Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

kızlar ahmet bey benden 4 lü test isteyecek önümüzdeki hafta....ne oluyo bunda...kan mı verecez?

evet cnm kan verilecek. 3 günde falan veriyorlar sonucu. sanırım sadece kızılay yapıyor. tabi benden bu yana değişmediyse. ahmet bey sana bir takım bilgiler verecek haftası bebeğin ölçümleri onlarla kan değerleri arasında bir oran alıyorlar. hayırlı sonuçlar inş.

benim eşek yiğenim sürahiye kolonya akıtmış ben de bilemedim bardağa koyup içtim farkedinceye kadar içmiş bulundum..bişi olur mu acaba?

bilmemki ahmet beyi arayıp sor en iyi o bilir. hay allahım ya surahi kolonya ne alaka yani ne istemiş sürahiden kafamçokkarıştı

günaydın kızlar
ahmet beyi aradım kolonyadan bişi olmaz dedi
4 lü testi de medikal de yapıyomuş

benim eşek yiğenim sürahiye kolonya akıtmış ben de bilemedim bardağa koyup içtim farkedinceye kadar içmiş bulundum..bişi olur mu acaba?

ayy şimdiki çocuklar çok fena :)neyse aramışsın ahmet beyi bişey olmaz demiş ya gerisi önemli deyil

:hulya:

bizde iyiyiz canım çok şükür ne olsun hep aynı koy pişir yedir yemedi dök bi daha yap falan.

:)dur gene bunlar iyi günlerin ecrin öğrenmiş hoşuna gitmeyen bişeyi verirsem ağzına dilini çıkarıyo dışarıya elleriyle dilini temizliyo oda olmadı puu diye tükürüyo ama ben çözdüm ecrini et sevmiyo annesi gibi hamur işi seviyo :)

bende 4lü yaptırmamıştım test yani valla 2 senede bile ne çok şey deyişiyo ne güzel herşey anne ve bebek için

öncelikle herkese selamlar
topiğinizi kaç gündür okumama ramen muhabbetin yarısındayım muhabbetleriniz çok güzel ama yinede sizlere yazmak istedim beni de aranıza alırsanız sevinirim...
bende yeni hamileyim ve bu topiği doktor ararken buldum
aslında ilk başlarda jimer e gitmek istiyordum ama doğum ücretleri bizi aşıcak
altından kalkamıycaz
şu an içime en yatan isim ahmet bey...

bak sen cadı ya bizimki henüz tükürmüyor ama ağzını kitliyor veremiyorum istemediği zaman cadı bu kızlar ya çok cadı hemde hepsi

slm hoşgeldin.
hayırlısı ile bebeğine kavuşman dileğiyle.
ahmet bey'den bizler çok memnun kaldık tabi tercih meselesi.
gidip bir muayene olduktan sonra kararını verirsin.
bizlerinde yardımcı olabileceği bişey olursa burdayız cnm.

zaten sizlerin yapmış olduğu yorumlar sayesinde daha gitmeden ahmet bey e o kadar ısındım ki...
işallah bende sizler gibi kendisinden memnun kalırım

hoşgeldin öncelikle inş içine siner bizler memnun kaldık ama bu demek deyilki en iyisi ahmet bey onun gibisi yok demez burda kimse ama gidenlerde hep memnun dönüyolar oda ayrı valla bahsettiyin hastaneye gidiyodum ben hamileliyimin başında sen kime gittin bilmiyorum ama ben bi bayan doktora gidiyodum preklampsi geçirmişim bilmedi onun yüzünden erken doğum yaptım hem kızım hem ben ölümden döndük bu sebeptendir ki ahmet beyin bende yeri ayrı zaman ne gösterir bilemem ama ben yaşadıkça kızımın suratına baktıkça ahmet beye hergün dua ediyorum kendisini sadece bi 12 gün tanıdım ama yıllardır hastasıymışım gibi ilgi gördüm bide sgk özel ayrımı yapan biri deyil öyle duyuyoruz mesela doktorlar hastalarına diyolarmış özelden gel diye git gör bakalım inş içine siner ha olmadı doktor deyiştir bu senin en doğal hakkınopuyorumnanaktan

bak sen cadı ya bizimki henüz tükürmüyor ama ağzını kitliyor veremiyorum istemediği zaman cadı bu kızlar ya çok cadı hemde hepsi

akşam babasına gösterdimde gülüyo dilini çıkarıyo dışarı elleriyle temizliyo çaktırmadan ilk zamanlar kaşığa alışmak zor geliyo biberona alışkınlarya ayy ne cadı hemde sorma:)

akşam babasına gösterdimde gülüyo dilini çıkarıyo dışarı elleriyle temizliyo çaktırmadan ilk zamanlar kaşığa alışmak zor geliyo biberona alışkınlarya ayy ne cadı hemde sorma:)

evet kaşık işi zor yaaaaaaa. her yer mama oluyo bir aralık bulayımda ittireyim derken. zaten kaşığada biberon gibi saldırıyo emiyo benim sıpa şap şap diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…