Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

evet ev sahibi olunca zor valla benimde ailem burda deyil yurt dışı deyil ama yozgattalar bende senede bi kere hadi bilemedin iki kere görüyorum benimde eşimden başka kimsem yok burda eşimin akrabaları var hep ama benim kimsem yok arkadaşım bile yok ama napalım sağlık olsunda olur doğumda çoğu gitmiş bak sağlıklı olsunda doğarda bak limonla sevinçte senin gibi diyolardı şimdi azcık uyku diyolar sen bol bol dinlen tadını çıkar

iyi bakalım yeterki sorun çıkmasında ben fakülteyi bilmiyorum hiç ama doktorlar iyiyse devam edin tabi yaptır baride için rahat etsin testide başka bi mama al dene sevinç bebelac hero baby dene bi belki onları içer

herkese selam,

bu hafta eşim izinli evde o yüzden pek gelemiyorum, dışarı çıkıyoruz fırsat bu fırsat deyip geziyoruz işte. herkes iyidir umarım.
sevinçcim sen doruğun kontrollerini ihmal etme canım ne deniyorsa yap, bişey çıkmayacak inşallah ama olsun için rahat eder, ilerde keşke demzsin.
bu ara bebişler sıcaktan herhalde pek bişey yemiyor kızlar, endişelenmeyin. ilaydada az yiyiyor, kilosu az ama sağlıklı olsun hasta olmasında buna da şükür yani.

kızlar eğer isim benzerliği değilse yarın doktorumuz ahmet yılmaz show tv de sabah yayınlanan sağlık programına çıkacakmış. hani şu ayşe özgünün sunduğu. programı kapatırlarken yarınki programlarından bahsediyorlar. kadın hastalıkları ve doğum uzmanı ahmet yılmaz yarın programımızda konuk olacak dediler. medical parkın doktorları çok çıkıyor o programda geçen gün de bursa medical parktan beyin ve sinir cerrahı kudret bey çıkmıştı, yarın için de ahmet yılmaz dediler ama hangi hastaneden olduğunu söylemediler. ben bizim ahmet yılmaz diye tahmin ettim. yani isim benzerliği de olabilir, yarın sabah sizler de izleyin bakalım inşallah bizimkidir de izleriz biraz. adamın ünü epey yayıldı desenize zemuszemus bi de şey düşündüm ya ahmet bey mizaç olarak biraz çekingen utangaç biri acaba tv de nasıl olacak diye kaydirigubbakcemile3. daha önce yerel bir kanala çıkmıştı ama bu ulusal kanal. bakalım görücez. inşallah oysa tabi.

mecbure ne haber canım, nasılsın. uykusuzmuşsun. ben 2-3 gündür eşim evde ya ona bırakıp uyuyorum biraz. senin mailini aldım en kısa zamanda yazıcam.
ya az önce senin mesajının üzerindeyken yanlışlıkla kötü içeriğe bastım başka bişey düşünüyordum elim orda kalmış basmışım sanki seni şikayet etmiş gibi mi oldum şimdi, nankör arkadaş alsanaalsanasmile hain arkadaş yaprak :roflol:

iyi bakalım yeterki sorun çıkmasında ben fakülteyi bilmiyorum hiç ama doktorlar iyiyse devam edin tabi yaptır baride için rahat etsin testide başka bi mama al dene sevinç bebelac hero baby dene bi belki onları içer

fakültede gerekli gereksiz çok inceliyorlar herşeyi, bir girdin mi çıkamıyorsun. bir yandan iyi güzel kafanda soru işareti kalmamış oluyor herşey incelenirse ama diğer yandan da anne ve babanın çok zamanı olması lazım, bazen gereksiz endişe yaratıyorlar bi de başka bir birime yönlendiriyorlar o bölümden randevu alamıyorsun günler bazen aylar sonraya veriyorlar randevuyu bu arada sen de kafanda kurup duruyorsun gereksiz stres sıkıntı yani ama o hastane öyle yani ama çok iyi doktorlar da var gerçekten işinin ehli işini layıkıyla yapan doktorlar. Allah başımızdan eksik etmesin ama kimseyi de düşürmesin derim.:Saruboceq:

ya kızlar gçmişi okudum ama cvp yazamayacağım şimdi kız uyanık ilgi istiyor uyuduğunda tekrar gelip yazacağım. bişey daha soracağım kızlar. sebze çorbasının içine şimdilik patates,havuç, taze fasulye, kabak,pirinç ve irmik katıyorum ve biraz zeytinyağı başka neler katabilirim acaba semizotu, bamya, bezelye katabilirmiyim ki bide şehriye falan sonra hepsini püre yapıp versem olurmu? bebişler bunları yiyebilirmi yani? görüşürüz kızlar. tekrar gelip yazacağım ama şimdilik bu kadar izin veriyor sıpa.

