Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

bence hiç kendini korkutma ve kendini bir doğum şekline şartlama o zaman geldiğinde senin için en doğru tercihin ne olacağını ahmet bey ile konuşup karar ver doğumdan korkma sezeryan olan biri olarak gerçi bunları normal doğumu bilemicem ama kendini neye hazır hissediyorsan onu ol.inan bana doğum neki büyütmek zor bu sıpaları şimdi olsa oooooooooo hiç korkmam doğumdan büyütmek asıl mesele.

limonn sen sezeryan sonrası hemşirelerle sorun yaşadın mı
sana da sevinç e yapıldığı gibi öküzce mi yaptılar
yani hepsi mi böle merak ettim

evet medical o anlamda biraz devlet hastanesi havası almış cnm. hastane ile ilgili şikayetler konusunda ahmet bey ne yorum yaptı onu merak ettim . bence oda farkındadır bunların. evet cnm bebekleri büyütmek zor gerçekten zaten sevilmeseler bakılmazlar diyorum. belki bizimde dişlerdendir bilmiyorum gittiğimiz doktor hiç bir şey demedi ki. aklıma geldikçe sinir oluyorum ya hala.

ohh maşallah yarasın seninde gözün aydın :)
demekki acıkınca itirazsız yiyor fazla mı zorluyorsun çocoğu yoksa
bak ne güzel yemiş şimdi
sıcaktan yazık kuzucuklarında canı istemiyordur

bilmemki ben mi zorluyorum sıcaklardan mı dişlerden mi anlamadım ki cnm.
yetti gari hiç kafaya takmıcam dicem ama çok zor :)

limonn sen sezeryan sonrası hemşirelerle sorun yaşadın mı
sana da sevinç e yapıldığı gibi öküzce mi yaptılar
yani hepsi mi böle merak ettim

hepsi işe sorun yaşamadım canım. bazıları çok ilgiliydi bazıları çok kabaydı benimde damar yolumu bulamadılar onkolojiden hemşire falan çağırdılar damar yolumu ayağımdan açmaya kalktılar. ameliyathanede açılan damar yolumu yerinden çıkarmış birisi fark etmemiş ve serum derinin altına gittim kolum elim falan şişti hemşireye gitti eşim elini oynatsın serum tıkanmıştır dediler. sonunda eşim sinirlenmiş gelip bakı çıkarın diye. geldiler ve sonuç her yerim şiştiği için damar yolumu bulamadılar. bende çıkarın istemiyorum serum ağrı kesici hiçbirşey dedim ahmet bey'i arayın dedim. sonra çıkardılar. iğnelerini yapıyoruz ordan dediler bende kalçadan yapın dedim o bile zor geldi bazılarına damar yolundan vermek daha kolay geliyor sanırım. işte böyle ama bazıları gerçekten çok iyiydi hepsini aynı kefeye koyamam

ya ben çok tuaf biriyim....
alışık olmam gerekirken hep ameliyathaneye girince ağlıyorum....
annem babam yok diye herhal....
garip hissediyorum.....
demin sen anlatırken düşündüm 1 an kendimi
baktım yaşlar süzülüyor gözümden....

kızlar hepinize çok teşekkür ederim.. anlatmak beni çok rahatlattı. daha da önemlisi çok duyarlı ve ilgili yaklaştınız beni anladınız.. bebişim çok tatlı oldu bir de güler yüzlü. bir bakışa bir lafa gülücükler saçıyor ben de sıkıntılarımı stresimi, yaşadıklarımı unutuyorum..

Allah hepimizin kuzularını bize bağışlasın...

basın sağolsun cnm.
tabi kötü anıların varsa duygulanman gayet normal.
ama inan bana müthiş bi duygu bebeğin ile karşılaştığın ilk an.
hep bu anı düşünerek gir ameliyata tabi sezeryan olmak istiyorsan.

hatta bana hep diyorlar neden ağlıyorsun daha bir şey yapmadık ki diye....
elimde değil diyorum engel olamıyorum.............

cnm o konu biraz hamilelikte hormonların etkiyle oluyor bende eğriye doğruya ağlıyordum.
duygusallaşıyor insan.
eee biraz bide lohusalıkta oluyor hormonlar yine depreşiyor çünkü.
kadınların işi zor.

peki ayılınca ağrın var mıydı?ne kadar süre sonra ağrı kesici yaptılar?

sezeryandan ameliyathane de ayıltıp sonra odaya alıyorlar seni.. korkma ağrı da hissetmiyorsun. ilaçlar etkili. yapılan dozlar yetiyor acı çekmemene. ama yürüyüş yapmak önemli çabuk iyileşmek içim. sana söylerler zaten yürüyüş yapman için uygun zamanı. çok acı hissetmezsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…