- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #5.001
evet ya ne kadar da yardım etseler çoğunu onlar yapsada ev sahipliğinin sorumluluğu yetiyor insana...
evet canım annemler yurt dışında kalıyor senede 1 yada 2 kere geliyorlar çok az yani
zaten biz bursalı değiliz eşim buralı anlican başka akrabam da yok
böyle zamanlarda özellikle çok zor oluyor ama napalım
eşim sağolsun çok yardımcı oluyor bana zaten ondan başka kimsem yok ki burda
doğuma 2aydan az kaldı
bende sizler gibi İNŞALLAH hayırlısıyla alırım kuzumu koynuma ve
mama telaşlarımız başlar :)
evet canım biz fakülteye gidiyoruz hep.nöroloji ve fizik 3 aydan 3 aya yenidoğanda 2 aydan 2 aya,kardiyolojide 4 ayda bir kontrole çağırıyor.yani fulll ordayız.bütün takiplerini yapıyorlar.işitme testi bera cihazı varmış onunla yapılıyormuş.senin dediğinden yaptılar onda sorun çıktığı için bunu istediler.ileti yavaşlaması varmış,kulak içi sinirlerlemi yoksa beyinden kulağa giden sinirlerlemi ilgili olduğunu gösteriyormuş o testte.ama bayramdan sonra tekrar diğer testten yaptıracağım yine sorun çıkarsa mecbur yaptıracağız diğerini..
canım bende biara değiştirdim sma aldım verdim hiiiç yediremedim doruğa mamayı attık.eczacıda dedi zaten apramille başlayan çocuklar daha sonra smayı yiyemiyor diye.
ayda 500 gr alması lazımmış bizimki 250-300 alıyor.ama bi hareket bi hareket sormayın dur durak yok.birtek uyurken yatıyor.iflahımı kesiyor bütün gün.şükür annemler yakında gidiyorum hergün akşamları onlar bakıyorlar.
neyse ecrin nasıl canım?inşallah iyidir küçük prenses annesi.
iyi bakalım yeterki sorun çıkmasında ben fakülteyi bilmiyorum hiç ama doktorlar iyiyse devam edin tabi yaptır baride için rahat etsin testide başka bi mama al dene sevinç bebelac hero baby dene bi belki onları içer
mecbure ne haber canım, nasılsın. uykusuzmuşsun. ben 2-3 gündür eşim evde ya ona bırakıp uyuyorum biraz. senin mailini aldım en kısa zamanda yazıcam.
ya az önce senin mesajının üzerindeyken yanlışlıkla kötü içeriğe bastım başka bişey düşünüyordum elim orda kalmış basmışım sanki seni şikayet etmiş gibi mi oldum şimdi, nankör arkadaş alsanaalsanasmile hain arkadaş yaprak :roflol:
fakültede gerekli gereksiz çok inceliyorlar herşeyi, bir girdin mi çıkamıyorsun. bir yandan iyi güzel kafanda soru işareti kalmamış oluyor herşey incelenirse ama diğer yandan da anne ve babanın çok zamanı olması lazım, bazen gereksiz endişe yaratıyorlar bi de başka bir birime yönlendiriyorlar o bölümden randevu alamıyorsun günler bazen aylar sonraya veriyorlar randevuyu bu arada sen de kafanda kurup duruyorsun gereksiz stres sıkıntı yani ama o hastane öyle yani ama çok iyi doktorlar da var gerçekten işinin ehli işini layıkıyla yapan doktorlar. Allah başımızdan eksik etmesin ama kimseyi de düşürmesin derim.:Saruboceq:
ooohhhh yarasın yarene.yine iyi yiyor limoncum bizimki meyveyi bıraktı ne meyve suyu istiyor nede meyve püresi.hemen suratını ekşitiyor.bende içine bebe bisküvisi atıyorum bazen tatlı olup yesin diye ama yok.ayyy bu çocuklar ne zaman büyüyüp kendileri yemek yiyecek ya zaman geçmek bilmiyor.bizimki gece 2-3 saate bir uyanıp mama istiyor canım veriyorum onuda 50-60 cc ancak içiyor..bide bugünlerde çok kusuyor nedendir anlamadım ya.2 yudum şey yiyor onuda hemen kusuyor.
