Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

limoncum fiyatlar fırlarmı sence sanmıyorum yaprağa katılıyorum bence fiyatlar yükselmez zaten bazı hastaneler gibi kişiye özel fiyat vermiyolar doğum için aradığında fiyat neyse o yani oturup doktor senle para muhabbeti yapmıyo zaten doktorlarla para konusunda muhattap dahi olmuyosun bende hep kaan kocatepenin muayene ücretini merak etmişimdir:)

slszr tsiraa valla hamile olmak bu sıcakta çok zor ama inanın gece yarısı uykunu tam en güzel yerinde ağlayan bi sesle uyanmak hemde defalarca oda zor ama sağlık olsunda napalım deliksiz uykuya hasretiz valla

başka unuttuğum bi konu varmı kızlar haa limon sevinç bütün bebekler öyle iştahsızlar ne yemek istiyolarsa onu verin mamaysa mama meyve suyuysa meyve suyu yapcak bişey yok havalar serinleyene kadar ramazanda geliyo valla gözümde nasıl büyüyo

canım bende artık alttan bakılmıyo diye biliyorum
ama geçenlerde arkadaşım başka bir doktora gitti
kese görünmüş fakat kalp atışı alamamış
o yüzden alttan muayene etmiş
ondan da korkuyorum
canım ben ilk defa doktora gidicem
adetim 10 gün geçti evde test yaptım pozitif
internetten araştırdığım kadarıyla son adet tarihime göre 6 haftalık hamileyim
bakalım bu akşam belli olucak herşey

ADAM banada kız demişti doktor kız oldu ama ben malesefki ilk başlarda ahmet beye gitmiyodum zaten ilk gittyim doktorun bi o dediyi doğru çıktı:)

bana da erkek demişti doktorum 12. haftada kemik yapısına bakarak sempatiksalakcinni

ama ondan önce nette ÇİN TAKVİMİ ve kayınvalidem ile sağlık ocağında ki ebemizin SON DERECE BİLİMSEL sempatiksalakcinni alyansıma ip bağlayarak avuç içimde tuttuğumuzdaki hareketlerinden erkek olacağını öğrenmiştik sempatiksalakcinni dün yaptığı gebelik testinin pozitif çıkmasından sonra komşumda da aynı yöntemleri denedik onunda da her iki yöntemle baktığımız sonuçlarına göre kızı olacak kaydirigubbakcemile3

yüzüğü ona tuttuğumuzda daire çizerken bende direkt ileri geri gitmeye başladıkça kocalarımız şoka girdi çok eğlendik sonra kocacığımın avucuna tuttuk aynı yüzüğü harektsiz kaldı kaydirigubbakcemile3

he birde bebeğin kalp atışına bakılarak da cinsiyet tahmini yapılıyor 160 ın üstündeyse kız altındaysa erkek oluyor genelde.... sempatiksalakcinni
ye ekşiyi doğur ayşeyi tezi bende tamamen ters tepmiştir birde sürekli ekşi yediğim halde elimde bebeğimin pipisinin ultrason fotoğrafları mevcut sempatiksalakcinni

Son düzenleme:

sen ilk kez gideceksin doktora yani genelde bakılmıyo ama ben 2 ay olana kadar sürekli alttan muayene oldum çünkü kanama yaşadım sürekli o yüzden dedi doktor bilemiyorum tabi ama sen hazırlıklı git :)büyük ihtimalle bakmaz ama

nasıl yaptınız ben sağlık ocağına gittim ama beniz ebem hiç yapmadı gerçi bi kere gittim oda aşı için

şimdi tsiraa nın dediği yöntemler deniyorum
yüzüğüme ip bağladım avuç içime tutuyorum
daire çiziyo sanırım kız
ama bana erkek olucak gibi geliyo...

slszr tsiraa valla hamile olmak bu sıcakta çok zor ama inanın gece yarısı uykunu tam en güzel yerinde ağlayan bi sesle uyanmak hemde defalarca oda zor ama sağlık olsunda napalım deliksiz uykuya hasretiz valla

canım hazır alışmışken bizim kuzuları ele avuca gelene kadar sizlere versek sempatiksalakcinni

milletin lafına bakma güzelim yaa bende ilk öğrendiğimde herkes alttan muayne ettirme düşüğe sebep oluyor bilmem ne diye başımın etini yemişti gebeliğimin başından beri birsürü doktora gittim hiçbiri de alttan bakalım demedi...

