Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

yani benim de bir doktorda hiç sevmediğim bir durum bu.
kim olursa olsun. bir kişinin şahsına konuşmuyorum.
ayşeye çok samimi, her aradığında yanında destek.
ama fatmaya gelince yapacağım bişey yok, başının çaresine bak hesabı.
yani neden olur bu bilmiyorum. sonuçta arkadaş değiliz, hastayız ve herkes her ne olursa olsun aynı muameleyi aynı ilgi alakayı hak eder. hasta olarak tabi. yani diğeriyle yine kanka olsun ne olursa olsun bizi ilgilendirmez de ama diğer kişiye de hastası olarak yapması gerekenleri yapmalı.
bir de yazılanlar doğruysa tabi sen ssk lısın saat doldu ben şuan sana bakamam,
ha sen özelsin, git paranı yatır sana bakayım mantığını da bir doktora hiç yakıştıramıyorum yasakkelime.

bende kartı var teli var istersen sana özelden yazayım canım vermezmi verir her doktor gibi ama çok yoğun oluyo doktorlar senin hatırlatman gerekiyo bazen

ayy benimkide dün iyiydi bugün sabahtan beri ağlıyo uyuyunca keyfi yerinde genelde ama bugün uyumuyo kucakmış oyunmuş farketmiyo cadılıkta sınır yok benim keltoşta:Saruboceq:

inanmıyorlar canım, onlara olan ilgi alaka süper olduğu için sen anlatırsan anlat havada kalıyor boşver.

evet ya ahmet beyi savunma, fanatik olma anlamında değilde yazdıklarımız.
ben de şaşırıyorum paracı olarak nitelenebilecek en son doktor olsa gerek ahmet bey.
yani ben kendisinden resmen iğneli aşılama yapalım daha fazla beklemek istemiyorum dediğimde pahalı bir yöntem, gerek yok şu an. siz zaten hamile kalmışsınız. yine kalırsınız. ben buna inanıyorum dedi ve gerçekten de dediği gibi oldu ben o ay hamile kaldım.
ama paracı olsa, tabi hemen yapalım, fiyatı şu kadar yalnız. göze alıyormusunuz falan derdi yani. bana biraz garip geldi ama söyleyen kişiye de yalancısın, sana inanmıyorum demek istemiyorum. saygı duymak lazım. o da onun görüşü tabi.

canım verir telini ya, neden vermesin.
ben gittiğimde hamile değildim o yüzden istemeye gerek duymadım.
ama gebelik takibi yapan bütün dr lar acil durumlar için mutlaka cep tel.ini veriyor.
bir arkadaş anlatmıştı o zaman jimerdeymiş ahmet bey
sabaha karşı 4-5 gibi doğum sancıları tutmuş, nöbetçi doktor hiç ilgilenmedi
suratını astı ama ahmet bey hemen yetişti falan diye yazmıştı. telini veriyor yani.
hatta muaynehane açınca msj atmıştı eşimin cebine. bilgilrndirmek adına.
ama sen hatırlat o an aklına gelmemiş olabilir. istersen verir.

ayy benimkide dün iyiydi bugün sabahtan beri ağlıyo uyuyunca keyfi yerinde genelde ama bugün uyumuyo kucakmış oyunmuş farketmiyo cadılıkta sınır yok benim keltoşta:Saruboceq:

ay sorma canım ya ne zaman ne istedikleri belli olmuyor gamyoncuiremsu.
ek gıdalara alıştımı senin keltoş.
mamalar falan yiyiyormu cokacimcoook
bizimki maşallah ne versek yiyiyor .
artık yavaş yavaş kahvaltıya geçicez.
meyve sebze yoğurt tamam yani.
bebe bisküvisi de yedirmeye başladık.
artık yumurta peynir ve pekmeze geçicez yavaş yavaş

canım yazıp yollarsan çok sevinirim.çüünkü bidahaki kontrol bir ay sonra.ne olur ne olmaz sorun yok ama doktorumun telefonu olsa içim daha rahat olur.şimdiden teşekkür ederim canım.ayrıca minik kızınıda kocaman öpüyorum bizde o günleri görürüz inşallah

ek gıdalara alıştımı anlamadım dün yedi biraz bugün ağzını açtıramıyorum gerçi bugün sütte mamada çok içmedi günü gününü tutmuyo bide dönmüyo kendi kendine ona canım sıkılıyomafoldumben

ecrini beslemeye uyandım kızlar sinirlerim azcık zıpladıkaydirigubbakcemile3burayada yazayım dedim ahmet beye giden arkadaşlar hemşiresine söyleyin gelsin topice ahmet beyin fazlasıyla hakkettiyi reklamını yapsın çünkü biz objektifiz reklam yapamıyoruz hakettiyi gibi

canım ne oldu ki anlamadım valla. sakin ol tatlım. neden sinirin zıpladı. ahmet bey'in hemşiresi kim? o nerden çıktı ?

çok teşekkür ederim mecburecim aldım numarasını kaydettim artık içim daha rahat.güzel dileklerin içinde sağol inşallah senin bebişinde sağlıkla büyür ve kocaman olur öpüyorum bebişini

canım ne oldu ki anlamadım valla. sakin ol tatlım. neden sinirin zıpladı. ahmet bey'in hemşiresi kim? o nerden çıktı ?

boşver canım bi olay yüzünden yazdım sana özelden msj atcam okursan sevinirim neye sinirlendiyimi anlarsın o zamankaydirigubbakcemile3

çok teşekkür ederim mecburecim aldım numarasını kaydettim artık içim daha rahat.güzel dileklerin içinde sağol inşallah senin bebişinde sağlıkla büyür ve kocaman olur öpüyorum bebişini

rica ederim içinin rahatlamasına sevindim inş büyür bebişim öperim teyzesi sende dikkat et bebişine

rica ederim canım canım ne demek içinin rahatlamasına sevindim öperim teyzesi sende bebişine dikkat et

herkese selam
nasılsınız kızlar, pek gelen giden olmamış bugün
herkes iyidir umarım

mecburecim boşver canım
ahmet beyin de özer beyin de böyle reklamlara ihtiyacı yok.
çünkü ikisinin de o kadar çok hastası var ki.
ayrıca çalıştıkları hastaneler de çok sağlam yani
öyle batma tehlikesi falan yaşamıyor
hemşirelerinin de buralara girecek vakitleri olduğunu hiç sanmıyorum.
o yüzden bizlerin burdan minnetimizi belirtmek için açtığımız topikler üst sayfalarda olmasa da bu doktorlar hiç bir şey kaybetmez, her geçen gün hastaları artıyor çünkü.
bu topikler olsa da olmasa da o doktorlar hep en iyisi ve en tercih edilen doktorlar olacaktır sen merak etme :içelim:.
ama tabi keşke vakit bulsalar da hemşireleri de bizim sayfaları onurlandırsa ne kadar memnun oluruz.

canım sen yine de ahmet beye gidince numarayı teyit ettir
nasılsa var diye sormazsın, bi de numarası falan değişmiş olur
bu konuyu ihmal etme aman.
umarım hiç gerek kalmaz ve herşey yolunda gider
bebişin zamanında ve planlı programlı doğar
tıpkı benim bebişim gibi

ay çok alemsin limoncum, sorgu hakimi gibisin valla, çok güldüm :roflol:

bebişi büyütmüşsün annesi, herşey yolundadır umarım
hayrılısıyla kucağına almak nasip olur inşallah.
s_eker cim de pek uğramıyor bu sayfalara
işlerden vakit bulamıyor herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…