Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

teyzeleri kızım ateşlendi şimdi geldik hastaneden telaştan eşime diyorum yeşim hanım saat kaçta geliyodu oda diyo kendindemisin sen bugün pazar kaydirigubbakcemile3neyse gitmeden aradık zafer bey varmış muayene etti fitil ve ğurup verdi ciğerlerinin temiz olduğunu kulaklarında sorun olmadığını girpten ateşinin çıkabileceyini söyledi geçmezse beni arayın dedi

ay canım çok geçmiş olsun,
bu ara çocukların çoğu hasta ya,
bizimkinin de enfeksiyonu devam ediyormuş, ama ateş, kusma, iştahsızlık halsizlik falan da yok. genel durum iyi olmasına rağmen tahlilde enfeksiyon çıkıyor malesef.
poşetle alınan idrarlarda bazen böyle hatalı sonuçlar oluyormuş ama mecburen ilaç da kullanıyoruz. yani gerçek olma ihtimali de var yani.
hepsine Allah şifa versin ya.
biz böyle acil durumlarda eve daha yakın olduğu için çocuk hast. ne gidiyoruz ama eses doktorumuz medikalde arif bey bahsetmiştim.
zefer beyin de adını duydum, onun da iyş olduğunu söylüyorlar.
ilaçları düzenli kullan canım, ıhlamur falan da içir ılık ılık
3-4 güne bişeyi kalmaz inşallah keltoşun :icecream:.

merhaba canım,
ahmet bey iyidir evet, çoğu kişi çok memnun kendisinden.
ben de memnun kalmıştım, dediğin gibi herşeyi açık açık ama çok nazik bir dille anlatır.
hastalarla samimi de olmaz kaba da davranmaz. olması gerektiği gibi yani.
ihtimalleri de söyler ama, hastayı kaçırırım diye endişelenmez.
bazı hastalar gerçekleri duymayı pek sevmez çünkü.
doktorlarla arkadaşlık kurmayı isterler adeta, ve bunu başarırlarsa o doktordan iyisi yoktur.
ama yok başaramazlarsa o doktor kabadır, soğuktur, iletişim bozukluğu vardır falan.
benim için doktorun samimiyetinden ziyade doktorluğu, tecrübesi, riskli durumlarda devreye girmesi, doğum zamanında ortalıktan kaybolmaması, beni yarı yolda bırakmaması çok daha önemli

ben de senin gibi bir dönem gitmiştim ahmet beye, ama dediğin gibi sonra izini kaybettim. zaten benim gebelikle ilgili sorunlarımda vardı ve daha tecrübeli, infertilite konusunda uzman bir doktor gerekliydi ve sonunda buldum doktorumu. gerçi hamile kalmak üzeryken gittim yine kendisine. dr özer kutlu.
tedaviye başlayacaktık ki gerek kalmadı çok şükür.
soğuk, iletişimsiz gibi nitelendirmiş bazı arkadaşlar ama ben hiç öyle değerlendirmedim. olması gerektiği gibiydi. ve bana çok iyi geldi. hem psikolojik olarak beni kendime getirdi, hem de gebelik takiplerimi en ince ayrıntısaına kadar yaptı. hastanede de çok ilgilendi. doğumumu da yaptırdı sağolsun.
yani özer kutlu ve ahmet yılmaz gibi doktorlara bursalı bayanların çok ihtiyacı var gerçekten.

bu iki doktoru da düşünebilirsin canım. özer kutlunun topiğini de bir incelemeni tavsiye ederim.
inşallah çok beklemeden hamile kalır ve bebeğini kucağına alırsın. gelişmeleri yine yaz bizlere.

saol teyzesi işte bugün zafer bey eyer ateşi geçmezse beni arayın getirirsiniz tahlil yaptırırız idrar yolarında iltihap falan varmı bakarız dedi ateşi iyi bakalım şimdilik sabahın 7sinde gittik gözlerini uykudan açamıyo öyle olduğu halde doktor konuşuyo keltoşum gülüyo sonra gözlerini kapatıyo boşazına zorla baktı uykuya daldı orda sinirlendi cadıda ama neticede baktırdık bize en yakın hastane şevket yılmaz hemde evimizin hemen arkası ama benim içime sinmiyo oraya gitmek tabi çocuk hastanesi çocuk dalında olduğu için daha ilgili olurlar

herkese günaydın kızlar dün geceden beri kızımın ateşi biraz daha iyi ama zafer bey bize antibiyotik vermiş üç günlük bi kullanım kafama takıldı biraz ama bi haftayıda geçiyo geçmedi kuzumun gribi off off bu kuzucuklar hasta olmasada bizler olsak hiç deyilse oramız ağrıyo buramız acıyo diyebiliyoruz

canım kuzuna çok geçmiş olsun.inşallah çabucak iyileşir ve etrafa gülücükler saçar...

