- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #5.341
selam kızlarrrrrrrrrrr... öncelikle hepinizi kızımla sulu sulu öpüyoruz.. :)
bende seyrettim ahmet beyi.ahmet bey gayet iyiydi de ayşe özgün cahil cahil yorumlar yapıp programı rezil ediyor. dün ahmet beyin ( azra kadın doğum ) mesajı geldi. bugün program olduğunu bildiriyordu o sayede bende izledim.yoksa ayşe özgüne tahammülüm yok :) ilaydanın dediği gibi tavukmuyuz falan diyor.. kadınlıkla ilgili temel bilgilerden bile habersiz.. yanindaki doktoruda konuşturmuyor.. ama sadece mail adresini söylettiriyor oda kendisi söyleyemediği için :) ahmet bey biraz heycanlı görünüyordu. yaprakcım ( ilayda demeye daha alışamadım ) 6 ağustosta ahmet beye rutin doğum sonrası kontrole gitti. bende senin gibi kilo aldığını düşündüm.adamcağız çok yoruluyordu sadece medicalde kalınca dinlenme ve yeme içme fırsatı bulmuş sanırım :) biraz kilo almış tv öyle göstermiyor yani. aynı sakinlikte çok seviyorum ahmet beyi yaa.. inşallah ikinci bebeğe karar verdiğimde ( oda şüpheli :) ne zaman isterim yada istermiyim bilemiyorum ) yine muayenehanesi olur.bu arada kontrolümde bişey çıkmadı herşey gazyet güzel dedi. dikişler mükemmel kaynamış dedi. hakikaten iz bile yok ..çok şanslıymışım ya. muayenehanin kapandığı gün son muayenemi oldum ve 2 gün sonra doğum..kızlar görüşmek üzere..
programın başında geldi doktor bende açayım dedim ahmet bey varmı diye yaprakcım adam diyoki iki kişi gerekiyo göze damla için hayır hiçte gerekmiyo diyo ısrarla valla ben yanındaki doktorun yerinde olmak istemem hakkaten tahammülü zor bi hatun ben hayatta izlemem o programı sinir oluyorum çünkü:)ayşe hanıma bende toplasam bi 10 dk izlediysem ancak yaa ben doğumdan sonra gitmedim jinekoloğa bi gitmem lazım ama fırsatta bulamıyorum ki
lokum büyüdümü sıla hanım:)bizde onu öpüyoruz cadıyı valla birer bebek hepimizin gözünü korkuttu gibime geliyo kimse kesin ikinciyi yapcam demiyo:)
limon kimdi gittiyin seni ağlatan doktor merak ettim bizde gidiyoruz sürekli ona denk gelmeyelim sonra
şey demesini bekliyor herhalde
siz çok yeteniklisiniz ayşe hanım
herkes sizin gibi yetenekli olamaz falanmı demesini bekliyor acaba kaydirigubbakcemile3
ben de gitmedim canım ya
aslında gitmek lazım ama bu cadılarla ne zaman fırsat bulup gidicez
biyere de bırakamıyorum ben, asla durmuyor
ancak eşim olursa duruyor, bakalım ne yapıcaz ama gitmek lazım
aynen öyle canım, çok haklısın kaydirigubbakcemile5
ben de merak ettim ya
diğer doktorlar gidince adam neredeyse tek kaldı
o yüzden sinirler tavan mı yaptı ki diye arif canan mı dedim o yüzden
yeni gelenler kimmiş ben bilmiyorum, bu gülder hanıma devam edicez sanırım biz.
ay canım hoş geldin ya
özledik valla seni a.s.
hatta az önce kulaklarını çınlattım
sen epidural normal doğum yapmıştın sanırım
bir arkadaş epey şanssızlıklar yaşamış, memnun kalmamış da
ben de memnun kalan biri olarak seni örnek vermiştim yanlış hatırlamıyorum dimi
ay evet bak sen de aynı tespitleri yapmışsın programla ilgili
tavuk muhabbeti çok ilginçti ya
gerçekten bilmiyor mu yoksa programa biraz espiri katmak amaçlı mı söylüyor ayıramadım. bence biliyordur ya bilmez mi, kaç yaşına gelmiş tabiri caizse feleğin çemberinden geçmiş bir kadın onu mu bilmeyecel bence espri olsun diye yaptı da çok uzattı. evet dediğin gibi doktorları konuşturmuyor ya adam 2 laf söylüyor üçüncü de hemen lafın içinde çok bilmiş çok ohaoldumsmile
neyse canım sen nasılsın, sıla nasıl büyümüştür cimcime
yeni fotolarını yüklersen biyerlere bizi de haberdar et
ayrıca biz eski arkadaşız tabi yaprak dersin ne olacak aşkolsun
ilaydanın fotolara da çok güzel yorumlar yapmışsın hemen altında teşekkür etmiştim ama buradan da teşekkür edeyim tekrar.
