Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

valla bu hafta sonu gidelim denize diyo eşim ben gönüllü deyilim ama ramazan gelmeden gidelim bi diyo tabi görümcemler kayınvalidemler beraber pazar günü gidelim diyo beraberce

valla bu hafta sonu gidelim denize diyo eşim ben gönüllü deyilim ama ramazan gelmeden gidelim bi diyo tabi görümcemler kayınvalidemler beraber pazar günü gidelim diyo beraberce

ohhh git cnm bidaha ne zaman gidebileceksin hem ecrinede değişiklik olur denize girer

ohhh git cnm bidaha ne zaman gidebileceksin hem ecrinede değişiklik olur denize girer

e gitte ecrin daha yürüyemiyo kucakta sıkılıyo arabasındada durmuyo emeklemek istiyo nasıl olcak zaptedecem bilmiyorum denize sokacağımı hiç sanmıyorum temiz deyildir muhtemelen karacabeyemi ne gidecekmişiz ben bilmiyorum orayı pek

selam kızlar, nasılsınız

size bahsetmiştim, bu hafta eşim izinliydi, sürekli gezdik
gelemedim o yüzden, haftasonu da gelemem büyük ihtimal
yarın zaten temizlikçi gelecek, ramazan öncesi evi temizleteyim
ramazanda kadını sürekli çağırıp durmam en azından 10-15 gün sonra çağırırım

geçmişi pek okuyamadım, şöyle bir göz gezdirdim
herkes iyi sanırım, kızlar bu ara sıcaklardan bütün bebekler iştahsız ya
ilayda bi de ishal olmuş, sürekli dışarlardaydık bu ara, yemeği de dışarda yiyince bişeyler dokundu sanırım ishal oldu kuzum. ilaç başladık. bi de köpek dişleri kabarmış onlar da ağrı yapıyor sanırım. bi de sıcaklar bastırınca pek bir keyifsiz kuzum ya. inşallah düzelir biran önce :Saruboceq:

iznik gölüne doğru gidin o zaman. hem piknik yerleri var, çay bahçeleri falan. hem de göl temiz güzel girilebliyor yani. ecrinin de ayaklarını sokarsın en azından.
karacabeye de giderseniz kurşunlu köyü var oraya doğru gidin. orası karacabeyin içinden daha sakin ve denizi de daha temiz. hadi bakalım iyi eğlenceler size

ya kızlar, bir arkadaşım özelden mesaj atmış bana ahmet bey medicalden ayrıldı mı, öyle bişeyler duydum falan diyor da umarım doğru değildir. çok yakın zamanda gidenler oldu sanırım. en azından hastalarına haber verirdi diye düşünüyorum. ay şu medicalde açsın kesenin ağzını biraz kaçırmasın adamı ya, bu kadar tercih edilen bir doktoru havada karada herkes kapar valla alkisalkisalkis

sevinç maşallah canım, doruk çok büyümüş. Allah nazarlardan korusun
ben de eklemiştim ilaydanın son fotolarını size haber vermişmiydim bilmiyorum siz de bakın bakalım benim cadı büyümüş mü. 15 aylık oldu teyzeleri

canım ahmet bey e ben çarşamba günü gittim
medical deydi 15 gün sonra da kontrole çağırdı
öyle bişey olsa söylerdi herhalde...

ohh yaprak gezmelerdesin ne güzel:)ben burnumu çıkaramıyorum dışarı ya çok sıcak e bi pazar günümüz var koca bi hafta bekliyoruz pazar gününü temizlikte yaptırcaksın ohh valla benimde yapmam lazım aman bu havalardanmı neyse yaprak bebekler hep öyle komşunun oğlu var 2 yaşında hastanede yatmış bi gece kusma ishal karışmış çok dikkat etmek lazım ilayda yiyomu artık herşeyi yaprak valla ecrin deli ediyo beni meyve ytemiyo hiç püre vermiyorum artık eline verincede mıncıklıyo sürüyo her yere izniki eşim istemiyo karacabeyliler zaten eşimin babası falan biliyolardır neresi iyi heralde ben bursalı olmadığımdan dolayı bilmiyorum:)sana bol bol gezmeler bizim içinde eğlen biz tıkılıp kaldık eve

genemi ayrılacakmış medicalden ama hastalarını haberdar eder ayrılacak olsa hem slszr gitmiş bak tekrar çağırmış kontrole bişey dememiş evet doruk büyüdü ilaydayı gördüm ben yeni fotolarını yani artık ona bebek demeyecez annesi genç kız olmuş:)

ay ilayda çok şeker olmuş ya gerçekten bebeklikten çıkmış maaşallah.öyle zayıfta görünmüyor gayet iyi yaşına göre maaşallah.acaba ecrin prenseste büyüdümü öyle annesi onuda merak ediyorum.yarenide girdüm oda çooook tatlı maaşallah

mecbure dün aldım bebek ekmeklerinden senin dediğin gibi bisküvilerin yanındaymış.akşam verdim az yedi ama güzeller.normal ekmek yiyeceğine onu yesin daha vitaminli

mecburecim sen git tatile gez biraz.yaprak iznik gölüne gidin demiş ama bir iznikli olarak orda yüzmenizai tavsiye etmem hele ecrni hiiiç sokma.gölde göl yılanı çok var ve suyu çok pis yüzenlere allerji yapıp dokunabiliyor.tabi hassas tenlilere dokunur herkesede dokunmaz o ayrı ama piknik yapmak için harika biyer.karacabeye boğaza gitmiştik bizde birkere ordada denizanaları çok vardı o sene şimdi varmı bilmiyorumda.yani ecrine dikkat et cnm.benim eşim gitti erdeğe geçen hafta bir haftadır doktorda acile bile kaldırdık denizden enfeksiyon kapmış.neyse yinede git gez eğlen sende ecrinle seyredersin etrafı

benim de salı günü randevum var 2 gün önce aldım öyle olsa vermezlerdi randevu dimi???
ay gitmesin yawww kaldı şurda 7 haftam

sakın izne ayrılmış olmasın onu tamamen ayrılma sanmıştır belki
malum geçenlerde izne ayrılcaktı iptal edilmiş
hastane istememiş gitmesini dr yok diye ????
içime kurt düşürdün yaw hahahha

merhaba kızlar ahmet beyi soruyorsanız o hiçbir yere gitmeyecekmiş rahat olun çünkü daha bu sabah onun yanındaydım..ben de ona gidiyorum...

oh afiyet olsun sevinç doruka yemeklemi verdin çorbasına falan koyup yoksa öyle daha yiyemez dimi benimki daha hiçbişey yemiyo doğru düzgün yaa köfteymiş pilavmış öğürüyo çıkarıyo hele kıymayı hiç sevmiyo nasıl alışacak bilmem bende verdim bi ara ama şimdi çorbalarını yoğun yapıyorum kıvamını yoğun olmasa bile normal ekmek koyuyorum

canım bi pazar günü için gidecez valla soksam ayaklarını sokarım ecrinin başka girmez babası deliriyo su gördümü eşim diyo bi büyüsün yüzme kursuna falan gerek yok ben öğretirim diye aman enfeksiyonmu kaptı geçmiş olsun valla marmara denizine bende girmezdim heralde yüzme bilseydimkaydirigubbakcemile3 evet biz etrafı seyrederiz babamız nasıl yüzüyo ona bakarız artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…