Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

bu arada ahmet bey 14. haftada bana erkek dedi
dün bayan bi dr a gittim 16. haftadayım ben kıza benzettim dedi
ahmet bey cinsiyette yanılmış olabilir mi kızlar=?
böyle olan oldu mu?

bana 13. haftada %97 kız dedi ama iki hafta sonra tekrar bakarz dedi ve kızım oldu. bende olmadı bilmiyorum cnm. eğer şüpheli olsaydı bebek tam göstrmemiş olsaydı tekrar bakalım derdi. ama bilmiyorum tabi.

ya kızlar size haber verdim ben kendim izleyemedim ahmet beyi ya :gitme:
eşim plan yapmış, şehir dışına çıktık, yeni geldik
ahmet bey çıkacak tv ye gitmeyelim de diyemedim tabi :roflol:
noluyoruz derdi sonra alsanaalsanasmile
yok gerçi demezdi, kesinlikle kıskançlığı yok benimkinin ama yani şimdi ahmet beyi izliycem diye de gitmemezlik tuhaf kaçardı
acaba internetten falan izleme şansım yok mu ya, çok merak ettim valla aklım kaldı, uçup tv izleyesim geldi
ama herzamanki gibi sakinmiş sanırım.

ay ADAM Allah iyiliğini versin çok güldürdün beni
ahmetcim ha, senin eşin de benimki gibi kıskanç değil mi yoksa kaydirigubbakcemile3
yakışıklı adam gerçekten , Allah eşine ve çocuğuna bağışlasın

kızlar meşhur falan olduğu yok ya her tv ye çıkan meşhur mu olurmuş
yani fiyatlar artar gidemeyiz falan demiş bazı arkadaşlar da ben sanmıyorum böyle bişey olacağını, ahmet bey her zamanki gibi mütevazi ahmet bey. ama hastası arttıkça tecrübesi de artıyor tabi, bu da bizler için çok iyi alkisalkisalkis

ADAM 20 . haftaya kadar netleşmeyebilir cinsiyet. ama yirmi hafta ve üzeri olan cinsiyet tahminleri genelde hatasız oluyor. mesela benim cadı 20 li haftalara kadar göstermedi. 20-22 hafta arasında ayrıntılı ultrasonda zar zor gösterdi. başta bana da doktorum erkeğe benziyor demişti ama kesin bişey söylememişti. sanırım ilk haftalarda kordon erkek cinsiyet organı gibi algılanıyor. o yüzden değişebilir yani. vereliniortak

izleyemedin mi canım. sağlık olsun netten falan izlenebilir belki bende yarısından yakaladım. fiyat kosunu bilmem meşhur oldukça fiyat yükselir gibi geliyor bana. ben ikinciyi doğurana kadar çok meşhur olmasın yaaa fiyatlar yükselmesin

bu arada ahmet bey 14. haftada bana erkek dedi
dün bayan bi dr a gittim 16. haftadayım ben kıza benzettim dedi
ahmet bey cinsiyette yanılmış olabilir mi kızlar=?
böyle olan oldu mu?

tatlım hamileliğimin 16. haftasından itibaren ahmet beyin cinsiyet konusunda başının etini yedim.. her gittiğimde doktor bey eminsiniz kız değil mi diye soruyordum. hatta 8. ayda kızımın odasını ısmarladım.sonraki randevuda yine doktor bey eminsiniz değil mi bakın bebeğin odasını ısmarladım çok ta pahalı ona göre demiştim :) hey gidi günler hey.. bir keresinde cinsiyet konusunda şimdiye kadar hiç yanılmadım demişti.. büyük ihtimalle ahmet beyin tahmini doğrusu. özeline gidiyormusun bilmiyorum ama özeline git. kendi ultrason makinası çok daha kaliteli.benim doğumdan 3 gün önce muayenehaneyi kapattı. medicalde akşam 6dan sonra bakıyormuş özelllere.. ahmet bey çok garanticidir. kolay kolay cinsiyette söylemez. ben sonradan sorduğumda şimdi yanılma olur daha sonra söyleriz demişti.emin olmadan söylemedi de zaten.. merak ettim şimdi. diğer haftalarda usg de pipisini çekip verirse haberimiz olsun :) bende merak ettim şimdi..

psilokum çok teşekkür ederim verdiğin bilgilere...tabiki haber veririm...
bu arada kızlar başka eve taşınacağımdan dolayı internet ve bağlantılarım bugün yarın kesilecek iptal ettirdim çünkü...bir süre yazamayacağım....yeniden görüşene kadar kendinize çok iyi bakın bebişlerinize de.............öptümmmm

slm kızlar bende izleyemedim ya geç okudum yazınızı ben açana kadar bitmişti.nette tekrarını bulan varsa bende izlemek isterim nelerden bahsetti bakalım.eee konuştuğu herşey bizide ilgilendirir keşke izleyebilseydim ya hühhh.