İnşallah bebeğinde sende sağlıklısınızdırda hiçbirşeye gerek kalmaz.
Korkuyorsan ve doktor böyle birşey teklif ederse kabul etme başka bir doktorda şansını denersin o da aynı şeyi isterse yapacak birşey yok tabi inşallah gerek görmez böyle birşeye a.s.

nasıl yaptınız ben sağlık ocağına gittim ama beniz ebem hiç yapmadı gerçi bi kere gittim oda aşı için

canım bizim ebe alem kadın kaydirigubbakcemile3

hoş sohbet güler yüzlü falan eğlencesine yani bilimsel bişey değil diyorum ya kayınvalidemde aynısını yapmıştı oda anneannesinden öğrenmiş falan kaydirigubbakcemile3

şimdi alyansını çıkarıyorsun parmağından 20 - 30 cm lik bi ipe ortalayıp takıyorsun ipin her iki ucunu diğer elinle sol avucunun üzerine tutuyorsun ( başka birine de tutturabilirsin tabi )hareketlenmeye başlıyor kız ise bebeğin dairesel hareketler erkek ise ileri geri hareketlerle oynamaya başlıyor yüzüğü taktığın ip kaydirigubbakcemile3

cnm benimde 12.haftada cinsiyeti belliydi.ama benimkinin kalp atışı 140-160 arasıydı ve erkek oldu o tez yanlış demekki.bende çok ekşi yedim o tezde yanlış.bence en güzel tez annenin içine doğandır.ben ilk günden beri erkek hissetmiştim öylede oldu.erkek veya kız sağlıcakla doğsunlar hepsi birbirinden güzel ve sevimli oluyor sonuçta

şimdi tsiraa nın dediği yöntemler deniyorum
yüzüğüme ip bağladım avuç içime tutuyorum
daire çiziyo sanırım kız
ama bana erkek olucak gibi geliyo...

kaydirigubbakcemile3

herşeyin hayırlısı canım sağlıkla gelsinlerde kız erkek ne fark eder bizim ki eğlence işte ama diyorum ya dün komşum test yapmış pozitif çıkınca hemen ÇİN TAKVİMİne baktık gebelik yaşına göre ve gebe kaldığı aya göre kız çıktı üstüne birde yüzük testini patlattık sempatiksalakcinni o da kız sempatiksalakcinni
yüzüğü ona tutuyoruz daire bana tutuyoruz ileri geri inanmayan kocama tutuyoruz hareket yok kaydirigubbakcemile3

sen birde ÇİN TAKVİMİne baksana kaydirigubbakcemile3

130 mu yazmışım yha 160 yazacaktım düzelteyim bari ..
ekşi tatlı tezi bencede kesinllikle yanlış sempatiksalakcinni

ama doğru bir tez daha var ki kız bebekler annenin güzelliğini alıyorken erkek bebekler anneyi güzelleştiriyor sempatiksalakcinni

ben bayaa bayaa bişeye benzedim erkek çocuğa hamile kalınca kaydirigubbakcemile3

işallah canım yaaa
hakkımızda hayırlısı...
yarın yazarım gelişmeleri...
çok heyecanlıyım...

tebrik ederim cnm çok sevindim.dünyaya yeni bir melek geliyor desene.bence alttan bakmaz cnm benim 6.haftada kalp sesi duyulmuştu,duyamassa bir hafta sonraya yine çağırıyor sanırım

hmm bende benzemiştim tosun gibi olmuştum halada veremedim kiloları.öyle çirkinlik çökmüyor ama kilolar insanı çok farklı gösteriyor ya eski resimlere bakıyorumda şişme balon gibiymişimmm

hmm bende benzemiştim tosun gibi olmuştum halada veremedim kiloları.öyle çirkinlik çökmüyor ama kilolar insanı çok farklı gösteriyor ya eski resimlere bakıyorumda şişme balon gibiymişimmm

kilolar beni de çok korkutuyor şimdiden on kilo aldım yha mafoldumben

cnm baqktım ama bulamadım tühhhnasıl kaçırdık

canım show tv nin sitesinde bir form var tekrarı için doldurdum ben farklı isimlerle de mi doldursam ne yapsam acaba sempatiksalakcinni

sende doldur işe yarar belki sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…