sen nasıl böyle bişey yaparsın haakaydirigubbakcemile3olabilir insan dalgın olunca olur arada ohh babaya ver kızı yat valla iyi yapıyosun bol bol gez dinlen ne zaman fırsat bullursan o zaman cevaplarsın yaprakcım

fakülte hastaneleri hep böyle yaprakcım işte ama araştırmaları iyi bende randevu tarihlerine çok kızıyorum ama elden bişeyde gelmiyo

ahmet beydir belki yaprakcım zaten medical parkya o programın sponsoru gibi bişey galiba hatta doktorum ilk başladığındada onların sponsoruydu doğum falan canlı yayınlamışlardı medicalden tabi ist medicalden bakalım ahmet beymiymiş ee insan işini layıkıyla yaparsa paragöz olmazsa sen özelden gel demezse hasta ayrımı yapmazsa en ince ayrıntısına kadar araştırırsa tabi ismi duyulur

ilayda iyi ki söyledin
ben de izlerim
zaten ahmete randevu alacaktım pazartesi salı izinli demişlerdi
demek ki programa çıkacağı için:)

şimdi limoncum bamya bezelye acaba gaz yaparmı ki diye bişey diyemiyorum ama şehriye pirinç atabilirsin tabi neticede püre gibi oluyo irmikte çok faydalı bebeklere boy uzatıyomuş

yaprakcım ben geldim sen gittin hadi neyse sonra karşılaşırız inş ADAM demek program için izinliymiş hadi git bakalım hayırlısı olsun benim kızım uyanıyo kızlar öptüm hepinizi

ya sanırım ben .ok uykucuyum 6 saat yetmezki bana bizimki 8 saat uyuyor çok şükür ama erken yatıyor eee bizim yatmamız gecee oniki biri buluyor sabah 6 da ayakta sıpa tabi benim gözümden uyku akıyor. evet canım senin zor geçmiş hamileliğin hepsi geride kaldı allah bir daha yaşatmasın. ben ikinci çocuk istiyorum kısmetse allah verirse canım ya hele şu sıpa birazcık daha büyüsün allah verirse istiyorum. tabi kısmet

çıkarıyoruz canım seviyor gezmeyi cadı maşallah çıtı çıkmıyor evde çıt sesine uyanır dışarda top patlasa ruhu duymuyor nasıl uyuyor. demek atlı karıncaya bindin içindeki çocuğu şımartmak lazım arada galiba eeee ecrin sağ olsun dua et ona

slm cnm hoşgeldin.
ohhhhh tadını çıkarın bol bol gezin çok sıcak çatlıyorum ben evde.
hepimiz iyiyiz çok şükür
bütün gün tospiklerle uğraşıyoruz işte. mavişte iyidir inşallah.
evet canım sıcaklar bizi bunalttı çocuklarada hak vermek lazım ben nerdeyse su ve meyveyle duruyorum benim bile canım hiç bişey istemiyor.

bencede odur cnm. bakalım yarın seyrederiz. adam ünlendi yaaaaaa. ben ikinci çocuğu yapana kadar çok ünlenmesin. sonra fiyatlar pahalı olur bütçemiz elvermez gidemeyiz üzülürüm

şimdi limoncum bamya bezelye acaba gaz yaparmı ki diye bişey diyemiyorum ama şehriye pirinç atabilirsin tabi neticede püre gibi oluyo irmikte çok faydalı bebeklere boy uzatıyomuş

tamam cnm çok tşkler nasıl yiyor o tatsız tuzsuz şeyi anlamıyorum ama meyveden daha çok seviyo sebzeci kızım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…