Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

yapraknilcim senmi demiştin nerden çıkmıştı tellioğulları seferoğulları muhabbeti hayır vıcık vıcıkmış :roflol:ben demiyorum onuda söyleyim:sm_cool:bugünde medicaldeydik oh son dozumuzuda yaptırdık bitirdik rota virüsü aşımızı kan deyerlerimzde normal çıktı allaha şükür

ayy kızlar ben gene gidemedim dahiliyeye artık ne zaman gidersem ikinci doğumda ahmet bey soracak gittinmi dahiliye uzmanına diye ben ıı ııı cevap veremeden kalırım heraldekaydirigubbakcemile3

neden eğlence olmasın canım bütün diyer topiclerde her an doktordanmı bahsediyolar biraz ahmet beyden biraz hamilelikten biraz bebeklerden derken geçip gidiyo epeyi ilerdi topicimiz baksana

evet öyle ben de farkındayım, birçok kişi de farkında aslında
insanlar bir doktor adına topik açıp hamilelik serüvenlerini falan anlatıyor, bir diğeri de 2 satır birşey yazıp topiği üst sıralara çıkarmaya çalışıyor.

hııı ben demiştim ne oldu ki,
vıcık vıcıkmıymış hadi ya, kim demiş ki,
boşversene, hiç aldırma, polemiğe girme.

şimdiye kadar bursada 1-2 doktorun adı geçiyordu, bazı kişiler ısrarla bursada sanki sadece o doktorlar varmış gibi 2 lafın başında ayşe hanım en iyi, ali bey en iyisi deyip duruyordu.

eee şimdi ahmet bey çıktı, özer bey çıktı. çok iyi doktorlar, tecrübeli ve bilgililer. hastaları da çoğaldı. bazı kişiler rahatsız oldu bu durumdan tabi.

en azından biz doktorumuz hakkında kötü bişey yazıldığında saygıyla karşılıyoruz, rahatsız olup, yönetime gidip topiğin kapanmasını istemiyoruz. herkes her doktordan memnun olamaz, olacak diye birşey de yok. ahmet beyden de memnun kalmayan olabilir, özer beyden de. ki özer bey hakkında yazmış kız işte buz gibi diye. değil aslında ama o öyle algılamış. neyapayım şimdi gidip ben de mi topiğin kapanmasını istiyeyim. hayır hiç de istemem saygı duyarım.

ayy kızlar ben gene gidemedim dahiliyeye artık ne zaman gidersem ikinci doğumda ahmet bey soracak gittinmi dahiliye uzmanına diye ben ıı ııı cevap veremeden kalırım heraldekaydirigubbakcemile3

niye gidemedin ki canım, fırsatın mı olmadı. bebekle biryere gitmek çok zor gerçekten.

mecbue o rota aşısının 2. dozu ilaydada ateş yaptı ya, biraz da kırıklığı varmış sanırım tuz biber oldu. 3-4 günden beri hasta. ateş düşürücü falan kullanıyoruz. sen de dikkat et. evde ateş düşürücü bişeyler bulundur mutlaka.

evet fırsat bulamadım yaa bebekle bi yere gitmek çok zor onla uğraşırken kendimi unutuyorum eve zor atıyorum kendimi yapmadı ateş falan aşı ama evde var ağrıkesici ateş düşürücü ama geçen gün sağlık ocağında yaptırınca çıktı epeyi ateşi duş aldırdım zorla uyutttum böceyimi:icecream:

demekki başka topictende takip edilen bir topicimiz var bizimkaydirigubbakcemile3evet her doktoru her hasta beyenmez buda normaldir ama ondan iyi doktorda yoktur diyemezsin çok saçma olur saygı duyuyoruz çünkü ahmet beyin ağzından kötü bir kelime çıkacağını ben kulaklarımla duysam inanmam helede özel hastanede böyle bişey yapsın mümkün deyil bence

tünaydın kızlaropuyorumnanaktan teyzeleri kızım hasta oldu burnu tıkandı gözleri sulanıyo burun açıcı jel sıktım burnuna buhar makinesine tuttum açtık biraz ama tedirginim doktora götürsemmi diye gerçi ateşi yok allaha şükür

canım geçmiş olsun benim oğlumda öksürüyo az az ama şu aralar herkez hasta 1-2 gün bekle ateşi yoksa ama yinede sen bilirsin istersen içine sinmezse götür

