Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

tsiraa o zaman doğum senin için bi nevi tatilde olcak kervansarayda:)valla medicalin odalarıda gayet manzaralı 15.katta kalıyosun benim odamın manzarasıda güzeldi ama kervansarayı bilmiyorum:)

evet dün kandildi geçmiş kandiliniz mübarek olsun önceki gece hiç uyutmadı ecrin hanım beni dün sersem gibiydim valla

git görüş tabiki diyer doktorlarlada görüş içine sinerse yaparsın inş sorunsuz geçerde doğumun bu sıkıntılı günlerini unutursun

geçmiş olsun canım benim...yediğime içtiğime dikkat edecem artık ne yapayım...1 ay sonra yine gidcm bakalım ne diyck...Bu arada tansiyonumu hergün ölçtürcem

aman dikkat et zaten hamur kızartma tuzlu ve hamurlu tatlılardan uzak durmaya çalış bol bol sıvı tüket sıcaklarda rabbim kolaylık versin valla zor oluyodur komşumda hamile eylülde yapacak doğum geçen baktım dışarda oturuyo ütü yaptım bunaldım diye o günde misafirim vardı dedim valla verseydin ben sana ütülerdim oda diyo ee misafirin vardı dedim olsun gittiler işte şimdi ütülerdim yani hamile kadınlara zor geliyodur şimdi sıcaklar

tsiraa o zaman doğum senin için bi nevi tatilde olcak kervansarayda:)valla medicalin odalarıda gayet manzaralı 15.katta kalıyosun benim odamın manzarasıda güzeldi ama kervansarayı bilmiyorum:)

canım benim ki geyik yaa özel odaya 150 lira fiyat farkı iyi diyenlere kaydirigubbakcemile3

neyse buluşma muhabbeti kaynamasın buluşmuyormuyuz sempatiksalakcinni

kilo alma dedi sadece...birde iki güne bir tansiyonunu takip et dedi..

geçmiş olsun canım benim...yediğime içtiğime dikkat edecem artık ne yapayım...1 ay sonra yine gidcm bakalım ne diyck...Bu arada tansiyonumu hergün ölçtürcem

katharisis havalar çok sıcak, hamilesin ve kilon biraz fazla o yüzden çok dikkatli olmalısın. ahmet bey de onu dikkate alman adına sanırım lafı dolandırmadan pat diye söylemiş. bu biz hastalar için biraz can sıkıcı bir durum olsa da ciddiye almamız açısından da önemli aslında. sen gerekli gıdanı al protein karbonhidrat meyve ve sebze ama abartmadan ye, yemekleri mümkün olduğunca tuzsuz yap eklemek isteyen sonradan eklesin. ağır yağlı hamurlu şeyleri de mümkün olduğunca az tüket veya hiç tüketme. bol bol su iç. dikkat edersen bir sorun olmaz merak etme. bi de sıcaklarda dışarda çok gezme evde dinlen. vereliniortak

kışın alayım en iyisi hadi şimdi yaz siliyorum falan yaprakcım ama kışın zor oluyo sana mail atmıştım geldimi yaprakcım yada attığımı sanıyorum:)

al bence canım ya, kışı falan bekleme. ben kirlenince hemen atıyorum makineye 1 günde kuruyor yayıyorum tekrar. yoksa hergün halı silmekle uğraşılır mı.
mail geldi de canım ben cevap yazamadım ki. az önce de ilaydayı çocuk gelişim uzmanına götürdük geldik. bir sorun yok çok şükür. ben biraz fazla evham yapmışım. doktor teyzemiz iyi buldu gelişimini ve ilaydayı çok sevdi, çok güzel bir kız bu dedi, şirinlikler yaptı orada. ama sizler de götürün bence. biz 6 ayda bir götürücez. çok güzel bilgiler verdi, yapmamız ve yapmamamız gerekenler konusunda epey uzun şeyler şimdi burda yazmıyayım merak edersen sana mailde yazarım. en kısa zamanda maile cevap yazıcam canım.

