Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

o konuyu işte ben hiç göremedim. dün onu aradım ama bulamadım. demekki kilitlenmedi direkt silindi.. ya da ben bulamadım ama ararken diğer topicleride okudum.. ay hayatımda hiç bu kadar eğlenmemiştim yaaa.. ne kadar komik bir durum almış tartışma... ama biz bu topicte daha da renklendirdik. sen ve mecbue çok renk kattınız.. seferioğulları tellioğulları esprisi benim aklıma asla gelmezdi.. çok hoş yaa... kızlar beni günlerdir çok güldürdünüz. bu gidişle çok neşeli bir bebeğim olacak :smiley-cool:

Merhaba,
Bu bölümün amacı sizin doktorlar veya sağlık merkezleri ile paylaşımlarınızı yazmanız içindir. Bir doktorun artılarını ve eksilerini yazabilirsiniz ama eksilerini yazarken hakaret edemessiniz. Kişisel doktorlar ile olan kişisel problemlerinizi kişisel hakların korunması adına burada yayınlamanıza izin vermiyoruz. Bu durumlarda üyeliklerinizin ihtara gerek kalmadan silinebileceğini unutmayınız.

X Doktorun Artıları :

- Yeterli sürede vakit ayırıyor,
- 7/24 destek alabiliyorum
- vb.

X Doktorun Eksileri :

- Görüşme süresi çok yetersiz
- Sorularıma aydınlatıcı cevap alamıyorum
- vb.

Sağlık hizmetleriyle ilgili mevzuat düzenlenirken, bu alanın özgünlüğü göz önünde bulundurularak reklam ve ilanlarla ilgili ekte bulunan özel maddeler konulmuş ve çeşitli kısıtlamalar geliştirilmiştir.

1995 yılında yürürlüğe giren 4077 Sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun’un 16. Maddesi de Ticari Reklam ve İlanlarla ilgili hükümleri içermektedir. Aynı Yasa’nın 17. Maddesine dayanarak Sanayi ve Ticaret Bakanlığı bünyesinde görev yapan “Reklam Kurulu”nun 29 üyesinden birisi de, Türk Tabibleri Birliği Merkez Konseyinin görevlendireceği doktor bir üyedir. Reklam Kurulu göreve başlamasından bu yana sağlık alanında yapılmış olan başvuruları titizlikle değerlendirmiş ve bu alanda çok duyarlı davranmıştır.

Reklam Kurulu ceza kararlarının yaklaşık % 30’unun sağlık alanına ilişkin, yaklaşık % 10’unun da sağlık alanıyla ilintili olması sağlık alanındaki reklam ihlallerinin önemini ve boyutunu göstermektedir.

4077 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun’un 16 ncı maddesi;

“Ticari reklam ve ilânların Kanunlara, Reklam Kurulunca belirlenen ilkelere, genel ahlaka, kamu düzenine, kişilik haklarına uygun, dürüst ve doğru olmaları esastır.

Tüketiciyi aldatıcı, yanıltıcı veya onun tecrübe ve bilgi noksanlıklarını istismar edici, tüketicinin can ve mal güvenliğini tehlikeye düşürücü, şiddet hareketlerini ve suç işlemeyi özendirici, kamu sağlığını bozucu, hastaları, yaşlıları, çocukları ve özürlüleri istismar edici reklam ve ilânlar ve örtülü reklam yapılamaz.

Aynı ihtiyaçları karşılayan ya da aynı amaca yönelik rakip mal ve hizmetlerin karşılaştırmalı reklamları yapılabilir.

Reklam veren, ticari reklam veya ilânda yer alan somut iddiaları ispatla yükümlüdür.

Reklam verenler, reklamcılar ve mecra kuruluşları bu madde hükümlerine uymakla yükümlüdürler.” hükümlerini içermektedir.

Reklam ve ilanları değerlendirirken, el broşüründen, tabelalara, etiketten, gazete, radyo ,televizyon ve sanal ortamdaki reklamlara kadar tüm alanlar inceleme kapsamına girmektedir.

