Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

ay canım hoş geldin ya
özledik valla seni a.s.

hatta az önce kulaklarını çınlattım
sen epidural normal doğum yapmıştın sanırım
bir arkadaş epey şanssızlıklar yaşamış, memnun kalmamış da
ben de memnun kalan biri olarak seni örnek vermiştim yanlış hatırlamıyorum dimi

ay evet bak sen de aynı tespitleri yapmışsın programla ilgili
tavuk muhabbeti çok ilginçti ya
gerçekten bilmiyor mu yoksa programa biraz espiri katmak amaçlı mı söylüyor ayıramadım. bence biliyordur ya bilmez mi, kaç yaşına gelmiş tabiri caizse feleğin çemberinden geçmiş bir kadın onu mu bilmeyecel bence espri olsun diye yaptı da çok uzattı. evet dediğin gibi doktorları konuşturmuyor ya adam 2 laf söylüyor üçüncü de hemen lafın içinde çok bilmiş çok ohaoldumsmile

neyse canım sen nasılsın, sıla nasıl büyümüştür cimcime
yeni fotolarını yüklersen biyerlere bizi de haberdar et
ayrıca biz eski arkadaşız tabi yaprak dersin ne olacak aşkolsun
ilaydanın fotolara da çok güzel yorumlar yapmışsın hemen altında teşekkür etmiştim ama buradan da teşekkür edeyim tekrar.

ahmet bey kilo almış demek bak sen de söylüyorsun
2 yıl önce sopa gibiydi, rahata mı erdi dersin
gerçi bu kadar yoğunlukta nasıl rahata erdi orası da ayrı konu
bence eşi onu iyi besliyor cokacimcoook

ikinci bebek ha, dur kız daha yeni seninki biraz büyüt bakalım
ahmet bey muaynehane açarmı bilmem ama zaten 6 dan sonra hastanede özel bakıyormuş muaynehane gibi mi oluyor bilmiyorum tabi hiç gitmedim ama sgklı gidince de aynı ilgiyi gösteriyor ya paragöz biri değil bence.

biz de seni sulu sulu öpüyoruz canım :1hug:

limon kimdi gittiyin seni ağlatan doktor merak ettim bizde gidiyoruz sürekli ona denk gelmeyelim sonra

şey demesini bekliyor herhalde
siz çok yeteniklisiniz ayşe hanım
herkes sizin gibi yetenekli olamaz falanmı demesini bekliyor acaba kaydirigubbakcemile3

ben de gitmedim canım ya
aslında gitmek lazım ama bu cadılarla ne zaman fırsat bulup gidicez
biyere de bırakamıyorum ben, asla durmuyor
ancak eşim olursa duruyor, bakalım ne yapıcaz ama gitmek lazım

lokum büyüdümü sıla hanım:)bizde onu öpüyoruz cadıyı valla birer bebek hepimizin gözünü korkuttu gibime geliyo kimse kesin ikinciyi yapcam demiyo:)

aynen öyle canım, çok haklısın kaydirigubbakcemile5

limon kimdi gittiyin seni ağlatan doktor merak ettim bizde gidiyoruz sürekli ona denk gelmeyelim sonra

ben de merak ettim ya
diğer doktorlar gidince adam neredeyse tek kaldı
o yüzden sinirler tavan mı yaptı ki diye arif canan mı dedim o yüzden
yeni gelenler kimmiş ben bilmiyorum, bu gülder hanıma devam edicez sanırım biz.

