- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #5.221
yürüyoda onun kızı her gördükçe ecrin hala yürümüyomu haaa haaa diye kahkaha basıyo her bebek farklı işte napabilirim bende istiyorum yürüsün ama zamanını sabırla bekliyorum her bebeyin eksisi ve artısı var onun kızıda 5 kilo civarı doğdu ama ecrinin yarısı kadar şu anda boy olarakta kilo olarakta ben bunu hiç dile getirmedim herkesin bebeyi kendine banane ama sadece bana deyil herkese yapıyomuş geçen gün öbür komşuda kırıldım ona diye dile getirdi
valla her hafta çıkıyo pazra günleri gündüzde ben çıkarıyorum evde terasta küçük havusu var orda oturuyo sıkılana kadar ama orası daha güzel geldi ona bende 50 faktörlü sürdüm güneş kremi yüzü yandı vücudu deyilde çokta kalmadık zaten öğleden sonra 2 gibi kalktık hemen sabah gittik biz kalkınca herkes yeni geliyodu çok kalabalık olmadan iyi oldu şemsiyenin latındaydı zaten sürekli sadece suda güneşte kaldı kafasında şapka tutmuyo ki cadı
evet biliyorum canım araya giren arabuluculuk yapan çok hasta var doktoruna burda ama insanlar neyin ne olduğunu biliyo herkes anlar yavaş yavaş sert kayaya çarplaları lazım evet herkes benim eşim gibi Allahından bulsun diye peşini bırakırsa olacağı bu
kızlar bu saatte b,le topicimizin misafir okuyucusu var:)
merhaba kızlar
boşuna korkmuşum
ne alttan baktı
ve kuzum dönmüş!!! boşuna sezeryan diye korkmuşum 2 hafta
2 hafta sonra tekrar çağırdı rahatladım kuzumda 2098 gram olmuş
baya rahatladım
yanlız yüzünü hiç göstermedi sadece 1 kulak :))
yani bu sefer resim yok yanlız dvd var ama yüzü belli değil
olsun sağlıcakla gelsin
kızlar ne güzel siz büyütüyorsunuz kuzucukları
havuz deniz keyifleri bile yapıyorsunuz maşallah
darısı bizim başımıza
biz şimdilik doğuma odaklandık
selam kızlar hepinize hayırlı ramazanlar zelcan hadi gözünaydın iyi geçmesine sevindim hayırlısıyla doğurursunda büyütürsün merak etme sende rabbim ömür verirde görürsek seneye sende diyeceksenin ayy çok şımarıyo diye
selam kızlar hepinize hayırlı ramazanlar zelcan hadi gözünaydın iyi geçmesine sevindim hayırlısıyla doğurursunda büyütürsün merak etme sende rabbim ömür verirde görürsek seneye sende diyeceksenin ayy çok şımarıyo diye
ay senin o komşu tam dayaklık da alsanaalsanasmile, Allah'ından bulsun, bulur da merak etme. yani senin yaşadıklarını bilmiyor mu. senin kızının yaşaması bile mucizeyken bu söylenecek lafmı kötükedihüso boşver hiç muhatap olma, uzak dur bence. her çocuk farklıdır. ilaydada konuşma konusunda geriden geliyor ama napalım sabredip bekliycez. ve tabi bu arada yapılması gerekenleri ve gerekli eğitimi de vericez.
ya biliyorum çıkartıyorsun da, ama böyle dağ deniz havası başka oluyor. hem çocuklar hem de bizler için. hava değişimi. ama bu aralar havalar çok sıcak biz de kaç gündür hiç çıkmadık. çıkıpta nereye gidicem. gezmeye de bıkıyor insan bir süre sonra
aman boşver salla gitsin, arabuluculuk yapıyorlar da ne oluyor herkes bildiğini okuyor. tabiki herkes neyin ne olduğunu biliyor işte.
ajan mecbure iş başında :1ninca:
misafire ikramda kusur etme
çay kahve falan yap bak tamam mı :1shok: :roflol:
sağol canım inşallah
ayyy görürmüyüz o günleri şimdi o kadar uzak geliyor ki
ama hamilelik içinde öyle diyordum
bak şimdi gün sayıyoruz hayırlısıyla almayı nasip etsin rabbim
HERKEZE HAYIRLI RAMAZANLARRRRRR
bende tutmuyorum ama eşimle birlikte kalkıyorum ona sofra hazırlayarak biraz da olsa ucundan tutuyorum gibi hissediyorum böyle tatmin ediyorum kendimi :)
İLAYDA: canım sağol inşallah hayırlısıyla alacağım önümüzdeki ay kucağıma
evet büyütmek doğurmaktan çok daha zor olsa gerek
Allah hepimizin yardımcısı olsun
herkese selam
ramazanınınz mübarek olsun kızlar....
ben bu sene oruç tutamıyorum, tutanların oruçları kabul olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?