Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

herkese selam
nasılsınız kızlar, pek gelen giden olmamış bugün
herkes iyidir umarım

iyiyiz canım. sen nasılsın? kızın nasıl? ayyyyyyyy bizde bi görsek o günleri. bi doğsalar kucağımıza alsak zaman hiç geçmiyo. yaklaştıkça doğum korkuda basıyo bilmiyorum valla. ruh halim karışık.:roflol:

dimi komik olmuşum nebileyim fransız kaldım anlayamadım ki. bebişi büyütüyoruz bakalım. şimdilik sorun yok. herşey yolunda ama ben hep evhamlıyım.. şu evhamı bi atamadım üstümden sanırım doğana kadar böyle olacak. hep ya bişey olursa endişesinden hamileliğimin tadını çıkartamıyorum. ş_ekerle uzun zamandır konuşamıyoruz. dediğin gibi işlerden vakit bulamıyor sanırım.

canım sen de benim gibisin, ben de öyle sürekli evham, stres endişe hep böyle geçti yani
herşey yolundayken bile hep bişey olacak diye korkuyordum.
ama ben daha önce bir düşük yaşadığım için öyleydi
sen de tadını çıkar, herşey olacağına varıyor zaten.
günler çabuk geçer canım merak etme
doğumdan da korkma, benim doğumum çok güzeldi.
inşallah seninki de öyle olur. benim doğumumu özer kutlu yaptırmıştı
ama ahmet beyle doğum yapan herkes çok memnun kaldığını söylüyor.
eşimin bir akrabası 39 yaşında doğum yaptı medicalde ahmet bey girmiş doğumuna
ki gebelik takiplerini fakültede gürkan bey yaptığı halde
ahmet bey yine de çok ilgilenmiş ve kadın çok memnun kalmış ya
anlata anlata bitiremiyor. kızı şuan 2 yaşında oldu bile.

benim cadı iyi maşallah, büyüyor teyzesi. 5,5 aylık oldu.
arada sorunlar oluyor ama bebiş bunlar yani böyle büyüyecekler.
sen de bir bakmışsın kucağında
o zamanda hiç birşeye fırsat kalmıyor inanki, şu an uyuttum da öyle girdim nete
yoksa zor oluyor yani. o yüzden bu günlerin kıymetini bil ve tadını çıkar.

canım bende ahmet bey'den çk memnunum onu düşünmüyorum bile. her gittiğimde ilgisi alakası mükemmel yani ondan yana hiç şüphem yok. mutlaka doğumdada ilgisi çok iyi olur diye düşünüyorum. bana her gittiğimde soruyor. bana söylemek istediğin bişey var mı diye? bende her seferinde yok diyorum. çünkü allaha şükür ne bulantı ne kusma ne kabızlık hiç bir şiayetim olmadı bu güne kadar sanki hamile değilim. bazen hamile olduğumu bile unutuyorum o kadar yani. oda gülüyo eminmisin diyo. kabızlık ishal idrar yaparken yanma falan. yok diyorum peki diyo adamda şaşırıyo. geçen gittiğimde hiç sormuyorm şikayetin var mı diye dedi güldü. hadi geçelim bebeğe bakalım dedi. ben ahmet bey'e çok alıştım. inşallah bi aksilik olmazda doğumda onunla olur.
canım güle güle büyüt kızını sağlıkla inş. benimde kızım olacak allah nasip ederse. inş. bende kucağıma alıp hamiş arkadaşlara moral verdiğim günleri görürüm sizin gibi. iple çekiyorum. rabbim hepimizin meleklerine sağlık versin.

hayır benim acayibime giden üsluptu anladın sen onukaydirigubbakcemile5

kızlar herkes keyiflimi bende bugün hava güzel diye keltoşumuda aldım markete gittim hemde muhallebi alalım dedik eve geldik hava bulutlandı açık havayı çok seviyo cadı şimdi uyutmaya çalışıyorum yapraknilcim sana msj attım biraz beklemem gerekiyomuş bi tane daha atcamopuyorumnanaktan

nasılsınız kızlar?giremedim bikaç gündür,34.haftadayız biz şimdi,çok şükür kontrolümüz iyiydi,bebeğim de iyi ben de iyiyim...doğum yaklaştıkça heyecanlanıyorum sadece...benim gibi 30 haftayı aşanlar varmı?psikolojiniz nasıl?geceleri bazen uyku tutmuyo...