canım geçmiş olsun benim oğlumda öksürüyo az az ama şu aralar herkez hasta 1-2 gün bekle ateşi yoksa ama yinede sen bilirsin istersen içine sinmezse götür

geceden beri ölçüyorum ateşini allaha şükür yok şimdilik ama sende bilirsin prematüre doğunca insan hep şüpheci oluyo acabamı ki diyo çok saol geçmiş olsun dileklerin için gerçi doktor bize artık prematüre gibi deyilde normal bebek gibi davran dedi ama sen gelde onu benim içime anlat:1no2:

geçmiş olsun kızlar.
benim kızımda yeni yeni atlatıyor hastalığı.
3-4 gündür kötüydü, sana dün de bahsetmiştim mecbue.
ateşi falan çıkıyordu.
neyse ki iyi şimdi.
merak etmeyin bebek bunlar ve bu şekilde bağışıklık kazanacaklar.:teselli:

herbirimizin kuzusuna geçmiş olsun evet eşimde öyle dedi biraz rahat ol bebek hastada olacak normal dedi ablama konuştum telde hasta olsun bağışıklık sistemi kuvvetlenecek dedi prematüre olduğu için yeni dışarıya çıkarmaya başladım ablamda her bebek ilk etapta bunları yaşar çok fazla düşme üstüne dedi bende iyi o zaman dedim ve elimde dereceyle geziyorum:bbo:

kimse uğramamış topice taa aşağılarda kalmış yahu topicimiz dimi ama ah ah bu benim cadıyı artık zaptedemiyorum teyzeleri yaa

kızlar bebişlerinize geçmiş olsun kıyamam onlara.salgın var demekki.umarım en kısa sürede iyleşirler.

kızlar bebişlerinize geçmiş olsun kıyamam onlara.salgın var demekki.umarım en kısa sürede iyleşirler.

oh biri geldi sonundabuyrunnnnnnnnnsaol teyzesi bu cadılar çok fena çokk senin hamilelik nasıl gidiyo peki

merhaba kızlar...biz 32.haftadayız artık,ayakta 10 dk dursam karnım,belim ağrıyo...bulaşık zor yıkıyorum,ev işi hiç yapamıyorum zaten...belki biraz da korkumdan,giyinirken bile eşim yardım ediyo,çok kilo almadım,boyum 172,59 la hamile kaldım,12 kilo aldım...ama artık zorlanıyorum bazen...özellikle de sabahları...gerçi doktorumuz bundan sonra bölyle olacağını söylemişti ama zormuş yaa...sizler nasılsınız?

sağolasın canım, havalar değişken ve salgın var malesef.
sen de hamilesin bak, aman çok dikketli ol. hasta olma sakın.

oh biri geldi sonundabuyrunnnnnnnnnsaol teyzesi bu cadılar çok fena çokk senin hamilelik nasıl gidiyo peki

mecbue nasılsın, kızın nasıl oldu.
benimki biraz daha iyi ama burun akıntısı devam ediyor.
ama çok şükür ateşlenmeler bitti gibi.
ama insanın yüreği ağzına geliyor valla onlar hasta olunca kafamçokkarıştı.
çok dikket etmek lazım.

canım az kalmış artık. eğer sezeryan olursa aya kalmaz gelir bebişin.
son dönemler hem güzel hem de zordur. ayrıca çok heyecan basar insanı.
ama neyse bak sen de benim gibi az kilo almışsın. ben de o kadar almıştım. ama gerçi ben senden daha kilolu başlamıştım hamileliğe 65 le başladım, fakat ilk 3 ay bulantılar yüzünden doğru dürüst bişey yiyemediğim için 4 kilo verdim 61 e kadar düştüm neyse ki sonra hafifledi bulantılar da toparladım kendimi.
çok dikkat et kendine, çok yorulma bol sıvı al ve dinlen.
doğumunu medicalde mi yapıcaksın, konuştun mu ahmet beyle?
hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah.

kızlar bu akşam bulvardan geçiyorduk, saat 21:00 civarıydı belki de geçiyordu yani geç bir saatti. ve ahmet beyin muaynehanesi doluydu ya. hatta içimden geçirdim bizim kızlardan kontrolü olan varmı acaba diye.
yani bu adam ne zaman evine gidiyor, ne zaman yemek yiyiyor. işi zor valla.
hastası çok olunca başını kaşıyacak vakti yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…