Sağlık alanındaki tanıtım ihlallerinin bir çoğunun yerel düzeydeki radyo, televizyon ve gazeteler yoluyla yapıldığı görülmektedir. Gerek yerel, gerekse ulusal düzeyde veya internet ortamında, yasayı ihlal ettiği kanaatinde olduğunuz reklam ve ilanlarla ilgili olarak şikayet başvurusunda bulunmak için; özellikle yayın kuruluşunun (televizyon, gazete, dergi,vb.), yayın tarihinin ve varsa yayın saatinin belirtilmesine özen gösterilmesi, hatta mümkün ise reklamın aslının başvuruya eklenmesi işlemleri hızlandıracaktır. Şikayet başvuruları öncelikli olarak bölgenizdeki Tabip Odasına yapılmalıdır. Başvurularınızı Türk Tabipleri Birliği Merkez Konseyine göndermeniz halinde, hem ilgili Tabip Odasına hem de Reklam Kurulu’na iletilerek Yasa’nın gereğinin yapılması istenilecektir. Ayrıca Sanayi ve Ticaret Bakanlığı’na posta yoluyla veya Web sayfasındaki http://www.sanayi.gov.tr/TRK/Sikayet...Reklam&grKey=7 adresindeki “Reklam Şikayetleri” linkinden de on-line başvuruda bulunabilirsiniz.

Reklam Kurulu’nca 4077 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun'un 16 ncı maddesine aykırı olduğu tespit edilen reklamlar ile ilgili olarak, Kanun’a aykırı hareket edenler (reklam veren, reklam ajansı ve reklamı yayımlayan mecra kuruluşu/kuruluşları) hakkında idari para, durdurma ve/veya düzeltme cezası verilebilmektedir. Kurul tarafından verilen kararlar, her toplantı sonrasında Bakanlığın aşağıda linki verilmiş olan “Reklam Kurulu Kararları” bölümünde yayınlanmaktadır.

topic açılmış galiba tekrar hadi tekrar hayırlı uğurlu olsunkaydirigubbakcemile3

huuu kızlar daha uyanmadınız yaa bakın topicimiz geri açıldı hamişler nasıl sağlığınız

2 saattir malum topiği okuyorum arkadaşlar.bir arkadaşın geçmişine baktım ahmet beyle ilgili kötü şeyler yazan 1.si Ahmet bey asla öyle konuşacak kapasitede bir adam değil herhalinden belli.2.si o arkadaşın eğer öyle bir sorunu gerçekten olsaydı bunu o zamanlar muhakkak bir sitede paylaşırdı.ben o malum hastanede 1 sene önce mecburi kürtaj oldum ozaman orası özeldi ssk ya geçmemişti.ve gülin okan yaptı çok memnun kaldım temizliğinden ve dr dan ilgiden.ama sonraki kontrollerimde 2 saat bekletildik ve baştan savma kontrol edildim.kürtajımdan 1 ay sonra bana doğur bişeyin kalmaz dendi.jimer ssk ya geçince eski düzeni kalmadı 2li testimi acıbademde fiyat yüksek olduğu için oraya yaptırmaya gittim bir kız kanımı alamadı heryer kan oldu yok damarını bulamıyorum yok bilekten alıcaz.ilkdefa böyle kan verdim.tlf.başka fiyat dediler gittik başka fiyat aldılar.Ama bu sitede avukatları çok bende sitede okuyup gitmiştim.

evet ahmet bey para göz dendi kötü muamele yapıyo dendi ama hakaret deyil tabi onlar kaydirigubbakcemile3ben 10 gün yattım hastanede gece gündüz sürekli geliyodu odama hiç bir zaman kötü muamelesine rastlamadım bebeyin durumu neyse onu söyledi ne abarttı çok iyi diye nede çok kötü dedi herşey allahtan ben elimden geleni yapacam bebek doğarsa gerisi önce allaha sonrada bebek doktorlarına kalmış dedi

arkadaşlar bende 1 saattir diğer tarafı okudumda ne kadar saçma sapan şeyler yazılmış konuşulmuş öyle yaaa.. mecburecim sana çok çok geçmiş olsun diyorum ama bende yapraknil gibi bayan doktorlara güvenmiyorum..bende çok riskli doğum yaptım ve karşıma arkadaş tavsiyesi ile gittiğim Özer bey çıktı bu yüzden kendimi dahada şanslı hissettim..özellikle 1 saattir okuduklarımdan sonra

ohoooo bunlar sadece yazdıklarım daha yazmadıklarım neler neler ama haklısın bu saatten sonra bende bayan bir doktora gitmem özelllikle kadın doğum konusunda sonuçta bursada birsürü doktor var ahmet bey olmaz özer bey olur oda olmazsa cenk bey olur kurumadıya doktorlar ama ben hem kendi hem kızımın hayatını önce allaha sonrada ona borçluyum o yüzden bende yeri çok ayrı

selamm neden kapatıldı neden açıldı anlamadım yaaaaaaa

bende anlamadım neden olduğunu.. dünkü ihtarda konuyu dağıttığınız için yazıyordu.. iyide sürekli ahmet beye gidip neler olduğunu anlatamayız ki.. gerçi ben hergün gitmek ve bebeğimi görmek isterim ama malum maddi boyutu var bu işin.. acaba başlığa ahmet beyin hamişlerinin sohbet alanımı demeliydik ???

