- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #5.181
merhaba kızlar ahmet beyi soruyorsanız o hiçbir yere gitmeyecekmiş rahat olun çünkü daha bu sabah onun yanındaydım..ben de ona gidiyorum...
oh afiyet olsun sevinç doruka yemeklemi verdin çorbasına falan koyup yoksa öyle daha yiyemez dimi benimki daha hiçbişey yemiyo doğru düzgün yaa köfteymiş pilavmış öğürüyo çıkarıyo hele kıymayı hiç sevmiyo nasıl alışacak bilmem bende verdim bi ara ama şimdi çorbalarını yoğun yapıyorum kıvamını yoğun olmasa bile normal ekmek koyuyorum
ay ilayda çok şeker olmuş ya gerçekten bebeklikten çıkmış maaşallah.öyle zayıfta görünmüyor gayet iyi yaşına göre maaşallah.acaba ecrin prenseste büyüdümü öyle annesi onuda merak ediyorum.yarenide girdüm oda çooook tatlı maaşallah
genemi ayrılacakmış medicalden ama hastalarını haberdar eder ayrılacak olsa hem slszr gitmiş bak tekrar çağırmış kontrole bişey dememiş evet doruk büyüdü ilaydayı gördüm ben yeni fotolarını yani artık ona bebek demeyecez annesi genç kız olmuş:)
mecburecim sen git tatile gez biraz.yaprak iznik gölüne gidin demiş ama bir iznikli olarak orda yüzmenizai tavsiye etmem hele ecrni hiiiç sokma.gölde göl yılanı çok var ve suyu çok pis yüzenlere allerji yapıp dokunabiliyor.tabi hassas tenlilere dokunur herkesede dokunmaz o ayrı ama piknik yapmak için harika biyer.karacabeye boğaza gitmiştik bizde birkere ordada denizanaları çok vardı o sene şimdi varmı bilmiyorumda.yani ecrine dikkat et cnm.benim eşim gitti erdeğe geçen hafta bir haftadır doktorda acile bile kaldırdık denizden enfeksiyon kapmış.neyse yinede git gez eğlen sende ecrinle seyredersin etrafı
mecbure dün aldım bebek ekmeklerinden senin dediğin gibi bisküvilerin yanındaymış.akşam verdim az yedi ama güzeller.normal ekmek yiyeceğine onu yesin daha vitaminli
benim de salı günü randevum var 2 gün önce aldım öyle olsa vermezlerdi randevu dimi???
ay gitmesin yawww kaldı şurda 7 haftam
sakın izne ayrılmış olmasın onu tamamen ayrılma sanmıştır belki
malum geçenlerde izne ayrılcaktı iptal edilmiş
hastane istememiş gitmesini dr yok diye ????
içime kurt düşürdün yaw hahahha
merhaba kızlar ahmet beyi soruyorsanız o hiçbir yere gitmeyecekmiş rahat olun çünkü daha bu sabah onun yanındaydım..ben de ona gidiyorum...
hastaneden ayrılma durumunuz var mı dedim..o da yok öyle bir şey dedi..
ohh yaprak gezmelerdesin ne güzel:)ben burnumu çıkaramıyorum dışarı ya çok sıcak e bi pazar günümüz var koca bi hafta bekliyoruz pazar gününü temizlikte yaptırcaksın ohh valla benimde yapmam lazım aman bu havalardanmı neyse yaprak bebekler hep öyle komşunun oğlu var 2 yaşında hastanede yatmış bi gece kusma ishal karışmış çok dikkat etmek lazım ilayda yiyomu artık herşeyi yaprak valla ecrin deli ediyo beni meyve ytemiyo hiç püre vermiyorum artık eline verincede mıncıklıyo sürüyo her yere izniki eşim istemiyo karacabeyliler zaten eşimin babası falan biliyolardır neresi iyi heralde ben bursalı olmadığımdan dolayı bilmiyorum:)sana bol bol gezmeler bizim içinde eğlen biz tıkılıp kaldık eve
ben ilaydaya tam buğday ya da köy ekmeği veriyorum bizlerin yediğinden.beyaz ekmeğe göre çok daha faydalı b vitamini ve lif açısından. siz de verebilirsiniz bence artık, bebek ekmeği hiç vermedim ben. ama onu seviyorsa vermek lazım tabi. cokacimcoook
ay yok canım ya, kurt falan düşmesin içine,
bak kelebek ark. açıklamış yokmuş öyle bişey
seni doğurtur merak etme zelcan
ama adam meşhur oldu, her an daha iyi bir teklif gelebilir yani hahaha :roflol:
.
