- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #5.121
evet yaa hamilelik ayrı bir dert, doğum ayrı bir dert, sonrası ayrı bir dert sempatiksalakcinni
bu hatunları okudukça benimde gözümde büyüyo karnımda canavar besliyormuşum gibi geliyo sempatiksalakcinni
sen kaçıncı haftandasın bulantılarım başladı diyorsun canım ya:uhm:
bulantıdan genelde bir sorun çıkmıyor kafana takma a.s.
limoncum fiyatlar fırlarmı sence sanmıyorum yaprağa katılıyorum bence fiyatlar yükselmez zaten bazı hastaneler gibi kişiye özel fiyat vermiyolar doğum için aradığında fiyat neyse o yani oturup doktor senle para muhabbeti yapmıyo zaten doktorlarla para konusunda muhattap dahi olmuyosun bende hep kaan kocatepenin muayene ücretini merak etmişimdir:)
başka unuttuğum bi konu varmı kızlar haa limon sevinç bütün bebekler öyle iştahsızlar ne yemek istiyolarsa onu verin mamaysa mama meyve suyuysa meyve suyu yapcak bişey yok havalar serinleyene kadar ramazanda geliyo valla gözümde nasıl büyüyo
ayh canım herkes böle diyor ama ben öle mızmız naz falan çekemem sempatiksalakcinni
elimde kalır çocuk sempatiksalakcinni
onun iyiliği için ayırmalıyım yanımdan kaydirigubbakcemile3
doğrudur tabi canım benim ki şaka zaten.... :1hug:
ama sizleri okuyunca gözümde devleşiyor sempatiksalakcinni
mecbue güldürdün beni :) ha o malum doktorun sayfası pek görünmüyor artık... gerçi ben pek takip edemiyorum ama sizler bilirsiziniz.. bu arada bu cuma ahmet beyle randevum var. doğum sonrası kontrolümü olmaya gideceğim.. özlemiştim zaten.. sonra haber veririm size..bir de kızım dün tam 3 aylık oldu. çok seviniyorum sanki 3 yaşında olmuş gibi :)))
ya medicalde kalırsa artmazda başka hastaneye geçerse o zaman fiyat artar bence ne bileyim. inş. artmaz.
medicalden gitsede inş düzgün bi yere gider hayırlısı olsun hemen yap bi tane limoncum ahmet bey ordayken:)
anlamadım gitti canım ya 500 ml mama içmeleri lazım ek gıdaları almaları lazım e ne ara vereceğiz bunların hepsini yemiyor sıpalar. bizimki meyve hiç istemiyor artık bugün pes ettim vermicem ne suyunu içiyor ne püresini yiyor bide yoğurtla karıştırıp vermeyi deneyeceğim bakalım onuda yemezse pes ettim artık meyve yok ne yapayım yemiyo kafayı yemek üzereyim. oyyyy ne zor onunla uğraşmaktan aman onu yesin bunu yesin valla hiç iş yapamıyorum evde nerdeyse suyla duruyorum bende onun sayesinde.benimkide öyle çok mız mız. hep insan istiyor. hiç yalnız bırakamıyorum nefes aldırmıyor. geceleri şükür problem yok uyuyor. 8-9 saat aralıksız aslında keşke kalsada mama versem ben ona razıyım. uyuyunca tabi bişey veremiyorum. gerçi uykuda lazım büyümesi için. offff ne bileyim kafam karışık bu ara. üzüyor beni yemiyor.
selam kızlarrrr
hepinize çok teşekkür ederim
sizlerin yorumları üzerine akşam ahmet bey e gittim
bende çok memnun kaldım
iyi bi doktor
sorun olmadığı sürece ona devam etmeyi düşünüyorum
oyyyyyyyy sonunda uyandı. çorbasını verem bari.kızlar bu arada benimki alıştırma bardağıdan su içmeyi bilmiyorya durmadan kemiriyor bide biberon gibi saldırıyor yalıyor falan içmiyor. ne zaman alışacak su suluğa anlamadım ya.... neden beceremiyo ki.
