- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #5.081
ADAM banada kız demişti doktor kız oldu ama ben malesefki ilk başlarda ahmet beye gitmiyodum zaten ilk gittyim doktorun bi o dediyi doğru çıktı:)
canım bende artık alttan bakılmıyo diye biliyorum
ama geçenlerde arkadaşım başka bir doktora gitti
kese görünmüş fakat kalp atışı alamamış
o yüzden alttan muayene etmiş
ondan da korkuyorum
canım ben ilk defa doktora gidicem
adetim 10 gün geçti evde test yaptım pozitif
internetten araştırdığım kadarıyla son adet tarihime göre 6 haftalık hamileyim
bakalım bu akşam belli olucak herşey
bana da erkek demişti doktorum 12. haftada kemik yapısına bakarak sempatiksalakcinni
ama ondan önce nette ÇİN TAKVİMİ ve kayınvalidem ile sağlık ocağında ki ebemizin SON DERECE BİLİMSEL sempatiksalakcinni alyansıma ip bağlayarak avuç içimde tuttuğumuzdaki hareketlerinden erkek olacağını öğrenmiştik sempatiksalakcinni dün yaptığı gebelik testinin pozitif çıkmasından sonra komşumda da aynı yöntemleri denedik onunda da her iki yöntemle baktığımız sonuçlarına göre kızı olacak kaydirigubbakcemile3
yüzüğü ona tuttuğumuzda daire çizerken bende direkt ileri geri gitmeye başladıkça kocalarımız şoka girdi çok eğlendik sonra kocacığımın avucuna tuttuk aynı yüzüğü harektsiz kaldı kaydirigubbakcemile3
he birde bebeğin kalp atışına bakılarak da cinsiyet tahmini yapılıyor 130un üstündeyse kız altındaysa erkek oluyor genelde.... sempatiksalakcinni
ye ekşiyi doğur ayşeyi tezi bende tamamen ters tepmiştir birde sürekli ekşi yediğim halde elimde bebeğimin pipisinin ultrason fotoğrafları mevcut sempatiksalakcinni
slszr tsiraa valla hamile olmak bu sıcakta çok zor ama inanın gece yarısı uykunu tam en güzel yerinde ağlayan bi sesle uyanmak hemde defalarca oda zor ama sağlık olsunda napalım deliksiz uykuya hasretiz valla
canım bende artık alttan bakılmıyo diye biliyorum
ama geçenlerde arkadaşım başka bir doktora gitti
kese görünmüş fakat kalp atışı alamamış
o yüzden alttan muayene etmiş
ondan da korkuyorum
canım ben ilk defa doktora gidicem
adetim 10 gün geçti evde test yaptım pozitif
internetten araştırdığım kadarıyla son adet tarihime göre 6 haftalık hamileyim
bakalım bu akşam belli olucak herşey
nasıl yaptınızben sağlık ocağına gittim ama beniz ebem hiç yapmadı gerçi bi kere gittim oda aşı için
bana da erkek demişti doktorum 12. haftada kemik yapısına bakarak sempatiksalakcinni
ama ondan önce nette ÇİN TAKVİMİ ve kayınvalidem ile sağlık ocağında ki ebemizin SON DERECE BİLİMSEL sempatiksalakcinni alyansıma ip bağlayarak avuç içimde tuttuğumuzdaki hareketlerinden erkek olacağını öğrenmiştik sempatiksalakcinni dün yaptığı gebelik testinin pozitif çıkmasından sonra komşumda da aynı yöntemleri denedik onunda da her iki yöntemle baktığımız sonuçlarına göre kızı olacak kaydirigubbakcemile3
yüzüğü ona tuttuğumuzda daire çizerken bende direkt ileri geri gitmeye başladıkça kocalarımız şoka girdi çok eğlendik sonra kocacığımın avucuna tuttuk aynı yüzüğü harektsiz kaldı kaydirigubbakcemile3
he birde bebeğin kalp atışına bakılarak da cinsiyet tahmini yapılıyor 130un üstündeyse kız altındaysa erkek oluyor genelde.... sempatiksalakcinni
ye ekşiyi doğur ayşeyi tezi bende tamamen ters tepmiştir birde sürekli ekşi yediğim halde elimde bebeğimin pipisinin ultrason fotoğrafları mevcut sempatiksalakcinni
şimdi tsiraa nın dediği yöntemler deniyorum
yüzüğüme ip bağladım avuç içime tutuyorum
daire çiziyo sanırım kız
ama bana erkek olucak gibi geliyo...
cnm benimde 12.haftada cinsiyeti belliydi.ama benimkinin kalp atışı 140-160 arasıydı ve erkek oldu o tez yanlış demekki.bende çok ekşi yedim o tezde yanlış.bence en güzel tez annenin içine doğandır.ben ilk günden beri erkek hissetmiştim öylede oldu.erkek veya kız sağlıcakla doğsunlar hepsi birbirinden güzel ve sevimli oluyor sonuçta
işallah canım yaaa
hakkımızda hayırlısı...
yarın yazarım gelişmeleri...
çok heyecanlıyım...
130 mu yazmışım yha 160 yazacaktım düzelteyim bari ..
ekşi tatlı tezi bencede kesinllikle yanlış sempatiksalakcinni
ama doğru bir tez daha var ki kız bebekler annenin güzelliğini alıyorken erkek bebekler anneyi güzelleştiriyor sempatiksalakcinni
ben bayaa bayaa bişeye benzedim erkek çocuğa hamile kalınca kaydirigubbakcemile3
sevinç belki show tvnin sitesinden izleyebilirsiniz bence
hmm bende benzemiştim tosun gibi olmuştum halada veremedim kiloları.öyle çirkinlik çökmüyor ama kilolar insanı çok farklı gösteriyor ya eski resimlere bakıyorumda şişme balon gibiymişimmm
cnm baqktım ama bulamadım tühhhnasıl kaçırdık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?