- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #5.201
bilmiyorum canım ya, ben de başka bir arkadaştan duydum. o da emin değilmiş zaten sadece bir duyum almış. doğrumu diye bana soruyordu o da. yani kesin bişey değil. ama hastalarına bilgi verirdi tabi. ama birçok hastaneden teklif geldiğine eminim, çünkü son zamanlarda çok popüler oldu ahmet bey alkisalkisalkis.
evet canım valla sorma, dağ bayor gezmekten çocuğu hasta ettim
havalar da sıcak, neyse babası ilaç başlamıştı epey düzeldi.
temizlik yaptırdım canım, iyi oldu. akşam bi de misafirler bastırdı temizlettiğime değdi
eşime sıkı sıkı tembih ettim çerez falan almayacaksın diye yasakkelime
temizlettiğime değsin ama dimi :roflol:. zaten ilayda 2-3 günde talan ediyor evi en azından 2-3 gün temiz kalsın bayanssulusmile
ilayda iştahı varsa çoğu şeyi yiyiyor canım. domates, salatalık, yumurta, sütlaç, meyve, köfte, makarna, mantı, sosis tava, pasta börek çörek. ama az az yediği için kilosu şu ara pek değişmiyor. bi de biliyorsun diş dönemi çok zorlu geçiyor o zaman iştah falan da kalmıyor. yakında köpek dişler başlayacak, ramazan da geldi bakalım ne yapıcaz işimiz zor yani, sen de gezersin canım ya, kayınvalidenler falan gitmiyormu biyere onlara takıl sen de. keşke memlekette ramazana kadar kalsaydın. eşin de senelik iznini alıp gelseydi yanınıza. neyse inşallah daha çok gezecek günlerimiz olacak.
evet popüler oldu ama adamın kişiliyinde bi deyişiklik olduğunu sanmıyorum teklif geliyodur tabiki ama inş doğru düzgün bi hastanede çalışır en azından benim gidebileceyimkaydirigubbakcemile3
eğer kişiliği değişirse çok hasta kaybeder zaten. değişmediği sürece böyle talep fazla olur.
kızlar medikalde sezeryan ne kadar?
aman yok ne nazarı sizin nazar deydirmeyeceyinizi biliyorum ama beni biliyosun teknoloji özürlü biriyim o yüzdennaniknanik
pazar günüde malkaraya gittik ecrini sokmayım suya dedim küçük bot götürmüştük ona bindirdik ben arkamı dönmeden babası hop suya soktu ecrini cadıda ecrin şap yap diyince nasıl çırpıyo ellerini ayaklarını sudan çıkardık bastı çığlığı korktum enfeksiyon falan kaparsa diye ama şükür kapmadı ama ben hala yorgunluğumu atamadım valla
biraz uğraşsan yaparsın da uğraşacak zamanın yok biliyorum.
ama ecrinin fotolarını görmek istiyoruz, bakalım büyümüş mü benim keltoşum. keltoş da değildir artık, saçları çıkmıştır onun dimi kaydirigubbakcemile3
dimi sen özelden gel sen sgkdan geldin bakmam yada fiyatları kendi söylerse hasta kaybeder
ay maşallah ya, demek ellerini çırpıyor alkisalkisalkis
bunalmıştır çocuk da sıcaktan naapsın. bişey olmaz ya oralar biraz daha temiz sanki.
tabi ya öyle pikniğe tatile falan gitmek ayrı bir yorgunluk ama gitmeden de olmuyor ki. gerçi ramazan geldi gidilmez artık. bayram sonrası hava iyi olursa belki yine gidilir
bazı doktorlar da işi iyice abartmış internet ortamında hastalardan para istiyorlarmış :1shok:
biz yine de çok şanslıymışız valla
eh işte eskisi kadar keltoş deyil evet ama sırmada deyil saçları seyrek seyrek var hatta komşum geçen gün canımı sıktı kızı var mayıs doğumlu saçları kıvırcık ve gür kestircem dedi yani usturayamı ne vurduracam dedi kazıttırcam saçlarını kızımın dedi ben düşünmüyorum diyince e senin kızının hiç saçı yok nereyi kazıtcan dedi bide imalı güldü
ay yaprak gülmekten öldüm görümcemin oğlu var bir buçuk yaşında o sudan korktu bizimki çıkmıyo babası aldı kızım şap şap diyince hem ellerini hem ayaklarını çırpıyo arada suda yuttu tabi zaten babasıyla ecrin iyi yanmışlar
aaa eh hastalarda açsın gözlerini artık geçen gün showda herkes için sağlık varya orda izledim hasta hakları konuşuluyodu avukat vardı hasta haklarını savunuyomuş doktor deyilde kendini tezgahtar sanan doktorlar var hastalarıda insan deyilde müşteri gibi görüyolar dedi bende içimden dedim hah benimde başıma aynısı geldi diye
ilaydanın da şaçları eskiye göre gürleşti ve uçlardan kıvırcıklaştı ama ben kestirmeyi düşünmüyorum. toka falan da takılıyor da taktırmıyor.
ama her bebek bir olmaz ki, ilayda zaten saçlı doğmuştu. kimisinin sonradan gürleşiyor saçları kiminin doğuştan oluyor.
ay şu insanların patavatsızlığına çok sinir oluyorum ya, yok hiç saçı yokmuş da bilmemneymiş de ay sanane ya alsanaalsanasmile bebek yani o sonuçta zamanla çıkacak, gürleşecek, uzayacak. çok saçı olanlara ne veriyorlarmış, altın falan mı dağıtıyorlarmış da bununla böbürleniyor. ay bana gelip öyle bişey söylese biri acayip ağzının payını veririm valla :mymeka:
ay kuzum ya, uzun zamandır çıkmadı ya çocuk dışarı yani böyle havuza denize pek gitmedi ya değişik gelmiştir. ama sevmesi güzel. havalar da sıcak tam denk geldi. olsun bol bol güneş enerjisi almıştır. ilaydada epey karardı. zaten antalyada bir fasıl yanmıştı sonra da havuzda falan karardı ama 50 faktör kremle çok da yanamaz zaten. ama güneşte D vitamini var o açıdan faydalı. tabi çok fazla da güneşte kalmamak lazım.
hasta gözünü açınca da ben değildim o biri benim yerime yazmış deyip işin içinden çıkıyorlar işte. hasta peşini bırakmayıp işi yargıya taşıyıp dava açarsa savcılığa suç duyurusunda bulunursa ancak o zaman iş meydana çıkar da hastaların çoğu da uğraşmıyor ya da bir şekilde araya birileri girip durumu düzeltiyor yani sen de biliyorsun işte. sert kayaya çarpmaları lazım bence :tomato:
kızlar medikalde sezeryan ne kadar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?