Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

evet cnm annem barbunya yapmıştı onun suyuna koyduk ama dorukta çok öğürüyor bugünlerde ya azıcık yiyor öğürüyor bende ısrar edemiyorum ye diye.sıcaklardanmı acaba

teşekkür ederiz sevinç teyzesi,
bilmiyorum bana göre hala çok bebek geliyor
çok da acele etmek istemiyorum zaten. tabi sağlıklı olsun gelişimi yerinde olsunda
varsın biraz daha bebek gibi davransın, nasılsa bidaha bugünlere dönüş yok. çok çabuk büyüyorlar.
ama doruğun da maşallahı var ya, o da çok büyümüş değişmiş. ben sana benzettim sevinç.

evet ecrin prensesi annesi göstermiyor, nazarımız değer diye mi korkuyor ne :dilcikar:
:roflol:
şaka yapıyorum mecburecim, foto yükleme konusunda çok becerikli değilim demiştin biliyorum. uğraşsan yaparsın aslında da ona da zaman yok desene.

bilmiyorum canım ya, ben de başka bir arkadaştan duydum. o da emin değilmiş zaten sadece bir duyum almış. doğrumu diye bana soruyordu o da. yani kesin bişey değil. ama hastalarına bilgi verirdi tabi. ama birçok hastaneden teklif geldiğine eminim, çünkü son zamanlarda çok popüler oldu ahmet bey alkisalkisalkis.

sen de haklısın canım, marmarada zaten girilecek ne deniz ne de göl kaldı. pis gerçekten ama tatile gidemeyen insanlar ne yapsın işte idare ediyor.
ben mecburelere şu açıdan tavsiye ettim etrafı ağaçlık, piknik yerleri çaybahçeleri falan var. göl manzarasında piknik yapıp, çay falan içerler diye düşündüm. göle zaten girmezler. karacabey boğazı da çok kalabalık ve çok pis sahili falan. kurşunlu köyü var orada orası biraz daha iyi diğer yerlere göre ama tabi imkanın varsa ege veya akdenize gitmek en iyisi özellikle denize girmek için. gerçi şu aralar orası da kavruluyor sıcaktan. en iyisi evde klimayı açıp oturmak valla

mecbure dün aldım bebek ekmeklerinden senin dediğin gibi bisküvilerin yanındaymış.akşam verdim az yedi ama güzeller.normal ekmek yiyeceğine onu yesin daha vitaminli

ben ilaydaya tam buğday ya da köy ekmeği veriyorum bizlerin yediğinden.beyaz ekmeğe göre çok daha faydalı b vitamini ve lif açısından. siz de verebilirsiniz bence artık, bebek ekmeği hiç vermedim ben. ama onu seviyorsa vermek lazım tabi. cokacimcoook

benim de salı günü randevum var 2 gün önce aldım öyle olsa vermezlerdi randevu dimi???
ay gitmesin yawww kaldı şurda 7 haftam

sakın izne ayrılmış olmasın onu tamamen ayrılma sanmıştır belki
malum geçenlerde izne ayrılcaktı iptal edilmiş
hastane istememiş gitmesini dr yok diye ????
içime kurt düşürdün yaw hahahha

ay yok canım ya, kurt falan düşmesin içine,
bak kelebek ark. açıklamış yokmuş öyle bişey
seni doğurtur merak etme zelcan
ama adam meşhur oldu, her an daha iyi bir teklif gelebilir yani hahaha :roflol:

merhaba kızlar ahmet beyi soruyorsanız o hiçbir yere gitmeyecekmiş rahat olun çünkü daha bu sabah onun yanındaydım..ben de ona gidiyorum...

hastaneden ayrılma durumunuz var mı dedim..o da yok öyle bir şey dedi..

teşekkürler kelebek, sen konuya açıklık getirdin, arkadaşların içine su serptin.

evet canım valla sorma, dağ bayor gezmekten çocuğu hasta ettim
havalar da sıcak, neyse babası ilaç başlamıştı epey düzeldi.
temizlik yaptırdım canım, iyi oldu. akşam bi de misafirler bastırdı temizlettiğime değdi
eşime sıkı sıkı tembih ettim çerez falan almayacaksın diye yasakkelime
temizlettiğime değsin ama dimi :roflol:. zaten ilayda 2-3 günde talan ediyor evi en azından 2-3 gün temiz kalsın bayanssulusmile

ilayda iştahı varsa çoğu şeyi yiyiyor canım. domates, salatalık, yumurta, sütlaç, meyve, köfte, makarna, mantı, sosis tava, pasta börek çörek. ama az az yediği için kilosu şu ara pek değişmiyor. bi de biliyorsun diş dönemi çok zorlu geçiyor o zaman iştah falan da kalmıyor. yakında köpek dişler başlayacak, ramazan da geldi bakalım ne yapıcaz işimiz zor yani, sen de gezersin canım ya, kayınvalidenler falan gitmiyormu biyere onlara takıl sen de. keşke memlekette ramazana kadar kalsaydın. eşin de senelik iznini alıp gelseydi yanınıza. neyse inşallah daha çok gezecek günlerimiz olacak.

aslında olabilire cnm bebek ekmeğine oranla normal ekmeği daha çok sevyor.buğday ekmeği alsak daha çok sever gibi geliyor.sonuçta diğeri paketlerde günlerce bekliyor.

