- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #5.141
canım ben daha yediğimiz yemeklerden hiç vermedim. kızartma falan hiç vermedim ekmek veriyorum az az. sabah kahvaltısında ama tatlı tuzlu bişey vermedim daha.
sabah 120 cc mama ya 1 tatlı kaşığı pekmez, bir tatlı kaşığı ceviz, bir tatlı kaşığı peynir,yumurtave bir kaç bebek bisküvisi bide bebelac çavdarlı mısırlı ilave ediyorum iki ölçek.
bide sebze püresi veriyorum öğlen oda tuzsuz sadece 1 tatlı kaşığı zeytin yağı koyuyorum. havuç patates taze fasulye kabak pirinç şehriye semizotu koyuyorum içine haşlıyorum püre yapıyorum en sonda 1 tatlı kaşığı zeytin yağı koyuyorum sonra iki ölçek mama ile sulanndırıyorum. bide yoğurt veriyorum şimdi meyveyi yoğurtla karıştırıp vermeyi deneyeceğim tabi yerse. bizim ek gıdalar bunlar şimdilik.kalanı mama cnm
evet cnm benimkide o kadar yemiyor. bende sabah kahvaltısını mamayla hazırlıyorum biraz sebze çorbasına katıyorum. benimki meyve hiiiç yemiyo şimdi. bugünde yoğurda katıp vereyim başka vermeyeceğim artık pes. benimki uyurken hayatta içmez 8*-9 saat deliksiz uyuyor küp gibi
inş. canım. yapayımda ben bi taneyle baş edemiyorum daha ikinci bi tane daha bunu biraz büyüteyim yaaaaa. hemen yapacağım allah verirse tabi
selam kızlarrrr
hepinize çok teşekkür ederim
sizlerin yorumları üzerine akşam ahmet bey e gittim
bende çok memnun kaldım
iyi bi doktor
sorun olmadığı sürece ona devam etmeyi düşünüyorum
cnm ohhh maaşallah yeter şimdilik onları yesinde bıkınca başka şeylere geçersin.ben ceviz vermedim daha hiç vereyim bari bende.yumurtada gecen az tattırdık yedi ama ablam sıcaklarda verme hava serinlesin sonra ver diyor bende vermiyorum pek.cnm dorukta en çok sebze çorbası sev,yor arada tavuk suyu et suyu yapıyoruz yiyor ama daha az.gecenlerde tarhana çorbası verdik onuda yedi.azda olsa her çorbadan yiyor ama şimdide muhallebi yediremiyorum onu istemiyor.ayyy hergün başka bişey çıkıyor ağız tatlarımı oluşuyor ne
maaşallah yarene uykusu iyi cnm.dorukta mızıldamadan uyusa bende vermem ama acıktığı için mızıldıyor yiyince susuyor.bide az az yiyor ya ondan acıkıyor heralde.12 gibi 80-90 yiyor bidaha 3 saatte bir 60-70 yiyor cnm 9 a kadar.
kızlar doruğun yeni resimlerini koydum bakın bakalım büyümüşmü sizceee.ama maaşallah demeyi ihmal etmeyin emiii
yok yok biraz büyüsün sonra inş rabbimde verir gönlüne göre:)
amin canım
ama benim hamileliğim biraz zor geçicek sanırım
6+4 haftalık hamileyim ama bulantılarım çok fazla
ne yesem çıkarmaya başladım
ne yapıcam bilmiyorum
amin cnm inş.
olur inş şöyle ikizin:)üçüzün:)
genelde ilk üç ay bulantı oluyor normal cnm.
ahmet bey'e söyldin mi belki bulantın için ilaç verir.
ben hiç yaşamadım.
hatta hiç hamile olduğumu anlamadım desem yalan olmaz.
inş. seninde uzn sürmez canım
ne güzel canım yaaaa
keşke benim de bulantılarım olmasa
ama hayırlısı
çekicez yapcak bişey yok...
ahmet bey e söyledim hap verdi
onu içiyorum
işallah faydasını görürüm...
evet cnm çok şükür.
inşallah sanada ilaç iyi gelir canım.
bulantı gerçekten zor olsa gerek.
ama önemli olan bebek
yeterki onlar iyi olsun.
ben ahmet bey'e her gittiğimde varmı bir şikayetin diyordu yok diyordum.
sonra sonra sormamaya başladı oda.
bana söylemek istediğin bişey varmı diyordu.
bende yok diyordum gülüyodu.
bakalım o zaman diyodu hemen ultrasona gidiyorduk.
çok şükür inş. senin hamileliğinde banim gibi geçer cnm.
ohh ne güzel maşallahın varmış senin
ben bulantılarım var deyince ahmet bey bulantıların erken başladığını
zor bi hamilelik geçiriceğimi söyledi...
bide ultrasonda benim bebeğim görünmedi karından baktı hiç birşey görünmedi nasıl korktum varya istersen alttan bakalım dedi çok korkmama rağmen kabul ettim
ama iyikide baktırmışım keseyi gördük kalp atışlarını duyduk
çok şükür ...
yaprak yok gelmiyo kesin geziyorlar tatil yapıyorlar ne güzel ohhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?