Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

işte laf anlatamıyosun yok dişi kaç tane yok kç kilo yok boyu ne kadar aa hala yürümedimi hiçmi sıralamıyo böyle uzayıp gidiyo liste

babymix ben de verdim ilaydaya hala da arada veriyorum
bazen de bizim yoğurtlardan veriyorum
babymixin katkısız olduğu söyleniyor, ilayda severek yiyiyordu
sen de verebilirsin bence, ben de şu yoğurt yapma işini becerememiştim
sağolsun uzun bir süre eşim yapmıştı o çok güzel tutturuyordu
sonradan da zaten babymix veya normal bizim yoğurtlardan vermeye başladık

işte laf anlatamıyosun yok dişi kaç tane yok kç kilo yok boyu ne kadar aa hala yürümedimi hiçmi sıralamıyo böyle uzayıp gidiyo liste

yürümüyo, dişi mişi de yok, kilo almıyor boyu da uzamıyor uzaydan geldi de :1shok: bakalım ne yapacak o çatlak kadın alsanaalsanasmile

slm cnm iyiyiz sen nasılsın maviş nasıl.
iştah konusu evet senırım hepimizin sıkıntısı bu ara bir an önce kış gelsin.

sağol canım, maviş iyi çok şükür de
işte bu ara hepimizin ortak derdi aşırı sıcaklar
bebişler de çok bunalıyor, biraz klimayı açıyorum da rahatlıyor
ağustos 25 e kadar böyle sıcak olacakmış
ondan sonra biraz serinleyecekmiş, tv de söylüyordu meteorl. uzm.ı
daha da 10 günden fazla var, Allah yardımcısı olsun herkesin

evet canım zaten sıcak bi de o densizin laflarını çekecek değilsin
en iyisi uzak durmak, ecrin sanki 2-3 yaşında çocuk da onu yapıyormu bunu yapıyor muü
yapmıyor ne olcak, valla o kadar çok soruyorsun ki yürüdüğünde bişey alacaksın herhalde desene :1shok:bakalım ne yapacak bişey almamak için bidaha sormaz eminim :roflol:

kimsenin başına kötü bişey gelmesini asla istemem hele ki sağlık konusunda ama yarın birgün senin yaşadığın gibi ters bir durum yaşarlarsa görürler onlar ablayı arkadaşı
mahkeme koridorlarında ne ablalık ne de arkadaşlık kalır, herkes senin gibi susup sineye çekmez :mymeka: .

ya tutturamıyorum ben ya uzuyor resme yoğurt cıvık oluyor çok babymix alayım ne yapayım benim eşimde hiç anlamaz en azından eşin tutturuyormuş canım ya.

evet biz bunaldık çocuklara ne kalmış gelsin bir an önce 25 ağustos o zaman ya çatlıyoruz evde bizde klimada yok. ev cehennem gibi

cnm dün doktora s.ocağına götürdüm dayanamadım çocuğun boynu kıpkırmızı nasıl dursun.sağolsun 2 krem 1 şurup verdi bugün epey gitti kızarıklıklar.sıcaklardan dedi,başkalarınınki baştan aşağı kıarıyor sizinki yine iyi dedi ama ne bileyim.geçecek ilaçlarla bikaçgüne.pudra sürme sakın dedi.zaten pudra daha kötü yapmıştı sürdüm bikaçkere.ayyy serinlese şu havalar ya

hımmmm anladım canım pudrayı dediğim gibi zaten doktorlar tavsiye etmiyor bizimkine iyi geliyor canım ya ben sürüyorum ne yapayım yoksa pişiyor çocuk evet serinlesin artık ya yemiyorlar isilik oluyor çocuklar ben artık pekmez ve ceviz vermiyorum bu sıcaklarda ağır geliyor çocuğa eylül gelsin o zaman vemeceğim tekrar.

