Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

kız ödüm kopuyo sorma geçen gece rüyamdada gördüm hamileymişim ayy rabbim isteyenlere versin hadi yapalım:)

gezdir tabi annesi hava alsın prenses bizde öyle yapıyoruz bol bol geziyoruz tabi babamızın vakti oldukça

babasıylamı çıkıyosunuz oho biz babayı beklersek hayatta çıkamayız eşim geliyo gece 9/30 nereye çıkacaksın cumartesi 8 gibi geliyo o zaman dondurma yemeye çıkıyoruz

ya evdeki halıların hepsinde var ne mutfak ne salon yaa ecrin sadece oturma odasını batırdı salonu eşim siliyorum çıkmıyoda valla ecrinde tatlı şeyleri yemiyo sadece brovni yiyo kek varya ondan çikolatalı turşuyu falan emmeyi seviyodu bebekkekn

kızlar gayet sakindi ahmet bey dimi her soruya gayet serinkanlı ve rahat cevap verdi geçen seneden beri kilomu almış ne:)

teşekkür ederim işallah memnun kalırırm
ahmet bey de karar kılmama sizlerin paylaşımlarınızın büyük katkısı var
işallah bende sizlere güzel haberler veririm...

inş verirsin hadi bakalım hayırlısı ama tabi bizim söylediklerimizle deyil gidip kendin birebir görüp deyerlendir bakalım yoksa ne doktorlar var aman onun gibisi yok diye övülen ama başkalarının memnun kalmadığı o yüzden inş memnun kalırsın

9 oldu ayşe özgün çıktı
uyuz oluyom ona zatı
hadi sen git ahmetcim gelsin diye yapıştım tv ye

neyse ahmetciğim bi hışımla girdi stüdyoya eşime dedim ha geldi işteeeeeeeee
ama gayet sakin ve rahat görünmeye çalıştı
ama heyecanlıydı...kıyamam...
onu izleyecem diye üçlü testin sonucunu almaya ben değil eşim gitti
çok şükür iyi çıktı
bu arada cumartesiye randevu aldım ahmet beycme...........

ama benim ilk kez burda haberim oldu demek AKŞAM altıdan sonra özel hastalarına bakıyor....ben de oraya mı gitseydim özele almamıştım çünkü

9 oldu ayşe özgün çıktı
uyuz oluyom ona zatı
hadi sen git ahmetcim gelsin diye yapıştım tv ye

kız Allah seni ahmetciyin haaben doğum yapınca ablamda çok beyendi eniştemi arıyo bu arada ablam ankarada oturur eşine ben bi çocuk daha istiyorum ama bursada doğum yapmak istiyorum mecbuenin doktorunda diyo kaydirigubbakcemile3valla o programı sırf o kadına gıcık olduğum için izlemiyorum ama bugün iyi oldu hemde çocuk doktoru vardı onuda izledim

hadi gözünaydın sonuçlar iyi çıkmış ilk başta biraz heyecandan galiba dolandı dili ama sonra açıldıakannehir

kızlar bende izledim ahmet beyi ama sanırım geç kaldım saat 10 gibi açtım tv yi ancak benim cadıyla uğraşırken. gayet sakindi her zamanki gibi. heyecanlımıydı bilmem bence heyecanını yansıtmadı. hey gidi günler ahmet bey'i görünce hamileliğim geldi aklıma. her 15 günde bir taşındım adama. çok şükür kızım kollarımda. zaman ne çabukta geçiyo

bu arada benimki bugün doğru düzgün hiç bişey yemedi anlamıyorum ki suyla mı doyuyor bu çocuk sinirlerim tepemde valla üzülmeyeceğim diyorum yemezse yemesin diyorum yine üzülüyorum yaaaaaa :-(

bende uyuya kalmışım koltukta 9,30da açtım gözümü bizim ahmet bey bizim tv de aynı sakin sakin soru cevaplıyor :)))
eşime aradım diyor şimdi ünlü oldu ya kesin fiyatlar çıkar
dur dedim ağzını hayıra aç hahha

bu arada ahmet bey 14. haftada bana erkek dedi
dün bayan bi dr a gittim 16. haftadayım ben kıza benzettim dedi
ahmet bey cinsiyette yanılmış olabilir mi kızlar=?
böyle olan oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…