- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #5.241
dün parka götürdüm ecrini kayınvalidesi başka bi komşu daha kapıdalar eltisi falan selamlaştık durduk konuşuyoruz işte gene ecrin daha yürümüyomu dedi yok dedim sonra döndüm ben yürümüyo demekten yoruldum sen sormaktan yorulmadın dedim ama sabırımı zorladı kayınvalidesi dedi bizim kız hiç kucakta durmuyo dedim buda evde kucakta deyil hep emekliyo bana diyo sal yere emeklesin çakıl taşların içine nasıl salayım ben dedim ayy dün sinir etti beni yaa biliyosun işte kızım konusunda hassasım niye üstüme geliyosun ki neyse oruçlu oruçlu çileden çıktım gene aklıma gelince çıkarıyoruzda ecrini açık havayı seviyo yazında hep açık havaya çıkardık parka falan piknik sevmiyorum ben o yüzden piknike gitmedik hiç su kuşu bunlar havada sıcak napsınlar evet arabulucular o benim ailem gibi artık doktor deyilde diyenler çok ama işte bi giden anlıyo nryin ne olduğunu sen bahsetmiştinya internet üzerinden para isteniyo falan diye evet böyle durumlar oluyo hatta hastalarının bebekleriyle fotoları bile konuyo sonra o ben deyilim deniyo neyse ya yaptım misafire çay kahve memnun ki sürekli topicimizi ziyaret ediyoyerimseniben
o kadınla asla görüşme mecbure aslalmaz:
sorarsa da eşim böyle uygun gördü dersin
kafasında birkaç tahta eksik galiba
ayrıca bu dünyada hiç kimse hiçbirşeyine güvenmemeli
ne olacağı hiç belli olmuyor çünkü,
sen de moralini bozma sakın değmez yani.
boşver ya, biz abla arkadaş vs aramıyoruz
onlar zaten var dimi ama
bizler doktora sağlık sebebiyle gidiyoruz
o arkadaşlık ablalık arayanlar kusurları görmeyip üzerini örter işte böyle
muhabbet ve rahatlamak amaçlı doktora gitmek istesem psikoloğa giderim
ahmet beye veya özer beye gitmem yani :roflol:
misafirler buyurup gelsin canım, herkese kapımız açık
çaylar şirketten :enbuyukkk:
kızlar bu arada oğluma KADİR TUNA ismini düşünüyoruz sizce nasıl???
kızlar bu arada oğluma KADİR TUNA ismini düşünüyoruz sizce nasıl???
evet aynen limoncum huysuz ve iştahsız bebekler ama napalım havalardan galiba zorlada olsa yedirmeye çalışıyorum ama o zamanda çıkarıyo zilli
hey allahım ya ne biçim insanlar var şu dünyada.bozma moralini mecburecim ya ecrin daha yürür zamanı var onun.herkeside utandırır biraz büyüsün bak.herşeyin vakti zamanı var ya çok kızıyorum şöyle insanlara bebek bu bebekleri bari fesatlanmayın dimi.Allah akıl fikir versin herkese ya
kızlar bi şey sormak istiyorum .Ahmet beye özel olarak gittiğimizde 15 gün sonraki kontrolde yine ücret ödüyormuyuz........
selam kızlar nasılsınız, herkes iyi sanırım
evet bebişler sıcaklar nedeniyle iştahsız, umarım düzelir
zelcan bebeğin ismi gayet güzel canım,
ismiyle yaşasın sağlıklı uzun ömürlü ve hayırlı bir evlat olsun inşallah
özel muayne ücretleri 1 ay geçerli diye biliyorum ben de
2 haftada bir kontrole gidince her seferinde almaması lazım.
