Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

saol teyzesi ama mevsim deyişikliyindenmi bide komşunun oğluda rahatsız öbür komşu onun ağzından çıkardı kızımın ağzına soktu bişeyde diyemedim ama hala içim yanıyo:sinifsinif:

ay mecbue nasıl bişey demezsin ya, çocuk hasta bile olmasa böyle bişeye kesinlikle müsade etmemelisin. öyle ağızdan ağıza olurmuymuş. hiç sevmediğim şeyler. valla ben hemen atlar sakııııın diye bağırırdım. isterse küssün bana. zaten öyle komşu gelmesin bana.
sen söylemezsen, uyarmazsan o yaptığı şeyin normal olduğunu düşünür tabi. bence iş işten geçmiş ama tekrarlanmaması için söyle. oğlunun ağzından çıkarıp benimkine verdin yemeği bak kızım hastalandı işte falan de. bozulduğunu belli et yani.
istersen ben gelip söyliyeyim :1shok:

ablama söylerimde işte millete söyleyemiyosun ki insan kendi düşünecek dimi ama eyer benim kızım hastaysa onunda ağzında çıkarıp vermesi ona

hayır canım söyliyceksin, ne demek ya :mymeka:.
sakın bidaha tekrarlanmasına müsade etme vereliniortak

ya bizim çocuk dr ları topiğ nerde ya. ahmet beyin topiğ kaynadı yine burda. onu bulalım da bebişlerinn doktoru hastalığı falan orda anlatalım.buyrunnnnnnnnn

vallahi gel teyzesi ketoş kızıma vermeyin de :roflol:

ya bizim çocuk dr ları topiğ nerde ya. ahmet beyin topiğ kaynadı yine burda. onu bulalım da bebişlerinn doktoru hastalığı falan orda anlatalım.buyrunnnnnnnnn

evet vardı ama gene bir iki arkadaş benim götürdüyüm doktordan iyisi yok diyince ben bi daha uğramadım isterseniz yeni bi topic açın hayır ben bilsem nasıl açıldığını açacam ama öğretmediniz gittikaydirigubbakcemile3

vallahi gel teyzesi ketoş kızıma vermeyin de :roflol:

gelirim hayatım, ya da sen gönder o keltoş prensesi bana,
ilaydayla oynarlar hihoyyyt,
kimseyi yaklaştırmam yanlarına,
öyle ağzından çıkarıp bebişin ağzına yemek vericek hem de hastayken ha,
canlarına okurum valla :mymeka:

kızım kim ne derse desin,
herkesin kendi doktoru kendine göre iyi işte.
hepsi en iyi olsun da bebişler hiç hastalanmasın işte ne güzel

ayrıca tekrar topik açmaya gerek yok canım, var olandan devam ederiz.
bizimkiler bu günlerde hasta zaten ben o topiği bulayım da gören arkadaşlar gelip tecrübelerini paylaşsınlar .

öğlen oldu gerçi ama ben saat 12de kalkınca halen sabah sanıyorum. siz tatlı tatlı sohbet ediyorsunuz.benim bebiş acıktı.bişeyler yesem iyi olcak.bayılcam yoksa.sabah uyanınca hiçbişey yemek istemiyorum nedense çok zor oluyor..

selam canım,
evet hamilelik hormonları çok uyku yapıyor.
ben de öyleydim, bıraksalar akşama kadar uyurdum.
ama aç kalma, besle bebişini de büyüsün annesi.

canım senin ahmet beyle birsonraki randevun ne zaman,
ayda bir mi gideceksin.
2 li test zamanın da yaklaşmış. yaptırır ahmet bey sanırım.
benim ense kalınlığı değerim iyi çıkınca ve o haftalarda bilsonda ayrıntılı usg ye girmiştim o da iyi çıkınca özer bey gerek görmedi 2 li teste.
direk 3 lü test yaptırmıştık.