bu arada benimki bugün doğru düzgün hiç bişey yemedi anlamıyorum ki suyla mı doyuyor bu çocuk sinirlerim tepemde valla üzülmeyeceğim diyorum yemezse yemesin diyorum yine üzülüyorum yaaaaaa :-(

limoncum aynen bizimkide bişey yemiyor ya bende çok sinir oluyorum yemiyor diye.hele iki gündür hem yemiyor hemde gece gündüz ağlıyor herşeye mızıldıyor.ya çok hareketli ve mızmız bişey oldu bu ya acaba bendenmi kaynaklandı çokmu yüzveriyorum ne

selam kızlar
yazdıklarınızı okuyorumda ne zor bebek büyütmek
allah hepinizin yardımcısı olsun
hamilelikte ayrı bir dert
benimde bulantılarım başladı
cumartesi olan randevumu bu akşama aldırmak zorunda kaldım
işallah bi sorun yoktur...

kızlar bişey sorucam yardımcı olursanız sevinirim:
şimdi ben bu akşam muayene olmaya gidicem yaaaa
ilk muayenede karından mı bakar yoksa aşadan mı?

sLm KızLar a.s.

kızlar AHMET YILMAZ show tv de canlı yayında !!!!!!!!!!!!!!!!

gerçi reklam girdi şimdi ama isteyenler açsın baksın

tühh yhaa ben yeni görüyorum hepbirlikte mail atalımmı tekrar yayınlasınlar yada web sitelerinde yayınlasınlar diye sempatiksalakcinni
BURADAN FORMU DOLDURMAK GEREK SANIRIM sempatiksalakcinni

ShowTVnet.com > Kadın > Haber
başlığını seçip yazdım:
03.08.2010 tarihinde sabah kuşağı programlarınızdan birinde (yanılmıyorsam, HERKES İÇİN SAĞLIK isimli programda olmalı) Op. Dr. Ahmet YILMAZ konuk olmuş. İş hayatımızın yoğunluğundan dolayı izleyemedik doktor beyin görüş ve önerileri bizler için çok önemli olduğundan programın tv tekrarını yada web sitenizde yayınını istiyoruz. Umarım mümkündür.... İyi Çalışmalar...

ayh çatlarım izlemem lazım umarım ciddiye alırlar sempatiksalakcinni

kızlar bişey sorucam yardımcı olursanız sevinirim:
şimdi ben bu akşam muayene olmaya gidicem yaaaa
ilk muayenede karından mı bakar yoksa aşadan mı?

alttan muayne kalmadı canım yaa şimdi ki cihazlar o kadar gelişmiş ki gerek görmüyorlar
bildiğim kadarıyla alttan sadece doğum yaklaşınca bakıyorlar normal doğuma uygunmusun diye sempatiksalakcinni

ohh yaprakcım şehir dışındaydın demek valla eşin izinde gez bol bol:)sende ahmetcim desen kızmazmı eşin:)ben denemedim hiçte denemeyide hiç düşünmüyorum:))))))))))))valla gayet sakindi ayşe hanım telefonlar kitlenmiş dedi ahmet bey dedi öyle yani bende çocuk doktorundan bol bol bilgi aldım güneşle ilgili yeni doğan bebekleri direk güneş ışığına çıkarın diyo 5 dk ama çocukları yani biraz daha büyük bebekleri direk güneş ışığına deyilde yansımasında güneş alsın diyo en az 30 faktörlü güneş kremi kullanmak lazımmış çocuk ve bebeklere bide menenjitle ilgili şeyler anlattı havale geçiren bebeyiniz varsa tetikte olun bi kere daha geçirmesi çok yüksek ihtimal dedi

ADAM banada kız demişti doktor kız oldu ama ben malesefki ilk başlarda ahmet beye gitmiyodum zaten ilk gittyim doktorun bi o dediyi doğru çıktı:)

evet yaa hamilelik ayrı bir dert, doğum ayrı bir dert, sonrası ayrı bir dert sempatiksalakcinni
bu hatunları okudukça benimde gözümde büyüyo karnımda canavar besliyormuşum gibi geliyo sempatiksalakcinni

sen kaçıncı haftandasın bulantılarım başladı diyorsun canım ya:uhm:
bulantıdan genelde bir sorun çıkmıyor kafana takma a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…