Merhabalar, ben de medikalde Ahmet beyin hastasıyım. Şu an 8 haftalık hamileyim, ve kendisinden şu ana kadar memnunum. Daha öncesinde Özel hayat hastanesinde Nigar hanıma gidiyordum ancak kendisi bana adet düzensizliğimden dolayı (evlenmeden önce) diane 35 kullandırtıyordu ve doğal yoldan hamile kalamazsın gibisine getiriyordu olayı, evlendikten sonra da eşim kendisinin ilgisizliğinden rahatsız olunca ve bebek de düşününce yeni bir doktor arayışına girdik. Bir arkadaşım tüp bebek merkezinde çalışıyor ve Ahmet beyi şiddetle tavsiye etmişti, biz de zaten etraftan aldığımız pozitif yorumlarla kendisine gittik, erkek doktor diye benim de başta sıkıntım vardı ancak, kendisiyle tanışınca ve onun o pozitif enerjisini alınca insan gerçekten moral depoluyor. Ben şu ana kadar kendisinden gayet memnunum. Bebek için istediği tahlilleri yaptırdığımızda temmuz başıydı ve ben ağustos başında hamile kalmıştım. Ahmet bey bunu duyduğunda gerçekten çok sevinmişti ve "işte süper!" bile demişti:)) Yani eski doktorumun negatif yorumlarına karşılık, kendisi gayet iyi gelmişti bize. En son kontrolümüzde kendisine kariyer planlarını bile sormuştuk da şaşırıvermişti:)) Hani hastane fln değiştirmeyi düşünüyor mu diye..En azından şu an için bir planı olmadığını ve medikalde olduğunun teyidini aldık ağzından, bilginize:)))) Allah isteyen herkese aratmadan, bekletmeden evlat sahibi olmayı ve Meleklerimizi sağlıklı sıhhatli, eksiksiz, kusursuz kucağımıza almayı nasip eder inşallah!

canım benim sen memnun kaldıysan gerisinide boşver zaten... jaleciler de kendi aralarında buluşcaklarmı konuşcaklarmı naparlarsa yapsınlar...kimse başına gelmeden anlayamaz...allah kimseye yaşatmasın çok zor bişey bende yaşadım güzelim...

mecbuecim sana katılıyorum.. ahmet bey için paragöz dendi, hakeret etti dendi bunlar hakeret sayılmadı. bizde bunu söyleyen kişilere karşı bişey demedik. sonuçta herkesin kişisel fikri.. uyarıyıda halen anlamış değilim... bu sayfada ahmet bey dışında hiçbir doktorun adı geçmedi, hakeret zaten yok..

canım okuyunca benimde bir anım aklıma geldi.. nisan ayında bir kimyasal gebelik geçirdim. ahmet beye gidiyordum klomen kullanmıştım ve ilk ayımdı. söylediği günde kan testini yaptırıp sonucumla muayenehanesine gitmiştim.. bu arada laboratuarda testi yapan doktor çoktan üzmüştü beni. değeriniz çok düşük yalancı pozitif olabilir demişti. ben sadece klomen kullanmıştım oda yalancı pozitiflik yapmaz. çatlatma iğnesi kullanınca öyle olur ama doktora söylememe rağmen böyel demişti. birde orada tüp bebek işlemleri bile yapıyorlarmış.. sadece klomenle yalancı pozitiflik olmayacağını bilmeli.. neyse sonucumu alıp ahmet beye gittim. yüzündeki gülümsemeyi unutamam. harika yaa süper tebrik ederim demişti.. çok mutlu oldum... gerçi bebeğim tutunamadı gitti.. sonrasında tekrar gittiğimde ahmet bey bakın en azından hamile kalabildiğinizi gördük dedi. hakkaten bende öyle düşündüm. sonradan 4 ay daha beklemenin sonunda normal yolla hamile kaldım.. doktorumu seviyorum.. ben doğum yapana kadar inşallah medicalden ayrılmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…