Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

üslubu nasıldı bilmiyorum ama evet malesefki tansiyon çok zor bi durum erken doğum ihtimali varsa dikkat et vermedi sana diyet yada başka bişey uyman gerekecek şeyleri aaa moralim sıfır deme bak o işte bebek için çok tehlikeli hep moralli olcaksın kendine iyi bakacaksın tuzdan hamurdan uzak durcaksın inş erken doğum olmaz ama bende erken yaptım doğumumu 28 haftalıkken gebelik zehirlenmesi geçiriyomuşum önceden gittiyim doktor adını taşıyan insan sayesinde ama sen çıkar erken doğumu aklından zaten gözetim altına alınman gerekilseydi sana yatış verilirdi

anladım fakültede işler böyle galiba en erken randevu 1 ay sonraya ama bizlerin tahammülü yok anneler olarak bende bütün testleri yaptırana kadar içim içimi yedi yeşim hanım bize mehmet okurdu galiba bi nörolog tavsiye etmişti ama prof galiba randevu almak baya zor demişti ama bursada çocuk nöroloğuda yok galiba fakültedekilerine bi sorsana vardır onların muayenehaneleri dörtçeliktekinide ben pek beyenmedim ama bilemiyorum sol gözünde kaymamı var erken tanıyla hepsi hallolacak bak ama biraz sabır işte bu aralar grip salgını varmış ne giribi dediler 6.derece girpmiymiş neymiş öyle bi isim duydum ee sevinçcim böyle böyle büyüyecekler işte ama bizimde ömrümüz bitecek dün gece gene saat başı ağladı bizimkide

hafıza derken zaten topice gelip yazıyosun bursalıların buluşması diyince burdaki topicle orda yazan insanın aynı kişi olduğunu anlamak çok zor olmadı tesettür demiyorum madem kapalısın diyim

ay kızlar şöyle bir geçmişi okudum da herkesin derdi ayrı valla
hamile olanlar karnındaki bebekler için endişe duyuyor, doğum yapanlar da büyütürken çeşitli sorunlar yaşıyor işte. sorunsuz endişesiz kişi pek yok gibi

sevinçcim inşallah büyüdükçe her şey düzelecek. ki ben o kadar büyük sorunları olduğunu da sanmıyorum. fakülteye bir girdin mi zaten çıkamıyorsun onu da yaptır bunu da yaptır. bi de aylar sonrasına randevu vermeler falan. beklemek kolay sanıyorlar herghalde. ama bir tanıdık sokunca araya hemen yakın tarihe alıyorlar madem olabiliyorsa neden insanlara eziyet çektiriyorsunuz. o yüzden hiç sevmiyorum orayı. Allah düşürmesin. yapılabiliyorsa dışarda yaptır madem sen de gerekli testleri. üzme kendini herşey düzelir inşallah :Saruboceq:.

katharisis seni anlıyorum insanın böyle bir durumda tabiki morali bozulur. benim de hamileyken tansiyonlarımın 15 a6 ya çıktığı olurdu ama o biraz da heyecandan ve doktor stresinden de oluyor, havalar da sıcak. biraz da yediğine içtiğine dikkat etmezsen hemen yükseliveriyor işte. ben gebelik takipleri için özer kutluya gitmiştim, önce tansiyonumu ölçerdi yüksek çıkarsa yeni mi geldiniz derdi önce yani hamileyken kısa mesafe yol yürümek o yorgunluk bile tansiyonu çıkarabiliyor biraz dinlen tekrar bakalım derdi. heyecan yapma sorun yok falan derdi. evet ahmet bey bazen işin duygusal yönünü düşünmeden hastaya herşeyi olduğu gibi söyler ama bir yandan da şöyle düşün ya farkedilmeseydi, ya geç kalınsaydı Allah korusun kaybedeceklerin ahmet beyin uyarısından çok daha yıkıcı olurdu. işte sana örnek mecbure, kız az daha bebeğiyle beraber ölüyormuş bazı şeylerin zamanında farkedilmemesi yüzünden yasakkelime. o yüzden bence sen bundan sonra yediğine içtiğine çok dikkat et, her gün tansiyonunu ölçtür, kendinde olumsuz anlamda en ufak bir değişiklik hissettiğinde hemen ara ahmet beyi ya da hastaneye git. tuzluyu hiç yeme ya da çok az ye. moralini de bozma bunlar olağan şeyler. ahmet bey de illa böyle olacak dememiştir zaten olası riskleri söylemiş. farketmeyip söylememesi, üslubu kötü de olsa (belki de sen yanlış anlamış da olabilirsin, moral bozmak için söylediğini sanmıyorum) geç kalınmasından erken önlem alınmasından çok daha iyidir :teselli:

mecbure ay o yemek işini sorma valla, ben de yedirene kadar akla karayı seçiyorum. sıcaklardanmıdır nedir iştahları iyice gitti. umarım düzelir ya mafoldumben