evet cnm ya 500ml nasıl içireceğiz.artık kaşık mamalarına falan koyuyurum bende.bebe bisküvisine koyuyurum günde birkere.eee 500 ü tamamlasın diye uğraşıyoruz ama yok.gece benimkide uyanmıyor uyanmadan içiriyorum cnm.sürekli kıpırdamaya başlıyor sağa sola dönüyor mızıldıyor biraz hazırlıyorum mamayı gözü yumuk yiyip uykuya devam ediyor.ama bazı geceler ne yiyor ne susuyor hep ağlıyor gözler yumuk.bende meyve vermiyorum pek yemiyor diye.yapıyorum 20cc falan anca içiyor kalanını atıyorum.benimki yoğurtta sevmiyor ya ama peyniri yiyor.ekmekle peynir ver ağzına ooooh bayılıyor yemek mama hiçbişey aramaz.patates kızartması bile yiyor içinin yumuşak yerinden az az veriyoruz.
ya bebek ekmekleri varmış bulamıyorum bulup onlardan versem daha iyi olacak.bilen varmı kızlar nerede bulunur?
bu arada bizimki sıcaklardan hep isilik oluyor boyun altları ve bel kısmı.günde 1 kere bazen 2 kere yıkıyoruz ama nafile geçip hemen yine çıkıyor.krem falanda sürüyorum ama yok.bizimki çok boyunsuz boynu pek yok birbirine değiyor etleri ondan oluyor heralde.sizdede aynı sorun varmı kızlar ya siz ne yapıyorsunuz.zeytinyağı sür dediler ama bu sıcaklarda çocuk yağlı yağlı gezsin istemiyorum
evet cnm ya 500ml nasıl içireceğiz.artık kaşık mamalarına falan koyuyurum bende.bebe bisküvisine koyuyurum günde birkere.eee 500 ü tamamlasın diye uğraşıyoruz ama yok.gece benimkide uyanmıyor uyanmadan içiriyorum cnm.sürekli kıpırdamaya başlıyor sağa sola dönüyor mızıldıyor biraz hazırlıyorum mamayı gözü yumuk yiyip uykuya devam ediyor.ama bazı geceler ne yiyor ne susuyor hep ağlıyor gözler yumuk.bende meyve vermiyorum pek yemiyor diye.yapıyorum 20cc falan anca içiyor kalanını atıyorum.benimki yoğurtta sevmiyor ya ama peyniri yiyor.ekmekle peynir ver ağzına ooooh bayılıyor yemek mama hiçbişey aramaz.patates kızartması bile yiyor içinin yumuşak yerinden az az veriyoruz.
ya bebek ekmekleri varmış bulamıyorum bulup onlardan versem daha iyi olacak.bilen varmı kızlar nerede bulunur?
bu arada bizimki sıcaklardan hep isilik oluyor boyun altları ve bel kısmı.günde 1 kere bazen 2 kere yıkıyoruz ama nafile geçip hemen yine çıkıyor.krem falanda sürüyorum ama yok.bizimki çok boyunsuz boynu pek yok birbirine değiyor etleri ondan oluyor heralde.sizdede aynı sorun varmı kızlar ya siz ne yapıyorsunuz.zeytinyağı sür dediler ama bu sıcaklarda çocuk yağlı yağlı gezsin istemiyorum
benimkide içmiyor alıştırmadan cnm biberonla içiyor.iki yandan tutmalılardan aldık kendi tutup içebiliyor.ama normal bardaklara bayılıyor gördümü bağırıp duruyor onunla içirin diye.azıcık koyup veriyoruz içiyor ve çok hoşuna gidiyor.ama alıştırmayla içmeyi beceremedi yada hoşuna gitmedi:gitme:
benimkide iki yanında tutmalı tutuyor ama içmiyor dişlerini kaşıyor beceremiyor çekmiyor biberon gibi yalıyornormal bardaktan hiç denemedim daha oturamıyor tam olarak. bende biberonla veriyorum.
slm cnm.
inş. canım sorunsuz bir hamilelik geçirirsin kavuşursun bebeğine sağlıkla.
ahmet bey'den memnun kalman ne güzel.
inş. hep böyle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?