- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #4.881
eee şimdi şevket yılmazda diyorsun, hasta kabul etmiyor mu peki. diğer hastane zübeydehanım gibi olacak sanırım. sadece orada doğan bebeklerin kontrollerini yapacak herhalde, yani dışardan poliklinik hizmeti vermeyecek gibi duruyor. o zaman tabiki götüremezsin. ama arif bey de iyidir ya, gülder hanım da iyi ama sana epey uzak o yüzden gelip gitmen zor olur.
nasıl bilmiyorsun bal gibi de biliyorsun ajan hanım :roflol:
senin asla gitmek istemediğin yerde değilmiydi
valla dediğim gibi doktoru ilgili buldum, özellikle de bişeyleri kestirip atmamasını araştırma yoluna gitmesini. severim ben öyle doktorları.
slm kızlar.ya giremiyorum doruktan fırsat bulup.hasta olunca iyice nazlandı.yemiyor içmiyor,hep mızıldıyor.haftaya nöroloji kontrolümüz var ama daha kbb ye götüremedim çünkü fakültede randevular hep dolu diyor ne yapacağım bilmem alamıyorum randevu birtürlü.en iyiis gidince diyeyim başka biyerde yapılabiliyorsa başka biyerde yapsınlar.çekirge kbb ye götürmüştüüm sadece fakülte ve odyomet yapar dedi ama kağıtta ne yapılacağıda yazmıyorki.
neyseherkes iyidir umarım.fazla takılamıyorum ya böyle doruk yarım saat uyumadan uyanınca işlerimi zor yetiştiriyorum.neyse öptüm herkesi bebişlere iyi bakın
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
sonunda bu sabah Ahmet Bey'e muayne olma şerefine nail oldum :kedi:
dediğiniz kadar varmış kızlar çok iyi ve ilgili bir doktor merak edecebileceğim herşeye net cevaplar verdi teşekkür ederim hepinize opuyorumnanaktan
ya kızlar varya bu kaşıkla beslemek iğneyle kuyu kazmak yawwwwww
olmadı yemedi dök yeniden yap
ne zor işmiş
:-(
kaydirigubbakcemile5hadi sonunda oldun muayene memnun kalmana sevindim eh doktorda olması gerekende bu zaten sana faydamız dokunduysa ne mutlu bi kaç kere git bakalım sonra sorarsın kervansarayıolumunekankayizsmile
tsiraa sonunda gitmişsin ahmet beye, memnun kalmana sevindim. beklediğine deymiş desene kaydirigubbakcemile5
sevinçcim yemesini takma kafana ben sana ecrinin gün içinde yediklerini anlatsam şaşarsın günde sadece üç öyün yiyo oda ittire kaktıra sevdiyi şeyleri dahi ağzına almıyo kkbden işitme testi içinmi alacaksın randevuyu fakülteyemi götüreceksin nörolojiye ben ecrinin işitme testini odyomedde yaptırmıştım eyer işitme testi içinse bence hiç uğraşma randevuyla falan orası çok rahat küçük temiz bi yer hemşire sanki oyun oynarmış gibi yaptı ecrinin testini ağlamasın diye valla bizlerde eskisi gibi öyle gelemiyoruz uyku saatleri azaldı uyuduklarındaysa ancak yetiştiriyoruz ev ve ecrinin işlerini ama senin şansın şuki annenle aynı yerdesiniz ben neler vermezdim ablamla annemle aynı yerde oturmak için
ya kızlar varya bu kaşıkla beslemek iğneyle kuyu kazmak yawwwwww
olmadı yemedi dök yeniden yap
ne zor işmiş
:-(
selam kızlar 23+2 hamileyim, bugün doktora gittim tansiyonum 15-8 çıktı ve doktor korkuttu. dediki tansiyonun fırlarsa beyin kanaması geçirebilirsin ölebilirsin falan dedi..moralim sıfır, bebek erken doğar dedi falan filan...moralim bozuk ne yapmalıyım
mrb canım hangi doktor o öyle ya moralini bozan.öyle şeymi olurmuş.güzel bir diyetle tansiyon normale dönüyor cnm.benim komşum vardı tansiyoru hep yüksekti hamileliğinde doktor diyet verdi hiç sorunsuz hamilelik geçirdi tosun gibide oğlu oldu.yememen gereken şeyler var dikkat edersen hiiiç sorun çıkmaz.süreklide tansiyon takibi yaptırırsın.eğer kafanı takarsan tansiyonun dahada çıkar.başka bir doktorlada görüş eğer doktorun diyet falan vermiyorsa cnm.üzme kendini sadece dikkat et herşey düzelir
Ahmet Yılmaz dedi...Bugün moralimi bozduçok kötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?