- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #4.961
slm kızlar nasılsınız,biz iyi sayılırız.yarında doktor kontrolümüz var bakalım.öpüyorum herkesiiiii
kızlar ahmet bey benden 4 lü test isteyecek önümüzdeki hafta....ne oluyo bunda...kan mı verecez?
benim eşek yiğenim sürahiye kolonya akıtmış ben de bilemedim bardağa koyup içtim farkedinceye kadar içmiş bulundum..bişi olur mu acaba?
benim eşek yiğenim sürahiye kolonya akıtmış ben de bilemedim bardağa koyup içtim farkedinceye kadar içmiş bulundum..bişi olur mu acaba?
:hulya:
bizde iyiyiz canım çok şükür ne olsun hep aynı koy pişir yedir yemedi dök bi daha yap falan.
ya varya cin gibisin hiç bişey kaçmaz senden haaaaaaa
:)dur gene bunlar iyi günlerin ecrin öğrenmiş hoşuna gitmeyen bişeyi verirsem ağzına dilini çıkarıyo dışarıya elleriyle dilini temizliyo oda olmadı puu diye tükürüyo ama ben çözdüm ecrini et sevmiyo annesi gibi hamur işi seviyo :)
öncelikle herkese selamlar
topiğinizi kaç gündür okumama ramen muhabbetin yarısındayım muhabbetleriniz çok güzel ama yinede sizlere yazmak istedim beni de aranıza alırsanız sevinirim...
bende yeni hamileyim ve bu topiği doktor ararken buldum
aslında ilk başlarda jimer e gitmek istiyordum ama doğum ücretleri bizi aşıcak
altından kalkamıycaz
şu an içime en yatan isim ahmet bey...
mecbue cim siz 2 li 3 lü test yaptırdınız mı
öncelikle herkese selamlar
topiğinizi kaç gündür okumama ramen muhabbetin yarısındayım muhabbetleriniz çok güzel ama yinede sizlere yazmak istedim beni de aranıza alırsanız sevinirim...
bende yeni hamileyim ve bu topiği doktor ararken buldum
aslında ilk başlarda jimer e gitmek istiyordum ama doğum ücretleri bizi aşıcak
altından kalkamıycaz
şu an içime en yatan isim ahmet bey...
bak sen cadı ya bizimki henüz tükürmüyor ama ağzını kitliyor veremiyorum istemediği zaman cadı bu kızlar ya çok cadı hemde hepsi
akşam babasına gösterdimde gülüyo dilini çıkarıyo dışarı elleriyle temizliyo çaktırmadan ilk zamanlar kaşığa alışmak zor geliyo biberona alışkınlarya ayy ne cadı hemde sorma:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?