aman beni doğurtmadan bi teklif kabyl etmesin yada benide götürsün gittiği yere haha
yaa alttan muayene yi ne zaman yapıyor dr bugün kuaföre gittim ağda için
kısa alamam dedi kalakaldım((
şimdi temiz de değilim 33 haftaolacağız çok korkuyorum bi alttan bakalım derse
rezil olcam
ağda almicak napcamı bilmiyorum jilete vurursam da olmicak offf yaaa
ne zor bu kadın olmak
kızlar medicalde hastane çantanıza neler koymuştunuz ??
ne çok gerekli ne niye koymuşsam hiç lazım olmadı dediğiniz şeyler varmı
artık hazırlmama vakti geldi de geçiyor
şu an yarısı hazır takılı kaldım... bi listesi varmı medicalin??
canım özel olmazsa doktorunu neden değiştirmek istiyorsun ve hangi doktora gidiyorsun hangi hastaneye yazabilirmisin.
ahmet bey iyidir ilgilidir evet. biraz yoğun oluyor doğru. genelde randevu saati çok sarkmıyor. belki bir yarım saat falan. ama şöyle hastalarından biri acil doğuma falan girerse o durumda bekletiyorlar. bizler beklerken çok sıkılıyoruz doğal olarak. çünkü hastane ortamında öyle saatlerce beklemek hiç hoş değil. ama bir yandan da şöyle düşünüyor insan ya o acil doğuma giren ben olsaydım ve ahmet bey diğer hastalarını bırakıp gelmeseydi halim ne olurdu gibisinden o zaman beklemek zor gelmiyor. sabrediyorsun en azından.
biraz geç cevap yazıyorum canım kusura bakma ben çekirge doruk hastanesinde Hatice Taşlıya gidiyorum ilk gittiğim doktor hamileydi ve izne ayrıldı bende Hatice hanıma geçtim.Bence doktorla hasta ilişkisi çok önemli ben doktorumun yanında rahat hissetmek ve aklımdaki sorulara cevap bulmak istiyorum ilk hamileliğimi yaşıyorum ve açıkçası çok korkuyorum belki ben doktorumla o bağlantıyı kuramadım kafam çok karışık hastane konusunda doktor konusunda devam mı etmeliyim yoksa değiştirmelimiyim... Ahmet beyden randevu aldım perşembe günü için en sonunda karar verdim :) umarım bende sizin gibi memnun kalırım.
evet cnm annem barbunya yapmıştı onun suyuna koyduk ama dorukta çok öğürüyor bugünlerde ya azıcık yiyor öğürüyor bende ısrar edemiyorum ye diye.sıcaklardanmı acaba
teşekkür ederiz sevinç teyzesi,
bilmiyorum bana göre hala çok bebek geliyor
çok da acele etmek istemiyorum zaten. tabi sağlıklı olsun gelişimi yerinde olsunda
varsın biraz daha bebek gibi davransın, nasılsa bidaha bugünlere dönüş yok. çok çabuk büyüyorlar.
ama doruğun da maşallahı var ya, o da çok büyümüş değişmiş. ben sana benzettim sevinç.
evet ecrin prensesi annesi göstermiyor, nazarımız değer diye mi korkuyor ne :dilcikar:
:roflol:
şaka yapıyorum mecburecim, foto yükleme konusunda çok becerikli değilim demiştin biliyorum. uğraşsan yaparsın aslında da ona da zaman yok desene.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?