Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

boşver takma,
bu topikler sensiz olmaz o yüzden sinirlerine hakim ol.

aman ne takacam takmayacam yalnız bişey var ondan başka iyi doktor yok diye diretiyolar aman karar verdim bi daha bu konu hakkında yorum yokkaydirigubbakcemile3kendimi tutarsam tabi

mecbuecim sana özel mesaj yazdım baya oldu farkında değilsin galiba.. cevap bekliyorum..

yeni gördüm bugün güneş vardıya keltoş kızımın kafası güneşlensin diye çıkardım güneşe:roflol:insanları dışarıda olmayı çok seviyo cadı

kizlar oglusumun ismi kagan mi olsun batuhan mi..arada derede kaldik......kagan biraz agir basiyor esimde.....

dayımın torunu vardı adı batuhan ayy ayy anlatamam sana nasıl şımarık bi çocuktu kağan daha güzel sanki hem telaffuz olarakta ağza güzel geliyo benim fikrim tabi anlamlarına görede düşünmek lazım tabi

aman canım ihmal etme,
sağlık ihmale gelmez.
ahmet bey bişey diyorsa doğrudur.

ay o idrar poşeti beni ne sinir etti ya,
gece 2 den sabah 5 e kadar uğraştık yine de olmadı.
yeni poşet taktık eve geldik ancak o zaman yaptı
eşim hemen yetiştirdi hastaneye.
pişik yaptığını bilmiyordum ama,
dikkat etmek lazım.
canım gerekiyorsa yaptıracaksın, pişik olacak diye yaptırmazsan enfeksiyon durumu varsa daha kötü olur. o yüzden dr ne derse yaptır.

aman ne takacam takmayacam yalnız bişey var ondan başka iyi doktor yok diye diretiyolar aman karar verdim bi daha bu konu hakkında yorum yokkaydirigubbakcemile3kendimi tutarsam tabi

evet canım diretiyorlar, çünkü onlara göre öyle,
sana başka onlara başka davranmış demek. bence öyle olmamalı, bütün hastalar eşit olmalı, eşit hizmet almalı.

hem sen internetten araştırsana, dr sana herşeyi söylemek zorunda değilmiş ya,
ayrıca usg lerde birkaç hafta oynar, suçlayıp durma kadını akannehir

yeni gördüm bugün güneş vardıya keltoş kızımın kafası güneşlensin diye çıkardım güneşe:roflol:insanları dışarıda olmayı çok seviyo cadı

artık güneşin son demleri, mümkün olduğu kadar çıkarığ güneşten faydalandırmak lazım aslında ama her zaman da fırsat olmuyor işte.
senin keltoş da pek bir tatlı ya gamyoncuiremsu

kizlar oglusumun ismi kagan mi olsun batuhan mi..arada derede kaldik......kagan biraz agir basiyor esimde.....

ikisi de güzel canım, ikisini birden koysanız batuhan kağan şeklinde olmazmı ki,
ben de oğlum olsaydı emirhan koymak istiyordum, ama nasip değilmiş.
ama iyiki de kızım olmuş diyorum, kızlar çok başka çok cimcime oluyormuş hihoyyyt

ay mecbue çok alemsin sen ya,
senin dayının torunu öyle diye yersianın oğlu da öyle mi olur dersin :roflol:

gerçi kiiler isimlerini yansıtır falan derler,
benim kızın ikinci ismi naz ve çok nazlı kaydirigubbakcemile

sağol canım, darısı başına inşallah.
senin de güzel bir prensesin olacak inşallah.

ahmet bey iyidir canım, memnunsan devam et tabi.
inşallah hayırlısıyla alırsın kucağına.

Selam kızlaar nasılsınız?Dün kontrolümüz çok iyi geçti çok şükür,minik kızım 1750 gr.olmuş,kasılmaların da bir önemi yokmuş,istirahat ederek 3-4 hf,daha sabredin,sonra sinema tiyatro gezin dedi...

kız ne cinsiyeti
8 haftalık bebişin cinsiyeti belli olurmu hiç
alemsin kız valla :roflol:

sinirlenmiş malum konuya :roflol: ne diyeceğini şaşırmış mecbue. mecbuenin bu hallerinede bayılıyorum. canım ya.. biri beni durdursun demesine halen gülüyorum..
mecbuecim dikkatli ol sen yinede öfkene hakim ol. bu topicler seninle güzel..

psilokum hoşgeldin canım,
nasıl gidiyor hamilelik, herşey yolundadır inşallah.
aman dikkat et kendine.

sağol canım şimdilik herşey yolunda. mide bulantısı yapıyor diye vitamini bile bıraktım ama yine midem bulanıyor. 2 gündür dahada arttı. karnım kocaman oldu. bebiş kendini iyice hissettiriyor..

ay çatladım gülmekten yaaaa :roflol: :roflol: :roflol:

hamile hamile iyi geldi :roflol:

oh oh ne güzel
hep böyle gülsün yüzün inşallah.

hamilelikte gülmek ve ralax olmak çok önemli

biz hangi taraftık seferoğullarımıydık ki

ama bir replik vardı ya seferoğullarına ölüm yaşasın tellioğulları diye

yok yok biz tellioğulları olalım delikafadulden

sorma canım, mecbue şaka gibi

her topiğe bir mecbue lazım. o yüzden iyi bakalım ona
sonuna kadar arkandayız mecbue vereliniortak

sağol canım şimdilik herşey yolunda. mide bulantısı yapıyor diye vitamini bile bıraktım ama yine midem bulanıyor. 2 gündür dahada arttı. karnım kocaman oldu. bebiş kendini iyice hissettiriyor..

ah canım ben de çok çekmiştim o bulantılardan, hatta dr uma şikayet ediyordum o da hamile kalmayı sen istedin diyordu. yani madem istedin katlanıcaksın gibilerden.
valla 3-4 ay katlandım. mide bulantısı için bir hap bile içiyordum ama o da iyi gelmiyordu. benimki reflu tarzındaydı biraz ve sonunda gaviskon şurup içmiştim ve midem rahatlamıştı. sen de sor istersen ahmet beye zararı olduğunu sanmıyorum içebilirsin derse sen de kullanırsın, miden rahatlar hem.

karnın dha şişmez canım, ama ilk zamanlar çok gaz olur, gazdır o sanırım.:CüvCüv:

öfkeli deyilim ya iyiyim ben kaydirigubbakcemile3sonrun yok yani ben espirisine dedim yahu biri beni durdursun diyekaydirigubbakcemile3yoksa ben normalde sakin nadir sinirlenen biriyimdir mide bulantılar çok kötü ya ben ilk zamanlarda hep çıkarıyodum serumla besleniyodum ayy çok zor yaa

canım bebeğimin cinsiyetini sormuşsun ya unutup, o yüzden öle dedim. adını anmak istemediğimiz kişinin fanlarına öfkelenmemek eldemi... canım biz senin esprilerine bayılıp gülüyoruz zaten.. :içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…