Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

bebeyini güle güle büyüt tabiki memnun kalmayabilirsin keşke memnun kalmadığın anda deyiştirseydin ben 16 ay oldu hala unutamadım seninde unutamaman normal

Son düzenleme:
kızlar herkes nasıl iyimisiniz yaprakcım yoksun kaç gündür bebişleriniz nasıl öpüyorum tospikleri

deriincim öncelikle geçmiş olsun.hastane ortamı herkes için aynı geçmiyor eminim.bazısı memnun kalırken bazısı kalamayabiliyor.o anın şartları senin psikolojin oadakiilerin davranışları herşey değişebiliyor.sonuçta insanız herzaman herşey dörtdörtlük olmuyor.
ama senin için en özel günde daha iyi olması gerekirdi tabi herşeyin.neler yaşadın bilmiyorum inşallah tez zamanda stresin geçer normal hayatına dönersin.

tecrübelerini iyide olsa kötüde olsa yaz cnm,sonuçta fikir almaya geliyor herkes buraya.kıyaslamayı hamile arkadaşlar yapsın ve karar versin.

bende ahmet beye sezeryan oldum ters bir hareketi olmadı bana karşı.tabi ameliyat sonrası kontrole gitmedim ameliyatta baygındım nasıl bir ameliyat oldu bilgim yok.tecrübesine güvendim,samimiyetine güvendim ve tercih ettim.hastanede hemşireler hariç iyiydi benim için.ama oda sorun olmadı bütün iğnelerimi yanımda kalan hemşire ablama yaptırdım....diyorum ya herkes yaşadığını yazsın iyi veya kötü bilelim.senin yaşadıklarını bir başkası yaşamaz birbaşkasınınkileri sen yaşamassın.kaderde ne yazılıysa onu yaşıyoruz.allah güç durumlara kimseyi düşürmesin

kızlar herkes nasıl iyimisiniz yaprakcım yoksun kaç gündür bebişleriniz nasıl öpüyorum tospikleri

biz iyiyiz cnm .dün ay aşılarımızı olduk ama biraz ateş yaptı bizim yaramaza.ateş .düşürücü veriyorum sürekli.inşallah bugün iyileşir.doruk 7.850 gram olmuş boyuda 70 cm cnm.gelişimi iyiymiş şükür.isilikleride kremlerle biraz kontrol altında.tek sorunumuz sıcaklar ve yaramazlık.inşallah tez zamanda oturur emekler yürürde rahatlarız.

ecrin nasıl cnm iyidir inşallah minik cadı.sende iyisindir umarım

maşallah doruka büyümüş kocaman olmuş sevinç eh yapsın yaramazlıkta olsun o kadar valla bende dört gözle bekliyorum yürümesini isilikleride geçer sıcaklardan büütn bebekler çıkardı isilik

hoşgeldin cnm. geçmiş olsun. güle güle büyüt bebeğini.tabiki memnuniyetimizide yaaşağız memnuniyetsizliğimizide. yazacağız ki gidedek olan arkadaşlar hem övgüleri hede şikayetleri görüp karar versinler. normal doğum mu yaptın cnm. nelerden memnun kalmadın. anlat dinleriz. gidecek arkadaşlarada fikir olur.

ya hüseyin bey'den randevu aldık gittik yopun bakımda bir bebek fenelaşmış oraya indi bir daha gelmeyecek sizi başka doktora yönlendirelim dediler. bizi başka bir doktora yönlendirdiler. adını yazmayayım şimdi özelden yazarım. hiç memnun kalmadım. yüzü hiç gülmedi adamın. hadi onu geçtik. hiç ilgili değildi. sordularıma zorla cvp verdi. hemen 5 dk bir muayene etti. dişeleri ne bakın diye diye zorla baktı. ne ek gıda olayına girdi. nede başka bilgi verdi. ilk defa geliyorsunuz bana değil mi dedi. evet dedik daha önce başka bir kaç doktora gittik artık burdan devam ederiz dedik. ya işte her doktor ayrı birşey söylüyor. olmuyor bilmem ne. bir sürü sitem etti. muayenehaneleri kapattılar kötü oldu binbir sitem yine. sanki ben kapattım muayenehaneleri. sonra anne sütü yok dye bin tanelaf söyledi. gelişimi iyi ayına göre 500 gr fazla ama tabi bir önemi yok çünkü anne sütü yok falan dedi. resmen bebeğim anne sütü almıyor diye kendimi ikinci sınıf insanmış gibi hissettirdi bana. sonra kalça röntgeni istedi. kan tahlili idrar tahlili istedi yaptırdık normal çıktı çok şükür.ishal aşısı yaptırdınız mı dedi. yaptırmadık dedim. tüh tüh dedi. sürekli birşeyler yaptırmak derdindeydi. sinirlerim öyle bozuldu ki anlatamam ya. kahvaltısına ceviz koyuyorum dedim ağır gelirmi acaba erkenmi dedim şimdi bu ara ceviz moda oldu dedi. koysanda olur koymasanda dedi. günde 500 ml dvm sütü alması lazım diyorlar dedim yok öyle bişey dedi. mama firmalarının uydrduğu koca bir yalan o dedi. ya işte öyle anlattıkça sinirlerim bozuluyor. ağlıcaktım zaten hastaneden çıktım ağladım. kendimi çok kötü hissettirdi adam bana.