ahmet bey kilo almış demek bak sen de söylüyorsun
2 yıl önce sopa gibiydi, rahata mı erdi dersin
gerçi bu kadar yoğunlukta nasıl rahata erdi orası da ayrı konu
bence eşi onu iyi besliyor cokacimcoook
ikinci bebek ha, dur kız daha yeni seninki biraz büyüt bakalım
ahmet bey muaynehane açarmı bilmem ama zaten 6 dan sonra hastanede özel bakıyormuş muaynehane gibi mi oluyor bilmiyorum tabi hiç gitmedim ama sgklı gidince de aynı ilgiyi gösteriyor ya paragöz biri değil bence.
biz de seni sulu sulu öpüyoruz canım :1hug:
iyiyim cnm ya yani iyi diyelim iyi olsun bugün ve akşam kızım çok huysuzdu hiç birşey yemek istemiyor ve durmadan herşeye ağlıyor dönüyor gitmeye çalışıyor zorlanyor gidemeyince hırs yapıyor ağlamaya başlıyor. oyuncak veriyorum eline hırsla ısırıyor ağlıyor sürekli dönüyor ağlıyor çeviriyorum tekrar dönüyor tekrar ağlıyor sürekli mır mır neden böyle anlamadım ki beynim ağrıyor resmen bugün üzülüyorum ne istiyor anlaıyorum ki ne kucakta duruyor yere koyunca dönüyor hırs yapıyor yapamıyor diye ağlıyor kafam bir dünya sorma yaşlandığımı hissediyorum inan. sen nasılsın. derin nasıl? ben medicalden aaaaaaaaa çok memnun kaldım diyemem ama sorunsuzdu benim doğumum ameliyattan bir kaç saat sonra hiç doğurmamış gibiydim. gece kalktım yürüdüm ayağa kalkmak biraz zordu ama ondan sonrası kolaydı bütün katı dolaştım. merdiven inip çıktım. ondan sonrası dahada iyiydi. ama hemşirelerin iyileride vardı duyarsız olanlarıda. birkaç tanesinden gerçekten çok memnun kaldım hele biri ameliyattan sonra omuzlarımı bile ovdu sağolsun. ama bazıları çok kaprislidi laf söylenmiyordu söylee söyleye zor geldiler odaya. damar yolumu bulamadılar falan. ahmet bey'den memnun kaldım şöyle ki ben sorunsuz bir hamilelik ve doğum geçirdim yani ahmet bey'lik bir durum hiç yoktu diyebilirim ekstra bişey yapmasına gerek yoktu yani benim için. ama hamilelik sürecinde çok ilgiliydi. moral olarak iyi hazırlandım doğuma. kafam rahat yattım masaya bu önemliydi benim için. senin gerçekten zor geçmiş canım. çok acı çekmişsin. allah bir daha yaşamasın o günleri. şimdide çocuk doktoru problemimiz var medicalde bir doktora gittim hastaneden çıkınca ağladım. evet medical diğer hastanelere göre ucuz ve yoğun doğal olarak ilgi azalmış durumda bilmiyorum.yinede diyorum benim doğumum iyi zamana denk geldi o zaman. allah kuzucuklarımıza sağlık versin canım. zor günler geride kaldı. gerçi benim kızım giderek zorlaşıyor ya neyse
sevinç iğneleri nasıl yanlış yerden yapıyorlar yaaaaaaaaaaaaa
korku filmi gibi
ya kızlar yemiyor cadı ya çatlıcam dişlerimi sıkıyorum yemek yedirirken sinirime one gülüyorum bir dünya şebeklik yapıyorum yok açmıyor ağzını sanki zehir veriyorum çocuğa. akşam 04:30 da 120 cc mama içti. sabah 08:00 da zorla yedi demiyorum zorla yedi çünkü 120 cc ye yaptığım sütlü ballı irmikli kahvaltı mamasını yedi. saat 11:30 gibi yine zorla 100 gr yoğurt yedi. bu saate kadar bunlar biberonu gösteriyorum basıyor çığlığı daha görürken anlamadım ki ne oldu bu çocuğa.
limoncum valla perişan ediyo bu cadılar bizi sabahları açlık çok bastırmadan yapıyorum bütün işlerimi bende banyodan zorla çıkardım cadıyı bende sonunu izleyemedim biraz izledim o kadar
15:30 itibariyle bir kase sebze püresi yedi havuç patates kabak taze fasulye pirinç zeytinyağı hiç itiraz etmeden yedi çok şaşkınım.