teşekkür ederim mecbue bugün ahmet yılmaza gideceğim bakalım sen ne zaman doğum yapmıştın normalmi sezeryanmı olmuştu niye 10 gün yattın zormu geçti doğum

bende dr ahmet beyden memnun kalmıstım ..
hamılelıgımın 6. ayından sonra kendısını tanımak nasıp olmustu kızlar.

nerde duracagını cok ıyı bılen hartta bunu bazen abartan bır bey kendısı .hastalarıyla laçka bır ılışkısı yok.. cok sakın bır yapıya sahıp .. hamılelıgım boyunca cok ıyı anlastık duzenlı gıdıyordum ultrasona bakınca en az bnm kadar o da oglumun yuzunu acmasını heyecanla beklıyordu hatta yuzunu ellerıyle kapattıgında bıraz beklıyorduk gostermesını ..

neyse dogumumda cok ılgınc oldu
benı hıc bır zaman sezeryana yonlendrımedı hep
sende normal dogum yapacak kapasıte var dedı
doguma gıttıgım gunde benı cok sajın bı sekılde 16. kata yolladı aksama dogru dogum olur dedı cok emın bır sekılde
yukarı cıkıp ebeye bunu soyledıgımde ılk dogumum oldugunu ahmet beyın bana saka yaptıgını esprısıne bunu soyledıgını soyledı.. bozulmuştum ama
ahmet beyın dedıgı oldu 3,5 saat sonra oglumu kucagıma aldım sunı sancıyla hemde
ahmet bey dogum sırasında da oldukca sakındı ..

bacaklarınızı acmıs oylece duruyorsunuz onunuzde tam oraya bakan bır adam var ve o o kadar sakın kı .. evet denızcım sımdı ıkınıyoruz fln seklındeydı adam :))
bır kac dıkıs attı tabı daha sonradan. dıkış atarkende kendınden bahsettı bırde esımle (esımde yanımdaydı dogumda) futbol sohbetı yaptılar o esnada..

dogumdan sonra hıc gıtmedım kendısıne kısmet olmadı ama gıtmeyı cok ıstıyorum .. ıkıncı dogumumuda ona yaptırabılrıım .. bılgılı ve efendı bırı gerektıgı kadarda hastasıyla ılgılı bence.. yanı bıseyler sordugunuzda ıctenlıkle cevap verıyor dogumla fln ılgısı olmasada konunun

teşekkür ederim mecbue bugün ahmet yılmaza gideceğim bakalım sen ne zaman doğum yapmıştın normalmi sezeryanmı olmuştu niye 10 gün yattın zormu geçti doğum

6 ay olacak ben doğum yapalı sezeryanla doğurdum ben çok isterdim normal olsun ama 6 buçuk aylık bebek dünyaya getirdim ben gebelik zehirlenmesi yüzünden 10 gün yattım tedavi gördüm 10 günden sonra alındı bebek geçmişi zaman bulursan okursan yaşadıklarımı biraz yazmıştım ahmet bey bence mükemmel bi doktor

maşallah annesi büyümüş bebişin ahmet beyi ne kadar güzel özetledin burdaki herkes onun kibarlığından ve efendiliyinden bahsediyo hepimiz hemfikiriz tabi farklı şeyler söyleyenlerde oldu

mecbuecim kızının ateşinin düşmesine sevindim,
boğazında iltihaplı bir durum gördüğü için vermiştir dr.
niye kafana takıldı ki?
benim yaramazda da idrarda enfeksiyon çıktı hem de ne ateş ne de başka bir bulgu var. biz de mecburen kullanıyoruz antibiyotik. ayrıca bu poşetle alınan idrar numeleri hatalı çıkabiliyormuş, en doğru sonucu sondayla alınan idrar veriyormuş ama onu da dr lar pek tercih etmiyor. bebek için çok rahatsızlık vericiymiş.
siz de idrar ve kan tahlili yaptırsaydınız keşke ama dr gerek görmediyse de zorla yaptıramazsınız. siz yine de kendi dr una götürün ya da telefon edip sorun. ilaçtan da bahsedin.
biz mesela eve daha yakın old. için dörtçelik çocuk hast. acile götürdük. ordaki drlar baktı ama ilacı arif bey önerdi. ondan sonra kullandık.

