- Konu Sahibi arzuerturk
-
selam arkadaşlar.. nasılsınız.. bugün görüşebildik anca.. çalışmaktan kafamı kaldıramıyorum.bugünde gidecektim ama uykudan kafamı kaldıramadım..bende bugün ahmet beyden randevu alacağım.bakalım bebişim nasıl. iyi dayandım valla..
nasıl dayandım bilmiyorum mecbuecim. bu akşam saat sekizde randevum.ibebeişimi görcem.akşama anlatırım gelişmeleri..
merhabalarrrr .... bana hiç günler geçmiyordu doktora gitmek için iananılmaz sabırsızlanıyyordum.:)))) doktorumda sağolsun ege yi bana uzun uzun seyrettirip renkli fotosunu ve cd sini veriyordu :) onları albüm yaptım şimdi ...
xergen arkadaşım ben Özer Kutlu ya gidiyordum ve çok memnundum istersen sana adresini ve telini verebilirm....
mecburecim yaa şu alttaki resimleri nerden yapıyorsunuz hani yazıyolar ya bebbeğim şukadar ay şuy kadar gün oldu gibi...( bende istiyommmmmmmmm (
vallahi bende bilmiyorum bilsem bende yapcamkaydirigubbakcemile3ama yapraknile soralım onunda var çünkü demek kızlarımıza talip olacaksın gördünmü bizim cadıları geçmişteki sayfalarda fotoları var tezyzeleri:ecrin_bebek:
görmedim güzelim yaa işte olduğum için çok vakit ayıramıyorum ama seni yapraknili ve kızlarınızı çok ama çok merak ediyorum...
evet ya yaprakçım çok güzel anı hatıra olucak düşünsene anne karnındayken görecekler kendilerini ne güzel....bizde mecbureyle senden bahsettik az önce..hani şu altta resimler varya onları nasıl yapıyorsunuz hani işte şukadar aylık şukadar haftalık falan yazıyo ya o resimler. ama Özer beyin sayfasından anlat tamammı :)))))))
yapraknilcim sana mesaj attım kızımla ilgili şeyleri gördünmü bilmiyorum ama başka bilgilere ihtiyacın yok dimi gül cemalini bize göstermeyecenmi yani
canım seninkini de yapıp gönderdim ama görmedin mi, ya da olmadı mı acaba ya,
egeye yaptığım gibi ve ona anlattığım gibi anlattım ama sen bir uğraş olacaktır eminim.
yok canım gül cemalimi bu sayfalarda göremezsiniz.
egeye mail atacam, ilaydanın ve kendi fotolarımı gönderirim.
bakın benimkide çokkk güzel olmuş saol yapraknilcim
neyse belki bizde bigün görürüz bende emelden öğrenirim senin dış görünüşün hakkında bilgileri:roflol:tabi bu işin şakası sana ve düşüncelerine saygı duyuyorum burada paylaşmaman çok doğal
kız aşkolsun, sana da yollarım ama buraya koymak istemiyorum sadece.
herkes görmesin gül yüzümü dimi ama :1shok:
özelden mail adresini yolla, seninle de yazışırız.
boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca sayfasında kankalarım var benim.
nerdeyse 2 yıldır yazışıyoruz, herşeyi paylaşıyoruz. ama çoğu istanbulda ve daha yüzyüze görüşmek nasip olmadı ama inşallah o da olur. sizlerle de görüşmek isterim tabi neden olmasın.vereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?