- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #4.921
kızlar bana cevap yazan arkadaşlara çok ama çok teşekkür ederim....
şimdi kontrolünde olduğum doktora bir daha gidip son kararımı vereceğim...
eğer ahmet beye karar verirsem ki ona zaten güveniyorum sadece ameliyathane ve şartlara inanmam lazım...
daha sonra ahmet beyle uzun uzun konuşacağım...durumumla ilgili beni rahatlatırsa onu tercih edeceğim...
geçmiş olsun canım benim...yediğime içtiğime dikkat edecem artık ne yapayım...1 ay sonra yine gidcm bakalım ne diyck...Bu arada tansiyonumu hergün ölçtürcem
tsiraa o zaman doğum senin için bi nevi tatilde olcak kervansarayda:)valla medicalin odalarıda gayet manzaralı 15.katta kalıyosun benim odamın manzarasıda güzeldi ama kervansarayı bilmiyorum:)
kilo alma dedi sadece...birde iki güne bir tansiyonunu takip et dedi..
Zaten Ahmet Beyden çok memnunum kontrollerimi rutin yapıyor, her ay gidiyorum..Bugün tansiyon öyle çıkınca ve kilomda 106 olunca, böyle şeyler söyledi...:) biraz olsun yazdıklarınızla düzeliyorum. Teşekkür ederim..
geçmiş olsun canım benim...yediğime içtiğime dikkat edecem artık ne yapayım...1 ay sonra yine gidcm bakalım ne diyck...Bu arada tansiyonumu hergün ölçtürcem
kışın alayım en iyisi hadi şimdi yaz siliyorum falan yaprakcım ama kışın zor oluyo sana mail atmıştım geldimi yaprakcım yada attığımı sanıyorum:)
al bence canım ya, kışı falan bekleme. ben kirlenince hemen atıyorum makineye 1 günde kuruyor yayıyorum tekrar. yoksa hergün halı silmekle uğraşılır mı.
mail geldi de canım ben cevap yazamadım ki. az önce de ilaydayı çocuk gelişim uzmanına götürdük geldik. bir sorun yok çok şükür. ben biraz fazla evham yapmışım. doktor teyzemiz iyi buldu gelişimini ve ilaydayı çok sevdi, çok güzel bir kız bu dedi, şirinlikler yaptı orada. ama sizler de götürün bence. biz 6 ayda bir götürücez. çok güzel bilgiler verdi, yapmamız ve yapmamamız gerekenler konusunda epey uzun şeyler şimdi burda yazmıyayım merak edersen sana mailde yazarım. en kısa zamanda maile cevap yazıcam canım.
Ahmet Yılmaz dedi...Bugün moralimi bozduçok kötüyüm
tsiraa o zaman doğum senin için bi nevi tatilde olcak kervansarayda:)valla medicalin odalarıda gayet manzaralı 15.katta kalıyosun benim odamın manzarasıda güzeldi ama kervansarayı bilmiyorum:)
al bence canım ya, kışı falan bekleme. ben kirlenince hemen atıyorum makineye 1 günde kuruyor yayıyorum tekrar. yoksa hergün halı silmekle uğraşılır mı.
mail geldi de canım ben cevap yazamadım ki. az önce de ilaydayı çocuk gelişim uzmanına götürdük geldik. bir sorun yok çok şükür. ben biraz fazla evham yapmışım. doktor teyzemiz iyi buldu gelişimini ve ilaydayı çok sevdi, çok güzel bir kız bu dedi, şirinlikler yaptı orada. ama sizler de götürün bence. biz 6 ayda bir götürücez. çok güzel bilgiler verdi, yapmamız ve yapmamamız gerekenler konusunda epey uzun şeyler şimdi burda yazmıyayım merak edersen sana mailde yazarım. en kısa zamanda maile cevap yazıcam canım.
ahhhh canım benim odanım manzarasıda süperdiii.tophane manzaralı bide heryer bembeyaz kar örtülü süperdi ya 15.kattan aşağıyı izlemek
ahhhh canım benim odanım manzarasıda süperdiii.tophane manzaralı bide heryer bembeyaz kar örtülü süperdi ya 15.kattan aşağıyı izlemek
valla benim gözüm pek manzarayı görmedi sevinç doğuma hazırlanırken görmüşsündür 16.katı orda yattım 10 gün her taraf kapalıydı dışarıyada çıkamıyodum durumun kritik çıkamazsın dye e doğumhaneyede ziyaretçi almıyolardı ordan bi kat aşağıya indirdiklerinde valla içim açılmıştı ama insanın içi rahat olmayınca nerde kalırsan kal gözün hiçbişey görmüyo gelen ziyaretçiler beyenmişti çok bide ablam iki gün boyunca benle kalmıştı hastanede saolsun
tşk kızlar girememdim nete annem ve kızkardeşim bizdeler yarın akşam geri gidecekler..
yine yanlız kalcam.......
ama oğlum Allaha şükür iyiymiş ters duruyormuş şimdilik
babası diyor dik başlı mı olcak ne diye hahah
ayakları kasıklarıma denk geldiği için ama korkma dedi daha dönmesi için çokk zaman varmış
bide en son durumu bizim için önemli dedi
ama bir iki gün hareketlerinde değişiklik vardı demiştim azıcık kulağımızı çekti
böyle bişey olunca hemen gel zamanında müdahele edelim
şu an bi sorun yok ama olursa geç kalmayalım diye
rahatladım dr. dan geldik bizim sıpa yine başladı kıpır kıpır oynamaya
dedim ohh anneye azarı işittirdin şimdi at taklanı :))))
aman o iyi olsunda önemli olan o
tansiyon için dikkat et canım havalarda sıcak daha dikkatli olmak lazım
öyledir cnm senin durum farklıydı tabi nerde manzara göreceksin.ama benim için güzeldi.doruk yanıda herkes yanımda dışarda lapa lapa kar oda sıcacık ne bileyim tam istediğim gibiydi.gelene gidene kalana karışan yoktu.yeri geldi 4 kişi kaldı yanımda yeri geldi 12 de ziyaretçim gelidi kimse bişey demedi.karşımda televizyon falan güzeldi.ama mesela çarşafları sürekli değişmediler,ne bileyim o odaya göre resimlerinde nasıl renkli güzel çarşaflar var öyle değildi.yani daha 4*4lük olabilir biraz estetik katsalar,azıcıkta daha hijyenik olsa ohhh mis.allah önce sağlıklı doğum nasip etsin sonra insana en kötü yer bile güzel gelir bu arada allah kerkesin gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?