sgk dan gidince de aynı ilgi ve alakayı gösteriyor yalnız ahmet bey
o yüzden çok takdir etmişimdir, asla paragöz değil
bazı doktorlar gibi hastalarla para konusunda muhatap olmaz ayrıca
doktorluğu da çok iyi, iyi bir seçim yani alkisalkisalkis
dün parka götürdüm ecrini kayınvalidesi başka bi komşu daha kapıdalar eltisi falan selamlaştık durduk konuşuyoruz işte gene ecrin daha yürümüyomu dedi yok dedim sonra döndüm ben yürümüyo demekten yoruldum sen sormaktan yorulmadın dedim ama sabırımı zorladı kayınvalidesi dedi bizim kız hiç kucakta durmuyo dedim buda evde kucakta deyil hep emekliyo bana diyo sal yere emeklesin çakıl taşların içine nasıl salayım ben dedim ayy dün sinir etti beni yaa biliyosun işte kızım konusunda hassasım niye üstüme geliyosun ki neyse oruçlu oruçlu çileden çıktım gene aklıma gelince çıkarıyoruzda ecrini açık havayı seviyo yazında hep açık havaya çıkardık parka falan piknik sevmiyorum ben o yüzden piknike gitmedik hiç su kuşu bunlar havada sıcak napsınlar evet arabulucular o benim ailem gibi artık doktor deyilde diyenler çok ama işte bi giden anlıyo nryin ne olduğunu sen bahsetmiştinya internet üzerinden para isteniyo falan diye evet böyle durumlar oluyo hatta hastalarının bebekleriyle fotoları bile konuyo sonra o ben deyilim deniyo neyse ya yaptım misafire çay kahve memnun ki sürekli topicimizi ziyaret ediyoyerimseniben
slm kızlar nasılsınız.bizleri iyiyiz çok şükür ama doruğun boynunun altı çok kızardı sıcaktan günde 2 kere yıkanıyor yinede geçmiyor.doktora götüreceğim birazdan belki krem falan verirler.
herkes ve bebişler iyidir inşallah.
o kadınla asla görüşme mecbure aslalmaz:
sorarsa da eşim böyle uygun gördü dersin
kafasında birkaç tahta eksik galiba
ayrıca bu dünyada hiç kimse hiçbirşeyine güvenmemeli
ne olacağı hiç belli olmuyor çünkü,
sen de moralini bozma sakın değmez yani.
boşver ya, biz abla arkadaş vs aramıyoruz
onlar zaten var dimi ama
bizler doktora sağlık sebebiyle gidiyoruz
o arkadaşlık ablalık arayanlar kusurları görmeyip üzerini örter işte böyle
muhabbet ve rahatlamak amaçlı doktora gitmek istesem psikoloğa giderim
ahmet beye veya özer beye gitmem yani :roflol:
misafirler buyurup gelsin canım, herkese kapımız açık
çaylar şirketten :enbuyukkk:
hey allahım ya ne biçim insanlar var şu dünyada.bozma moralini mecburecim ya ecrin daha yürür zamanı var onun.herkeside utandırır biraz büyüsün bak.herşeyin vakti zamanı var ya çok kızıyorum şöyle insanlara bebek bu bebekleri bari fesatlanmayın dimi.Allah akıl fikir versin herkese ya
ben ne diyeyeim artık diyecek laf bulamıyorum bunlar seiyesiz ve boş insanlar canım önemseme bile boşver benim babam iki yaşında yürümüş her bebek farklı nasıl hesi bir olabilir ki? yeni doğum yaptığım zamanlar bende buna benzer laflara maruz kaldım sütüm gelmedi diye sonrada mama takviyeli gittiğim için kadına sütüm az ondan mama takviyeli gidiyoruz diyorum aaaaaaaa yapma emzir diyo sanki varda ben emzirmiyorum şimdide süt hepten yok neden mama veriyosun emzir diyolar artık çok sıkıldım insan içine çıkmak istemiyorumm bu muhabbet yüzünden resmen ikinci sınıf kadın muamelesi yapıyorlar. ama böyle insanlar var malesef aramızda ne deyim allaha havale ediyorum onları.
kızlar ya bişey soracağım şu hazır bebek yoğurtları varya meyveli falan babymix, danino falan onlardan verebilirmiyiz bebeklere evde mayaladığım yoğurt acayip bişey oluyor çok sulu ve uzuyor beceremiyorum. hazırlardan versem olur mu zararı varmıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?