oh maşllah doruk paşama. az kaldı sıcaklarda bitecek inş. kış gelsn bir an önce.

bu arada kızım hiç kilo almamış bu ay. anlamadım ki neden öyle yedikleri nereye gitmiş. çok üzüldüm sadece 1 cm uzamış. çok moralim bozuk çoooooooooooookkkkkk

bu arada kızım hiç kilo almamış bu ay. anlamadım ki neden öyle yedikleri nereye gitmiş. çok üzüldüm sadece 1 cm uzamış. çok moralim bozuk çoooooooooooookkkkkk

limoncum sıcaklardan ve fazla hareketten alamıyorlar ya üzme kendini.ne kadar olmuş yaren kız cnm doruktan iyidir kilosu heralde.bizde aldıramıyoruz hiç kilo ya.2 kaşık yiyor hophop yediği eriyip gidiyor.doğru dürüst uykuda yok.bi boyu iyi gidiyor şimdilik.ama baba kısa ana kısa sonra ne olur bilmem.yarende uzun olur sen uzun boylusun.

cnm şu doktoru çok mrk ettim ya yazsana bana yanlışkıkla gitmeyeyim bende.gerçekten ayıp etmiş çok.moralini çok bozmuş senin.banada arif bey öyle yapmıştı bidaha gitmedim bende.sende gitmessin kimse artık o doktor olur biter.sen devam sütüne devam et bakma doktora.hem sanki isteyerek bıraktırıyoruz bebeklere anne sütünü ya.benimki 4 aylık bıraktı ben gitsem linç edecek demek :)

üzme canını.zaten biz doktor bulana kadar bebişler büyüyecek.ben artık aramıyorum zaten hastalanınca dörtçeliğe.diğer kontolleride fakülte en iyi şekilde yapıyor zaten gerek görmüyorum başka doktora.

cnm bende cevizi peyniri kestim onlardanmı kabardı diye ama pekmez veriyorum.çünkü kan ilacını sürekli içiremiyorum istemiyor onu.neyse öptüm yareni

kızlar
yarın sabah 9dan 12ye kadar
show tv de herşey sağlık için proğramına çıkacakmış
ahmet bey
İLGİLENENLERE DUYRULUR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bir hafta ara verdim coşmuşsunuz maşallah sempatiksalakcinni
geçtiğimiz cumartesi Ahmet Bey'le randevumuz vardı yine, dediğiniz kadar var iyi bir doktor evet ama erken doğum ihtimallerinden bahsetti bu gidişimde belirtilerinden falan bende dedim ki öle bir durum olursa sezeryana girebilirmiz sempatiksalakcinni güldü bi açıklık getirmedi zorla normal doğum yaptırmaz dimi bana sempatiksalakcinni

BU ARADA SHOW TV YE ATTIĞIMIZ MAİLLER İŞE YARADI GALİBA KIZLAR ŞİMDİ CEP TELEFONUMA AZRA.KD.DOG. DİYE BİR YERDEN MSG GELDİ

" OP. DR. AHMET YILMAZ YARIN SABAH SAAT 09:00 - 12:00 SAATLERİ ARASINDA SHOW TV DE CANLI YAYINLANAN HERKES İÇİN SAĞLIK PROGRAMININ CANLI YAYIN KONUĞU OLACAKTIR."

işte olacağım inşallah nette canlı yayın vardır sempatiksalakcinni bu defa kaçırmayız inşallahh a.s.

