- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #5.161
yok artık daha nelero kadarda değil.
valla bu hafta sonu gidelim denize diyo eşim ben gönüllü deyilim ama ramazan gelmeden gidelim bi diyo tabi görümcemler kayınvalidemler beraber pazar günü gidelim diyo beraberce
ohhh git cnm bidaha ne zaman gidebileceksin hem ecrinede değişiklik olur denize girer
e gitte ecrin daha yürüyemiyo kucakta sıkılıyo arabasındada durmuyo emeklemek istiyo nasıl olcak zaptedecem bilmiyorum denize sokacağımı hiç sanmıyorum temiz deyildir muhtemelen karacabeyemi ne gidecekmişiz ben bilmiyorum orayı pek
ya kızlar, bir arkadaşım özelden mesaj atmış bana ahmet bey medicalden ayrıldı mı, öyle bişeyler duydum falan diyor da umarım doğru değildir. çok yakın zamanda gidenler oldu sanırım. en azından hastalarına haber verirdi diye düşünüyorum. ay şu medicalde açsın kesenin ağzını biraz kaçırmasın adamı ya, bu kadar tercih edilen bir doktoru havada karada herkes kapar valla alkisalkisalkis
mecburecim sen git tatile gez biraz.yaprak iznik gölüne gidin demiş ama bir iznikli olarak orda yüzmenizai tavsiye etmem hele ecrni hiiiç sokma.gölde göl yılanı çok var ve suyu çok pis yüzenlere allerji yapıp dokunabiliyor.tabi hassas tenlilere dokunur herkesede dokunmaz o ayrı ama piknik yapmak için harika biyer.karacabeye boğaza gitmiştik bizde birkere ordada denizanaları çok vardı o sene şimdi varmı bilmiyorumda.yani ecrine dikkat et cnm.benim eşim gitti erdeğe geçen hafta bir haftadır doktorda acile bile kaldırdık denizden enfeksiyon kapmış.neyse yinede git gez eğlen sende ecrinle seyredersin etrafı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?