ya başka birini bulsalar bence o program daha çok izlenir gitmemk lazım evet ama fırsat bulamadık gitmeye bakalım ne zaman gidecez valla yaprak bazen özlüyorum hamileliyi yeni doğmuş bebeyi ama korkuyorum benim ilk önce psikolojik olarak hazırlamam lazım önceki oda zor galiba

ben baktımda medicalin internet sitesine 2 tane gelmiş yeni ama fotoları yok isimleri var ama hatırlamıyorum şimdi isimlerini ya tabi hangi doktor hoşuna giderse ona devam edersin parasıyla rezilmi olcak hüseyin tatarı ben çok istiyorum ama çok yoğun işte her zaman bulamazsam diye arif beye galiba devam bizde

canım evet epiduralden memnun kalmıştım..bazı kişilerde çok etkili oluyormuş ayakları bile uyuşuyormuş bende o kadar etkili olmadı.ayaklarım falan uyuşmadı.doğum tamamlanmadan ilk verilen ilacın etkisi gitti ikinciye verdiler. anesteziye dirençliyim sanırım. ama bazı kişileri acayip etkiliormuş dediğim gibi. bende doğum sonrası bişey olmadı.ama doğumdan 1,5 ay sonra ani hareketlerim yüzünden bel ağrım olmaya başladı.ama sürekli ağrı değil. sılayı beşiğinden alırken koyarken ,hapşururken,arabada yümseklerin üstünden geçerken sanki murilik tek tek ayrılıyor gibi oluyor çok canım yanıyor.. 2 gündür çekirge sgkdayım.yetişmedi sonuçları gösteremedim cumaya kaldı. bilemiyorum epiduralle bir ilgisi var mı.. doktorun söylediği sonuçları size iletirim..

2. bebeğe gelince.. ben çocukların yanlız kalmaması gerektiğini düşünürdüm ama emzirme dneminde yaşadığım sıkıntı ve korkulardan sonra tereddütlerim oldu.. o yüzden diyorum ikinci bebeğe karar verirsem diye.. en az 5-6 seneyi bulur :) şimdi zaten olmaz kızım emiyor.. o emsin diye aklım çıkıyor.. ik 15 gün az ağlamadım.. birazda titizim herşey tam olsun isterim..arka arkaya yapılan çocukların ikiside ihmal oluyor ne yazıkki o yüzden ilk çocuklar 5-6 ya gelmeden yapılmaması gerektiğini düşünüyorum..

sıla çok tatlı oldu. şimdi anakucağından çığlık atıyor.bilgisayara hiç tahammülü yok.anne karnındada öyleydi :) biraz cadı. kız nede olsa. keyfi sağlığı yerinde maşallah.her ihtiyazı görülüyor şimdiki çocuklar çok şanslı. pazar günü anneannesine gidince rahat etsin diye park yatak aldık..bu 4. beşiği oldu. ayriyetten odasıda var. evde her oda beşik. anneanneye de aldık .babanneye gerek kalmadı. görüöcemin oğlu büyüdü artık yatağa geçiyor.onun beşiğini babanneye koyacağız.oraya gittiğimizde de rahat etsin diye.. annemin orayı çok seviyor. havası güzel. apartmanda bir sürü çocuk var... 2 gündür prda çok keyifliydi dün gece evimize döndük.. cuma yine gidiyoruz.. bizde günler böyle geçiyor... çocuk olduktan sonra zaman öyle j-hızlı geçiyorki.. allah onlara sağlık versin..

cemil tüzüner özlem köroğlu balcı selçuk yazıcı yahya bahadır bunlarda yeni gelmişler

kızlar ya
ben okudukçca korkmaya başladım :)
henüz çatı muayenesi yapılmadı
yani normal yapabilirmiyim henüz belli değil
ama benim gönlümden geçen normal doğum
ve yazılanları okudukça korkmaya başladım açıkcası
evet biraz çalışanları kendinden bile bihaber ama bende ahmet beye güveniyorum
ama tek ahmet beyle bitmiyor ki iş
ebeler hemşireler filan ayy iice ter bastı beni
çatı muayenesini ne zaman yapıyor ki ne zaman belli olur acaba
sezeryandan da korkuyordum ama baksana normalde o kadar normal değilmiş
ben gerçi epidural istemiyordum nasıl olsa ilk 5cm oluncaya kadar yapılmıyor diye
o kadar çektikten sonra kalanı da çekerim diyordum
bide çok kişiden etkisi geçmişti ben doğurana kadar diye duyunca
en azından acı çekeceğimi bilirim ona göre hazırlarım kendimi diye düşünüyordum
ama şu an çok kararsızım
korktum yawwww :)

