Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

ok cnm yayınlarlar inşallah.ben toplam 18 kilo aldım 6.aydan sonra her hafta 1 kilo aldım.şimdi 7 kilo falan fazlam var veremiyorum ya

sevinç artık kaçırdınız yapacak biey yok :)programın adını yazıp tıklayın bakalım ne olcak

tsiraa valla bi doğsun bak bakalım yanından saniye ayıracakmısın:)

ayh canım herkes böle diyor ama ben öle mızmız naz falan çekemem sempatiksalakcinni

elimde kalır çocuk sempatiksalakcinni

onun iyiliği için ayırmalıyım yanımdan kaydirigubbakcemile3

ayh canım herkes böle diyor ama ben öle mızmız naz falan çekemem sempatiksalakcinni

o işte öyle olmuyo bi doğsun senden beslensin bi al kucağına bi çek kokusunu içine ne oluyo o zamanopuyorumnanaktan

ok cnm yayınlarlar inşallah.ben toplam 18 kilo aldım 6.aydan sonra her hafta 1 kilo aldım.şimdi 7 kilo falan fazlam var veremiyorum ya

bende bu aydan sonra tartılmayı düşünmüyorum artık moralimi bozmayayım sempatiksalakcinni

18 kg. dan 7 kg. fazlan kaldıysa çok iyi ya yavaş yavaş vermek en sağlıklısı canım yha a.s.

oyyy canım ya canavar gibi bile olsalar çekiliyorlar insan ayrı bikaç dakika duramıyor.sadece sana muhtac ve hiçbirşeyden anlamıyor ne sustan ne yapmadan.ne yapabilirsinki cnm sadece sevgiyle yaklaşıyosun.seni daha anlayamayan minicik bir can elinde kalırmı cnm bak gör başkasının kucağına verirken bile için titrer bişey olacak diye.illa mızmız olacak bebek onlar büyük çocuk değilki sus deyince sussun.ayyy mızmız olsunda sağlıklı olsun herşeye razıyım.nerdeyse 6 aydır doğru dürüst uykum yok.deliksiz 4 saat uyuduğumu bilmem doğduğundan beri.gece bile ağlıyor uyanıp hala gündüzü bırak.ama bir güldümü insanda sinir falan kalmıyor.

çok tatlıı oluyorlar çok yapamam bakamam diye korkma onlar baktırmayı iyi biliyor

hamileyim hassasım öyle bir anlatmışsın ki bebeğimi kucağıma almış yaşadıklarını yaşıyor gibi hissettim dıygulandım ağlatma beni yhaaa mafoldumben

hamileyim hassasım öyle bir anlatmışsın ki bebeğimi kucağıma almış yaşadıklarını yaşıyor gibi hissettim dıygulandım ağlatma beni yhaaa mafoldumben

cnm benim ağlama ya aynılarını yaşayacaksın.anne baba sakinse çocukta sakin olur bizim baba biraz sinirli olunca benimki ona çekmiş anlayacağın.ama her halleri güzel.kucağına alınca diyeceksin hamilelik ne çabuk geçti de doğdu diye.ayy zaman yine öyle hızlı geçsede büyüseler hemencik ya yürüseler konuşsalar ohhh ne güzel olur.allah hepimize nasip etsin o günleri cnm ya

Amin canıımm amiinnn a.s.

hamilelik sulu göz yaptı beni ipe sapa gelmez şeylere ağlıyorum ki yazdıklarından etkilenmemem mümkün değildi :1hug:

biz hiç sakin sayılmayız desene bi psikopat doğuracağım aklinialirimsmile
aslına bakarsan hiç doğsun istemiyorum dünyanın en güvenli yerinde ve hep benimle doğunca mecburen çalışacağımdan bu kadar sık beraber olamayacağız hareketlerini hissetmek bile ayrı güzel :gitme:

biraz çalışayım ben sizlere iyi sohbetler ve kolay gelsin kızlar opuyorumnanaktan

Son düzenleme:

baktım canım ya çin takvimine göre de kız çıkıyo
hayırlısı işallah
kız erkek farketmez
rabbim sağ salim kucağımıza almak nasip etsin
eli ayağı yerinde olsun yeter...

ADAM banada kız demişti doktor kız oldu ama ben malesefki ilk başlarda ahmet beye gitmiyodum zaten ilk gittyim doktorun bi o dediyi doğru çıktı:)

mecbue güldürdün beni :) ha o malum doktorun sayfası pek görünmüyor artık... gerçi ben pek takip edemiyorum ama sizler bilirsiziniz.. bu arada bu cuma ahmet beyle randevum var. doğum sonrası kontrolümü olmaya gideceğim.. özlemiştim zaten.. sonra haber veririm size..bir de kızım dün tam 3 aylık oldu. çok seviniyorum sanki 3 yaşında olmuş gibi :)))

canım maşallah kızın büyümüş
işallah kızım 3 yaşına girdi dediğin günleride görürüz

anlamadım gitti canım ya 500 ml mama içmeleri lazım ek gıdaları almaları lazım e ne ara vereceğiz bunların hepsini yemiyor sıpalar. bizimki meyve hiç istemiyor artık bugün pes ettim vermicem ne suyunu içiyor ne püresini yiyor bide yoğurtla karıştırıp vermeyi deneyeceğim bakalım onuda yemezse pes ettim artık meyve yok ne yapayım yemiyo kafayı yemek üzereyim. oyyyy ne zor onunla uğraşmaktan aman onu yesin bunu yesin valla hiç iş yapamıyorum evde nerdeyse suyla duruyorum bende onun sayesinde.benimkide öyle çok mız mız. hep insan istiyor. hiç yalnız bırakamıyorum nefes aldırmıyor. geceleri şükür problem yok uyuyor. 8-9 saat aralıksız aslında keşke kalsada mama versem ben ona razıyım. uyuyunca tabi bişey veremiyorum. gerçi uykuda lazım büyümesi için. offff ne bileyim kafam karışık bu ara. üzüyor beni yemiyor.

valla canım hamilelik doğum hiç birşey ben doğumdan çok korkuyordum şimdi öyle üşünmüyorum. büyütmek zor. bulantılar normal canım. gerçi benim hiç olmadı ama.
sorun olacağını sanmam.

kızlar bişey sorucam yardımcı olursanız sevinirim:
şimdi ben bu akşam muayene olmaya gidicem yaaaa
ilk muayenede karından mı bakar yoksa aşadan mı?

ben hamileliğimin 6. haftasından itibaren hep ahmet bey'e gittim. 9 ay boyuncada hiç alttan muayene olmadım. sanmam bakmaz sorunlu bişey görmezse. ilk gittiğimde keseyi gördük dedi. kalp atışlarını duyamadı daha erken dedi. aşağıdan baksam duyulur ama gerek yok dedi. iki hafta sonra karından duyarız bir probelem yok gibi görünüyor dedi. gebelik rahim içinde dedi. o kadar yani sonrada hiç alttan bakmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…