zelcancım ay seni unuttum ya
endişelenme bence bazen benim de bebeğin hareketlerini çok az hissettiğim olurdu, çok endişelenirdim, moralim bozulurdu.
tatlı bişeyler ye bakalım. sütlü tatlı, dondurma çikolata falan. yarım saat bekle, tatlıya tepki veriyorlar genelde. sırtüstü uzan. yine bişey yoksa en yakın sağlık ocağına git orada ebeler bir cihazla kalp atımını dinliyorlar endişelenecek bir şey varsa onlar da anlar zaten ilk etapta, sorun varsa da hemen ahmet beyi ara ya da hastaneye git. ama ben sanmıyorum artık iyice büyüdü ve yeri daraldı o yüzden eskisi kadar rahat hareket edemiyordu. morzlini bozma :teselli:

hafıza derken zaten topice gelip yazıyosun bursalıların buluşması diyince burdaki topicle orda yazan insanın aynı kişi olduğunu anlamak çok zor olmadı tesettür demiyorum madem kapalısın diyim

benim isim hafızam balık hafızası gibi olduğu için :kedi:

bu arada randevumu bu akşama aldım biraz tedirginim hissedemiyorum eskisi gibi
Allahım inşallah yavrum iidir....

unutma beni :)))

valla randevuyu bu akşama aldım görmeden içim rahat etmeyecek
ebe de izne ayrılcaktı belki gitmiştir
19,20 ye verdi eşim gelince beraber gidicez
acaba döndü yada dönüyor mu ondan mı
ve dediğin gibi yerler daralıyor bebekler büyüyor biliyorum ama yinede huzursuz olmama mani olmuyor bilmem illa gözümle görcem bide her taraftan erken doğum bilmem ne
tuz biber oluyor.... Allahım yardımcımız olsun

yok yemiyo yaprakcım eşim evdeyken hele çileden çıkıyorum verme yemek istemiyosa diyo ee ona baksan yemez ki puding verdim dün onu yiyo hanımefendi faydalı hiçbişey sürmüyo ağzına zorla bağrış çağrış bikaç kaşık o kadar evi bi gören daha halıyı yıkayalı 2 ay oldu her tarafına döktük çorba meyve artık ne yiyosa elimde bezle geziyorum gene yıkanacak onuda geçtim yese yemiyo zilli

benim isim hafızam balık hafızası gibi olduğu için :kedi:

bu arada randevumu bu akşama aldım biraz tedirginim hissedemiyorum eskisi gibi
Allahım inşallah yavrum iidir....

doğrudur ben bazı şeyleri çok hızlı unutsamda bazı şeyleri hatırlıyorum demekki

zelcan stres yapma, bişey olduğunu sanmıyorum ama gözünle görmen en iyisi tabi. hadi güzel haberlerle gelirsin inşallah

mecbure evet canım ya onlara kalsa 1 kase pudingle 1 günü geçirirler de ben zarla zorla yed,rmeye çalışıyorum. bazen güzel yediği halde bazen de ağzını açmıyor bir denge yok yani.
ah ah evleri sorma geçen hafta geldi kadın temizledi dip köşe ama bu hafta yine aynı. ki ben günaşırı bazen hergün toz alıyorum. yerleri siliyorum ona rağmen yine de dağınık pis gibi geliyor ya. çocuk olunca sanırım hep böyle. halıların üzerine örtü ört. ben halı pikesi denilen ötrülerden aldım valla onlar olmasa halim harap. demir ilaçlarımı, meyve suları mı, mamalar mı ne istersen var. bazen yediği şeyi gidip halının üzerinde çıkarıyor ya. garip garip huyları var. büyüdükçe düzelseler bari. kaydirigubbakcemile

kilo alma dedi sadece...birde iki güne bir tansiyonunu takip et dedi..

Zaten Ahmet Beyden çok memnunum kontrollerimi rutin yapıyor, her ay gidiyorum..Bugün tansiyon öyle çıkınca ve kilomda 106 olunca, böyle şeyler söyledi...:) biraz olsun yazdıklarınızla düzeliyorum. Teşekkür ederim..

geçmiş olsun canım benim...yediğime içtiğime dikkat edecem artık ne yapayım...1 ay sonra yine gidcm bakalım ne diyck...Bu arada tansiyonumu hergün ölçtürcem

tsiraa valla ahmet bey gelirde hemşireleri napcanopuyorumnanaktan

kuzenim hemşire canım orada ahmet bey gelsin yeter

-------------

katharsis,

Ahmet bey öyle direkt ölürsün falan diyecek birine hiç benzemiyor canım yha sen fazla alınganlık göstermiş olabilirmisin:uhm:
sonuçta ne dese iyiliğimiz için diyor dikkat etmen gerekiyor demek ki a.s.
çok geçmiş olsun fırsat buldukça dinlen ve en önemlisi kafana takmaaa :1hug:

kızlar bana cevap yazan arkadaşlara çok ama çok teşekkür ederim....
şimdi kontrolünde olduğum doktora bir daha gidip son kararımı vereceğim...
eğer ahmet beye karar verirsem ki ona zaten güveniyorum sadece ameliyathane ve şartlara inanmam lazım...
daha sonra ahmet beyle uzun uzun konuşacağım...durumumla ilgili beni rahatlatırsa onu tercih edeceğim...

kışın alayım en iyisi hadi şimdi yaz siliyorum falan yaprakcım ama kışın zor oluyo sana mail atmıştım geldimi yaprakcım yada attığımı sanıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…