- Konu Sahibi arzuerturk
-
mecbue nasılsın, kızın nasıl oldu.
benimki biraz daha iyi ama burun akıntısı devam ediyor.
ama çok şükür ateşlenmeler bitti gibi.
ama insanın yüreği ağzına geliyor valla onlar hasta olunca kafamçokkarıştı.
çok dikket etmek lazım.
merhaba kızlar...biz 32.haftadayız artık,ayakta 10 dk dursam karnım,belim ağrıyo...bulaşık zor yıkıyorum,ev işi hiç yapamıyorum zaten...belki biraz da korkumdan,giyinirken bile eşim yardım ediyo,çok kilo almadım,boyum 172,59 la hamile kaldım,12 kilo aldım...ama artık zorlanıyorum bazen...özellikle de sabahları...gerçi doktorumuz bundan sonra bölyle olacağını söylemişti ama zormuş yaa...sizler nasılsınız?
kızlar bu akşam bulvardan geçiyorduk, saat 21:00 civarıydı belki de geçiyordu yani geç bir saatti. ve ahmet beyin muaynehanesi doluydu ya. hatta içimden geçirdim bizim kızlardan kontrolü olan varmı acaba diye.
yani bu adam ne zaman evine gidiyor, ne zaman yemek yiyiyor. işi zor valla.
hastası çok olunca başını kaşıyacak vakti yok.
nasıl olsun teyzesi onun burnu tıkanıyo ben açıyorum gene tıkanıyo gene açıyorum böyle idare ediyoruz senin cadı daha iyiymiş bak sevindim buna vallahi sen olma ben olayım diyorum kızıma sonrada düşünüyorum süt veriyorum bende olmayayım diye en iyisi baban olsun kızım diyorumda eşimde gülüyokaydirigubbakcemile3
ben hastanedeyken en az iki kere gelirdi odama gözleri kıpkırmızıydı açık renk olduğu için hemen farkediliyodu adam zaten sabahın 7sinde geliyodu gece 8 veya 9 da çıkıyodu bide muayenehane offf allah sabır versin diyodum gerçekten çok yoğun olduğu belli oluyodu her halinden ama bursanın ona ve onun gibi tecrübeli bilgili doktorlara ihtiyaca var ama ben geç farkettim o ayrıkaydirigubbakcemile3
evet canım o burun tıkanıklığı bizde de var. ben de açıyorum sürekli.
bide dünakşam buhar makinesi aldık,
kaloriferler de çok kurutuyor bebklerin ağzını burnunu
aman canım dikkat et, ne sen hasta ol ne de bebişin.
bizler iyi olmalıyızki onlara en iyişekilde bakabilelim.
evet canım ya gerçekten,
çok çalışkan birisi ve çok da sakin
hani öyle ben uykusuzum, yorgunum, asabiyim triplerine girmiyor hiçbir zaman.
devamlı sukunetle hastalarıyla konuşuyor, çok nazik ve çok efendi biri gerçekten
bu kadar çok hastası olmasında bunun da payı çok var, doktor olarak da tecrübesi iyi ve gün geçtikçe de artıyor. evet bursanın ahmet bey ve özer bey gibi bilgili ,tecrübeli, sakin ve beyefendi doktorlara çok ihtiyacı var gerçekten.
Allah onları başımızdan eksik etmesin alkisalkisalkisalkisalkisalkis
arkadaşlar selam dünden beridir sitenizi geziyorum (dün yeni üye oldum da) bursadayım 3.5 yıldır ve evliyim bebişim olmuyor.dünden beri sürekli nette inanır mısınız 7 - 8 saat doktor arıyorum ve sizin yazdığınız tavsiyeleri okuyorum.Bana doktor tavsiyesi hakkında yardımcı olursanız.
arkadaşlar selam dünden beridir sitenizi geziyorum (dün yeni üye oldum da) bursadayım 3.5 yıldır ve evliyim bebişim olmuyor.dünden beri sürekli nette inanır mısınız 7 - 8 saat doktor arıyorum ve sizin yazdığınız tavsiyeleri okuyorum.Bana doktor tavsiyesi hakkında yardımcı olursanız.
selam arkadaşlar.. nasılsınız.. bugün görüşebildik anca.. çalışmaktan kafamı kaldıramıyorum.bugünde gidecektim ama uykudan kafamı kaldıramadım..bende bugün ahmet beyden randevu alacağım.bakalım bebişim nasıl. iyi dayandım valla..
nasıl dayandım bilmiyorum mecbuecim. bu akşam saat sekizde randevum.ibebeişimi görcem.akşama anlatırım gelişmeleri..
merhabalarrrr .... bana hiç günler geçmiyordu doktora gitmek için iananılmaz sabırsızlanıyyordum.:)))) doktorumda sağolsun ege yi bana uzun uzun seyrettirip renkli fotosunu ve cd sini veriyordu :) onları albüm yaptım şimdi ...
xergen arkadaşım ben Özer Kutlu ya gidiyordum ve çok memnundum istersen sana adresini ve telini verebilirm....
mecburecim yaa şu alttaki resimleri nerden yapıyorsunuz hani yazıyolar ya bebbeğim şukadar ay şuy kadar gün oldu gibi...( bende istiyommmmmmmmm (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?