- Konu Sahibi arzuerturk
-
evet canım sen o konuları kaçırmışsın anladım şimdi.
o konu zaten aynı günde açılıp kapandı. ben bir yorum yazayım dedim. yazarken açıktı, gönderdiğimde üzgünüz bu konu incelemeye alınmıştır diye yazı geldi :1shok:
yok canım fanatik falan değilim ya, memnun kalmazsam değişririm hemen. bursada doktor dolu, takım tutar gibi yense de yenilse de şuralıyım demek olmaz dimi. ama memnun olduğum sürece de hem giderim hem de herkese tavsiye ederim.
selamm neden kapatıldı neden açıldı anlamadım yaaaaaaa
http://www.kadinlarkulubu.com/kilitli-konular-sadece/256854-opdr-jale-gurluler.html
çok uzun ama vakit bulunca okursun. son sayfalardan başlarsan daha iyi anlarsın.
aa ben kendi sayfama gidiyorum burası Ahmet Yılmaz dı sahi yaaa :)))))))))))
2 saattir malum topiği okuyorum arkadaşlar.bir arkadaşın geçmişine baktım ahmet beyle ilgili kötü şeyler yazan 1.si Ahmet bey asla öyle konuşacak kapasitede bir adam değil herhalinden belli.2.si o arkadaşın eğer öyle bir sorunu gerçekten olsaydı bunu o zamanlar muhakkak bir sitede paylaşırdı.ben o malum hastanede 1 sene önce mecburi kürtaj oldum ozaman orası özeldi ssk ya geçmemişti.ve gülin okan yaptı çok memnun kaldım temizliğinden ve dr dan ilgiden.ama sonraki kontrollerimde 2 saat bekletildik ve baştan savma kontrol edildim.kürtajımdan 1 ay sonra bana doğur bişeyin kalmaz dendi.jimer ssk ya geçince eski düzeni kalmadı 2li testimi acıbademde fiyat yüksek olduğu için oraya yaptırmaya gittim bir kız kanımı alamadı heryer kan oldu yok damarını bulamıyorum yok bilekten alıcaz.ilkdefa böyle kan verdim.tlf.başka fiyat dediler gittik başka fiyat aldılar.Ama bu sitede avukatları çok bende sitede okuyup gitmiştim.
arkadaşlar bende 1 saattir diğer tarafı okudumda ne kadar saçma sapan şeyler yazılmış konuşulmuş öyle yaaa.. mecburecim sana çok çok geçmiş olsun diyorum ama bende yapraknil gibi bayan doktorlara güvenmiyorum..bende çok riskli doğum yaptım ve karşıma arkadaş tavsiyesi ile gittiğim Özer bey çıktı bu yüzden kendimi dahada şanslı hissettim..özellikle 1 saattir okuduklarımdan sonra
selamm neden kapatıldı neden açıldı anlamadım yaaaaaaa
evet ahmet bey para göz dendi kötü muamele yapıyo dendi ama hakaret deyil tabi onlar kaydirigubbakcemile3ben 10 gün yattım hastanede gece gündüz sürekli geliyodu odama hiç bir zaman kötü muamelesine rastlamadım bebeyin durumu neyse onu söyledi ne abarttı çok iyi diye nede çok kötü dedi herşey allahtan ben elimden geleni yapacam bebek doğarsa gerisi önce allaha sonrada bebek doktorlarına kalmış dedi
Merhabalar, ben de medikalde Ahmet beyin hastasıyım. Şu an 8 haftalık hamileyim, ve kendisinden şu ana kadar memnunum. Daha öncesinde Özel hayat hastanesinde Nigar hanıma gidiyordum ancak kendisi bana adet düzensizliğimden dolayı (evlenmeden önce) diane 35 kullandırtıyordu ve doğal yoldan hamile kalamazsın gibisine getiriyordu olayı, evlendikten sonra da eşim kendisinin ilgisizliğinden rahatsız olunca ve bebek de düşününce yeni bir doktor arayışına girdik. Bir arkadaşım tüp bebek merkezinde çalışıyor ve Ahmet beyi şiddetle tavsiye etmişti, biz de zaten etraftan aldığımız pozitif yorumlarla kendisine gittik, erkek doktor diye benim de başta sıkıntım vardı ancak, kendisiyle tanışınca ve onun o pozitif enerjisini alınca insan gerçekten moral depoluyor. Ben şu ana kadar kendisinden gayet memnunum. Bebek için istediği tahlilleri yaptırdığımızda temmuz başıydı ve ben ağustos başında hamile kalmıştım. Ahmet bey bunu duyduğunda gerçekten çok sevinmişti ve "işte süper!" bile demişti:)) Yani eski doktorumun negatif yorumlarına karşılık, kendisi gayet iyi gelmişti bize. En son kontrolümüzde kendisine kariyer planlarını bile sormuştuk da şaşırıvermişti:)) Hani hastane fln değiştirmeyi düşünüyor mu diye..En azından şu an için bir planı olmadığını ve medikalde olduğunun teyidini aldık ağzından, bilginize:)))) Allah isteyen herkese aratmadan, bekletmeden evlat sahibi olmayı ve Meleklerimizi sağlıklı sıhhatli, eksiksiz, kusursuz kucağımıza almayı nasip eder inşallah!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?