedim.
Dolaptanda gelir o ses çatır çutur. Aynen bizim tüplü tv çat çut eder sürekli.Geceleri kapalı tvden falan da ses geliyor bazen. Onun gibi bir şey olmasın? Genleşmeyle alakalı olsa gerek.
Kızlar merhaba bu saatte korktum uyuyamıyorum da duvardan kazıma sesleri geliyor sanki böyle bişey kazıyomuş duvardan çıkacakmış gibi genelde geceleri duyuyorum 1 haftadır böyle önceden yoktu böyle bir durum başına gelen var mı videosunu da çektimı çıkan sesi ama buraya atılmıyo alt veya üst kat değil bunu yapan başınıza böyle bişey geldi mi ne olabilirbakar mısınız kızlar
Böcek olmasin?Olma ihtimali var mı acaba böyle sanki duvar arasından geliyor videoyu bida atmaya çalışyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?