- Konu Sahibi arzuerturk
-
oh oh ne güzel
hep böyle gülsün yüzün inşallah.
hamilelikte gülmek ve ralax olmak çok önemli
biz hangi taraftık seferoğullarımıydık ki
ama bir replik vardı ya seferoğullarına ölüm yaşasın tellioğulları diye
yok yok biz tellioğulları olalım delikafadulden
canım bebeğimin cinsiyetini sormuşsun ya unutup, o yüzden öle dedim. adını anmak istemediğimiz kişinin fanlarına öfkelenmemek eldemi... canım biz senin esprilerine bayılıp gülüyoruz zaten.. :içelim:
ay benim dünyadan haberim yokmuş yaaaaa. şimdi okudum bütün topicleri.. yeni jeton düştü. çalışmaktan neleri kaçırmışım..
seferioğulları tellioğulları arasında karar veremedim ama emin olduğum bişey var :
doktor ahmet yılmaz tarafındayım :lepi:
beni çataldan korkutmadı dermişim :roflol: :roflol: :roflol:
yarın işteyim. perşembe günü biraz fanatik psikolojisini araştırayım ben.. çok mühim bir mevzu haline geldi kk da..
kızlar benim yerimede eğlenin. görüşmek üzere..
şaka gibi derken sen beni övdünmü yerdinmi anlamadım
öfkeli deyilim ya iyiyim ben kaydirigubbakcemile3sonrun yok yani ben espirisine dedim yahu biri beni durdursun diyekaydirigubbakcemile3yoksa ben normalde sakin nadir sinirlenen biriyimdir mide bulantılar çok kötü ya ben ilk zamanlarda hep çıkarıyodum serumla besleniyodum ayy çok zor yaa
ay bilmem ki mühim bir mevzu hiç düşünmedim :roflol: :roflol: :roflol:
ay bu akşam çok güldüm yaaa...
bu mevzuya gülmekte yasakmıdır acaba :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ay benim dünyadan haberim yokmuş yaaaaa. şimdi okudum bütün topicleri.. yeni jeton düştü. çalışmaktan neleri kaçırmışım..
seferioğulları tellioğulları arasında karar veremedim ama emin olduğum bişey var :
doktor ahmet yılmaz tarafındayım :lepi:
beni çataldan korkutmadı dermişim :roflol: :roflol: :roflol:
yarın işteyim. perşembe günü biraz fanatik psikolojisini araştırayım ben.. çok mühim bir mevzu haline geldi kk da..
kızlar benim yerimede eğlenin. görüşmek üzere..
ay bende merak etttim neler olmuşki o kadar seni çok güldürecek taze anne adayıkaydirigubbakcemile3aman aman neye gülersen gül hep gül moralini yüksek tut sen hamiş bir bayansın
canım ben daha belli olmadığını biliyorum bak bidaha oku cinsiyeti acaba ne olacak diye sordum :icecream:ne olursa olsun sağlıklı olsun gerisi boş tellioğulları seferoğulları mevzusuna gelince onlarda ayrı bir hayranlık var mesela burdada farklı doktor isimleri geçti kimse kükremedi kaydirigubbakcemile3aman zaten çok yoğun ve yorgun günler geçiriyorumki tahmin edemezsin belki çalışsam daha az yorulurdum:sm_confused:
ya kızlar şu malum dr adını bana özelden atsanız ya çok merak ettim??
nasıl yokmuş ya,
sen de bu muhabbetlerin içinde değilmiydin,
ayrıntıları kaçırdın sanırım.
valla beni de korkutmadı, aksine ahmet beyle o korkuyu aştım ben.
araştır bakalım canım, bizler de öyle olmayalım sonra, gidişat onu gösteriyor :roflol:
canım bu mevzu başladığında mecbue sen ve ben başroldük zaten..bilmez olurmuyum. ben en son kapanan mecbuenin söz ettiği topiği ararken tüm bursalı doktorların sayfalarını okudum.en son olanlardan hebrim yoktu. özer kutlunun sayfası, bursadaki kadın doktorlar sayfası falan..ondan diyorum dünyadan haberim yokmuş diye.. tembelim biraz..abone olduğum topicleri okuyup çıkıyorum genelde..
canım biz yani bu topictekiler ahmet beyi seviyor ve takdir ediyoruz. fanatik olduğumuzu sanmıyorum zaten bu tehlikeli bişey. ama şunu farkettim çoğumuz adını anmak istemediğimiz kişinin antifanatiği olduk :roflol: :roflol: :roflol:
kız niye yereyim seni :1shok:,
hep destek olmuyormuyum sana,
avukatın gibi heryerde senin yanında, sana karşı olanlara laf yetiştiriyorum
aşkolsun mecbue, kırıldım bak şimdi.
şaka gibi derken, yani renkli bir kişiliksin,
senin yorumların hoşumuza gidiyor,
çok içten, çok doğal,
bursa topiklerine renk getirdin demek istemiştim :sm_confused:
ya canım, biz seni anlıyoruz,
yaşadıkların karşısında sinirlenmemek, öfke duymamak elde mi :mymeka:
bizim demek istediğimiz, sadece öfkene hakim olamayıp
boşuna siteden uzaklaştırılma,
biz seni seviyoruz gerçekten :1hug:
boşver sen şimdi onu bunu,
tellioğlu musun, seferoğlu mu ondan bahset delikafadulden
ay sen de bilmiyorum de de ben de düşüp bayılayım akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?