Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

selam kızlar nasılsınız, herkes iyi sanırım
evet bebişler sıcaklar nedeniyle iştahsız, umarım düzelir

zelcan bebeğin ismi gayet güzel canım,
ismiyle yaşasın sağlıklı uzun ömürlü ve hayırlı bir evlat olsun inşallah

özel muayne ücretleri 1 ay geçerli diye biliyorum ben de
2 haftada bir kontrole gidince her seferinde almaması lazım.
sgk dan gidince de aynı ilgi ve alakayı gösteriyor yalnız ahmet bey
o yüzden çok takdir etmişimdir, asla paragöz değil
bazı doktorlar gibi hastalarla para konusunda muhatap olmaz ayrıca
doktorluğu da çok iyi, iyi bir seçim yani alkisalkisalkis

o kadınla asla görüşme mecbure asla lmaz:
sorarsa da eşim böyle uygun gördü dersin
kafasında birkaç tahta eksik galiba
ayrıca bu dünyada hiç kimse hiçbirşeyine güvenmemeli
ne olacağı hiç belli olmuyor çünkü,
sen de moralini bozma sakın değmez yani.

boşver ya, biz abla arkadaş vs aramıyoruz
onlar zaten var dimi ama
bizler doktora sağlık sebebiyle gidiyoruz
o arkadaşlık ablalık arayanlar kusurları görmeyip üzerini örter işte böyle
muhabbet ve rahatlamak amaçlı doktora gitmek istesem psikoloğa giderim
ahmet beye veya özer beye gitmem yani :roflol:

misafirler buyurup gelsin canım, herkese kapımız açık
çaylar şirketten :enbuyukkk:

slm kızlar nasılsınız.bizleri iyiyiz çok şükür ama doruğun boynunun altı çok kızardı sıcaktan günde 2 kere yıkanıyor yinede geçmiyor.doktora götüreceğim birazdan belki krem falan verirler.

herkes ve bebişler iyidir inşallah.

hey allahım ya ne biçim insanlar var şu dünyada.bozma moralini mecburecim ya ecrin daha yürür zamanı var onun.herkeside utandırır biraz büyüsün bak.herşeyin vakti zamanı var ya çok kızıyorum şöyle insanlara bebek bu bebekleri bari fesatlanmayın dimi.Allah akıl fikir versin herkese ya

kızlar bu arada oğluma KADİR TUNA ismini düşünüyoruz sizce nasıl???

çok güzell cnm ismiyle yaşasın inşallah.sen beğendikten sonra başkasını boşver cnm.doruk içinde nebiçim isim o öyle isimmi olur ettti bazıları ama keyif benim çocuk nemim niye olmasın dimi.en güzel isim senin iiçine sinen isimdir cnm ama paşamızın ismide güzel maaşallah

evet aynen limoncum huysuz ve iştahsız bebekler ama napalım havalardan galiba zorlada olsa yedirmeye çalışıyorum ama o zamanda çıkarıyo zilli

bizimki meyve falan yemiyo bu ara sebzeci benim kız bende ne bulsam katıyorum sebze püresinin içine yoğurt bize gaz yapıyor bu ara kestim bir süre sonra tekrar deneyeceğim bakalım.

insanların işi gücü yok senle benle uğraşıyor
benim eltimin kızı da mayıs da doldurdu yaşını o da hala yürümüyor
kimi çocukta 9 aylıkken fırıl fırıl nasıl her yetişkin bir olmuyor her çocuk bebekte bir olmuyor
bencede muhatap olma bile amannnn boşver böyle insanları kaale almaya bile deymez
ama ister istemez sinek gibi mide bulandırabiliyor

ismimizi sonunda doğmadan bulduk
en sonunda gerçektende :))
kadir ismini ben istedim eşimde birden tuna dedi tv bakarken
güzel de uydu ikimizinde içine sindi hıh aradığımız isim buymuş diye :)))
biz memnunuz canım içimize sinen isim bulduk diye de büyükkkk bi yük kalktı üzerimden

slm cnm iyiyiz sen nasılsın maviş nasıl.
iştah konusu evet senırım hepimizin sıkıntısı bu ara bir an önce kış gelsin.

aydan aya alıyor özelde 100 lr
bizde 14 günde bir gidiyoruz
bi sefer ödemiyoruz bi sefer ödüyoruz

ben ne diyeyeim artık diyecek laf bulamıyorum bunlar seiyesiz ve boş insanlar canım önemseme bile boşver benim babam iki yaşında yürümüş her bebek farklı nasıl hesi bir olabilir ki? yeni doğum yaptığım zamanlar bende buna benzer laflara maruz kaldım sütüm gelmedi diye sonrada mama takviyeli gittiğim için kadına sütüm az ondan mama takviyeli gidiyoruz diyorum aaaaaaaa yapma emzir diyo sanki varda ben emzirmiyorum şimdide süt hepten yok neden mama veriyosun emzir diyolar artık çok sıkıldım insan içine çıkmak istemiyorumm bu muhabbet yüzünden resmen ikinci sınıf kadın muamelesi yapıyorlar. ama böyle insanlar var malesef aramızda ne deyim allaha havale ediyorum onları.

cnm bende sabah akşam yıkıyorum pişik kremi sürdüm yağlı yağlı iyi gelmedi pudra iyi geldi bize dene istersen.gerçi doktorlar tavsiye etmyor ama bize iyi geldi ne yapayım çok kızarıyor bizimkide. her yeri isilik oldu zaten. çatlıyor çocuk sıcaktan. pekmez ceviz falan veriyordum kestim bu ara iyice bunaltmayayım çocuğu diye

kızlar ya bişey soracağım şu hazır bebek yoğurtları varya meyveli falan babymix, danino falan onlardan verebilirmiyiz bebeklere evde mayaladığım yoğurt acayip bişey oluyor çok sulu ve uzuyor beceremiyorum. hazırlardan versem olur mu zararı varmıdır?

valla yaprakcım 4 gündür dışarı çıkmıyorum zaten açlık vuruya başıma:)akşam üstü seriliyorum sabah erkenden yapıyorum yemekleri o yüzden görmüyorum kimseyi eşim gelince çıkıyoruz iftar sonrası işte yaa sinir oldum komşuya ama bişeyde diyemiyosun işte neyse yaa herkes doktor deyilde abla arıyo heraldeki hakkında kötü haberler çıksada ona kıyamıyoruz biz deniyo neyse valla misafirlerde buyursun gelsin tabiki:lepi:

ya bende onu diyorum işte her bebek farklı ama anlamıyo üç tane çocuğu var kocaman kadın yani o yüzden cevap vermiycem görsemde selam deyip geçerim neyse

sanki sen keyfinden mama veriyosun gece yarısı kalk suyu koy mama koy soğut bilmem ne daha güzel sanki bu böyle bilip bilmeden konuşuyolarya valla bende sinirleniyorum çok neden ikinci sınıf kadın muamelesi göresin sen canım yaa aa bunu söyleyenler öyle boşver kendini bilen insan bunu demez zaten

ben yeşim hanıma sormuştum ilk zamanlar oda babymix verebilirsin demişti ama hazır lezztlere alışmasın mümkünse elde yap demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…