Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

selam kızlar... çok uykum var ama yarım görüşemeyeceğiz o yüzden şimdiden haberleri vereyim.. saat 8deki randevumuza yarım saat bekledikten sonra 20:30da girdik.bebişim çok iyi. doktor abisi maşallah dedi.kıpır kıpır.minicik kollarını sürekli hareket ettiriyordu.koca kafalım benim..kalp atışlarını dinledik öyle güzel hızlı hızlı atıyorki.. baş popo mesafesi 2,55cm çıktı.doktor gayet iyi dedi. ultrason ölçümlerine göre 9 hafta 2 günlük çıkıyor ama yarından itibaren tam 9 hafta olacak.2 gün önden gidiyo heralde..eee annesi iyi beslendi..progesteronu tamamen bıraktım.lekelenme olursa tekrar başlicam ama şimdi herşey gayet iyi dedi. fotolarımızı çekti 3 tane.1 tanesi renkli.. sonra eşimle dışarda yemek yedik. sonra bebişimin babannesine gittik, halasına gittik fotolarımızı gösterdik. en sonda karşı komşuya ve üst komşuma gösterdim.ikiside karşıdaydı. bir muhabbet bu saatte kalkıp geldim eve..yarında iş var.inşallah uyanabilirim..

ben yokken amma muhabbet etmişsiniz sayfalar çok ilerlemiş.. edin edin maşallah güzel topiğimiz var..bazıları kıskanıp cıvık yoksa vıcık mıydı ? :roflol: :roflol: desede.. yapraknilcim hakketen yılın esprisi budur yani.. tellioğulları ile seferoğulları... ama biz hangisiyiz.. bit türlü açıklığa kavuşturamadık bu konuyu..

hepinize bebeğimle bereber kocaman öpücükler gönderiyoruz.mecbue teyzesi kesemize artık daha çok altın sığar..kocaman olmuş çünkü... bitanecik altın kesem benim..kesenin içinde kıpır kıpır

ohh maşallah vücut şekillenmeye başlamış demmeki önce kafası kolları bacakları oluşuyo sonrada iç organları sırayla bu gelişimlere birer birer tanık olacaksın allah keyfini hiç kaçırmasın her daim mutlu keyifli bi hamilelik geçirirsin inş doğum öykülerinide burdan okumak bize nasip olur bizde kızımla öptük senide altın kesenide teyzesi bakarsın benim kızım gibi keltoş bi kızın olur:roflol::roflol:

mrb kızlar bugün herkesin işimi var ne kimse uğramamışben size bişey soracaktım yapraknilcim ve emelcim doğumdan sonra hemen kilolarınızı verebildinizmi özellikle sana sormak istiyorum emelcim çünkü preklempside çok kilo alımı olduğunu söylemişti bana ahmet bey

ay canım çok sevindim ya,
maşallah bebişin günden güne büyüyor demek .
inşallah kucağına aldığın günler de gelir çabucak.

epey gezmişsin, çok yorma kendini, yine başlamasın lekelenmeler.
bol bol dinlen, beslenmene dikkat et. ahmet beyin tavsiyelerine de uy.

evet canım cıvık cıvık, pardon vıcık vıcık muhabbetler etsek de bizler memnunuz halimizden. beyenmeyen topiğe gelmesin hatta okumasın da.
yılın espirisi ha, sevindim bak buna. valla ben tellioğlu olduğumuzu düşünsem de o filmi hatırlarsan sonuçta her iki taraf da istediğini elde edememişti. yani hangi taraf olsak acaba. sen de bir düşün bakalım. ayrıca geyik muhabbetleri bölümüne bir topik açsak ya daha çok gülüp eğleniriz. ben küçücük bebeyle nasıl gelip eğleneceksem artık, buraya bile zar zor giriyorum.:roflol::roflol:

canım ben zaten çok kilo almamıştım ve doğumdan sonra sadece 1-2 kilo fazlam kaldı. aslında ideal kilomdan 4-5 kilo fazlayım ama şu ara emzirdiğim için diyet yapamıyorum, spora da vaktim ve halim kalmıyor. ama önümüzdeki yaza kadar hepsini vericem inşallah. boyum var da çok belli olmuyor benim kilolar, :CüvCüv:

Mecburecim ben zaten çok kilo almamıştım sadece top gibi bir göbeğim vardı:))) diğer taraflarım hiç ama hiç almadı doğumdan önce 57-58 kiloydum şimdide 57-58 kiloyum ben çok çabuk verdim amaaaaaaaa amaaaaaa ben hiç emziremedim canım Ege hiç anne sütü almadı buda var tabiii...emzirseydim belki bukadar çabuk kilo veremezdim..57 kilo ile hamile kaldım 68 kilo ile doğum yaptım...

