- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #4.981
zaten sizlerin yapmış olduğu yorumlar sayesinde daha gitmeden ahmet bey e o kadar ısındım ki...
işallah bende sizler gibi kendisinden memnun kalırım
sevinç ne yaptı acaba yaaaaaaa. merak ettim gittiler mi doktora. ne dedi doktor acaba?[/QUOTE
slm cnm gittim doktora.gelişimi hareketleri iyi dedi.artık 3 aydan 3 aya takip edecekmiş.ağzı yapısal olabilirmiş kendi düzelebilir yada öyle kalabilir dedi zaten fazla belli değil kafanıza takmayın dedi.eline kalem verdi iki elinide iyi oynatıyor sorun yok dedi.yani şuan sorun yok gelişiminde ama kulağı için bi işitme testi yapılacakmış beyinden gelen sinirdemi yoksa kulak içi sinirdemi ileti yavaşlaması var diye.onuda konuştum orda kbb ile çok dalgın uyuması gerekiyor dedi.yüzüne kafasına bişeyler yapıştırıp kulağınada bişey sokacakmış.onu nasıl yaptırırız bilmem.doruk sadece geceleri dalgın uyuyor.bursada sadece bizde sınırlı sayıda elektrot kaldı dedi o yüzden bikerede yapması lazımmış olmadı bidaha yapalım diyemezmişiz.
bende yaptırmıyorum şimdi.bayramdan sonra yine gelişim testine alacaklar ordda işitme yapacaklar tekrar sorun çıkarsa ondan sonra yaptırırım ne yapayım.
limoncum ya doruğa aptamili zorla yediriyorum yarende öylemi.bitek gece uyurken veriyorum az az günde 300 cc anca içebiliyordur.bebe bisküvisi veriyorum günde bikere içine pekmez koyup,kaşık maması veriyorum,bide çorba veriyorum.onları yerken sorun yok ama aptamile geldimi yemiyor birtürlü aç olsada.zaten benide emmiyor bu çocuk civciv kadar kalacak bu gidişle.15 günde 150 gram almış.off şu yaz bitsede çocukların iştahları açılsa ya.öpüyorum limonçiçeğimi..yeni resimlerini görmek isterim canım bakalım ne kadar büyüdü yaren
sevinç ne yaptı acaba yaaaaaaa. merak ettim gittiler mi doktora. ne dedi doktor acaba?[/QUOTE
slm cnm gittim doktora.gelişimi hareketleri iyi dedi.artık 3 aydan 3 aya takip edecekmiş.ağzı yapısal olabilirmiş kendi düzelebilir yada öyle kalabilir dedi zaten fazla belli değil kafanıza takmayın dedi.eline kalem verdi iki elinide iyi oynatıyor sorun yok dedi.yani şuan sorun yok gelişiminde ama kulağı için bi işitme testi yapılacakmış beyinden gelen sinirdemi yoksa kulak içi sinirdemi ileti yavaşlaması var diye.onuda konuştum orda kbb ile çok dalgın uyuması gerekiyor dedi.yüzüne kafasına bişeyler yapıştırıp kulağınada bişey sokacakmış.onu nasıl yaptırırız bilmem.doruk sadece geceleri dalgın uyuyor.bursada sadece bizde sınırlı sayıda elektrot kaldı dedi o yüzden bikerede yapması lazımmış olmadı bidaha yapalım diyemezmişiz.
bende yaptırmıyorum şimdi.bayramdan sonra yine gelişim testine alacaklar ordda işitme yapacaklar tekrar sorun çıkarsa ondan sonra yaptırırım ne yapayım.
