Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

kızlar yaaa meidem bulanıyo diye yazcaktım hareretle cevap vermekten unuttum zaten bulantımda geçti.. iyki varsınız.. bazen kkya girip sadece bu topiğe bakıp çıkıyorum..

hoşgeldin sende aramıza seni burda görmek isteriz en doğru seçim ahmet yılmaz

seninde dediyin gibi herkesin kişisel tercihi bu tercih mevzusunu algılamak bu kadar zor olmasa gerek:roflol:

kızlar yaaa meidem bulanıyo diye yazcaktım hareretle cevap vermekten unuttum zaten bulantımda geçti.. iyki varsınız.. bazen kkya girip sadece bu topiğe bakıp çıkıyorum..

seni epeyi yoracak galiba yaramaz bebişama onlar herşeye deyerler bende sadece bu topice yazıyorum bide yapraknilin ve E.G.Enin doktorlarının topici var arada orayada yazıyorum gerçi adamı hiç tanıyorum amakaydirigubbakcemile3

kızlar topik kapanıp açılmışmı noolmuş.
aman dikkat, ahmet bey üzerinde yoğunlaşın,
konuyu dağıtıp geyik yapmayın bakayım :sinifsinif:

canım, sor ahmet beye gaviskon şurubu. zararı olacağını sanmam. rahatlatır mideni biraz.
ilk 3 ay böyle malesef, biraz dayanacaksın.
ben hiçbirşey yiyemiyordum, çubuk kraker, haşlanmış patates, ve de hamburger. ana öğün hamburgerdi. kahvaltı çubuk kraker. öğlen yemeği patates haşlama.
ama hepsi geçip gidiyor, unutuluyor.

kız mecbue topik kapanacak kapanacak deyip durduk kapanmış.
aman dikkat.
özer beyin topiği de kapattırma sakın kaydirigubbakcemile

boşverin kızlar ya,
geçmişi unutalım. herkes neyin ne olduğunu biliyor zaten. bilmeyen de gidip öğreniyor.
yaşamadan bilmiyor insanlar malesef.
neyse sonunda içine sinen bir dr bulmuşsun önemli olan bu zaten.kaydirigubbakcemile5

ya işte canım, sen şanslıymışsın. özer bey gibi bir dr çıkmış karşına.
mecbuenin yaşadıklarını yaşamamışsın şükür
ben gitmem zaten bayan dr a. mutlaka çok iyi ve işinin ehli olanlarda vardır ama bana denk gelmedi.

evet canım çok haklısın. o olmazsa başkası.
sağlık sözkonusu olunca fanlığa gerek yok. futbol takımı tutmak gibi olmaz bu işler.

aman mecbue boşver yazma başka bişey. inşallah birgün buluşup konuşuruz da o zaman bizlere özel anlatırsın. yoksa yanlış anlaşılıyor.

hoşgeldin canım.
az kalmış doğuma, hayırlısyla kucağına alırsın inşallah.

bir tanıdığımız var,eşimin akrabası aynı zamanda.
kadın 15 yıl sonra tekrar hamile kamıştı. 1 tane oğlu vardı zaten. hamile kalınca ileri yaş olunca ünv. de prof a gidiyordu. sonra doğum için epey bir ücret isteyince ben bu parayı veremiycem dr bey, bana birini tavsiye edin, bu saatten sonra kimse almak istemez en azından sizin referansınızla gideyim demiş. önce özel mi devlet mi diye sormuş. o da sgk ile anlaşmalı özel hastane olursa iyi olur demiş. ve prof, kadını ahmet yılmaza yönlendirmiş. benim kadar iyi yaptıracaktır doğumunu demiş. ve öyle de oldu. geçen geldi konuştuk ve çok memnun kaldığını ve hala devam ettğini söyledi. senin de için rahat olsun.