sen bak bakalım bulursan bizde yazarız orayada yollayımda ikisi birden çıldırtsınlar seni:1shok:sabahtan beri yoğurt yedirmeye çalışıyorum ama olduğu gibi yüzüme yedim ben hepsini bu arada emel seni soruyodu

tünaydın tünaydın aman aç kalmacokacimcoookuyu uyuyabildiyin kadar şurda uyuyacağın bebişin doğana kadargamyoncuiremsusonra bak bakalım hatırlayabiliyomusun uyku nasıl bişeydi

buldum ben o topiği hatta yazdım bile ilk sayfada, bakarsan bulursun.

nerde soruyordu ki
buralardayım ben.

tünaydın tünaydın aman aç kalmacokacimcoookuyu uyuyabildiyin kadar şurda uyuyacağın bebişin doğana kadargamyoncuiremsusonra bak bakalım hatırlayabiliyomusun uyku nasıl bişeydi

sus kızım şimdiden korkutma kızcağızı,
belki onun bebişi çok uslu olacak, uykuları falan düzenli olacak.
bizimkiler cadı diye onunki de öylemi olacak sanıyorsun kaydirigubbakcemile

sus kızım şimdiden korkutma kızcağızı,
belki onun bebişi çok uslu olacak, uykuları falan düzenli olacak.
bizimkiler cadı diye onunki de öylemi olacak sanıyorsun kaydirigubbakcemile

pardon öyle demek istemedim:umursamaz:inan bana çok uslu bu bebişler ayy ay hemde çokkkkkkkkk

gördüm yazdım bende emel dün msn adresini vermişti ordan yazıyodu

hıı tamam canım,
ben ona mail attım bugün,
ama o da buralarda değil. işleri var sanırım.

pardon öyle demek istemedim:umursamaz:inan bana çok uslu bu bebişler ayy ay hemde çokkkkkkkkk

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

hıı tamam canım,
ben ona mail attım bugün,
ama o da buralarda değil. işleri var sanırım.

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

bugün nasıl bi lodos var böyle yıkıyo yaa ortalığı bu arada emelin fotosunu gördüm bugün çok hoş bi bayan cidden

bugün nasıl bi lodos var böyle yıkıyo yaa ortalığı bu arada emelin fotosunu gördüm bugün çok hoş bi bayan cidden

kız mecbue, lodoslu havadan egenin fotosuna nasıl geçiş yaptın
valla alem kızsın ha, iyiki üye olmuşsun bu siteye a.s.

egenin fotosunu ben de gördüm bu arada, ben de sana katılıyorum çok güzel gerçekten.
o da benim fotoları gördü ve çok beğendiğini söyledi
körler sağırlar birbirini ağırlar mı oldu ne :1shok:
yok ama ben gerçek düşüncelerimi söyledim.
umarım seni de görmek nasip olur

kısmet umarım seni görmekte nasip olur benim yeni halim yok zaten pcde düyün fotolarımız varopuyorumnanaktanbol bolda ecrinimin fotoları işte e kuzuna bakarsak güzel bi annesi olduğunu anlayabiliyoruz ay alakasız olduğunu yolladıktan sonra bende farketttimkaydirigubbakcemile3

kızlar nasılsınıııız?giremedim bikaç gündür...cuma günü kontrolüm var,çok merak ediyorum kaç kilo oldu kızım diye,hareketleri o kadar çok arttıki 2 haftadır,egzersiz yapıp zayıflıyomu bu içerde diye korkuyorum valla..her gün 3 kez falan kasılmalarım oluyo,bu sefer nst istermi dr. bey bilmiyorum,ama o istemezse bile ben rica etsemmi acaba?32+3 deyiz şimdi,erken doğum falan olur diye çok korkuyorum...hep aşağıda taşıyodum ben kızımı sanki akşamları iyyyce iniyo,şimdi çıkcak diyorum bazen,ödüm kopuyo...şu 2 hafta da hayırlısıyla bi geçse de içim rahat etse,dua edin ne olur,çok emek harcadık bu vakte kadar,inşallah 2 hafta daha kalır benimle,sonra doğsa da olur Allahın izniyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…