yaaamafoldumbenbende gitmedi kilolar malesefki bende emzirdiyim için diyette yapamadım kızım iyi olsunda kilo sorun olmaz dedim ama napalım veririm belki bende ilerde e bende o kadar boyda yok malesef:sinifsinif:

ya nasıl bu kadar az aldınız bilmiyorum ki:gitme:ben o kadar şişmiştim ki 38 numara giyiyodum ayakkabı 40 numaraya girmedi ayaklarım o kadarki şişmiştim ama bu doğuma yakın olan bişey deyil 5 aya kadar kilo alımım normaldi 5 aydan sonra ayda 4 kilo hemde o kadarda dikkat ettim ama çok şişmiştim o zamanki malum doktor hanım normal bunlar dedi bana

selam arkadaşlar...
yazmasamda takip ediyorum sizleri, buradaki muhabbet çok güzel. :)
benim sizden bir ricam var, ahmet beyin muayenehanesinin numarasını bana verebilirmisiniz?
bugün sağlık ocağında aşımı yaptırdım, ebe idrar tahlilide yaptı. idrarımda protein çıktı en alt seviyede dedi ebe. ben çok panik oldum ama, benim dr.a randevu alamadım acil dedim ama neyse.
şimdiden teşekkür ederim. :)

canım bende 6. ayıma girdikten sonra ayağıma ayakkabı giyemiyordum ayaklarım inanılmaz şişti.işe terliklerle gidiyordum yaaa çok komikti.....servise bile binemiyordum işe eşim getirip götürüyordu valla... birde bende uzun boyluyum boydanda kazanıyorum biraz :)))))

:sinifsinif:boylarınız ne kadar diye sormayacam uzun boylu diyince tahmin edebiliyorum ama illaki söyleyelim derseniz hadi söyleyin kaydirigubbakcemile3beni beyenen böyle beyenmiş dimi ama kızlar:roflol:

eee yaniii tabikide canım benim :)))) hem daha insan doğumdan sonra 1 yıl lohusa sayılıyormuş..ve vücut kendini 2 yılda toparlıyormuş...hımm bu arada boyum 1,71 :))))))

eee yaniii tabikide canım benim :)))) hem daha insan doğumdan sonra 1 yıl lohusa sayılıyormuş..ve vücut kendini 2 yılda toparlıyormuş...hımm bu arada boyum 1,71 :))))))

canım, benimki de 170 cm ya, o kadar da uzun değil ama bayan için normal yani. bazılarına göre de uzun sayılıyor işte.
şimdi bu bebişler emeklemeye ve yürümeye başlasın bak, peşlerinden koşturmaktan ister istemez zayıflıyacaz. gerekirse biraz da boğazımızdan keseriz zayıflarız yani. ben çok dert etmiyorum. zayıflayabileceğimi biliyorum çünkü.vereliniortak

ama annesi ben o pembe jileli mavişi yerim bak koymuşsun fotosunu orayacokacimcoookbenim fizik biraz müsait kilo almaya ama yazları verebiliyorum kilo bende 1 68 falanım işte bende standart sayılırım gerçi çerkez kızları uzun boyluluklarıyla tanınır ama ben pek uzamamışımkaydirigubbakcemile3

işte bende onu diyorum dimi ama ben lohusayım şekerim:roflol:belki benim lohusalığım 5 sene sürere bilemem kikaydirigubbakcemile3

iyisin iyisin sen de kısa değilsin 2 cm bişey var aramızda. kısa deyince ben de 155-160 cm falan sanmıştım. ki onlar bile normal sayılıyor yani.
ben de çerkez kızıyım mecbue kız. demek sen de öylesin. onun için kaynaştık biz desene. kan çekiyor demekki. çerkez kızları çok güzel olur derler. sen de öylemisin.sengözlerimebaksanab

sen de avatar yapsana keltoş prensesin fotosunu. kullanıcı paneline gir. ordan avatar kısmı var. gözattan bilg. dan resmi seç ve değşiklikleri kaydet de. hadi yap.
ege de kaldırmış tosunun fotosunu ya. ne güzel bakıyorduk ege paşaya.

arkadaşlar foruma yeni üyeyim.5 aylık hamileyim doktorumu değiştirip ahmet yılmaza gitsem diyorum sizce nasıl bir doktor.medical parkın sezeryan ücretleri ne kadar ve muayeneye gittiğinizde doktor sizinle kaç dakika ilgileniyor ultrason çekiyormu bilgi verirseniz sevinirim

hadi yaa çerkezmisin sende vallahi sevindim şimdi bakkaydirigubbakcemile3bursanın çerkezlerinden galiba dimi ben yozgatlıyım aslen genelde çerkezler sarışın olurmuş ama ben esmerim üstelik benim yedi sülalem çerkez ama bana sarışınlık hiç bulaşmamış:umursamaz:

hoşgeldin bence mükemmel bi doktor ben kızımında kendiminde hayatını önce allaha sonra kendisine borçluyum benim biraz farklıydı muayenehanesine gitmedim ama 100 tl galiba medicale gidersen dahada ucuz ben doğum yaptığımda 750 tl ödedik ama ben 10 gün yattım ve baya tedavi gördüm şimdi fiyatlar nasıl onu bilmiyorum 750 den fazla deyildir ama daha azmı onu bilemem ultrason tabiki çekiyo muayenehanesi bırak hastanede bile çekiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…