Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

aahhhhhhhh öyle deme canavarlar gerçekten içlerinde büyük enerji var yaramazlık konusunda anneleri üzmek konusunda ama çooooooooooookkkkkk tatlılar çok.

ya medicalde kalırsa artmazda başka hastaneye geçerse o zaman fiyat artar bence ne bileyim. inş. artmaz.

valla ramazan benimde gözümde büyüyor allah günah yazmasın. havalar sıcak bebekler huysuz yemiyor. günler uzun ne yapcaz bilmem. yemiyorlar ya neden acaba kafayı yemek üzereyim.

ayh canım herkes böle diyor ama ben öle mızmız naz falan çekemem sempatiksalakcinni

elimde kalır çocuk sempatiksalakcinni

onun iyiliği için ayırmalıyım yanımdan kaydirigubbakcemile3

hiç öyle olmuyor canım yanından ayrılmak istemiyorsun her halleri bir başka güzel.
başka birinin eline vermek bile isemiyorsun.
doğduğunda daha iyi anlayacaksın cnm.

oyyyyyyyy sonunda uyandı. çorbasını verem bari.kızlar bu arada benimki alıştırma bardağıdan su içmeyi bilmiyorya durmadan kemiriyor bide biberon gibi saldırıyor yalıyor falan içmiyor. ne zaman alışacak su suluğa anlamadım ya.... neden beceremiyo ki.

e öyle ama:)valla bilemiyorum artık ben sık sık giriyorum ama beni ilgilendiren konulara bakıyorum o konuyla ilgili bi bilgim yok :)ya ben doğumdan sonra gitmedim kontrole bi türlü fırsat olmadı dahiliyeye git demişti ona bile gidemedim aman maşallah sılaya ay bugün parka getirmiş birisi küçücük ayaklarındada çorap yok böyle ısırıp ısırıp yiyesi geliyo insanın:)seninkide şimdi tam böyle olmuştur o parmaklar falan zilli inş görürsün görürüz yaşlarını hep beraberce:)

selam kızlarrrr
hepinize çok teşekkür ederim
sizlerin yorumları üzerine akşam ahmet bey e gittim
bende çok memnun kaldım
iyi bi doktor
sorun olmadığı sürece ona devam etmeyi düşünüyorum

evet cnm ya 500ml nasıl içireceğiz.artık kaşık mamalarına falan koyuyurum bende.bebe bisküvisine koyuyurum günde birkere.eee 500 ü tamamlasın diye uğraşıyoruz ama yok.gece benimkide uyanmıyor uyanmadan içiriyorum cnm.sürekli kıpırdamaya başlıyor sağa sola dönüyor mızıldıyor biraz hazırlıyorum mamayı gözü yumuk yiyip uykuya devam ediyor.ama bazı geceler ne yiyor ne susuyor hep ağlıyor gözler yumuk.bende meyve vermiyorum pek yemiyor diye.yapıyorum 20cc falan anca içiyor kalanını atıyorum.benimki yoğurtta sevmiyor ya ama peyniri yiyor.ekmekle peynir ver ağzına ooooh bayılıyor yemek mama hiçbişey aramaz.patates kızartması bile yiyor içinin yumuşak yerinden az az veriyoruz.

ya bebek ekmekleri varmış bulamıyorum bulup onlardan versem daha iyi olacak.bilen varmı kızlar nerede bulunur?

