- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #5.101
kilolar beni de çok korkutuyor şimdiden on kilo aldım yha mafoldumben
canım show tv nin sitesinde bir form var tekrarı için doldurdum ben farklı isimlerle de mi doldursam ne yapsam acaba sempatiksalakcinni
sende doldur işe yarar belki sempatiksalakcinni
tsiraa valla bi doğsun bak bakalım yanından saniye ayıracakmısın:)
ayh canım herkes böle diyor ama ben öle mızmız naz falan çekemem sempatiksalakcinni
elimde kalır çocuk sempatiksalakcinni
onun iyiliği için ayırmalıyım yanımdan kaydirigubbakcemile3
BURADAN FORMU DOLDURABİLİRSİN sempatiksalakcinni
ok cnm yayınlarlar inşallah.ben toplam 18 kilo aldım 6.aydan sonra her hafta 1 kilo aldım.şimdi 7 kilo falan fazlam var veremiyorum ya
sevinç artık kaçırdınız yapacak biey yok :)programın adını yazıp tıklayın bakalım ne olcak
o işte öyle olmuyo bi doğsun senden beslensin bi al kucağına bi çek kokusunu içine ne oluyo o zamanopuyorumnanaktan
ayh canım herkes böle diyor ama ben öle mızmız naz falan çekemem sempatiksalakcinni
elimde kalır çocuk sempatiksalakcinni
onun iyiliği için ayırmalıyım yanımdan kaydirigubbakcemile3
oyyy canım ya canavar gibi bile olsalar çekiliyorlar insan ayrı bikaç dakika duramıyor.sadece sana muhtac ve hiçbirşeyden anlamıyor ne sustan ne yapmadan.ne yapabilirsinki cnm sadece sevgiyle yaklaşıyosun.seni daha anlayamayan minicik bir can elinde kalırmı cnm bak gör başkasının kucağına verirken bile için titrer bişey olacak diye.illa mızmız olacak bebek onlar büyük çocuk değilki sus deyince sussun.ayyy mızmız olsunda sağlıklı olsun herşeye razıyım.nerdeyse 6 aydır doğru dürüst uykum yok.deliksiz 4 saat uyuduğumu bilmem doğduğundan beri.gece bile ağlıyor uyanıp hala gündüzü bırak.ama bir güldümü insanda sinir falan kalmıyor.
çok tatlıı oluyorlar çok yapamam bakamam diye korkma onlar baktırmayı iyi biliyor
hamileyim hassasım öyle bir anlatmışsın ki bebeğimi kucağıma almış yaşadıklarını yaşıyor gibi hissettim dıygulandım ağlatma beni yhaaa mafoldumben
cnm benim ağlama ya aynılarını yaşayacaksın.anne baba sakinse çocukta sakin olur bizim baba biraz sinirli olunca benimki ona çekmiş anlayacağın.ama her halleri güzel.kucağına alınca diyeceksin hamilelik ne çabuk geçti de doğdu diye.ayy zaman yine öyle hızlı geçsede büyüseler hemencik ya yürüseler konuşsalar ohhh ne güzel olur.allah hepimize nasip etsin o günleri cnm ya
kaydirigubbakcemile3
herşeyin hayırlısı canım sağlıkla gelsinlerde kız erkek ne fark eder bizim ki eğlence işte ama diyorum ya dün komşum test yapmış pozitif çıkınca hemen ÇİN TAKVİMİne baktık gebelik yaşına göre ve gebe kaldığı aya göre kız çıktı üstüne birde yüzük testini patlattık sempatiksalakcinni o da kız sempatiksalakcinni
yüzüğü ona tutuyoruz daire bana tutuyoruz ileri geri inanmayan kocama tutuyoruz hareket yok kaydirigubbakcemile3
sen birde ÇİN TAKVİMİne baksana kaydirigubbakcemile3
tebrik ederim cnm çok sevindim.dünyaya yeni bir melek geliyor desene.bence alttan bakmaz cnm benim 6.haftada kalp sesi duyulmuştu,duyamassa bir hafta sonraya yine çağırıyor sanırım
ADAM banada kız demişti doktor kız oldu ama ben malesefki ilk başlarda ahmet beye gitmiyodum zaten ilk gittyim doktorun bi o dediyi doğru çıktı:)
mecbue güldürdün beni :) ha o malum doktorun sayfası pek görünmüyor artık... gerçi ben pek takip edemiyorum ama sizler bilirsiziniz.. bu arada bu cuma ahmet beyle randevum var. doğum sonrası kontrolümü olmaya gideceğim.. özlemiştim zaten.. sonra haber veririm size..bir de kızım dün tam 3 aylık oldu. çok seviniyorum sanki 3 yaşında olmuş gibi :)))
limoncum aynen bizimkide bişey yemiyor ya bende çok sinir oluyorum yemiyor diye.hele iki gündür hem yemiyor hemde gece gündüz ağlıyor herşeye mızıldıyor.ya çok hareketli ve mızmız bişey oldu bu ya acaba bendenmi kaynaklandı çokmu yüzveriyorum ne
selam kızlar
yazdıklarınızı okuyorumda ne zor bebek büyütmek
allah hepinizin yardımcısı olsun
hamilelikte ayrı bir dert
benimde bulantılarım başladı
cumartesi olan randevumu bu akşama aldırmak zorunda kaldım
işallah bi sorun yoktur...
kızlar bişey sorucam yardımcı olursanız sevinirim:
şimdi ben bu akşam muayene olmaya gidicem yaaaa
ilk muayenede karından mı bakar yoksa aşadan mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?