bence ilaydanın bişeyi yok annesi ben ilk günde söyledim o annesi gibi uzun boylu zayıf vede zarif bi prenses olcak tabi zahmet olmazsa merak ediyorum ne yapmamız gerekiyomuş yada yapmamamız aslında mesela yemek yemek istemezse zorlama diyolar bunu biliyorum ama genede yapıyorum neyse tamam canım fırsat bulursan yazarsın valla bugüne kadar doktor hiç söylemedi götürün diye prematüre annelerin biride yazmış doktor bizi yolladı diye ama bi götürürsem soralım bakalım sen direk alıpmı gittin randevuyu yoksa doktormu yönlendirdi aman eşime desem ki götürelim diye bana diycek gene nettenmi gördün diyeadam bana yasaklayacak sonunda neti:2:

Ahmet Yılmaz dedi...Bugün moralimi bozdu çok kötüyüm

canım sen bozma moralini senin kötülüğün için dememiştir olabilecek riskleri söylemiştir.öyle kötü bir anlatımlada söylemez aslında ve gereken önlemi alır bence.çok ciddi olsa hastaneye yatırır takip ederdi mesela.sıcaklardanda tansiyonun çıkabilir canım sen dikkat et kendine geriisinden korkma zaten az kalmış yolun yarısını geçmişsin

ahhhh canım benim odanım manzarasıda süperdiii.tophane manzaralı bide heryer bembeyaz kar örtülü süperdi ya 15.kattan aşağıyı izlemek

yaprakçım ilayda da iştahsız demek.bizimkide berbat ya bişey yediremiyorum önceden yediğinin yarısını anca yiyor.minicik duruyor daha görseniz.ablam diyor daha 3 aylık bebekler kadar görünüyor bu hiç büyümüyor diye.ee diyorum yemesse olacağı bu.zorla yediriyorum ağzını kilitliyor ne yapacağız bu çocukları bilmem

ahhhh canım benim odanım manzarasıda süperdiii.tophane manzaralı bide heryer bembeyaz kar örtülü süperdi ya 15.kattan aşağıyı izlemek

hahah demek manzaralıydı hepinizin ki hee sempatiksalakcinni

bende bir sonraki gittiğimde odamı seçip rezerve ettiriim bari madem 15o lira vercez sempatiksalakcinni

tşk kızlar girememdim nete annem ve kızkardeşim bizdeler yarın akşam geri gidecekler..
yine yanlız kalcam.......
ama oğlum Allaha şükür iyiymiş ters duruyormuş şimdilik
babası diyor dik başlı mı olcak ne diye hahah
ayakları kasıklarıma denk geldiği için ama korkma dedi daha dönmesi için çokk zaman varmış
bide en son durumu bizim için önemli dedi
ama bir iki gün hareketlerinde değişiklik vardı demiştim azıcık kulağımızı çekti
böyle bişey olunca hemen gel zamanında müdahele edelim
şu an bi sorun yok ama olursa geç kalmayalım diye
rahatladım dr. dan geldik bizim sıpa yine başladı kıpır kıpır oynamaya
dedim ohh anneye azarı işittirdin şimdi at taklanı :))))
aman o iyi olsunda önemli olan o

tansiyon için dikkat et canım havalarda sıcak daha dikkatli olmak lazım

valla benim gözüm pek manzarayı görmedi sevinç doğuma hazırlanırken görmüşsündür 16.katı orda yattım 10 gün her taraf kapalıydı dışarıyada çıkamıyodum durumun kritik çıkamazsın dye e doğumhaneyede ziyaretçi almıyolardı ordan bi kat aşağıya indirdiklerinde valla içim açılmıştı ama insanın içi rahat olmayınca nerde kalırsan kal gözün hiçbişey görmüyo gelen ziyaretçiler beyenmişti çok bide ablam iki gün boyunca benle kalmıştı hastanede saolsun

e hadi geçmiş olsun zelcancım için rahat ettiyse evet hareketlerini hep takip etmek lazım ki Allah korusun sorun çıkarsa anında müdahale edilsin ee seninki biliyo işini sen azar işittin keyiflendi nasılsa doğunca annem beni azarlayacak doğmadan ben onu bi azarlatıyım dedi:ecrin_bebek:

öyledir cnm senin durum farklıydı tabi nerde manzara göreceksin.ama benim için güzeldi.doruk yanıda herkes yanımda dışarda lapa lapa kar oda sıcacık ne bileyim tam istediğim gibiydi.gelene gidene kalana karışan yoktu.yeri geldi 4 kişi kaldı yanımda yeri geldi 12 de ziyaretçim gelidi kimse bişey demedi.karşımda televizyon falan güzeldi.ama mesela çarşafları sürekli değişmediler,ne bileyim o odaya göre resimlerinde nasıl renkli güzel çarşaflar var öyle değildi.yani daha 4*4lük olabilir biraz estetik katsalar,azıcıkta daha hijyenik olsa ohhh mis.allah önce sağlıklı doğum nasip etsin sonra insana en kötü yer bile güzel gelir bu arada allah kerkesin gönlüne göre versin

zelcanıcım hadi gözün aydın için rahatlamış.seninki harbiden dikkafamı olacak ne.benimkide hep aşağıda duruyordu yüzünü bile göremiyorduk aşağıda olduğu için ama sorma şimdi ne dikkafa.o ne derse o yoksa basıyor çığlığı.annesinide şikayet edermiş bide keyif yaparmış oooh maaşallah sıpaya nazar değmesin

valla benimkiler deyişti sevinçcim :)ama ben orda 10 gün kaldım portırlarla sürekli konuşurduk hemşirelerle falan hem hemşire hemde görüştüyüm portırlar vardı iki gün boyunca valla iki gün kaldım iki kere deyişti çarşaflar hemşirede çok ilgilendi mesela süt sağdığım için tabi gelsin dye sık sık sağıyodum hemşire saolsun kendi çatlak kremini vermişti çatlama olmasın canın acır diye ama gündüz ,iki tane hemşire vardı onların birini şikayet ettim ahmet beye birinede bağırdım:) yoğunbakıma inecektim ecrini görmeye doğum yaptım daha görmedim yüzünü nasıl bekliyorum ama ziyaret saatide bitiyo deyince eşim hemşireler portırı bekliyoruz demişler eşime dedim tut elimi koridorda yürüyecem çıktık koridora hemşirelerin oturduğu bölüm odama yakındı zaten ben bi bağırdım dedim iki gün oldu doğum yapalı ben kızımı görmedim siz sürekli portır diyosunuz sorumluluk benim eşim indirsin beni verin tekerlekli sandalyeylemi inecem neyle ineceksem artık sonra tamam efendim sinirlenmeyin dediler dedim ahmet beye söyleyecem bunu onlarda biz portırı bekliyoruz falan dediler o zamana kadar geldi pıortır indirdiler beni sonrada hiç aksilik yaşamadım:)

mecbue & sevinç sağolun kızlar hiç sormayın dr bakmaya başladı bizim beyfendi 4dönmeye başladı şaşordım Allaha şükür ii yavrum takipde ediyorum halbuki ama bu ara çok yoğundum
dayım eşi oğlu geldi 3 gece kaldılar annemler hala burda ister istemez insanın rutin günü değişiyor
daha bi yoğunlaşıyor ama yarın akşam gidiyorlar yine kendi günlük hayatımıza devam ederiz
evet sıpa annesi azar işitince keyif oldu herhalde zaten 2 defadır kordon yüzünü örtüyor doğru dürüst resimde belli bile olmuyor yüzü hep dalgalı
eşim sana çekmiş diyor ne alakaysa hahaha
ayy öyle mi dersin sevinç babası gibi uysal olsa ne var bende biraz cadılık var evet ama bakalım hayırlısı
sağ salim gelsin de artık o kadarına katlanıcaz :)))

iyi madem zelcan sorun olmasında ayy insan hamileyken ne zor oluyo misafir olması gerçi ablanla annen yanındaymış ama genede sen ev sahibi olarak herşey sana soruluyodur valla keşke gitmeseler annenler ne güzel insan alışıyo senin ailende burda oturmuyo o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…