bu arada bizimki sıcaklardan hep isilik oluyor boyun altları ve bel kısmı.günde 1 kere bazen 2 kere yıkıyoruz ama nafile geçip hemen yine çıkıyor.krem falanda sürüyorum ama yok.bizimki çok boyunsuz boynu pek yok birbirine değiyor etleri ondan oluyor heralde.sizdede aynı sorun varmı kızlar ya siz ne yapıyorsunuz.zeytinyağı sür dediler ama bu sıcaklarda çocuk yağlı yağlı gezsin istemiyorum

selam kızlarrrr
hepinize çok teşekkür ederim
sizlerin yorumları üzerine akşam ahmet bey e gittim
bende çok memnun kaldım
iyi bi doktor
sorun olmadığı sürece ona devam etmeyi düşünüyorum

slm cnm.
inş. canım sorunsuz bir hamilelik geçirirsin kavuşursun bebeğine sağlıkla.
ahmet bey'den memnun kalman ne güzel.
inş. hep böyle olur

benimkide içmiyor alıştırmadan cnm biberonla içiyor.iki yandan tutmalılardan aldık kendi tutup içebiliyor.ama normal bardaklara bayılıyor gördümü bağırıp duruyor onunla içirin diye.azıcık koyup veriyoruz içiyor ve çok hoşuna gidiyor.ama alıştırmayla içmeyi beceremedi yada hoşuna gitmedi:gitme:

evet cnm benimkide o kadar yemiyor. bende sabah kahvaltısını mamayla hazırlıyorum biraz sebze çorbasına katıyorum. benimki meyve hiiiç yemiyo şimdi. bugünde yoğurda katıp vereyim başka vermeyeceğim artık pes. benimki uyurken hayatta içmez 8*-9 saat deliksiz uyuyor küp gibi

bebek ekmeği bilmiyorum canım hiç vermedim ben.
bizimkide hep isilik boynu bende yıkıyorum hergün ama yinede oluyor bende bir çaresini bulamadım valla canım. beklicez yaz geçsin

benimkide iki yanında tutmalı tutuyor ama içmiyor dişlerini kaşıyor beceremiyor çekmiyor biberon gibi yalıyor normal bardaktan hiç denemedim daha oturamıyor tam olarak. bende biberonla veriyorum.

canım ben daha yediğimiz yemeklerden hiç vermedim. kızartma falan hiç vermedim ekmek veriyorum az az. sabah kahvaltısında ama tatlı tuzlu bişey vermedim daha.
sabah 120 cc mama ya 1 tatlı kaşığı pekmez, bir tatlı kaşığı ceviz, bir tatlı kaşığı peynir,yumurtave bir kaç bebek bisküvisi bide bebelac çavdarlı mısırlı ilave ediyorum iki ölçek.
bide sebze püresi veriyorum öğlen oda tuzsuz sadece 1 tatlı kaşığı zeytin yağı koyuyorum. havuç patates taze fasulye kabak pirinç şehriye semizotu koyuyorum içine haşlıyorum püre yapıyorum en sonda 1 tatlı kaşığı zeytin yağı koyuyorum sonra iki ölçek mama ile sulanndırıyorum. bide yoğurt veriyorum şimdi meyveyi yoğurtla karıştırıp vermeyi deneyeceğim tabi yerse. bizim ek gıdalar bunlar şimdilik.kalanı mama cnm

benimkide iki yanında tutmalı tutuyor ama içmiyor dişlerini kaşıyor beceremiyor çekmiyor biberon gibi yalıyor normal bardaktan hiç denemedim daha oturamıyor tam olarak. bende biberonla veriyorum.

dorukta oturamıyor daha canım hoop yantarafa devriliveriyor.ama istiyor bardağı kendi biberonunla veriyorum bağırıyor bardakla veriyoruz içiyor ama çok az az veriyoruz boğulmasın diye.oda bardak gördüğü zamanlar öyle yapıyor başka zaman biberondan içiyor suyunu.su kurbağası gibi susuz hiç duramıyor hep ağzında biberon

slm cnm.
inş. canım sorunsuz bir hamilelik geçirirsin kavuşursun bebeğine sağlıkla.
ahmet bey'den memnun kalman ne güzel.
inş. hep böyle olur

amin canım
ama benim hamileliğim biraz zor geçicek sanırım
6+4 haftalık hamileyim ama bulantılarım çok fazla
ne yesem çıkarmaya başladım
ne yapıcam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…