inşallah çabucak büyürler canım ya
cnm benimkininde meyveyle çok arası yok işte ittire ittire belli olmuyor bazen çok istekli yiyor bazen yemiyor anlamıyorum belli olmuyor çocukların işi. bebe bisküvisi ile daha kolay yediriyorum. anlamıyorum ki tatsız tuzsuz şşeyleri yiyor mis gibi meyveyi yemiyor cadı. bizimki gece uyanmıyor 8 saat delisiz uyuyor. sabah 6-6:30 gibi ayakta saat 10 gibi yatıyor. gece 2-3 saatte mama içiyorsa iyi bizimki hiç uyanmıyor gece sabah kalktığında içiyor canım. kusması neden bilmem ki. belki sıcaklardandır. inş. canım ya çabucak büyüsün şu sıpalar.
aman sorma valla şöyle 6 saat uyusam hiç uyanmadan nasıl iyi olur ben hamileykende yatamadım limoncum hele son bi ay nasıl bi sıkıntım oluyodu nefes darlıkları çekiyodum aman neyse hepsi geldi geçti şimdi herkes soruyo bana ikinci çocuk düşünmüyomusunuz diye bende rabbim isteyene versin diyorum ama kiloları bende aldım nasıl aldım bilmiyorum hiçte iştahım yok ama:dance:
evet canım herşey onlar için siz çıkarmıyomusunuz daha yareni dışarı dün biz kültür parka gittik ana baba günüydü inanki geitrmişler belki 1 aylık bebekler yatıyo arabada nasıl şekerler kızımla atlı karıncaya bindik eşimde diyo hadi iyisin ecrin sayesinde atlı karıncaya bindin dedim ayy sorma çokkk zevkliydi oda gülüyo
herkese selam,
bu hafta eşim izinli evde o yüzden pek gelemiyorum, dışarı çıkıyoruz fırsat bu fırsat deyip geziyoruz işte. herkes iyidir umarım.
sevinçcim sen doruğun kontrollerini ihmal etme canım ne deniyorsa yap, bişey çıkmayacak inşallah ama olsun için rahat eder, ilerde keşke demzsin.
bu ara bebişler sıcaktan herhalde pek bişey yemiyor kızlar, endişelenmeyin. ilaydada az yiyiyor, kilosu az ama sağlıklı olsun hasta olmasında buna da şükür yani.
kızlar eğer isim benzerliği değilse yarın doktorumuz ahmet yılmaz show tv de sabah yayınlanan sağlık programına çıkacakmış. hani şu ayşe özgünün sunduğu. programı kapatırlarken yarınki programlarından bahsediyorlar. kadın hastalıkları ve doğum uzmanı ahmet yılmaz yarın programımızda konuk olacak dediler. medical parkın doktorları çok çıkıyor o programda geçen gün de bursa medical parktan beyin ve sinir cerrahı kudret bey çıkmıştı, yarın için de ahmet yılmaz dediler ama hangi hastaneden olduğunu söylemediler. ben bizim ahmet yılmaz diye tahmin ettim. yani isim benzerliği de olabilir, yarın sabah sizler de izleyin bakalım inşallah bizimkidir de izleriz biraz. adamın ünü epey yayıldı desenize zemuszemus bi de şey düşündüm ya ahmet bey mizaç olarak biraz çekingen utangaç biri acaba tv de nasıl olacak diye kaydirigubbakcemile3. daha önce yerel bir kanala çıkmıştı ama bu ulusal kanal. bakalım görücez. inşallah oysa tabi.
şimdi limoncum bamya bezelye acaba gaz yaparmı ki diye bişey diyemiyorum ama şehriye pirinç atabilirsin tabi neticede püre gibi oluyo irmikte çok faydalı bebeklere boy uzatıyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?