canım onlar hasta olmasın biz olalım demişsin de bizim hasta olmamızçok daha kötü, o durumda onlara kim bakacak. ayrıca onlara da bulaştırırız hastalığı o durumda daha kötü olur yani. o yüzden ne biz hasta olalım ne de onlar.

maşallah annesi büyümüş bebişin ahmet beyi ne kadar güzel özetledin burdaki herkes onun kibarlığından ve efendiliyinden bahsediyo hepimiz hemfikiriz tabi farklı şeyler söyleyenlerde oldu

evet ya gerçekten cemredeniz çok güzel anlatmış ahmet beyi.
ahmet bey böyle işte ya. net biri.
ayşeye farklı, fatmaya farklı davranmıyor.
herkes onun hastası, herkes aynı.
herkese eşit mesafede. özer beyde böyle işte.
ben bu yüzden çok seviyorum bu doktorları a.s..
farklı şeyler söyleyen de söylesin.
ben gördüğüme ve yaşadığıma inanırım alkisalkisalkisalkisalkisalkis

cemredeniz seni hatırlıyorum maşallah aralın kocaman olmuş

evet buyudu teyzesı kocaman oldu yapmadıgı yaramazlık yokk kendısını 3-4 yasında zannedıyor :)))

tabıkı fıkır ayrılıkları olabılır.. herkese her dr ıyı gelıcek yada ıyı bır gunune denk gelıcek dıye bır durum olamayabılıyor dogrusu.. ama genellıkle ahmet bey sakın yaradılısta bır ınsan .. tam bır dr gıbı davranıyor ılk gıttıgımde bnm yuzume bakmadan konusmustu kafası onunde.. hatta esımle cıkıp baya bı konusmustuk neydı bu sımdı boyle dıye bende heralde asırı muhafazakar bırı dıye dalga gecmıstım hanı kadınlara bakmıomu acep dedım :) ama sonrakı gıdısımde

selammmm dıye gırdım ben ıcerı aa hosgeldınız dedı bıraz dah ayakındı bu kez oyle devam ettım ona ztn..

bu arada ıkıncıyı kız ıstıyorum ben ınsallah olur.. yontemlerıde varmıss ama ben bılmıyorummmm

Son düzenleme:

ben en ufak bi hastalıkta antibiyotik kullanmak istemiuorumki bağışıklık sistemi için ama bi haftayı geçiyo grip nezle boğazında yada başka bi yerinde bişey olmadığını söyledi ama ateşi yüksek olursa getirin dedi ben medicaldeki bütün çocuk doktorlarını güveniyorum 25 gün kuvözde yatınca bütün doktorları az çok tanıyosun arif bey olsun zafer bey olsun sabriye hanım olsun herbirine güvenirim nuri bey konusunda biraz kararsızım:umursamaz:

mecburecim canım çok geçmiş olsun yaa ancak şimdi açabildim sayfayı umarım hemen iyileşir.bende çok korkuyorum valla hasta olucak diye çalıştığım için sık izinde alamam.(

saol teyzesi ama mevsim deyişikliyindenmi bide komşunun oğluda rahatsız öbür komşu onun ağzından çıkardı kızımın ağzına soktu bişeyde diyemedim ama hala içim yanıyo:sinifsinif:

ayyy çok kızarım öyle şeylere yaaa ne düşüncesiz insanlar var onlar daha bebek herşeye dikkat edilmesi gerekir.bişey söylesende bozulurlar zaten düşüncesiz cahil insanlar noolcak..valla ben söylüyorum ablama bile söylüyorum...

ablama söylerimde işte millete söyleyemiyosun ki insan kendi düşünecek dimi ama eyer benim kızım hastaysa onunda ağzında çıkarıp vermesi ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…