Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

hele öyle anlarda insan sevdiklerinin yanında olmasına daha çok ihtiyaç duyuyor.....
benim tek eşim var....

haklısın cnm tabiki insan sevdiklerini yanında istiyor ama hayatın içinden gerçekler bunlar acı tarafları tabi ama elden ne gelir.
bide bebiş gelecek o herşeyin olacak inan bana.

ben daha önce başka sebeplerden ameliyat olmuştum
o zaman ameliyathanede çok ağlardım
ama şimdi hormonlar tavan yapıyo dediğin gibi artık ameliyathanede yaşlar süzülmez fiskiye gibi yıkar etrafımdakilerikaydirigubbakcemile3

tabiki yazacaksın cnm.herkes iyi tarafını kötü tarafını okuyup ona göre tercih yapacak.
güle güle büyüt bebişini cnm.

bende ağladım ameliyata giderken insan bir garip oluyor hatta bebeğimi ilk getirdiklerindede ağladım. duygusal oluyor insan. ama çoooooook güzel. bu sefer ameliyathanede güzel anıların olacak cnm.

kızlar ammada kaynatmışsınız ha:) derin tekrar geçmiş olsun canım oho ben doğum hikayemi anlatsam sana neler neler yaşadık kızımla şimdi şükür sağlıklıyız ikimizde bunu önce yaradanıma sonrada ahmet beye borçluyum kelebek başınsaolsun anne baba acısı çok farklıdır ama yapacak bişey yok sende aile oluyosun böyle düşün ameliyathane evet çok soğuk ve yalnız hissediyo insan kendini ben hüngür hüngür ağlarken anestezi uzmanı geldi ve yanağımı oksaşı babamla yaşıt adam korkma kızım herşey yolunda gidecek bebeyin yaşayacak dedi o adamın gözlerini hiç unutmuyorum normal doğum yapanlar çok şanslısınız normal derken zamanında bebeyini dünyaya getirenler yani zelcancım sende korkma normali bilmiyorum ama sezeryan oldum ben cidden ilk bi 2 saati yordu beni sonra rahattım limoncum evet doktorlar yeni gelmişler bende 3 aya yakındır gitmiyorum doktora bu bizim için rekor denecek bi süre jel sür sen dişleri için bide havuç ver eline ekmek kabuğu dişlerini kaşısın

özel mesajınıda aldım canım fanı olsa ne olur ki sen gördüyün muameleyi anlatıyosun sonuçta bak arif beye yaprak gidiyo ben bi kere gittim ama sevinç beyenmedi kimsede arif beyi savunmadı ki sen memnun deyilsen aradığını bulana kadar doktor deyiştirebilirsin bu senin hakkın valla benimde adını duymak istemediyim doktorlar var:)

mecbue: canım ben 2 kere kürtaj oldum genel anestezi yaptılar
sonrasında hiç acı hissetmedim biraz zayıf olduğum için mi ne zor ayıldım ikisinde de
ama ağrım hiç olmadı
sezeryan olursamda genel anestezi isterim epiduralde paniklerim örtü örtüyorlar ya işlemi görmemen için
ben kesin panik atak geçirim en iyisi mi toptan bayılsınlar beni
ama hala dileğim en başta hakkımızda hayırlısı neyse o tabi
ama isteğim normal ama şartlandırmıyorum kendimi
nasip herşey
2 kere narkoz yiyip boş elle döndükten sonra....
1 kere daha yiyip oğlumla çıkacaksam varsın kesip diksinler
oraya yatıp bomboş çıkmak çokkk daha kötü
benimde tek eşim var burda
ailem yurt dışında
akrabalarımda 8 saat uzakta başka şehirde ayy gözlerim doldu bi an
neyse hakkımızda hayırlısı... :)

yaaa kaynattık valla canım jel sürdüm ama dişleride yok dedi o doktor daha yakın zamanda gelecek ne bileyim anlamadım ki ben bu işi havuç verdim bir iki kemirdi attı dişliğini buzdolabında soğuttum verdim onuda kemirdi kemirdi sıkıldı. yaaaa işte bilmiyorum adam gibi bir doktor bulaydık neyse bu ay böyle geçti allah göstermesin bu arada hastalanıp birşey olmazsa bir dahaki ay hüseyin bey'e ondanda memnun kalmazsam güder hanıma eeee zaten yaren 8 aylık olcak nasipse geri ne kaldı dimi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…