limoncum ya doruğa aptamili zorla yediriyorum yarende öylemi.bitek gece uyurken veriyorum az az günde 300 cc anca içebiliyordur.bebe bisküvisi veriyorum günde bikere içine pekmez koyup,kaşık maması veriyorum,bide çorba veriyorum.onları yerken sorun yok ama aptamile geldimi yemiyor birtürlü aç olsada.zaten benide emmiyor bu çocuk civciv kadar kalacak bu gidişle.15 günde 150 gram almış.off şu yaz bitsede çocukların iştahları açılsa ya.öpüyorum limonçiçeğimi..yeni resimlerini görmek isterim canım bakalım ne kadar büyüdü yaren
geçmiş olsun canım. bence doruk paşanın hiç bir şeyi yok. bak göreceksin. dalgın uyuması çok zor gündüzleri bizimki çıt sesine bile uyanıyor zor olacak sizin için. bizimkide en çok geceleri dalgın uyuyor oda çok değil hani.
canım benartık sma veriyorum.
benimkide öyle çok içmiyor mamayı artık.
ben sana bir günlük yediklerini yazayım mı
saat 5 gibi uyanıyor 120-150 cc içiyor belli olmuyor bazen 90 cc
sabah saat 8:30 gibi kahvaltı veriyorum kaşık maması bebelac çavdarlı mısırlı bazen sütlü ballı irmikli değiştiriyorum içine bebek bisküvisi lkoyuyorum o bebelac mama ile hazırlanıyor ancak yarısını yiyor bitirmiyor.
saat 10-11 gibi meyve püresi bir armut şeftali kayısı falan değiştiriyorum içine onund bebek bisküvisi koyuyorum biraz başka türlü yemiyor.
saat 13:30-14:30 gibi sebze püresi patates havuç taze fasulye kabak piriç irmik biraz zeynin yağı bir kaseyi bitiriyor.
saat 17:30-18:00 gibi muhallebi veriyorum.
saat 20:30 gibi irmikli muhallebi yada mama veriyorum 150 cc-120 cc falan içiyor.
saat 22 gibi yerse belli olmuyor mama yada irmikli muhallebi veriyorum. yani saat sekiz gibi mama verdiysem muhallebi veriyorum eğer muhallbi verdiysem mama veriyorum ondada 90 cc falan içiyor. am saat 22:00 da verdiğim öğün belli olmuyor. eğer erken uyursa o öğünü veremiyorum gece uyanırsa mama ki pek uyanmıyor sabah uyanıyor.
evet kaşık işi zor yaaaaaaa. her yer mama oluyo bir aralık bulayımda ittireyim derken. zaten kaşığada biberon gibi saldırıyo emiyo benim sıpa şap şap diye
ay sorma ya her taraf öyle mama sandalyesinde yiyodu önceden şimdi sadece içine oturup gezdiriyoruz onu görünce han han diyo :)evet kaşığa alışana kadar zor oluyo ben neler çekmiştim ah ahh
limoncum maşallah yarene valla o saydıklarının yarısını yemiyo ecrin bi erik verdim bugün eline iki kere ısırdı bıraktı yaprakcımda yok iki gündür hem hafta sonu hemde misafirim var diyodu
hannnn hannnnnnbak sen tospike çok tatlı bunlar ya sevilmeseler bakılmazlar zaten bizimkide dönüyo yüzü üstü sonra popoyu geri dönemiyor başlıyo ağlamaya hırsından ben çeviriyorum o dönüyo madem ağlıcan dönme kızım diyorum hooooooop yine dönüyo başlıyo ağlamaya neden geri dönemiyo diye kaşık zor valla biz neler çekecez bakalım canım ya.
