Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

cnm ohhh maaşallah yeter şimdilik onları yesinde bıkınca başka şeylere geçersin.ben ceviz vermedim daha hiç vereyim bari bende.yumurtada gecen az tattırdık yedi ama ablam sıcaklarda verme hava serinlesin sonra ver diyor bende vermiyorum pek.cnm dorukta en çok sebze çorbası sev,yor arada tavuk suyu et suyu yapıyoruz yiyor ama daha az.gecenlerde tarhana çorbası verdik onuda yedi.azda olsa her çorbadan yiyor ama şimdide muhallebi yediremiyorum onu istemiyor.ayyy hergün başka bişey çıkıyor ağız tatlarımı oluşuyor ne

maaşallah yarene uykusu iyi cnm.dorukta mızıldamadan uyusa bende vermem ama acıktığı için mızıldıyor yiyince susuyor.bide az az yiyor ya ondan acıkıyor heralde.12 gibi 80-90 yiyor bidaha 3 saatte bir 60-70 yiyor cnm 9 a kadar.

kızlar doruğun yeni resimlerini koydum bakın bakalım büyümüşmü sizceee.ama maaşallah demeyi ihmal etmeyin emiii

selam kızlarrrr
hepinize çok teşekkür ederim
sizlerin yorumları üzerine akşam ahmet bey e gittim
bende çok memnun kaldım
iyi bi doktor
sorun olmadığı sürece ona devam etmeyi düşünüyorum

inş böyle devam ederde sorunsuz geçer:)eyvah bulantılar başlamış demek valla ben 4 ay boyunca ağzıma lokma koyamadım su içtim çıktı gün aşırı serum takıldı artık hastaneye gitmektense evde taktırıyodum serumu fitil verdiler ilaç verdiler yok kar etmedi sabah uyanır uyanmaz tuzlu çubuk kraker ye falan dediler ama bende kar etmedi

bilmiyorum cnm inş. yetiyordur. ama çok iştahlı değil bizim bebekler ya. çok üzülüyorum ben istiyorum ne versem yesin ama öyle olmuyor işte. onlarada saygı duymak lazım onlarnda bir damak tadı var ama bizde istiyoruz her şeyi yesinler. canım ben yumurtayla peyniri aynı gün vermiyorum. bir yumurta bir peynir veriyorum işte ne bileyim. aslında sıcak yumurta ağır gelir belki ama şimdilik bişey yok çok şükür. ben daha tavuk et hiç vermedim bu ay böyle geçsin 7. ayda başlıcam çorbasına tavuk balık et eklerim dönüşümlü olarak diye düşünüyorum. bakalım yerse. önümüzeki hafta bende tarhana denicem bakalım. benimkide muhallebiye bayılırdı şimdi yemiyor sıcaklardan mı acaba ya çocuklar tatlı şeyler yemek istemiyor. ne olurdu meyveyi yeseydi çok üzülüyorum ya. evet canım hergün ayrı. bir tarzı yok bizimkilerin.

sevinçcim bebek ekmekleri marketlerde cicibebenin var bisküvilerin olduğu yerlere bak yada etimekler olurya hani onların olduğu yerlere

ben sabah uandığında 5:30-06:00 gibi veriyorum mama belli olmuyor bazen 150 cc bazen 120 bazen 90 cc içiyor.
mesela bu sabah 90 cc içti hanım.
sonra saat 10 da kahvaltı işte o saydıklarımı veriyorum 120 cc mamada öyle içiyor desek ama hepsini bitirmiyor kahvaltının. 90 cc diyelim.
arada meyve veriyordum bugün vermicem biraz unutsun.
öğlen sebze çorbası 60 cc katıyorum içine
ikindi yoğurt veriyorum.
saat 7 gibi mama 120 cc
saat 930 gibide 120 cc mama yada muhallebi yerse.
gecede hiç uyanmıyor hanım.
doğal olarak mama içmiyor.
hesaplarsak
120+90+60+120+120=510 ancak bu şekilde alyorlar 500 ml devam maması tabi her zaman bu formül tutmuyor

amin canım
ama benim hamileliğim biraz zor geçicek sanırım
6+4 haftalık hamileyim ama bulantılarım çok fazla
ne yesem çıkarmaya başladım
ne yapıcam bilmiyorum

genelde ilk üç ay bulantı oluyor normal cnm.
ahmet bey'e söyldin mi belki bulantın için ilaç verir.
ben hiç yaşamadım.
hatta hiç hamile olduğumu anlamadım desem yalan olmaz.
inş. seninde uzn sürmez canım

ne güzel canım yaaaa
keşke benim de bulantılarım olmasa
ama hayırlısı
çekicez yapcak bişey yok...
ahmet bey e söyledim hap verdi
onu içiyorum
işallah faydasını görürüm...

ne güzel canım yaaaa
keşke benim de bulantılarım olmasa
ama hayırlısı
çekicez yapcak bişey yok...
ahmet bey e söyledim hap verdi
onu içiyorum
işallah faydasını görürüm...

evet cnm çok şükür.
inşallah sanada ilaç iyi gelir canım.
bulantı gerçekten zor olsa gerek.
ama önemli olan bebek
yeterki onlar iyi olsun.
ben ahmet bey'e her gittiğimde varmı bir şikayetin diyordu yok diyordum.
sonra sonra sormamaya başladı oda.
bana söylemek istediğin bişey varmı diyordu.
bende yok diyordum gülüyodu.
bakalım o zaman diyodu hemen ultrasona gidiyorduk.
çok şükür inş. senin hamileliğinde banim gibi geçer cnm.

ohh ne güzel maşallahın varmış senin
ben bulantılarım var deyince ahmet bey bulantıların erken başladığını
zor bi hamilelik geçiriceğimi söyledi...
bide ultrasonda benim bebeğim görünmedi karından baktı hiç birşey görünmedi nasıl korktum varya istersen alttan bakalım dedi çok korkmama rağmen kabul ettim
ama iyikide baktırmışım keseyi gördük kalp atışlarını duyduk
çok şükür ...

anladım canım.
çok zordur bulantılar tabi.
karından baktığında görünmüştü benimki ama kalp atışları duyulmamıştı
iki hafta sonra bakarız o zaman duyulur denimti alttan bakmad.
bak ne güzel kese görülmüş kalp atışları duyulmuş canım.
allah yardımcın olsun bulantı konusunda havalarda sıcak belki ondandır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…