bu arada peynir olarak ne verdiniz siz ya ben sütaşın peynirini veriyordum o tuzlu biraz seviyor ama.labne aldım onunda tadı benim hoşuma gitmedi ne versek acaba ya.sabah kaşık mamasına katıyorum o yüzden tuzlu olmaması lazımki mamanın tadı bozulmasınnn

ay yok canım ya, kurt falan düşmesin içine,
bak kelebek ark. açıklamış yokmuş öyle bişey
seni doğurtur merak etme zelcan
ama adam meşhur oldu, her an daha iyi bir teklif gelebilir yani hahaha :roflol:
.

aman beni doğurtmadan bi teklif kabyl etmesin yada benide götürsün gittiği yere haha

yaa alttan muayene yi ne zaman yapıyor dr bugün kuaföre gittim ağda için
kısa alamam dedi kalakaldım ((
şimdi temiz de değilim 33 haftaolacağız çok korkuyorum bi alttan bakalım derse
rezil olcam
ağda almicak napcamı bilmiyorum jilete vurursam da olmicak offf yaaa
ne zor bu kadın olmak

kızlar medicalde hastane çantanıza neler koymuştunuz ??
ne çok gerekli ne niye koymuşsam hiç lazım olmadı dediğiniz şeyler varmı
artık hazırlmama vakti geldi de geçiyor
şu an yarısı hazır takılı kaldım... bi listesi varmı medicalin??

cnm daha muayeneni yapmaz sanırım.ben sezeryan olduğum için hiç alttan muayene yapmadı.olmadı haftaya yapsak olurmu dersin yada o sana der zaten haftaya muayene yapacağız diye bence.öyle şap diye muayene edelim demez

cnm ben ne götürdüysem kullandım herşey lazım oldu bana nedense.hatta pijama takımlarım yetmedi evden bikaçtane daha getirdiler.3-4 tane kendime pijama takımı,çocuğa hastane çıkışı 2 tane götürdüm ben birini hemen doğunca giydi birinide çıkarken giydirdik.bebeğe battaniyeler çoraplar,bezler,biberon al kaynat hazır olsun,bebeği hergün yıkıyorlar o yüzden bebek şampuanları lazım,orkid koy,hasta bezi aldık biz çarşafa geçmesin diye sürekli serili durdu yatakta,bolbol temiz iççamaşırı lazım,peçete havlu kağıtlar,ıslak mendiller,plastik bardaklar,ketlda götürmüştük biz orda kahve falan yapıp içmişti yanımdakiler.gelenlere ikramlık çikolata,kolonya alabilirsin,tarak,toka,diş fırçası diş macunu,orda giymeye terlik.ne bileyim başka şeylerde vardır ama aklıma gelmedi şimdi.diğer arkadaşlar tamamlar eksikleri

biraz geç cevap yazıyorum canım kusura bakma ben çekirge doruk hastanesinde Hatice Taşlıya gidiyorum ilk gittiğim doktor hamileydi ve izne ayrıldı bende Hatice hanıma geçtim.Bence doktorla hasta ilişkisi çok önemli ben doktorumun yanında rahat hissetmek ve aklımdaki sorulara cevap bulmak istiyorum ilk hamileliğimi yaşıyorum ve açıkçası çok korkuyorum belki ben doktorumla o bağlantıyı kuramadım kafam çok karışık hastane konusunda doktor konusunda devam mı etmeliyim yoksa değiştirmelimiyim... Ahmet beyden randevu aldım perşembe günü için en sonunda karar verdim :) umarım bende sizin gibi memnun kalırım.

arkadaşların burda yazdıklarıyla bende ahmey bey e gitmeye karar vermiştim ama kafam çok karışıktı memnun kalırmıyım diye çok düşünmüştüm geçen çarşamba ilk kontrolüme gittim ama gerçekten yazılanlar kadar iyi bir doktor ben memnun kaldım işallah sende memnun kalırsın...

peace: canım ben 2 kere bebeğimi kaybettim onun için çok araştırdım
ama gerçekten ahmet beyden Allah razı olsun çok memnun kaldım
hiç of püf demeden her soruma cvp verdi
ki ben hele lk gittiğimizde adamcazı soru yağmuruna tuttum
malum sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş
içimde yine bi korku vardı ama beni çok güzel aydınlattı
tüm sorularımı cevapladı
bence sende git gör
gidipte memnun kalmayan yok sanırım ahmet beyde
büyü mü yapıyor okuyup üflüyor mu ne hahaha

SEVİNÇ: ay öyle mi dersin canım daha önce de duymuştum sanırım
önden uyarıyormuş haftaya böyle böyle yapıcaz diye
umarım bende de öyle olur yoksa yazık adam korkar hahaha

canım bu hasta bezi dediğin bebek bezi ama büyük hali onlardan mı
yoksa düz altına sermeye bi örtü gibi bişey mi??

normal odalar 2 kişilik dimi???

evet cnm annem barbunya yapmıştı onun suyuna koyduk ama dorukta çok öğürüyor bugünlerde ya azıcık yiyor öğürüyor bende ısrar edemiyorum ye diye.sıcaklardanmı acaba

sıcaklardan çok etkiliyo bebekleri valla benim başım bile zonkluyo sıcaktan

aman yok ne nazarı sizin nazar deydirmeyeceyinizi biliyorum ama beni biliyosun teknoloji özürlü biriyim o yüzdennaniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…