ahmet bey sevdi sanırım kameraları :)))

banda sms geldi az önce cebime

tsira: yok canım daha neler
burda çoğu arkadaş zaten sezeryanla doğum yaptı merak etme sen :))

herkese selam

sıcak+ramazan+ilayda = buraya gelemiyorum

kızlar gerçekten çok bunaltıcı ya
bizim klima da yatak odasında diğer odalarda yok şu an için
ve ilaydayla ben gece gündüz ordan çıkmıyoruz
bir yemek yerken mutfağa geliyoruz
ben de sizleri merak ettim ve beni merak etmeyin diye gelip bakayım dedim
geçmişi hızlıca bir okudum aklımda kaldığı kadarıyla yazayım

limoncum çok evham yapma, herşey yolundaymış bak
yarenin kilosu da önden gidiyormuş ne güzel
ilayda boy olarak önde olmasına rağmen kilo olarak 2 kilo geride
ve yaklaşık 2-3 aydır toplasan 300 gram almış senin moralin bozuluyorsa
ben kendimi atayım biyerlerden. napalım Allah sağlık versin
hepimiz istiyoruz tabi güzel güzel yesinler faydalı gıdalar alsınlar
boyları uzasın, kilo alsınlar ama yemeyince de yemiyor işte bu bıcırlar
havalar aşırı sıocak son 100 yılın en sıcak günleriymiş onlar da bunaldı yemek falan stemiyorlar demekki, zorlamayalım sabredelim düzelecek inşallah
ayrıca o doktor her kimse boşver salla gitsin, bazı doktorlar sever öyle moral bozmayı
bidaha gitmezsin olur biter, memlekette doktor mu yok, biri olmazsa diğeri
Allah çaresiz dertler vermesin, bunlar gelip geçici şeyler bozma moralini :1hug:

sevinçcim doruğun boyu ve kilosu da gayet iyi bence

mecbure nasılsın canım, sıcaklar bastırdı ramazan geldi görüşemez olduk

deriin sana da çok geçmiş olsun
doğum bir kadın için en özel anlardan biri
hepimiz o özel günde çok heyecanlı ve çok hassas oluyoruz
yaşadıklarını anlatabilirsin tabi
olumlu veya olumsuz burada her türlü fikre açığız
yeterki karşımızdaki kişi samimi olsun

son olarak da ahmet bey yarın yine çıkıyormuş tv ye demek
geçenkini kaçırmıştım bu sefer izlerim inşallah
şaka maka gerçekten aranan meşhur bir doktor olmaya başladı
bu gidişle tv programlarına çıkmaktan hastalara vakit ayıramayacak gibi
limon daha fazla meşhur olmadan ikinci bebek için hemen harekete geç :1shok: :roflol:

bu arada size nerden mesaj geliyor ya, bana niye gelmiyor :dilcikar:
ahmet beyde doğum yapan ve sürekli hastası olanlara mı geliyor acaba, olsun sürekli olmasa da ben de hastasıydım yani, ben de mesaj isterim banane :roflol: :roflol:

bu arada ilayda uyanmak üzere, ben kaçar

ya rabbim böyle dktorlara sinir oluyorum yaaa onlar biz oldukça ordalar bizi memnun etmek onların görevi memnun deyilse çıksın hastaneden açsın muayenehane tabi o üslupla hasta bulursa nasıl sorularına cevap vermez onun görevi o neyse canım neden ağladın onun için bi daha gitmezsin olur biter doktor kıtlığımı var bursada rota virüsü aşısı galiba demek istediyi doktorların çoğu yaptırın diyolar ama bize yeşim hanım yaptırmak isterseniz bu yararları var yaptırmazsanız şu olur diye açıklama yapmıştı yeşim hanım iyiydi yaa:gitme:sanki senin elinde anne sütü tövbe tövbe neyse boşver evet yoğunbakım doktoru hüseyin bey o yüzden çok yoğun ondan dedim ben poliklinik yapıyomu diye o yoğunbakımı bi görseniz kızlar varya o kadar kötü ki bi sürü durumu kritik olan bebek ahh ahh rabbim kimseye yaşatmasın arif bey deyilse sizi yönlendirdikleri doktor yeni gelenlerden biridir geçen netten baktımda nuri koloğlu gibi biriymiş galiba anlattığın kadarıyla bende ecrini götürdüm bi kere baktım ilgi muameler sıfır ertesi gün yeşim hanıma gittim arif beyi isteseydin keşke yani sevinç memnun kalmadı ama ben ecrini götürünce nefes almadan soruları peşpeşe sordum hepsini yanıtladı

zelcancım haber verdiyin için saol canım gene televizyonda demek kaçıranlar izleyin bak sonra kaçırdık diyosunuz hangi arkadaştı o ahmetcim diyodu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…