evet ben ahmet bet hakkında memnuniyetimi yazdım ama başkası kalmaz onu bilmem ve ısrarla sen bilmiyosun ondan iyisi yok diyemem yani bu saçma olur sonuçta birsürü seçenek var hangisi bana iyi gelecekse bebeyime kim iyi gelecekse ona giderim ama ahmet beyin bende yeri apayrı hepte öyle kalacak

slm kızlar... sizi bir türlü yakalayamıyorum.. 1 saat önce koltuktan kalkıp mutfağa gittim.aniden kalkmışım heralde tam bebeğimin olduğu yer çok acıdı.şimdi geçti ama. korktum biraz ama sanırım bebişim iyi. yaramaz şey.. onun yüzünden midemle başım dertte. yapraknilcim gaviscon şurup yazmışsın canım büyük ihtimal doktor söylese bile ben kullanmam onu. hep geçmişi hatırlıyorum. midem bulantısı ilaçlar ilk çıktığında içen birçok hamilenin bebeklerinde organ anomalileri olduğunu okumuştum.şimdi teknoloji ilerledi tabi ama yinede sabrederim.napalım istedik bir kere başa gelen çekilir opuyorumnanaktan

kızlar yarın yokum yine.. özleyin beni.. ben yokken çok eğlenmeyin kaçırıyorum sonra turkbayragi

Son düzenleme:

evet canım ahmet beye bebeğini borçlusun bir nevi.
tabiki özel olmalı.
ben de özer beye çok şey borçluyum, maddi manevi hakkını ödeyemem.
önce Allah sonra doktorlarımızın sayesinde cadı kızlarımızı kucakladık. kaydirigubbakcemile

valla psilokumcum ben hem hamileliğimin başında hem de sonunda birsürü ilaç kullandım, daha doğrusu kullanmak zorunda kaldım. tabiki kafama göre değil. doktoruma danışarak, bebeğime zarar gelmiyeceğinden emin olduktan sonra.
mesela ben de kronik faranjit var ve yılda en az 3-4 kez tutar beni. özellikle bağışıklığım zayıfladığı zaman. hamilelğimin ilk ayları sonbahara denk gelmişti, yani hava değişimi ve grip mevsimi, e bir ed araya bayram giridi. bizim milletimiz şapurşupur öpüşmeye bayılır biliyorsun, kimden kaptıysam çok kötü grip oldum, boğazım başım felakketti. bir de bronşite çevirdi. günlerce köh köh öksürdüm ve öksürdükçe de bebişime bişey olacak diye çok korktum. ben de snin gibi ilk başlarda ilaç kullanmıycam diye diretmiştim. ama eşim ve doktorum kullanmazsam daha da kötü olacağını ve bebeğe daha çok zarar vereceğimi söylediler ve en hafif ilaçları kullandım, yani o ilaçlar kataogoriye göre değişiyor işte b miydi ne benimki tam hatırlamıyorum.
sonra bide doğuma 10 gün kala falan yine şiddetli grip oldum, ilkbahar yine hava değişimi ve grip. o zaman antibiyotik bile kullanmak zorunda kaldım. dudağım uçukladı. hatta çok korkmuştum, iyileşemezsem nasıl doğum yaparım, ya bebeğimi bana vermezlerse falan diye de epey bir bunalıma girmiştim ama atlattım çok şükür ve bebeğimde de hiçbir problem olmadı, sağlıklı maşallah.

ama tabi sen bulantılara dayanırım dersen o başka. benimkisi artık dayanılmaz hal almıştı vebişey yiyemediğim için de günden güne kilo veriyordum. neyse ki gaviskonla rahatladı midem ve yemek yemeye başladım da sonra bebişimin de gelişimi iyiye gitmişti.
sen ahmet beye danış, çok dayanılmaz bir hale gelirse ne önerirsiniz veya gaviskon içebilirmiyim, bebeğe bir zararı olurmu diye de sor.
2 ayın kaldı dayan canım. (bulantıların geçmesi için tabi)cokacimcoook

kızlar yarın yokum yine.. özleyin beni.. ben yokken çok eğlenmeyin kaçırıyorum sonra turkbayragi

özledik valla, yokluğun hissediliyor.

bu topikte eğlence yok artık, uyarı aldık kızım.
o yüzden eğlenmek için mecbue geyik bölümüne bir topik açacak inşallah :roflol:

özledik valla, yokluğun hissediliyor.

bu topikte eğlence yok artık, uyarı aldık kızım.
o yüzden eğlenmek için mecbue geyik bölümüne bir topik açacak inşallah :roflol:

neden eğlence olmasın canım bütün diyer topiclerde her an doktordanmı bahsediyolar biraz ahmet beyden biraz hamilelikten biraz bebeklerden derken geçip gidiyo epeyi ilerdi topicimiz baksana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…