- 15 Ağustos 2009
- 235
- 156
- 303
- 43
- Konu Sahibi arzuerturk
-
kızlar nasılsınıııız?giremedim bikaç gündür...cuma günü kontrolüm var,çok merak ediyorum kaç kilo oldu kızım diye,hareketleri o kadar çok arttıki 2 haftadır,egzersiz yapıp zayıflıyomu bu içerde diye korkuyorum valla..her gün 3 kez falan kasılmalarım oluyo,bu sefer nst istermi dr. bey bilmiyorum,ama o istemezse bile ben rica etsemmi acaba?32+3 deyiz şimdi,erken doğum falan olur diye çok korkuyorum...hep aşağıda taşıyodum ben kızımı sanki akşamları iyyyce iniyo,şimdi çıkcak diyorum bazen,ödüm kopuyo...şu 2 hafta da hayırlısıyla bi geçse de içim rahat etse,dua edin ne olur,çok emek harcadık bu vakte kadar,inşallah 2 hafta daha kalır benimle,sonra doğsa da olur Allahın izniyle...
buradaki bütün arkadaşlara teşekkür ederim öncelikle. özer beyemi gitsem ahmet beye gitsem derken salı günü ahmet beyin yanındaydım...gerçekten çok iyi bir dr. soğukmuş falanmış filanmış, bence laubali olmasından iyidir, bazıları gibi aklında tutamıyacağını bile bile 10 defa oğlanın ismi nolcak diye sormuyo en azından... herneyse söylemesi gerekenleri söyledi bence çok iyiydi, tek kötü yanı bendim acayip panik oldum, tansiyon fırladı, kaydirigubbakcemile3 ,adamcağızda panik yaptığımı anladı, gülerek biraz panik yaptınız ondandır dedi. neyse bence gerçekten burada övüldüğü kadar var. 2 hafta sonra yine yanındayım bi aksilik olmazsa.
yalnız aklıma takılan medicalde doğum fiyatları, benim tonton aralıkta gelcek kısmetse, şimdi kampanyadayız diye fiyatta söylemiyorlar ssk ya. bakalım nolcak... mirmirmirmir
kısmet umarım seni görmekte nasip olur benim yeni halim yok zaten pcde düyün fotolarımız varopuyorumnanaktanbol bolda ecrinimin fotoları işte e kuzuna bakarsak güzel bi annesi olduğunu anlayabiliyoruz ay alakasız olduğunu yolladıktan sonra bende farketttimkaydirigubbakcemile3
kızlar nasılsınıııız?giremedim bikaç gündür...cuma günü kontrolüm var,çok merak ediyorum kaç kilo oldu kızım diye,hareketleri o kadar çok arttıki 2 haftadır,egzersiz yapıp zayıflıyomu bu içerde diye korkuyorum valla..her gün 3 kez falan kasılmalarım oluyo,bu sefer nst istermi dr. bey bilmiyorum,ama o istemezse bile ben rica etsemmi acaba?32+3 deyiz şimdi,erken doğum falan olur diye çok korkuyorum...hep aşağıda taşıyodum ben kızımı sanki akşamları iyyyce iniyo,şimdi çıkcak diyorum bazen,ödüm kopuyo...şu 2 hafta da hayırlısıyla bi geçse de içim rahat etse,dua edin ne olur,çok emek harcadık bu vakte kadar,inşallah 2 hafta daha kalır benimle,sonra doğsa da olur Allahın izniyle...
mecbuecim bugün hiç gelmemişsin ya da buraya mı yazmadın acaba.
umarım herşey yolundadır.
canım seninle de yazışırız özelden mailden falan merak etme.
benim kuzuyu daha çok babasına benzetiyorlar, ama yüz hatları gittikçe bana da benzemeye başladı hihoyyyt.
canım ben sana takıldım ya, alınma sakın :sinifsinif:.
alakasız olursa olsun. senin muhabbetin çok içten. önemli olan bu a.s..
