- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #5.021
kızlar ya size bişey sorucam ahmet bey in muayenehanesi varmı
yoksa sadece hastanedemi bakıyo
yardımcı olurmusunuz?
ya sanırım ben .ok uykucuyum 6 saat yetmezki banabizimki 8 saat uyuyor çok şükür ama erken yatıyor eee bizim yatmamız gecee oniki biri buluyor sabah 6 da ayakta sıpa tabi benim gözümden uyku akıyor. evet canım senin zor geçmiş hamileliğin hepsi geride kaldı allah bir daha yaşatmasın. ben ikinci çocuk istiyorum kısmetse allah verirse canım ya hele şu sıpa birazcık daha büyüsün allah verirse istiyorum. tabi kısmet
çıkarıyoruz canım seviyor gezmeyi cadı maşallah çıtı çıkmıyor evde çıt sesine uyanır dışarda top patlasa ruhu duymuyor nasıl uyuyor. demek atlı karıncaya bindin içindeki çocuğu şımartmak lazım arada galibaeeee ecrin sağ olsun dua et ona
canım teşekkür ederim
daha önceki yazılarınızı okuyorum
ismini hatırlayamayacağım ama bi arkadaş muayenehanesinin numarasını yazmıştı arıyorum ama kimse açmıyo
sanırım medical i arayıp ordan randevu alıcam...
tamam cnm çok tşkler nasıl yiyor o tatsız tuzsuz şeyi anlamıyorum ama meyveden daha çok seviyo sebzeci kızım benim
evet ev sahibi olunca zor valla benimde ailem burda deyil yurt dışı deyil ama yozgattalar bende senede bi kere hadi bilemedin iki kere görüyorum benimde eşimden başka kimsem yok burda eşimin akrabaları var hep ama benim kimsem yok arkadaşım bile yok ama napalım sağlık olsunda olur doğumda çoğu gitmiş bak sağlıklı olsunda doğarda bak limonla sevinçte senin gibi diyolardı şimdi azcık uyku diyolar sen bol bol dinlen tadını çıkar
valla 6 saat uykuya razıyım deliksiz uyusam tabi bende büyürse düzene girer diyodum daha beter oldu :)neyse sağlık olsun diyim ya bende istiyodum ama korkuyorum ben çok etkilendim hamileliyimin ilk 4 ayı hep yattım düşük tehlikesinden ağzıma lokma koymadım sürekli serum takıldı kollarım mosmordu sonrasıda malum işte o yüzden gözüm korkuyo ama kısmet:)
valla akşamüstü olunca benim kızımı sıkıntı basıyo çıkmak için dışarı parka götürüyorum salla salla iki saat ama götürmesemde kendimi kötü hissediyorum ne bileyim çıkar götür sende kışın çıkamayacak nasılsa bol bol yazın tadını çıkarın sizde bizde yaa ben mecburiyetten bindim eşimde dalga geçiyo:)kızım saolsun evet:)
canım teşekkür ederim
daha önceki yazılarınızı okuyorum
ismini hatırlayamayacağım ama bi arkadaş muayenehanesinin numarasını yazmıştı arıyorum ama kimse açmıyo
sanırım medical i arayıp ordan randevu alıcam...[/QUOTE
yok açmazlar kapanmış orası özelden gitmek istiyorsan yine hastaneyi arıyorsun sanırım.
valla ecrin yemiyo meyve ve et yemiyo yaa naparsam yapayım sabah çilek verdim sandalyesine oturtup ezdi üstü başı çilek oldu ama ağzına bi parça koymadı cadı ama dün babasıyla beraber çikolata yedi
evet canım başka şehir bile gurbet gibi oluyor
ayy bugün baya bi uyudum öğlen bir kaç gecedir uyuyamıyordum ii geldi
bi kalktım saat 16,00 :)) yemek koydum ocağa eşimi bekliyoruz artık
evet uykusuzluk asıl o küçük yaramazlar doğduktan sonra başlıyormuş
ben biraz uyku stoklamaya başlayayım en iyisi :)
evet canım bol bol uyu gerçi ne kadar stoklasanda yetiyor ya neyse
inş. seninki uslu bir bebek olur.
kızlar AHMET YILMAZ show tv de canlı yayında !!!!!!!!!!!!!!!!
gerçi reklam girdi şimdi ama isteyenler açsın baksın
evet canım başka şehir bile gurbet gibi oluyor
ayy bugün baya bi uyudum öğlen bir kaç gecedir uyuyamıyordum ii geldi
bi kalktım saat 16,00 :)) yemek koydum ocağa eşimi bekliyoruz artık
evet uykusuzluk asıl o küçük yaramazlar doğduktan sonra başlıyormuş
ben biraz uyku stoklamaya başlayayım en iyisi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?