Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

nasıl dayandım bilmiyorum mecbuecim. bu akşam saat sekizde randevum.ibebeişimi görcem.akşama anlatırım gelişmeleri..

hoşgeldin canım,
bulantı durumları nasıl, biraz hafiflemiştir umarım.
hadi git bakalım gör bebişini, büyümüştür annesi, kalp atışlarını falan daha net görürüsünüz artık. güzel haerlerini bekliyoruz canım

aynen egecim ya,
o günleri çok özlüyorum inanki
apaayrı bir heyecandı, eve gelince o cd leri defelarca izlerdim.
ben de güzel bir kutunun içinde saklıyorum onları, daha sonra pc ye yükleyip hepsini birleştiricem.
ilerde kızım ve benim için çok güzel bir hatıra olacak.

mecburecim yaa şu alttaki resimleri nerden yapıyorsunuz hani yazıyolar ya bebbeğim şukadar ay şuy kadar gün oldu gibi... ( bende istiyommmmmmmmm (

kızlar ben de çok bilmiyorum ama kendi takvimim gibi bişey yaparım isterseniz.
siz bana özelden bebeklerinizle ilgili bilgileri verin, doğum tarihi ve alt ve üst satıra ne yazılmasını istiyorsanız gönderin benimki gibi yapayım.
gerçi çok daha güzel takvimler var, sayfalarda dikketinizi çekmiştir. öyle çok hoşunuza giden bişey varsa ilgili arkadaşı tanımasanız da rica edin yaparlar yani. bu sitede herkes birbirine çok yardımcı oluyor.

evet ya yaprakçım çok güzel anı hatıra olucak düşünsene anne karnındayken görecekler kendilerini ne güzel....bizde mecbureyle senden bahsettik az önce..hani şu altta resimler varya onları nasıl yapıyorsunuz hani işte şukadar aylık şukadar haftalık falan yazıyo ya o resimler. ama Özer beyin sayfasından anlat tamammı :)))))))

görmedim güzelim yaa işte olduğum için çok vakit ayıramıyorum ama seni yapraknili ve kızlarınızı çok ama çok merak ediyorum...

canım mecbuenin de dediği gibi geçmiş sayfalarda var bizim cadıların fotoları
ben en son bayramlıklarıyla bir foto çekmiştim buraya da koydum hatta. geriye dönüp bakarsın.
ama beni bu siteden göremezsin canım, yani buraya koymam fotalarımı.
çok özel şeyler paylaştığımız için deşifre olmak istemem açıkçası. ama çok merek ediyorsan da özelden mail adresini verirsin oraya gönderirirm, görürsün gül cemalimi :roflol:

yapraknilcim sana mesaj attım kızımla ilgili şeyleri gördünmü bilmiyorum ama başka bilgilere ihtiyacın yok dimi gül cemalini bize göstermeyecenmi yani

evet canım çok özel bir hatıra olacak.

takvimin çok yakışmış bu arada, senin bebeğin erkek olduğu için ben bunu uygun gördüm, beğenmene de sevindim.

yapraknilcim sana mesaj attım kızımla ilgili şeyleri gördünmü bilmiyorum ama başka bilgilere ihtiyacın yok dimi gül cemalini bize göstermeyecenmi yani

canım seninkini de yapıp gönderdim ama görmedin mi, ya da olmadı mı acaba ya,
egeye yaptığım gibi ve ona anlattığım gibi anlattım ama sen bir uğraş olacaktır eminim.

yok canım gül cemalimi bu sayfalarda göremezsiniz.
egeye mail atacam, ilaydanın ve kendi fotolarımı gönderirim.

ayy canım benim yaa valla mail atarsan çok sevinirim bende yollarım sana bakarsınız bir gün görüşürüz yada Özer beye ziyarete gideriz :))

neyse belki bizde bigün görürüz bende emelden öğrenirim senin dış görünüşün hakkında bilgileri:roflol:tabi bu işin şakası sana ve düşüncelerine saygı duyuyorum burada paylaşmaman çok doğal

kız aşkolsun, sana da yollarım ama buraya koymak istemiyorum sadece.
herkes görmesin gül yüzümü dimi ama :1shok:

özelden mail adresini yolla, seninle de yazışırız.
boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca sayfasında kankalarım var benim.
nerdeyse 2 yıldır yazışıyoruz, herşeyi paylaşıyoruz. ama çoğu istanbulda ve daha yüzyüze görüşmek nasip olmadı ama inşallah o da olur. sizlerle de görüşmek isterim tabi neden olmasın.vereliniortak

ayy teyzesi dün kızıma alışveriş yaptım bi karış etekler var ama yürümesini bekliyorum almamak için kendimi zor tuttum bu arada bursada bebek mevlüdü yapılıyomuş yakın zamanda bende yapcam kızıma ama mevlüt kıyafetlerine baktımda benim kızıma galiba küçük gelirler sizlerde yaptınızmı mevlüt

tabi bende isterim tanışmayı ama böylede sizlerden çok iyi elektirik aldım senden psilokumdan egeden kısmet bakalım belki bi gün tanışırızvereliniortak

ama ilaydanın fotolarına baktığımda eyer sana benziyosa kızı gibi tatlı bi annesi var galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…