evet bugün aman yani dün naniknanikdoktora götürdüm kızımı bahsetmiştim ya gideriz diye o yüzden uğramadım buraya diyer topice yazdım kızımla ilgili şeyleri
iyi geceler kızlar nasılsınız?yapraknil sağol canım iyi dileklerin için,iyi düşünelim hep iyi olsun dimi?yarın bir yığın prosedür işi var,doğum izniyle,yeni atandığım yerle vs.alakalı...o işleri de bi halletseydik,içim rahat edecek,hep dinlenicem evde,en azından 2 hafta...sonra çık evde durma gez dedi dr.bey zaten...cuma da kontrolümüz var,haberleri yazarım,hem de güzel haberler yazarım inşallah...havalar soğudu bebişlere dikkat aman kızlar,hem bebişlere hem hamişlere dikkat...tam grip nezle havası,adaçayı,ıhlamur,tarçını ve limonu eksik etmeyin mutfaktan...hepinizi çoook öptüm...
evet canım okudum, yazdım oraya.
psilokum nerelerde ya, artık fazla takılmıyor buralara.
hamilelik zorluyor sanırım. gelişme oldukça yaz canım. merakta bırakma bizleri.
canım demek ahmet beyde karar kıldın, hayırlısı olsun.
özer beye de gitsen aynı memnuniyeti duyardın eminim.
evet çok haklısın, laubali olmasından iyidir.
kim soruyormuş ki oğlanın ismini, ben bunu kaçırmışım bak :sm_confused:
aman o kadar samimiyete de gerek yok ya, ama bizim insanımız illa işin cılkını çıkaracak.
can ciğer kuzu sarması olmadan içleri rahat etmiyor malesef. öyle olmayınca da işte çok soğuk, diyalog yok. olmazsa olmasın. doktor olarak ne yapıyor sen ondan haber ver. en önemli kısım o zaten.
ben de senin gibi çok panikliyordum. bebek doğana kadar da öyleydim.
yani doktorlar alışık bizim gibi tiplere o yüzden gülüp geçerler canım merak etme.
aman tansiyona dikkat bu arada.
canım fiyat konusunu bilemiycem ama çok da aşırı bir artış olmaz ya.
en fazla 300 bilemedin 500 farkeder. belkide değişmez.
sen zaman zaman yine sorup bilgi alırsın.
canım ben sana tekrar teşekkür ederim. ben şu an nedret hanıma gidiyorum zübeydede, eşimle konuşunca madem özer beyde zübeydenin dr u o zaman şimdi ahmet beye git dedi, zaten zübeydede doğum olursa bir seçenek var şimdilik dedi.
bende o yüzden ahmet beye gittim. ama şunu gördüm gerçekten abartmadan doğrular saptırılmadan yazılıyor burda, ahmet bey için ve eminim özer bey için...
ilgili gözükmek adına heralde bebeğin ismini soran malum çok övülen bir dr , birkaç dk içinde birkaç defa sormuştu eşimde çıldırmıştı. kaydirigubbakcemile3
tansiyona dikkat ediyorum, şuan 30+3 teyiz, idrarda protein çıkmıştı bide, ahmet bey sağolsun tekrar tahlil verdi ama çok şükür bişey çıkmadı bu sefer.
kontrollere devam... sevgiler....opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3şimdi gittiyin doktormu sorup unutuyo bebişinin adını ahmet bey gerçekten sakin kibar ve efendi biri evladını sağlıkla kucağına alırsın inş gelişmelerinizi buralardan takip edelim hep beraber hakkınızda hayırlı haberler inş
kızlar iki gündür kimse uğramıyo herkes iyimi merak ettim herbirinizi
yok canım benim, benim dr um hiç o kadar vıcık cıvık neyse :) olmadı. kaydirigubbakcemile3
bunu yapan forumda fanları olan uğruna topikler kapanan bir dr. kaydirigubbakcemile3
bana hiç samimi gelmiyo bu şeyler, sana ayrı davransın ona ayrı davransın , sonra bebeğin ismi ne olcak diye sor. önce yapması gerekeni yapçakki dr, sonra girerse böyle bir muhabbete girsin çok istiyorsa,
ondan dolayı bana ahmet bey gayet iyiydi, gerekenleri söyledi ya o bile yetti....
bu arada kızın iyileşmiştir inşaallah?
sevgiler...opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?