Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

kızlar ya size bişey sorucam ahmet bey in muayenehanesi varmı
yoksa sadece hastanedemi bakıyo
yardımcı olurmusunuz?

kızlar ya size bişey sorucam ahmet bey in muayenehanesi varmı
yoksa sadece hastanedemi bakıyo
yardımcı olurmusunuz?

benim zamanımda vardı kapanmış ben muayenhaneye gitmiştim. şimdi hastanede hem özelden hem sgkdan bakıyomuş sanırım. gündüz saat 6 ya kadar sgk dan saat 6 dan snra özelden bakıyormuş. sanırım bide c.tesi öğleden sonra özelden.

valla 6 saat uykuya razıyım deliksiz uyusam tabi bende büyürse düzene girer diyodum daha beter oldu :)neyse sağlık olsun diyim ya bende istiyodum ama korkuyorum ben çok etkilendim hamileliyimin ilk 4 ayı hep yattım düşük tehlikesinden ağzıma lokma koymadım sürekli serum takıldı kollarım mosmordu sonrasıda malum işte o yüzden gözüm korkuyo ama kısmet:)

valla akşamüstü olunca benim kızımı sıkıntı basıyo çıkmak için dışarı parka götürüyorum salla salla iki saat ama götürmesemde kendimi kötü hissediyorum ne bileyim çıkar götür sende kışın çıkamayacak nasılsa bol bol yazın tadını çıkarın sizde bizde yaa ben mecburiyetten bindim eşimde dalga geçiyo:)kızım saolsun evet:)

canım teşekkür ederim
daha önceki yazılarınızı okuyorum
ismini hatırlayamayacağım ama bi arkadaş muayenehanesinin numarasını yazmıştı arıyorum ama kimse açmıyo
sanırım medical i arayıp ordan randevu alıcam...

slzr: evet canım akşam 6dan sonraya randevu istiyorum diceksin o zaten diyor özel mi diye
hastaneden alıyorsun özel randevuyu da

önceden vardı şimdi hastanede mesai saatlerinde polikilinik yapıyo sonrasındaysa özelden alıyo hastaneyi arayıp bilgi alabilirsin:)

tamam cnm çok tşkler nasıl yiyor o tatsız tuzsuz şeyi anlamıyorum ama meyveden daha çok seviyo sebzeci kızım benim

valla ecrin yemiyo meyve ve et yemiyo yaa naparsam yapayım sabah çilek verdim sandalyesine oturtup ezdi üstü başı çilek oldu ama ağzına bi parça koymadı cadı ama dün babasıyla beraber çikolata yedi

evet canım başka şehir bile gurbet gibi oluyor
ayy bugün baya bi uyudum öğlen bir kaç gecedir uyuyamıyordum ii geldi
bi kalktım saat 16,00 :)) yemek koydum ocağa eşimi bekliyoruz artık
evet uykusuzluk asıl o küçük yaramazlar doğduktan sonra başlıyormuş
ben biraz uyku stoklamaya başlayayım en iyisi :)

haklısın canım kötü şeyler yaşayınca insan tabiki korkar ama öncesinde gidip muayene olursun ne bileyim doktora danılırsın takip altında hamile kalırsın olmamı ya bu küçük yaramazlar çok tatlı herşeye değer. hadi yapalım birer tane

gezdir tabi annesi hava alsın prenses bizde öyle yapıyoruz bol bol geziyoruz tabi babamızın vakti oldukça

valla ecrin yemiyo meyve ve et yemiyo yaa naparsam yapayım sabah çilek verdim sandalyesine oturtup ezdi üstü başı çilek oldu ama ağzına bi parça koymadı cadı ama dün babasıyla beraber çikolata yedi

ya meyve olayı bizimde kötü ittire ittire şimdi tükürmeyide öğrendi bi tükürüyo kafasına kadar her yer meyve mama işte öyle evimi batırdı pis kız ne bileyim bizimki severmi çikolatayı tatlı şeylerle arası yok çok ilginç tatsız tussuz seviyo benimki kafamçokkarıştı

evet canım bol bol uyu gerçi ne kadar stoklasanda yetiyor ya neyse
inş. seninki uslu bir bebek olur.

kızlar AHMET YILMAZ show tv de canlı yayında !!!!!!!!!!!!!!!!

gerçi reklam girdi şimdi ama isteyenler açsın baksın

evet canım bol bol uyu gerçi ne kadar stoklasanda yetiyor ya neyse
inş. seninki uslu bir bebek olur.

evet haklısın ama ben yine deneyeyim hem bu sıcakta zaten kızamık geçircek insan
bari uyuyayımda vakit geçsin
annemler de gitti ya ev birden bomboş kaldı
bakalım bizim kuzucuk babası gibi uykucu mu olacak yoksa annesi gibi sabahın köründe
ayağa mı dikilecek :)))

bende işteyim o yüzden anneme seyrettiriyorum
bu arada cumartesi günü için ahmet bey e randevu aldım
umarım iyi geçer
çok heyecanlıyım

ya sorma valla çok zor oluyo ailenin aynı şehirde olmaması inan bana insan çok özlemlerini duyuyo hele bebekten sonra inan bana kımıldayamıyorum ecrin var diye bi yere gitsem olmuyo eşim sadece pazar günü evde e gitsem ecrinimi taşıyım arabasınımı çantasınımı neyse işte böyle evde hapis durumdayız yani parktan eve evden parka uyu canım uyu bol bol uyu gördüm ahmet beyi yaprak dün söylemişti shovda diye :)valla çok şanslısınız kızlar erekn keşfettiniz ahmet beyi ben kafamı çok vurdum sonradan ama kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…