Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

nasıl olsun teyzesi onun burnu tıkanıyo ben açıyorum gene tıkanıyo gene açıyorum böyle idare ediyoruz senin cadı daha iyiymiş bak sevindim buna vallahi sen olma ben olayım diyorum kızıma sonrada düşünüyorum süt veriyorum bende olmayayım diye en iyisi baban olsun kızım diyorumda eşimde gülüyokaydirigubbakcemile3

ne güzel doğuma az kalmış gerçi ben o haftaları göremediyim için evet öyle olur diyemeyecem çünkü bilmiyorum ayy ne güzel çok kilo almamışsın ben sonradan doğumdan sonra yani ahmet bey söylemişti preklempmsi yüzünden aşırı kilo alımı olmuş diye ben ayda 4 kg alıyodum ve akşam yemeklerini erken bi saatte yiyodum artı ekmek yemiyodum yemekten sonra yürüyüşe çıkıyodum böyle olduğu halda ayda 4 kilo alıyodum şimdide oturdu o kilolar üstüme:sinifsinif:

ben hastanedeyken en az iki kere gelirdi odama gözleri kıpkırmızıydı açık renk olduğu için hemen farkediliyodu adam zaten sabahın 7sinde geliyodu gece 8 veya 9 da çıkıyodu bide muayenehane offf allah sabır versin diyodum gerçekten çok yoğun olduğu belli oluyodu her halinden ama bursanın ona ve onun gibi tecrübeli bilgili doktorlara ihtiyaca var ama ben geç farkettim o ayrıkaydirigubbakcemile3

evet canım o burun tıkanıklığı bizde de var. ben de açıyorum sürekli.
bide dünakşam buhar makinesi aldık,
kaloriferler de çok kurutuyor bebklerin ağzını burnunu
aman canım dikkat et, ne sen hasta ol ne de bebişin.
bizler iyi olmalıyızki onlara en iyişekilde bakabilelim.

evet canım ya gerçekten,
çok çalışkan birisi ve çok da sakin
hani öyle ben uykusuzum, yorgunum, asabiyim triplerine girmiyor hiçbir zaman.
devamlı sukunetle hastalarıyla konuşuyor, çok nazik ve çok efendi biri gerçekten
bu kadar çok hastası olmasında bunun da payı çok var, doktor olarak da tecrübesi iyi ve gün geçtikçe de artıyor. evet bursanın ahmet bey ve özer bey gibi bilgili ,tecrübeli, sakin ve beyefendi doktorlara çok ihtiyacı var gerçekten.
Allah onları başımızdan eksik etmesin alkisalkisalkisalkisalkisalkis

yazın grip olmuştu bi kere ecrin o zaman almıştık bizde buhar makinesi gerçekten çok faydasını gördüm ve görüyorum burnuna jel sıkıyorum bide buhar makinesine tutuyorum açılıyo uyuyo uyanıyo bi bakıyorum bi daha aynı işlem ama allah şükür ateşi yok şimdilik kuzumun

evet o yorgunluğun üstüne bi insan bu kadar sakin ve kibar olabilir ancak ahmet beyin beyefendiliyi zaten tartışılmayacak bişey anlatmışmıydım bilmiyorum ablam doğumdan sonra benle kaldı iki gün ankarada oturuyorum ama bende gelip ahmet beye doğum yapcam çocuk düşünmüyodum ama adam o kadar efendiki doğurasım geldi diye espirisini yapmıştı özer beyi tanımıyorum ama onuda takip ediyorum topicinden okuduğum kadarıyla riskli gebeliklerde oda iyi galiba seninde dediyin gibi özer bey ve ahmet bey gibi doktorlara bursalıların çokkkkkkk ihtiyacı var

arkadaşlar selam dünden beridir sitenizi geziyorum (dün yeni üye oldum da) bursadayım 3.5 yıldır ve evliyim bebişim olmuyor.dünden beri sürekli nette inanır mısınız 7 - 8 saat doktor arıyorum ve sizin yazdığınız tavsiyeleri okuyorum.Bana doktor tavsiyesi hakkında yardımcı olursanız.

xergen, sana özel mesaj gönderdim canım. bakarsın birara.

selam arkadaşlar.. nasılsınız.. bugün görüşebildik anca.. çalışmaktan kafamı kaldıramıyorum.bugünde gidecektim ama uykudan kafamı kaldıramadım..bende bugün ahmet beyden randevu alacağım.bakalım bebişim nasıl. iyi dayandım valla..

inanırız tabi doktor seçimi çokkk önemli inan bana ben çok sıkıntı yaşadım sen dikkatli seçim yapki sıkıntı yaşama ama ahmet bey mükemmel bi doktor bilgili efendi sakin tecrübeli şunu söyleyebilirim ki en azından başka doktorlar gibi hasta ayrımı yok ahmet beyi bi dene bide başka topicte arkadaşlar özer beyden çok memnunlar onada bi bak yada ikisinede git hangisini beyenirsen ona devam edersin ama sakın iyice araştırmadan gitme

oh oh uyu bakalım bunlar iyi günlerin bebişin olsunda uyutuyomu seni bak bakalım:Saruboceq:bende kızıma ciciler aldım bugün

evet nasıl dayandın annesi görmeden altın kesenikaydirigubbakcemile3 bak bakalım keyfi yerindemi

nasıl dayandım bilmiyorum mecbuecim. bu akşam saat sekizde randevum.ibebeişimi görcem.akşama anlatırım gelişmeleri..

merhabalarrrr .... bana hiç günler geçmiyordu doktora gitmek için iananılmaz sabırsızlanıyyordum.:)))) doktorumda sağolsun ege yi bana uzun uzun seyrettirip renkli fotosunu ve cd sini veriyordu :) onları albüm yaptım şimdi ...

xergen arkadaşım ben Özer Kutlu ya gidiyordum ve çok memnundum istersen sana adresini ve telini verebilirm....

nasıl dayandım bilmiyorum mecbuecim. bu akşam saat sekizde randevum.ibebeişimi görcem.akşama anlatırım gelişmeleri..

hadi hayırlısı annesi baka bakalım nasıl büyümüş göreceksin şimdi dahada belirginleçmik olacak onu dahada çok görmek isteyeceksin bugünler çok güzel tadını çıkar bol bol annesi hamileliyin keyfini sürün iyice eşine bol bol naz yap kaydirigubbakcemile3tembellik yap bugünlerini çok ararsın bak bebiş olursa nerdeeeee tembellik yapacankaydirigubbakcemile5ancak onun keyfini yapacaksın

demekki herkeste aynı tatlı heyecan varmış bebek görmek için beni bıraksalar 24 saat ultrasona bakabilirdim

mecburecim yaa şu alttaki resimleri nerden yapıyorsunuz hani yazıyolar ya bebbeğim şukadar ay şuy kadar gün oldu gibi... ( bende istiyommmmmmmmm (

mecburecim yaa şu alttaki resimleri nerden yapıyorsunuz hani yazıyolar ya bebbeğim şukadar ay şuy kadar gün oldu gibi... ( bende istiyommmmmmmmm (

vallahi bende bilmiyorum bilsem bende yapcamkaydirigubbakcemile3ama yapraknile soralım onunda var çünkü demek kızlarımıza talip olacaksın gördünmü bizim cadıları geçmişteki sayfalarda fotoları var tezyzeleri:ecrin_bebek:

görmedim güzelim yaa işte olduğum için çok vakit ayıramıyorum ama seni yapraknili ve kızlarınızı çok ama çok merak ediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…