Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

merhaba kızlar
boşuna korkmuşum
ne alttan baktı
ve kuzum dönmüş!!! boşuna sezeryan diye korkmuşum 2 hafta
2 hafta sonra tekrar çağırdı rahatladım kuzumda 2098 gram olmuş
baya rahatladım
yanlız yüzünü hiç göstermedi sadece 1 kulak :))
yani bu sefer resim yok yanlız dvd var ama yüzü belli değil
olsun sağlıcakla gelsin

kızlar ne güzel siz büyütüyorsunuz kuzucukları
havuz deniz keyifleri bile yapıyorsunuz maşallah
darısı bizim başımıza
biz şimdilik doğuma odaklandık

selam kızlar hepinize hayırlı ramazanlar zelcan hadi gözünaydın iyi geçmesine sevindim hayırlısıyla doğurursunda büyütürsün merak etme sende rabbim ömür verirde görürsek seneye sende diyeceksenin ayy çok şımarıyo diye

ay senin o komşu tam dayaklık da alsanaalsanasmile, Allah'ından bulsun, bulur da merak etme. yani senin yaşadıklarını bilmiyor mu. senin kızının yaşaması bile mucizeyken bu söylenecek lafmı kötükedihüso boşver hiç muhatap olma, uzak dur bence. her çocuk farklıdır. ilaydada konuşma konusunda geriden geliyor ama napalım sabredip bekliycez. ve tabi bu arada yapılması gerekenleri ve gerekli eğitimi de vericez.

ya biliyorum çıkartıyorsun da, ama böyle dağ deniz havası başka oluyor. hem çocuklar hem de bizler için. hava değişimi. ama bu aralar havalar çok sıcak biz de kaç gündür hiç çıkmadık. çıkıpta nereye gidicem. gezmeye de bıkıyor insan bir süre sonra

aman boşver salla gitsin, arabuluculuk yapıyorlar da ne oluyor herkes bildiğini okuyor. tabiki herkes neyin ne olduğunu biliyor işte.

kızlar bu saatte b,le topicimizin misafir okuyucusu var:)

ajan mecbure iş başında :1ninca:
misafire ikramda kusur etme
çay kahve falan yap bak tamam mı :1shok: :roflol:

zelcan bacı endişe yok, stres yok relax ohaoldumsmile

hayırlısıyla sen de bir al kucağına inşallah da bak zaman nasıl hızla akıp gidiyor sen bile anlamayacaksın. biz de geçen yıl hiç gezmedik desem yeridir. bakma bu sene yaşına geldi de bişeylerin farkında artık. ama çocuk büyütmek çok zor gerçekten. hele eğitim vermek ayrı bir yetenek. kafamçokkarıştı

ben de senin ve tüm arkadaşların ramazanlarını kutluyorum. hayırlara vesile olmasını diliyorum :Saruboceq:

herkese selam
ramazanınınz mübarek olsun kızlar....
ben bu sene oruç tutamıyorum, tutanların oruçları kabul olsun...

sağol canım inşallah
ayyy görürmüyüz o günleri şimdi o kadar uzak geliyor ki
ama hamilelik içinde öyle diyordum
bak şimdi gün sayıyoruz hayırlısıyla almayı nasip etsin rabbim

HERKEZE HAYIRLI RAMAZANLARRRRRR

bende tutmuyorum ama eşimle birlikte kalkıyorum ona sofra hazırlayarak biraz da olsa ucundan tutuyorum gibi hissediyorum böyle tatmin ediyorum kendimi :)

İLAYDA: canım sağol inşallah hayırlısıyla alacağım önümüzdeki ay kucağıma
evet büyütmek doğurmaktan çok daha zor olsa gerek
Allah hepimizin yardımcısı olsun

dün parka götürdüm ecrini kayınvalidesi başka bi komşu daha kapıdalar eltisi falan selamlaştık durduk konuşuyoruz işte gene ecrin daha yürümüyomu dedi yok dedim sonra döndüm ben yürümüyo demekten yoruldum sen sormaktan yorulmadın dedim ama sabırımı zorladı kayınvalidesi dedi bizim kız hiç kucakta durmuyo dedim buda evde kucakta deyil hep emekliyo bana diyo sal yere emeklesin çakıl taşların içine nasıl salayım ben dedim ayy dün sinir etti beni yaa biliyosun işte kızım konusunda hassasım niye üstüme geliyosun ki neyse oruçlu oruçlu çileden çıktım gene aklıma gelince çıkarıyoruzda ecrini açık havayı seviyo yazında hep açık havaya çıkardık parka falan piknik sevmiyorum ben o yüzden piknike gitmedik hiç su kuşu bunlar havada sıcak napsınlar evet arabulucular o benim ailem gibi artık doktor deyilde diyenler çok ama işte bi giden anlıyo nryin ne olduğunu sen bahsetmiştinya internet üzerinden para isteniyo falan diye evet böyle durumlar oluyo hatta hastalarının bebekleriyle fotoları bile konuyo sonra o ben deyilim deniyo neyse ya yaptım misafire çay kahve memnun ki sürekli topicimizi ziyaret ediyoyerimseniben

merak etme bi doğsun hele günleri bile karıştıracaksın yorgunluktan bende geçen sene tutamadım emzirdiyim için kazasını tuttum yarısının yarısınıda rabbim ömür verirse kışın tutacam ya zor by sene dilim kurudu ama seviyorum ramazanı ben gece yarısı camı açınca bütün ışıklar yanıyo davul çalıyo bütün gün yemek yapıyosun

slm kızlar nasılsınız? herkes iyi sanırım bebişler iştahsız kuzucuklar annelerini üzüyorlar onun dışında sorun yok sanırım. geçmişi okudum ama cvp yazmam zor şimdi evde biraz işim var. biz iyiyiz. herkese hayırlı ramazanlar.

evet aynen limoncum huysuz ve iştahsız bebekler ama napalım havalardan galiba zorlada olsa yedirmeye çalışıyorum ama o zamanda çıkarıyo zilli

zelcan adıyla yaşasın inş gayet güzel ismi tabi siz beyendikten sonra kadir gecesimi gelecek yoksa:)

kızlar bi şey sormak istiyorum .Ahmet beye özel olarak gittiğimizde 15 gün sonraki kontrolde yine ücret ödüyormuyuz........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…