yürümüyo, dişi mişi de yok, kilo almıyor boyu da uzamıyor uzaydan geldi de :1shok: bakalım ne yapacak o çatlak kadın alsanaalsanasmile

valla zaten ondan çekeiyo 5 kilo doğdu onun kızı şimdi hem zayıf hemde ecrinden kısa tek sorun o yürüyo ecrin yürümüyoya onu söyleyip duruyo durmadan ayy yaprakcım valla hiçççççççççççç cevap vermem geçen söyledim zaten bi daha spracağını sanmam sen sormaktan sıkılmıyosun ben cevap vermekten sıkıldım yürümüyo daha dedim sustusempatiksalakcinni

sorma valla klima olmasa çekilecek gibi deyil bizim ev ama sürekli açık biizmki yoksa 34 dereceleri buluyo sıcaklığı evin cam açıyorum rüzgar yok ne bi serinlik ne başka bişey sadece dahada ısıtıyo valla bana kalsa ne abla dinlerdim ne teyze ama eşim Allahından bulsun dedi o engelledi yoksa bide kafam çok dağınıktı malum 25 gün hastaneye gittim sonra ecrin çıktı sürekli ona odaklandım normal bi doğum olsaydı herşey daha farklı olurdu bence ama zaten zamanla herkes herşeyin farkına varır o yüzden sağlık konusunda bende kimseye bişey demem ama bilip bilmeden bi insana bu denli yüklenilmez lmaz:neyse

kızlar medicalde hüseyin tatar'ı pek bi övdüler sizler ne dersiniz adını duyan önceden giden var mı ?

aa poliklinik yapıyomu hala valla eşime ne diyim şimdi bi gün izin al dedim alamadı gitti biliyorum hüseyin beyi dört dörtlük bi doktor yoğunbakım doktoruydu bide bölüm başkanı ben çok istedim ecrin çıkınca götürelim ama o zaman hasta kabulü yoktu sonra doktorlar ayrılınca hasta kabulüne başladı geçen baktım netten 2 doktor gelmiş ben dedim belki almıyodur hasta valla limoncum süper bi doktor bi götür bence tabi beyenirsin beyenmezsin o ayrı

bilmem ki yapıyor mu ? eşime bir arkadaşı bahsetmiş ama poliklinik yapmıyor falan dememiş. yapıyomuydu ki? ya götüreceğimde bakayım arayım medicali hasta kabul ediyor mu?

şimdi aradım medicali hasta kabul ediyormuş. bakalım ona gidelim inş. beğeniriz. artık bizimde bir doktorumuz olur. arif bey'e gidelim dedim. eşim tutturdu hüseyin tatar'ı çok övdüler ona gidelim beğenmezsen arif bey'e onuda beğenmezsen güder hanım'a gideriz diyor. bakalım bu hfta gidecez. inş. memnun kalırız.

ben de ahmet beyi bu sayfalardan takip etmiştim ilk. iyi diyen de oldu tavsiye etmeyende. 32. haftamızda geçtik ahmet beye. keşke geçmeseydik. ben doğum yapalı 5 ay oldu. ama hala stresini atamadım. ne medicalden ne de ahmet beyin doğum doktorluğundan memnun kalmadım. kimseyi etkilemek için söylemiyorum yalnızca kendi tecrübemi anlatmak için yazıyorum bunları. eğer ilgilenirseniz daha ayrıntılı anlatırım arkadaşlar..

bebek bekleyenlerin herşey yolunda gider umarım. şimdiden hepinizi allah kurtarsın.:)) bebeğinizi sağlıkla alırsınız kucağınıza inşallah kızlar.. herkesin bebişini de allah bağışlasın inşallah.

hadi gidin bakalım beyenirseniz devam edersiniz hüseyin bey mükemmel bence 25 gün boyunca hergün görüyoduk cidden çok iyi hatta biz yeşim hanıma götürürken ecrin ilk çıktığında eşim gidip onada soruyodu şu rahatsızlığı var şöyle böyle diye oda sorulara cevap veriyodu saolsun ama her zaman dediyimiz gibi ben çok beyeniyorum doktorluğunu ama belki sen hoşnut kalmazsın o ayrı ama arif beyde iyi bi kere götürdümmemnun kaldım ondanda valla bizimde götürmemiz lazım eşim bi izin alsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…