- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #5.261
insanların işi gücü yok senle benle uğraşıyor
benim eltimin kızı da mayıs da doldurdu yaşını o da hala yürümüyor
kimi çocukta 9 aylıkken fırıl fırıl nasıl her yetişkin bir olmuyor her çocuk bebekte bir olmuyor
bencede muhatap olma bile amannnn boşver böyle insanları kaale almaya bile deymez
ama ister istemez sinek gibi mide bulandırabiliyor
kızlar ya bişey soracağım şu hazır bebek yoğurtları varya meyveli falan babymix, danino falan onlardan verebilirmiyiz bebeklere evde mayaladığım yoğurt acayip bişey oluyor çok sulu ve uzuyor beceremiyorum. hazırlardan versem olur mu zararı varmıdır?
işte laf anlatamıyosun yok dişi kaç tane yok kç kilo yok boyu ne kadar aa hala yürümedimi hiçmi sıralamıyo böyle uzayıp gidiyo liste
slm cnm iyiyiz sen nasılsın maviş nasıl.
iştah konusu evet senırım hepimizin sıkıntısı bu ara bir an önce kış gelsin.
valla yaprakcım 4 gündür dışarı çıkmıyorum zaten açlık vuruya başıma:)akşam üstü seriliyorum sabah erkenden yapıyorum yemekleri o yüzden görmüyorum kimseyi eşim gelince çıkıyoruz iftar sonrası işte yaa sinir oldum komşuya ama bişeyde diyemiyosun işte neyse yaa herkes doktor deyilde abla arıyo heraldeki hakkında kötü haberler çıksada ona kıyamıyoruz biz deniyo neyse valla misafirlerde buyursun gelsin tabiki:lepi:
babymix ben de verdim ilaydaya hala da arada veriyorum
bazen de bizim yoğurtlardan veriyorum
babymixin katkısız olduğu söyleniyor, ilayda severek yiyiyordu
sen de verebilirsin bence, ben de şu yoğurt yapma işini becerememiştim
sağolsun uzun bir süre eşim yapmıştı o çok güzel tutturuyordu
sonradan da zaten babymix veya normal bizim yoğurtlardan vermeye başladık
yürümüyo, dişi mişi de yok, kilo almıyor boyu da uzamıyor uzaydan geldi de :1shok: bakalım ne yapacak o çatlak kadın alsanaalsanasmile
sağol canım, maviş iyi çok şükür de
işte bu ara hepimizin ortak derdi aşırı sıcaklar
bebişler de çok bunalıyor, biraz klimayı açıyorum da rahatlıyor
ağustos 25 e kadar böyle sıcak olacakmış
ondan sonra biraz serinleyecekmiş, tv de söylüyordu meteorl. uzm.ı
daha da 10 günden fazla var, Allah yardımcısı olsun herkesin
cnm bende sabah akşam yıkıyorum pişik kremi sürdüm yağlı yağlı iyi gelmedi pudra iyi geldi bize dene istersen.gerçi doktorlar tavsiye etmyor ama bize iyi geldi ne yapayım çok kızarıyor bizimkide. her yeri isilik oldu zaten. çatlıyor çocuk sıcaktan. pekmez ceviz falan veriyordum kestim bu ara iyice bunaltmayayım çocuğu diye
cnm dün doktora s.ocağına götürdüm dayanamadım çocuğun boynu kıpkırmızı nasıl dursun.sağolsun 2 krem 1 şurup verdi bugün epey gitti kızarıklıklar.sıcaklardan dedi,başkalarınınki baştan aşağı kıarıyor sizinki yine iyi dedi ama ne bileyim.geçecek ilaçlarla bikaçgüne.pudra sürme sakın dedi.zaten pudra daha kötü yapmıştı sürdüm bikaçkere.ayyy serinlese şu havalar ya
yürümüyo, dişi mişi de yok, kilo almıyor boyu da uzamıyor uzaydan geldi de :1shok: bakalım ne yapacak o çatlak kadın alsanaalsanasmile
evet canım zaten sıcak bi de o densizin laflarını çekecek değilsin
en iyisi uzak durmak, ecrin sanki 2-3 yaşında çocuk da onu yapıyormu bunu yapıyor muü
yapmıyor ne olcak, valla o kadar çok soruyorsun ki yürüdüğünde bişey alacaksın herhalde desene :1shok:bakalım ne yapacak bişey almamak için bidaha sormaz eminim :roflol:
kimsenin başına kötü bişey gelmesini asla istemem hele ki sağlık konusunda ama yarın birgün senin yaşadığın gibi ters bir durum yaşarlarsa görürler onlar ablayı arkadaşı
mahkeme koridorlarında ne ablalık ne de arkadaşlık kalır, herkes senin gibi susup sineye çekmez :mymeka: .
kızlar medicalde hüseyin tatar'ı pek bi övdüler sizler ne dersiniz adını duyan önceden giden var mı ?
aa poliklinik yapıyomu hala valla eşime ne diyim şimdi bi gün izin al dedim alamadı gitti biliyorum hüseyin beyi dört dörtlük bi doktor yoğunbakım doktoruydu bide bölüm başkanı ben çok istedim ecrin çıkınca götürelim ama o zaman hasta kabulü yoktu sonra doktorlar ayrılınca hasta kabulüne başladı geçen baktım netten 2 doktor gelmiş ben dedim belki almıyodur hasta valla limoncum süper bi doktor bi götür bence tabi beyenirsin beyenmezsin o ayrı
şimdi aradım medicali hasta kabul ediyormuş. bakalım ona gidelim inş. beğeniriz. artık bizimde bir doktorumuz olur. arif bey'e gidelim dedim. eşim tutturdu hüseyin tatar'ı çok övdüler ona gidelim beğenmezsen arif bey'e onuda beğenmezsen güder hanım'a gideriz diyor. bakalım bu hfta gidecez. inş. memnun kalırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?