Canım derin de aynı sürekli yanında tutmak istiyor hiç bir iş yapamıyorum iftar sofrasını zor hazırlıyorum.ve geceleri çok uyanıyor.yani bende kendimi bir 10 yıl yaşlanmış hissediyorum.ama bazen o kadar cilve yapıyorki affettiriyor kendini:)))ben diş çıkardığı için böyle huzursuz olduğunu düşünüyorum.kıyamam sanada seni çok iyi anlıyorum cnm walla.Ben hiç denk gelemedim Ahmet beye tv de zaten tv izletmiyor benim kız bana.Gerçekten benim doğumun zordu tehlikeliydi o yüzden Ahmet beye çok şey borçluyum.Ama Ahmet bey gibi bir dr öyle bir hastaneye yakışmıyor.ben doğum sonrası serum yemeye gittim ateşlendim asansör çalışmadı süt sağmaya o halimle yeni doğum yapmış halimle tam 10 kat çıktım nefes alamıyordum artık.asansörleri kapatmışlarmış.berbattı benim doğumum.Ama Ahmet bey ziyaretime geldi ilgilendi onunla ilgili bir problemim yok hatta hastane şikayetimi onada yaptım.

sevinç iğneleri nasıl yanlış yerden yapıyorlar yaaaaaaaaaaaaa
korku filmi gibi

canım ya rahat dönemediğin için nereden bulursa oradan kakıyor iğneyi.bele çok yakın vuruyorlar.yanımda 2 tane hemşire olunca onlar bile korktu biz yapalım dediler.öyle ayağı tutulan bir sağlıkçı var arkadaşları yanlış yere iğne vurmaktan sürekli fizik tedaviye gidiyor.bele yakın vurduğu için sinirlere denk gelebiliyor.ben ablama vurduruncada çok surat yaptılar niye ona vurduruyor diye imza bile aldılar ondan iğneleri ben yapıyorum sorumluluk benim diye.hatta bikere dönemedim hiç ağrıdan yinede kalçadan herhangi biryerden vuralım demedi ablam dönemessen ayaktan vuralım dedi ve öyle yaptı. bilgisine tecrübesine daha çok güvenirim ablamın nede olsa 4 yıl okudu ve sağlık ocaklarında günde kaç tane iğne yapıyorlar artık ustalaştılar.ama medicaldekiler vurdumduymaz biraz yada cahiller daha.
bide benim kalp atışlarım 120lerdeydi hep taşikardi vardı o haldeyken bana damardan ilacı şak d,ye verdi ben bayılıyordum nerdeyse gözüm bile karardı kalp atışşlarım tavan yaptı resmen kalpten gidecektim bide orda.sözde sürekli bakıyorlar tansiyonuna kalp atışlarına ama yinede şak diye bastı ilacı.oda çok sakıncalıymış bidaha geldiklerinde ya yavaş yavaş ilacı verin yada hiç vermeyin dedim yavaş verdiler bidaha.
ne bileyim zordu iğneler yani.son gün ahmet beye dedim kalça iğnelerinide damardan yapsınlar diye tamam dedi hemşireye söyledi.hemşireye demiştim yapamayızda olmazda bilmem nede.ahmet bey deyince öyle yapıyorlarki sorma.

neyse inşallah sana iyi kişiler denk gelir ve sorunsuz atlatırsın cnm

ya kızlar yemiyor cadı ya çatlıcam dişlerimi sıkıyorum yemek yedirirken sinirime one gülüyorum bir dünya şebeklik yapıyorum yok açmıyor ağzını sanki zehir veriyorum çocuğa. akşam 04:30 da 120 cc mama içti. sabah 08:00 da zorla yedi demiyorum zorla yedi çünkü 120 cc ye yaptığım sütlü ballı irmikli kahvaltı mamasını yedi. saat 11:30 gibi yine zorla 100 gr yoğurt yedi. bu saate kadar bunlar biberonu gösteriyorum basıyor çığlığı daha görürken anlamadım ki ne oldu bu çocuğa.

