- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #5.281
ben de ahmet beyi bu sayfalardan takip etmiştim ilk. iyi diyen de oldu tavsiye etmeyende. 32. haftamızda geçtik ahmet beye. keşke geçmeseydik. ben doğum yapalı 5 ay oldu. ama hala stresini atamadım. ne medicalden ne de ahmet beyin doğum doktorluğundan memnun kalmadım. kimseyi etkilemek için söylemiyorum yalnızca kendi tecrübemi anlatmak için yazıyorum bunları. eğer ilgilenirseniz daha ayrıntılı anlatırım arkadaşlar..
bebek bekleyenlerin herşey yolunda gider umarım. şimdiden hepinizi allah kurtarsın.:)) bebeğinizi sağlıkla alırsınız kucağınıza inşallah kızlar.. herkesin bebişini de allah bağışlasın inşallah.
ben de ahmet beyi bu sayfalardan takip etmiştim ilk. iyi diyen de oldu tavsiye etmeyende. 32. haftamızda geçtik ahmet beye. keşke geçmeseydik. ben doğum yapalı 5 ay oldu. ama hala stresini atamadım. ne medicalden ne de ahmet beyin doğum doktorluğundan memnun kalmadım. kimseyi etkilemek için söylemiyorum yalnızca kendi tecrübemi anlatmak için yazıyorum bunları. eğer ilgilenirseniz daha ayrıntılı anlatırım arkadaşlar..
bebek bekleyenlerin herşey yolunda gider umarım. şimdiden hepinizi allah kurtarsın.:)) bebeğinizi sağlıkla alırsınız kucağınıza inşallah kızlar.. herkesin bebişini de allah bağışlasın inşallah.
kızlar herkes nasıl iyimisiniz yaprakcım yoksun kaç gündür bebişleriniz nasıl öpüyorum tospikleri
biz iyiyiz cnm .dün ay aşılarımızı olduk ama biraz ateş yaptı bizim yaramaza.ateş .düşürücü veriyorum sürekli.inşallah bugün iyileşir.doruk 7.850 gram olmuş boyuda 70 cm cnm.gelişimi iyiymiş şükür.isilikleride kremlerle biraz kontrol altında.tek sorunumuz sıcaklar ve yaramazlık.inşallah tez zamanda oturur emekler yürürde rahatlarız.
ecrin nasıl cnm iyidir inşallah minik cadı.sende iyisindir umarım
hadi gidin bakalım beyenirseniz devam edersiniz hüseyin bey mükemmel bence 25 gün boyunca hergün görüyoduk cidden çok iyi hatta biz yeşim hanıma götürürken ecrin ilk çıktığında eşim gidip onada soruyodu şu rahatsızlığı var şöyle böyle diye oda sorulara cevap veriyodu saolsun ama her zaman dediyimiz gibi ben çok beyeniyorum doktorluğunu ama belki sen hoşnut kalmazsın o ayrı ama arif beyde iyi bi kere götürdümmemnun kaldım ondanda valla bizimde götürmemiz lazım eşim bi izin alsa
kızlar herkes nasıl iyimisiniz yaprakcım yoksun kaç gündür bebişleriniz nasıl öpüyorum tospikleri
biz iyiyiz cnm .dün ay aşılarımızı olduk ama biraz ateş yaptı bizim yaramaza.ateş .düşürücü veriyorum sürekli.inşallah bugün iyileşir.doruk 7.850 gram olmuş boyuda 70 cm cnm.gelişimi iyiymiş şükür.isilikleride kremlerle biraz kontrol altında.tek sorunumuz sıcaklar ve yaramazlık.inşallah tez zamanda oturur emekler yürürde rahatlarız.
ecrin nasıl cnm iyidir inşallah minik cadı.sende iyisindir umarım
bu arada kızım hiç kilo almamış bu ay. anlamadım ki neden öyle yedikleri nereye gitmiş. çok üzüldüm sadece 1 cm uzamış. çok moralim bozuk çoooooooooooookkkkkk
kızlar
yarın sabah 9dan 12ye kadar
show tv de herşey sağlık için proğramına çıkacakmış
ahmet bey
İLGİLENENLERE DUYRULUR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ya hüseyin bey'den randevu aldık gittik yopun bakımda bir bebek fenelaşmış oraya indi bir daha gelmeyecek sizi başka doktora yönlendirelim dediler. bizi başka bir doktora yönlendirdiler. adını yazmayayım şimdi özelden yazarım. hiç memnun kalmadım. yüzü hiç gülmedi adamın. hadi onu geçtik. hiç ilgili değildi. sordularıma zorla cvp verdi. hemen 5 dk bir muayene etti. dişeleri ne bakın diye diye zorla baktı. ne ek gıda olayına girdi. nede başka bilgi verdi. ilk defa geliyorsunuz bana değil mi dedi. evet dedik daha önce başka bir kaç doktora gittik artık burdan devam ederiz dedik. ya işte her doktor ayrı birşey söylüyor. olmuyor bilmem ne. bir sürü sitem etti. muayenehaneleri kapattılar kötü oldu binbir sitem yine. sanki ben kapattım muayenehaneleri. sonra anne sütü yok dye bin tanelaf söyledi. gelişimi iyi ayına göre 500 gr fazla ama tabi bir önemi yok çünkü anne sütü yok falan dedi. resmen bebeğim anne sütü almıyor diye kendimi ikinci sınıf insanmış gibi hissettirdi bana. sonra kalça röntgeni istedi. kan tahlili idrar tahlili istedi yaptırdık normal çıktı çok şükür.ishal aşısı yaptırdınız mı dedi. yaptırmadık dedim. tüh tüh dedi. sürekli birşeyler yaptırmak derdindeydi. sinirlerim öyle bozuldu ki anlatamam ya. kahvaltısına ceviz koyuyorum dedim ağır gelirmi acaba erkenmi dedim şimdi bu ara ceviz moda oldu dedi. koysanda olur koymasanda dedi. günde 500 ml dvm sütü alması lazım diyorlar dedim yok öyle bişey dedi. mama firmalarının uydrduğu koca bir yalan o dedi. ya işte öyle anlattıkça sinirlerim bozuluyor. ağlıcaktım zaten hastaneden çıktım ağladım. kendimi çok kötü hissettirdi adam bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?