Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

slm kızlar nasılsınız? geçmişi okuyamıyorum bir türlü ya. hiç işim bitmiyor. benim cadıdan hiç fırsat yok. herkes iyidir umarım. hepinizi öpüyoruz benim fıstıkla.

kızlar sezeryandan sonra ağrı duydunuz mu?ağrı kesici mi morfin mi yaptılar acaba?

eh haliyle oluyo hiç ağrı olmuyo desem kendi adıma yalan söylemiş olurum 3 yada 4 saat kadar ara ara oldu bende ben kendi yaşadıklarımı yazıyorum tabi ağrı kesici iğne yapıyolar

slm kızlar nasılsınız? geçmişi okuyamıyorum bir türlü ya. hiç işim bitmiyor. benim cadıdan hiç fırsat yok. herkes iyidir umarım. hepinizi öpüyoruz benim fıstıkla.

biz iyim canım sen nasılsın bizde öpüyoruz limonçiçeyinide senide

slszr iki gündür topici okuyosunuz doktor arayışı içindemisiniz yanlış anlamayın okuyabilirsiniz tabide iki gündür hiç cevap yazmadan okumanız dikkatimi çektide:)yardımcı olabileceyimiz bi konu varsa diye

herkese selam, misafirlerim var gelemiyorum o yüzden. merak etmeyin.
mecburecim bırak boşver isteyen gelip okusun canım
buradaki memnuniyet karşısında ahmet beyin ne kadar iyi bir doktor olduğunu böylece herkes görmüş oluyor

kızlar ahmet bey benden 4 lü test isteyecek önümüzdeki hafta....ne oluyo bunda...kan mı verecez?

kızlar ahmet bey benden 4 lü test isteyecek önümüzdeki hafta....ne oluyo bunda...kan mı verecez?

3 lü test yerine daha güvenilir olduğu için dr lar artık 4 lü test istiyor sanırım. ben sadece 3 lü test yaptırmıştım. evet kan tahlili ile çeşitli risk faktörleri belirleniyor.

okusun yaprakcımda sadece d,kkatimi çekti iki gündür okuyo bişeyde yazmayınca dedim belki doktor arayışı içindeyse yardımcı olabilirsek olalım diye:)

ben 2 li birde 3lü yaptırmıştım kanla bakıyolar bide ayrıntılı usg yani bebeyin ense kalınlığı falan haftasına göre normalmi diye rutin şeyler inş sorunsuz geçer hamileliyiin

benim eşek yiğenim sürahiye kolonya akıtmış ben de bilemedim bardağa koyup içtim farkedinceye kadar içmiş bulundum..bişi olur mu acaba?

ya varya cin gibisin hiç bişey kaçmaz senden haaaaaaa

slm cnm.
ne güzel bende misafir istiyommmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…