Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

canım ben yaptım mevlüt genelde bebek doğduktan kısa bir süre sonra yapılıyor ama bizimki çok minik olduğundan biraz toparlanmasını beklemiştik ve doğumdan 2,5 ay sonra yapmıştık mevlüdü mecburecim sende yaz özelden adresini bende yollarım fotoları:)

bize doktor misafir almayıda dışarıya çıkmayıda yasaklamıştı 3 buçuk ay boyunca sonrada annemin gelmesini istedim onunda sağlık sorunları çıktı bu aralar yaparız inş

saol canım geçecek inş çeşitli tahlilleri var bide onlar neticelense hayırlısıyla

sağol canım iyi dileklerin için,dikkat etmeye çalışıyorum işte...ama sabahları bi çarpıntı bi bulantı,ilk aylarıma döndüm neredeyse...Ahmet beyle konuştum,medicalde olcak inşallah,bayrama olursa daha iyi olur,vaktimiz bolbol olur,rahat ederiz dedi,bakalım..bizim kız beklerse o zamana kadar,kasım sonu gibi olucak herhalde...

canım benim,sağlık olsun da kilo olsun varsın önemli değil...başlarda beni çok uyardı Ahm et bey,kilo hızlı alıyosun,dikkat et diye,biz de eşimle boşver yaa ne olcak demiştik,bende zaten zayıf biri olduğum için eşim daha da almamı istedi hatta..ama sonra şeker çıktı işte...sonra dikkat etmeye başladım birazcık da dengeledik sayılır..şimdiye kadar 13-14 kilo aldım...Allah yavrularımıza sağlık versin..

yaa kızlar sizlerle konuşunca birazcık moralim düzeliyo...yoksa hep evde olduğum için 2,5 aydır,hapis gibi,sinirlerim bozuluyo...bizim topik daha eğlenceli sanki,ben başka topikleri de takip ediyorum ama aynı neşe yok...bunda mecbuenin rolü çok büyük tabi...hamileyken,hele hele doğuma az kalınca morali yüksek tutmak,güzel şeylerden bahsetmek,izlemek,okumak lazım...eskiden pek dizi mizi izlemezdim,hep dram hep hüzün...bikaç tane komedi dizisi var şimdi Allahtan,onları takip ediyorum...mailime gelen üzücü videoları falan da izlemiyorum...eskiden izlediğim bikaç tane komedi dizisi vardı cnbc de yayınlanan,onları tekrar tekrar izliyorum internetten...sizler neler yapıyosunuz?

canım ben de çok meraklıyım öyle süsleyip giydirmeye.
bizimkinin saçları falanda epey var, tokalar, bantlar takıyorum. çok yakışıyor mavişime.
bana çok kıyafet hediye geldi ya. dolaplar dolusu nerdeyse ama çoğu büyük 1 yaş ve üzeri yani. önümüzdeki yaz giydiricem inşallah.

ben de mevlüt yaptım mecbue, hem de 2 kere. eşimin tarafına ayrı, kendi tarafıma ayrı. çünkü iki taraf aynı anda sığmayacaktı ya da çok sıkış tepiş olacaktı öyle de olsun istemedim. biraz fazla uğraş ve telaş oldu ama olsun, herkesin gönlü oldu. yapmayı düşünürsen sana yapılması gerekenleri bildiğim kadarıyla anlatırım. bayan bir hafız var okutacak birini bulamazsan onun telefonunu falan da veririm.

ama ilaydanın fotolarına baktığımda eyer sana benziyosa kızı gibi tatlı bi annesi var galiba

ay sağol canım benim,
valla ilaydayı bazıları bana bazıları da babasına benzetiyor.
ilk doğduğunda aynı babasıydı ama zamanla değişiyor bana da banzemeye başladı.
daha çok değişecekler ya.
aman sağlıklı olsunlarda kime benzediğinin önemi yok tabiki :icecream:

inşallah canım zamanında ve sağlıkla gelir bebişin.
ahmet beye güven sen.

evet canım kilo da önemli, bazı hamileler hiç dikkat etmiyor, yedikçe yiyiyorlar maşallah.
ben öyle yapmadım. 700 gr aldığım aylar bile oldu yani. tabi o dönemde bebişim de kilo alamadı. sonra eşim zorla tıkıştırdı da ben de bebiş de kilo aldık. ben de çok şükür şeker çıkmamıştı ama onda da dikket edersen bir problem olmaz yani.

ay canım ya sen moralini yüksek tut. öyle moral bozucu şeyler izleme.
evet bu topik eğlenceli, çok daha eğlenceli olacak aslında da doktor topiği olduğu için yönetim uyarıyor konuyu dağıtmayın diye.
ben de başka bir topikmi açsak acaba diyorum, yani şöyle hem dertleşip, tecrübelerimizi paylaşabileceğimiz hem de eğlenip gülebileceğimiz bir topik ama hangi bölüme ve hangi başlıkla açabiliriz diye düşünüyorum. sizler de düşünün bakalım.

tellioğlu mecbue sen de düşün :roflol:
gerç, bizim muhabetler biraz vıcık vıcık ama sevenler de var böyle işte laelaelaelaelae

bu arada mecbue gerçekten çok renkli bir kişilik, seviyorum ben onu :1hug:

eşimin annesi var o ayarlayacak galiba bayan hafız bizde yok mevlüt o yüzden pek bilmiyorum burda komşular yaptı gittim birkez ikram olarak poaçayla ayran yada meyve suyu verdiler sendemi aynı ikramda bulundun

topicin adı tellioğulları topici olsunkaydirigubbakcemile3evet vıcık vıcık beyenmeyen topicimizi takip etmesinlmaz:

eşimin annesi var o ayarlayacak galiba bayan hafız bizde yok mevlüt o yüzden pek bilmiyorum burda komşular yaptı gittim birkez ikram olarak poaçayla ayran yada meyve suyu verdiler sendemi aynı ikramda bulundun

yok canım, biz pide şeklinde cantık kişi başı 2-3 tane falan, tatlı, yaş pasta falan ikram ettik. içecek olarak da ayran vardı.

yok canım, biz pide şeklinde cantık kişi başı 2-3 tane falan, tatlı, yaş pasta falan ikram ettik. içecek olarak da ayran vardı.

ben bilmiyorum nasıl oluyo bizde yok ablamla konuştuk olurmu öyle dedi poaçayla sadece tatlı yapın sarma sarın güzel bi ikram hazırlayın dedi ama bakalım eşimin annesi ne diyecek

kız bide soyadı tellioğlu olan vardır falan neme lazım.
vıcık vıcıklaşmayalım dimi ama delikafadulden

aaa ben onu hiç düşünmemiştim yaaakaydirigubbakcemile3vardır vallahi bu sefer topluca atarlar bizi sen kesin açacak olursan topici buluruz bi isim

ay ne güzel seni keyiflendirebiliyosak birazcık bile olsa aslında ben pek renkli deyilim aksine esmer bi hatunum amakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…