- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #5.381
hele öyle anlarda insan sevdiklerinin yanında olmasına daha çok ihtiyaç duyuyor.....
benim tek eşim var....
peki ayılınca ağrın var mıydı?ne kadar süre sonra ağrı kesici yaptılar?
kızlar hepinize çok teşekkür ederim.. anlatmak beni çok rahatlattı. daha da önemlisi çok duyarlı ve ilgili yaklaştınız beni anladınız.. bebişim çok tatlı oldu bir de güler yüzlü. bir bakışa bir lafa gülücükler saçıyor ben de sıkıntılarımı stresimi, yaşadıklarımı unutuyorum..
Allah hepimizin kuzularını bize bağışlasın...
ewet ben kısmetse sezeryan olacağım.....
inşallah herkes sağlıkla yavrularına kavuşur....
sağolun derinciğim limoncuğum...
bu benim ilk hamileliğim limoncuğum tüp bbek 6 yıldır uğraştık....zor elde ettik...
ben daha önce başka sebeplerden ameliyat olmuştum
o zaman ameliyathanede çok ağlardım
ama şimdi hormonlar tavan yapıyo dediğin gibi artık ameliyathanede yaşlar süzülmez fiskiye gibi yıkar etrafımdakilerikaydirigubbakcemile3
kızlar ammada kaynatmışsınız ha:) derin tekrar geçmiş olsun canım oho ben doğum hikayemi anlatsam sana neler neler yaşadık kızımla şimdi şükür sağlıklıyız ikimizde bunu önce yaradanıma sonrada ahmet beye borçluyum kelebek başınsaolsun anne baba acısı çok farklıdır ama yapacak bişey yok sende aile oluyosun böyle düşün ameliyathane evet çok soğuk ve yalnız hissediyo insan kendini ben hüngür hüngür ağlarken anestezi uzmanı geldi ve yanağımı oksaşı babamla yaşıt adam korkma kızım herşey yolunda gidecek bebeyin yaşayacak dedi o adamın gözlerini hiç unutmuyorum normal doğum yapanlar çok şanslısınız normal derken zamanında bebeyini dünyaya getirenler yani zelcancım sende korkma normali bilmiyorum ama sezeryan oldum ben cidden ilk bi 2 saati yordu beni sonra rahattım limoncum evet doktorlar yeni gelmişler bende 3 aya yakındır gitmiyorum doktora bu bizim için rekor denecek bi süre jel sür sen dişleri için bide havuç ver eline ekmek kabuğu dişlerini kaşısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?