işte bazı günler şaşıyor belli olmuyor genelde böyle gidiyoruz mamayı çok içmiyor tabi ek gıdalardan sonra bilmiyorum ittire kaktıra gidiyor işte günü gününü tutmuyorbu sıpaların yaaaaaaa
gece uyutmadı hiç sabahta 7 gibi dikildi ayağa bende dedim bugün kızdım sana git baya oda ben kızınca durdu karşıma gülüyo eşimde buna kızamazsın annesi diyo ama başımda sepet gibi uyumuyo hiç yaa
napalım sağlıklı olsunda artık gerisi boş böyle böyle büyüyecekler
iyi madem zelcan sorun olmasında ayy insan hamileyken ne zor oluyo misafir olması gerçi ablanla annen yanındaymış ama genede sen ev sahibi olarak herşey sana soruluyodur valla keşke gitmeseler annenler ne güzel insan alışıyo senin ailende burda oturmuyo o zaman
sevinçcim geçmiş olsun fakülteyemi götürdün doruku yemek yemiyo diye üzme kendini milupadan sıkıldı belki mama deyiştir ecrin bebelacı çok sevdi bi dene bebelac şart deyil sma dene başka şeyler dene kaşık mamalarını sıvı yap biberonla ver çorba seviyosa çorba ver şimdi hava sıcak dişlerede başlıyosa ondandır bizimkide öyle çünkü ne seviyosa onu yapıyorum nasıl bi işitme testiymiş ki o bizde ecrine yaptırdık kulağına bide kafasına bişeyler taktılar bilgisayardan izledi hemşire ama sizinki farklı bişeymişmiş inş sorun çıkmaz çıkmayacaktırda gelişimi iyi demiş sen hala civciv gibi diyosun takma diycem ama bende takıyorum ondan demiyorum
geçmiş olsun canım. bence doruk paşanın hiç bir şeyi yok. bak göreceksin. dalgın uyuması çok zor gündüzleri bizimki çıt sesine bile uyanıyor zor olacak sizin için. bizimkide en çok geceleri dalgın uyuyor oda çok değil hani.
canım benartık sma veriyorum.
benimkide öyle çok içmiyor mamayı artık.
ben sana bir günlük yediklerini yazayım mı
saat 5 gibi uyanıyor 120-150 cc içiyor belli olmuyor bazen 90 cc
sabah saat 8:30 gibi kahvaltı veriyorum kaşık maması bebelac çavdarlı mısırlı bazen sütlü ballı irmikli değiştiriyorum içine bebek bisküvisi lkoyuyorum o bebelac mama ile hazırlanıyor ancak yarısını yiyor bitirmiyor.
saat 10-11 gibi meyve püresi bir armut şeftali kayısı falan değiştiriyorum içine onund bebek bisküvisi koyuyorum biraz başka türlü yemiyor.
saat 13:30-14:30 gibi sebze püresi patates havuç taze fasulye kabak piriç irmik biraz zeynin yağı bir kaseyi bitiriyor.
saat 17:30-18:00 gibi muhallebi veriyorum.
saat 20:30 gibi irmikli muhallebi yada mama veriyorum 150 cc-120 cc falan içiyor.
saat 22 gibi yerse belli olmuyor mama yada irmikli muhallebi veriyorum. yani saat sekiz gibi mama verdiysem muhallebi veriyorum eğer muhallbi verdiysem mama veriyorum ondada 90 cc falan içiyor. am saat 22:00 da verdiğim öğün belli olmuyor. eğer erken uyursa o öğünü veremiyorum gece uyanırsa mama ki pek uyanmıyor sabah uyanıyor.
ooohhhh yarasın yarene.yine iyi yiyor limoncum bizimki meyveyi bıraktı ne meyve suyu istiyor nede meyve püresi.hemen suratını ekşitiyor.bende içine bebe bisküvisi atıyorum bazen tatlı olup yesin diye ama yok.ayyy bu çocuklar ne zaman büyüyüp kendileri yemek yiyecek ya zaman geçmek bilmiyor.bizimki gece 2-3 saate bir uyanıp mama istiyor canım veriyorum onuda 50-60 cc ancak içiyor..bide bugünlerde çok kusuyor nedendir anlamadım ya.2 yudum şey yiyor onuda hemen kusuyor.
inşallah çabucak büyürler canım ya
bizimkide sabah çok erken kalkıyo sıpa deliksiz uyumayı özledim neydi o hamilelik günleri ohhhhhhhh ne yatardım. yata yata aldım bu kiloları ya neyse. eşin doğru diyo valla kızılmıyor hiç insan nasıl seveceğini şaşırıyor. zaten sevilmeseler bakılmaz bu sıpalara yaaaaaa.
haklısın canım yeterki kuzucuklar iyi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?