ay sorma diyorum ya herşeyi en iyi o biliyor
ne dominant bir kadın ya
damla damlatmak tabiki zor, adam da zaten damlatmak imkansız dememişki
ben damlatıyorum diyor demek :roflol:
ben ahmet bey haricindekilere çok dikkatli bakamadım
ilayda fırsat vermedi sağolsun
ay ben de ahmet beyi zar zor izledim
ilayda kaç kez kaptı elimden kumandayı
sürekli kanal değiştiriyor ilgi çekmek istiyor
yani tv ye değilde ona bakayım diye kaydirigubbakcemile
çok cadı bunlar ya,
ahmet bey güzel açıklamalar yaptı ama
her kadın yılda bir smear testi yaptırmalı falan dedi
kadının teki de işte hastaneye gitmek istemiyorum
çok stres oluyorum o ortamda falan dedi
ayşe özgün de şimdi bu hanım gelse sizin hastanede
bu korkusunu yenmesini sağlayacak personel var mı diyor :1shok:
oldu canım başka kafamçokkarıştı, tamam olması gereken bu tabiki herkes bunu ister ama hastane zaten sgk ile anlaşmalı ve gitgide devlet hastanesi gibi olmaya başlıyor, çünkü çok yoğun bu ilgi alaka ancak acıbademde olur, oraya da çok parası olan özel sigortası olanlar gidiyor genelde
ahmet bey de şey dedi yani sağlık için kişi bazı zorlukları göze almalı
biz hiç kimseyi evinden hastaney zorla getiremeyiz falan dedi.
onlar da haklı ya, herkes özel ilgi alaka bekliyor ama 1 kişi değilki onlarca yüzlerce kişi var herkese nasıl özel ilgi göstersinler. doktor olmak zor gerçekten. ben eşimden biliyorum akşam eve çok bitkin bir şekilde geliyor bi de bu sıcaklarda Allah hem doktorların hem de hastaların yardımcısı olsun valla. herkese sağlık versin, herkes sağlığının kıymetini bilsin :Saruboceq:
selam kızlarrrrrrrrrrr... öncelikle hepinizi kızımla sulu sulu öpüyoruz.. :)
bende seyrettim ahmet beyi.ahmet bey gayet iyiydi de ayşe özgün cahil cahil yorumlar yapıp programı rezil ediyor. dün ahmet beyin ( azra kadın doğum ) mesajı geldi. bugün program olduğunu bildiriyordu o sayede bende izledim.yoksa ayşe özgüne tahammülüm yok :) ilaydanın dediği gibi tavukmuyuz falan diyor.. kadınlıkla ilgili temel bilgilerden bile habersiz.. yanindaki doktoruda konuşturmuyor.. ama sadece mail adresini söylettiriyor oda kendisi söyleyemediği için :) ahmet bey biraz heycanlı görünüyordu. yaprakcım ( ilayda demeye daha alışamadım ) 6 ağustosta ahmet beye rutin doğum sonrası kontrole gitti. bende senin gibi kilo aldığını düşündüm.adamcağız çok yoruluyordu sadece medicalde kalınca dinlenme ve yeme içme fırsatı bulmuş sanırım :) biraz kilo almış tv öyle göstermiyor yani. aynı sakinlikte çok seviyorum ahmet beyi yaa.. inşallah ikinci bebeğe karar verdiğimde ( oda şüpheli :) ne zaman isterim yada istermiyim bilemiyorum ) yine muayenehanesi olur.bu arada kontrolümde bişey çıkmadı herşey gazyet güzel dedi. dikişler mükemmel kaynamış dedi. hakikaten iz bile yok ..çok şanslıymışım ya. muayenehanin kapandığı gün son muayenemi oldum ve 2 gün sonra doğum..kızlar görüşmek üzere..
limon yaren emeklemek istiyor artık sanırım
yere halının üzerine temiz örtü falan yayıp yere bırak
ben ilaydayı hep öyle yapıyordum yerlerde sürüne sürüne öğrendi herşeyi
gözünü ayırma tabi ama çok da korumacı olma
bi de sanırım yaren yakın zamanda diş çıkaracak
onun huzursuzluğu da olabilir, zamanı geliyor artık çünkü
ilayda ilk dişini 6 ay 3 haftalıkken falan çıkarmıştı
daha erken çıkaranlar da oluyor daha geç de eyvahedigeldismile
diş jeli falan sürebilirsin, vermedimi şu meşhur kaprisli doktor
kim o doktor canım ya yaz burdan boşver
arif canan mı yoksa, bazıları o adamın moral bozduğunu söylüyor da
bana denk gelmedi, ama gelmiş olsaydı ben onun moralini daha kötü bozardım orası ayrı konu :mymeka: :roflol:
medicalle anadolu hastanesi aynı fiyattaymış aklında olsun
az önce yazmışsın ya medical ucuz diye anadolu da aynı fiyatta dedi eşim
bi de şu güldere götür bakalım ya, iyi hoş bir kadın
çok detaycı bi de, herşeyi çok ince eleyip sık dokuyor
kendini aşan bir durumsa farklı bir birime yönlendiriyor
mesela ilaydanın çok hareketli olmasından şikayet edince çocuk gelişimciye o yönlendirdi bizi. eskiden dörtçeliğin doktoruymuş ya bi de onun ismiyle gidince de ilgi alaka süperdi yani. aklında olsun. illa git diye demiyorum da bir alternatif yani vereliniortak
limon kimdi gittiyin seni ağlatan doktor merak ettim bizde gidiyoruz sürekli ona denk gelmeyelim sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?