- Konu Sahibi arzuerturk
-
saol teyzesi ama mevsim deyişikliyindenmi bide komşunun oğluda rahatsız öbür komşu onun ağzından çıkardı kızımın ağzına soktu bişeyde diyemedim ama hala içim yanıyo:sinifsinif:
ablama söylerimde işte millete söyleyemiyosun ki insan kendi düşünecek dimi ama eyer benim kızım hastaysa onunda ağzında çıkarıp vermesi ona
ay mecbue nasıl bişey demezsin ya, çocuk hasta bile olmasa böyle bişeye kesinlikle müsade etmemelisin. öyle ağızdan ağıza olurmuymuş. hiç sevmediğim şeyler. valla ben hemen atlar sakııııın diye bağırırdım. isterse küssün bana. zaten öyle komşu gelmesin bana.
sen söylemezsen, uyarmazsan o yaptığı şeyin normal olduğunu düşünür tabi. bence iş işten geçmiş ama tekrarlanmaması için söyle. oğlunun ağzından çıkarıp benimkine verdin yemeği bak kızım hastalandı işte falan de. bozulduğunu belli et yani.
istersen ben gelip söyliyeyim :1shok:
ya bizim çocuk dr ları topiğ nerde ya. ahmet beyin topiğ kaynadı yine burda. onu bulalım da bebişlerinn doktoru hastalığı falan orda anlatalım.buyrunnnnnnnnn
vallahi gel teyzesi ketoş kızıma vermeyin de :roflol:
evet vardı ama gene bir iki arkadaş benim götürdüyüm doktordan iyisi yok diyince ben bi daha uğramadım isterseniz yeni bi topic açın hayır ben bilsem nasıl açıldığını açacam ama öğretmediniz gittikaydirigubbakcemile3
öğlen oldu gerçi ama ben saat 12de kalkınca halen sabah sanıyorum. siz tatlı tatlı sohbet ediyorsunuz.benim bebiş acıktı.bişeyler yesem iyi olcak.bayılcam yoksa.sabah uyanınca hiçbişey yemek istemiyorum nedenseçok zor oluyor..
gelirim hayatım, ya da sen gönder o keltoş prensesi bana,
ilaydayla oynarlar hihoyyyt,
kimseyi yaklaştırmam yanlarına,
öyle ağzından çıkarıp bebişin ağzına yemek vericek hem de hastayken ha,
canlarına okurum valla :mymeka:
kızım kim ne derse desin,
herkesin kendi doktoru kendine göre iyi işte.
hepsi en iyi olsun da bebişler hiç hastalanmasın işte ne güzel
ayrıca tekrar topik açmaya gerek yok canım, var olandan devam ederiz.
bizimkiler bu günlerde hasta zaten ben o topiği bulayım da gören arkadaşlar gelip tecrübelerini paylaşsınlar.
öğlen oldu gerçi ama ben saat 12de kalkınca halen sabah sanıyorum. siz tatlı tatlı sohbet ediyorsunuz.benim bebiş acıktı.bişeyler yesem iyi olcak.bayılcam yoksa.sabah uyanınca hiçbişey yemek istemiyorum nedenseçok zor oluyor..
sen bak bakalım bulursan bizde yazarız orayada yollayımda ikisi birden çıldırtsınlar seni:1shok:sabahtan beri yoğurt yedirmeye çalışıyorum ama olduğu gibi yüzüme yedim ben hepsini bu arada emel seni soruyodu
tünaydın tünaydın aman aç kalmacokacimcoookuyu uyuyabildiyin kadar şurda uyuyacağın bebişin doğana kadargamyoncuiremsusonra bak bakalım hatırlayabiliyomusun uyku nasıl bişeydi
buldum ben o topiği hatta yazdım bile ilk sayfada, bakarsan bulursun.
nerde soruyordu ki
buralardayım ben.
sus kızım şimdiden korkutma kızcağızı,
belki onun bebişi çok uslu olacak, uykuları falan düzenli olacak.
bizimkiler cadı diye onunki de öylemi olacak sanıyorsun kaydirigubbakcemile
gördüm yazdım bende emel dün msn adresini vermişti ordan yazıyodu
pardon öyle demek istemedim:umursamaz:inan bana çok uslu bu bebişler ayy ay hemde çokkkkkkkkk
hıı tamam canım,
ben ona mail attım bugün,
ama o da buralarda değil. işleri var sanırım.
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
bugün nasıl bi lodos var böyle yıkıyo yaa ortalığı bu arada emelin fotosunu gördüm bugün çok hoş bi bayan cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?