15:30 itibariyle bir kase sebze püresi yedi havuç patates kabak taze fasulye pirinç zeytinyağı hiç itiraz etmeden yedi çok şaşkınım.

15:30 itibariyle bir kase sebze püresi yedi havuç patates kabak taze fasulye pirinç zeytinyağı hiç itiraz etmeden yedi çok şaşkınım.

ohh maşallah yarasın seninde gözün aydın :)
demekki acıkınca itirazsız yiyor fazla mı zorluyorsun çocoğu yoksa
bak ne güzel yemiş şimdi
sıcaktan yazık kuzucuklarında canı istemiyordur

oğlunu yiyim senin sevinç ne tatlı çıkmış öleeeee
ya bende de taşikardi var....bana da yavaş vermeliler....
aslında niye damar yoluna katmıyorlar anlayabilmiş değilim....
belli ki medikalprak bu anlamda zayıf not aldı
personele hiç para vermiyolar herhal.....
ben de bi ara gidip doğumcuların kaldığı yeri görmek istiyorum....
kaçıncı kat...
özel odaları güzel mi bari?

ay cnm ya çok caı bunlar çok sorma ben çok zayıfladım göbk falan çok az kaldı inanki doğumdan önceki kiloma az kaldı.
evet korkularımızı yenmek bizim elimizde personelin olmasının işe yarayacağını düşünmüyorum ben aslıda düzenli gitmemiz lazım sağlığımız için ama hep aynı korkular bende doğumdan sonra gitmedim. inş. bişey çıkmaz allah hepimize sağlık versin cnm. kuzucuklarada.

slm cnm. hoşgeldin bizde seni ve sılayı öpüyoruz.sende doğum konusunda şanslı olanlardansın yani cnm. ikinciyi bende çok istiyorum ama çok zor büyütmek o yüzden gözümde büyüyor doğrusu. bakalım ben yapmaya karar verirsem 3 sene sonra falan istiyorum allah nasip ederse.

ya cnm emeklemek istiyorda neden ağlıyor anlamıyorum ki beni gidemiyormuş diye karşıya bakıp ağlıyor ya döndürüyorum hoooooooop tekrar dönüyor yie ağlıyor ay anlamadım ben bu kızı hiç.
diş konusunda malum doktor ben gelecek diş beklemiyorum dedi. o kabaran diş etleri neden kabardıysa anlamadım bnim gördüğümü o neden görmedi onuda anlamadım. diş jeli sürüyorum cnm.bende halının üzerine temiz bir pike attım orada sürekli ama çırpınıyor çırpınıyor gidemeyince basıyor ağlamayı.
doktorun ismini özelden yazarım bide fanları falan vardır uğraşamam kimseyle.zaten bir daha adını duymak istemiyorum yalnız arif bey değil onu zan altında bırakmayalım hatta ben ona çıkalım dedim hüseyin bey yoksa o uygun değilmiş mecbur o meşhur doktora çıktım malesef.
cnm bide hüseyin tatar'ı deneyeyim zaten sonra anadolu hastanesine gidecem yetti gari bu doktor sıkıntısı ya adam bide bana doktor neden değiştiriyorsunuz her doktor başka bişey söylüyo bilmem ne ne sitem etti görsen ayyy aklıma geldikçe sinir oluyorum. sanki benim gittiğim bir doktoru beğenmeyip başkasına gitmek gibi bir tercihim olamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…