- Konu Sahibi arzuerturk
-
yok canım benim, benim dr um hiç o kadar vıcık cıvık neyse :) olmadı. kaydirigubbakcemile3
bunu yapan forumda fanları olan uğruna topikler kapanan bir dr. kaydirigubbakcemile3
bana hiç samimi gelmiyo bu şeyler, sana ayrı davransın ona ayrı davransın , sonra bebeğin ismi ne olcak diye sor. önce yapması gerekeni yapçakki dr, sonra girerse böyle bir muhabbete girsin çok istiyorsa,
ondan dolayı bana ahmet bey gayet iyiydi, gerekenleri söyledi ya o bile yetti....
bu arada kızın iyileşmiştir inşaallah?
sevgiler...opuyorumnanaktan
arkadaşlar geçen hafta ahmet yılmaza medical parka gittim.sağolsun ilgilendi herşey iyi dedi fakat ben sormayı unuttum oda söylemedi acil bir durum olursa kendisine nasıl ulaşacağız tel vs vermedi acaba kimseye telefon numarasını vermiyor mu acil durumlarda ne yaparız bilemiyorum eski doktorum cep telini bile vermişti
selam kızlar, nasılsınız.
mecbuecim iyiyim de canım 1-2 gündür fırsat bulamadım.
benim cadı sürekli oyun istiyor, kucak istiyor. uani onunla uğraşıyorum kaydirigubbakcemile.
Allah'a şükür bir terslik yok.
ama sen hariç pek kimse girmemiş zaten. herkes iş güç derdinde herhalde.
anladım şimdi bende o doktora gittim 6 ay işler kötüye gidince ben bişey yapamam dedi çıktı işin içinden evet fanları çok onun ve kesinlikle
eleştiri kaldırmayan bi grup neredeyse ilah kabul edilecek ahmet bey bana çok iyi geldi 10 gün tanıdım sadece ama herşeyi güzel bi üslupla anlattı gerçekleri hiç saptırmadan ne olup ne olmayacağını bide paracı diye tabir ediliyoya şaşırıyorum gerçekten
arkadaşlar geçen hafta ahmet yılmaza medical parka gittim.sağolsun ilgilendi herşey iyi dedi fakat ben sormayı unuttum oda söylemedi acil bir durum olursa kendisine nasıl ulaşacağız tel vs vermedi acaba kimseye telefon numarasını vermiyor mu acil durumlarda ne yaparız bilemiyorum eski doktorum cep telini bile vermişti
ayy benimkide dün iyiydi bugün sabahtan beri ağlıyo uyuyunca keyfi yerinde genelde ama bugün uyumuyo kucakmış oyunmuş farketmiyo cadılıkta sınır yok benim keltoşta:Saruboceq:
ay sorma canım ya ne zaman ne istedikleri belli olmuyor gamyoncuiremsu.
ek gıdalara alıştımı senin keltoş.
mamalar falan yiyiyormu cokacimcoook
bizimki maşallah ne versek yiyiyor.
artık yavaş yavaş kahvaltıya geçicez.
meyve sebze yoğurt tamam yani.
bebe bisküvisi de yedirmeye başladık.
artık yumurta peynir ve pekmeze geçicez yavaş yavaş
ecrini beslemeye uyandım kızlar sinirlerim azcık zıpladıkaydirigubbakcemile3burayada yazayım dedim ahmet beye giden arkadaşlar hemşiresine söyleyin gelsin topice ahmet beyin fazlasıyla hakkettiyi reklamını yapsın çünkü biz objektifiz reklam yapamıyoruz hakettiyi gibi
canım ne oldu ki anlamadım valla. sakin ol tatlım. neden sinirin zıpladı. ahmet bey'in hemşiresi kim? o nerden çıktı ?
çok teşekkür ederim mecburecim aldım numarasını kaydettim artık içim daha rahat.güzel dileklerin içinde sağol inşallah senin bebişinde sağlıkla büyür ve kocaman olur öpüyorum bebişini
çok teşekkür ederim mecburecim aldım numarasını kaydettim artık içim daha rahat.güzel dileklerin içinde sağol inşallah senin bebişinde sağlıkla büyür ve kocaman olur öpüyorum bebişini
boşver canım bi olay yüzünden yazdım sana özelden msj atcam okursan sevinirim neye sinirlendiyimi anlarsın o zamankaydirigubbakcemile3
ecrini beslemeye uyandım kızlar sinirlerim azcık zıpladıkaydirigubbakcemile3burayada yazayım dedim ahmet beye giden arkadaşlar hemşiresine söyleyin gelsin topice ahmet beyin fazlasıyla hakkettiyi reklamını yapsın çünkü biz objektifiz reklam yapamıyoruz hakettiyi gibi
canım ne oldu ki anlamadım valla. sakin ol tatlım. neden sinirin zıpladı. ahmet bey'in hemşiresi kim? o nerden çıktı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?