Allah kolaylık versin canım hadi inş doğumda hayırlısıyla olur eh bi zamanın kalmış haa maşşallah hadi bakalım inş doğum hikayenide okuruz burdaopuyorumnanaktan

canım benim ne güzel, gezdir ketoşu hava alsın annesi kaydirigubbakcemile.
canım gündüz elektriklerimiz kesildi ve epey bir vakit gelmedi.
o yüzden msjlarını yeni gördüm ve cvp yazdım.
üzme sen kendini.
keltoşunla gezip eğlenmeye bak .

oh maşallah canım iyi olmanıza sevindim.
hayırlısıyla kucağına alısın bebeğini inşallah.
az kalmış evet ama güzel şeyler düşün,
bebeğini kucağına alacağın güzel günleri hayal et opuyorumnanaktan.

arkadaslar merhaba..
Bende Ahmet Bey'in hastasiyim ve hamileligimde 36. haftam yarin bitiyor..yaklasik 3 aydir Ahmet Bey'e gidiyorum dogumumu medikalde yapicam insallah...Ahmet Bey'den onceki doktorum Gulcan Satirdi ve degistirirken o kadar cok arastirdimki anlatamam..Ahmet Bey de karar kilmis olmaktan memnunum Allah a sukur..cunku herseyi anlatiyor ayrintili bir sekilde..cok bilgili olduguna inaniyorum ve cok guveniyorum..benim bu son bir aydir cok sikayetlerim oldu ozellikle kasintilarim ve kasik agrilarim cok oluyor..ama artik son zamanlarim ve bebisimi kucagima alacagim gunu dusundukce teselli olmaya calisiyorum..hamilelik tum agrilara sikayetlere ragmen cok guzel bir duygu..Allah her isteyene nasip etsin insallah..mucize bir sey bu durum..

arkadaslar birde birsey sormak istiyorum..bende son bir kac haftadir deterjan kokularina karsi koklama istegi oluyor asiri derecede..resmen deterjan kokusu aseriyorum..cok ilginc ama surekli koklama istegi var zor tutuyorum kendimi..temizlik manyagi olabilrim kendimi engellemesem sirf koklamak icin...boyle bir durum basina gelen varmi arkadaslar ne olur yardimci olun..yarin doktorumada sorucam umarim onemli bisey degildir....

Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım doktor seçiimin evet çok iyi keşke geçen sene bende buraya üye olsaydımda iyi bi araştırma sonucu ahmet beyi erken tanıma fırsatım olsaydı ama kısmet ben hiç duymadım deterjan olayını normaldedemi çok titizsin sor bakalım doktora vardır illaki onunda bi açıklaması inş önemli bişey deyildir medicalde benim hem çok güzel hem çok acı günlerim geçti şimdi hepsi hikaye gibi geliyo doğumhaneye kısmet olurda girersen görürsün ben orda 10 gün yattım her gece doğuran bebek sesleri hem bana çok hoş geliyodu hemde her bebek sesi duydukça ağlıyodum hey gidi hey şimdi üstünden tam 6 ay geçmiş vay bee ama sizler çok şanslısınız bebişleriniz zamanında gelecekler hayırlısıyla inş sağlıklı bi doğum yaparsın ve sağlıklı alırsın evladını kucağına gelişmleri buradan takip etmek isteriz yazarsan inan bana doğum hikayelerinizide merakla bekliyorumopuyorumnanaktan

kız teyzesi benim keltoşun saçları hafif hafif gelmeye başladı siyah siyah çıkıyolar alkisalkisalkisher akşam babasıyla bakıp ayy kızım saçlarınmı çıkıyo diye çıkan saç tellerini seviyoruzkaydirigubbakcemile3

canım az kalmış, hayırlısı ile bebeğini kucağına alırsın inşallah.
eskiden ben de gülcan hanıma gitmiştim, ama sorunlarım vardı hamile kalmakla ilgili değiştirmek zorunda kalmıştım. sen niye değiştirdin gülcan hanımı.
ben de gülcan han.dan sonra ahmet beye gitmiştim, sonra da özer kutluya.
ama ahmet beyden de çok memnun kalmıştım gerçekten. yani iyi bir seçim gerçekten.
çok nezaketli bir insan ya, ahmet bey deyince aklıma hep o nezaketi geliyor nedense.
tabi doktorluğu da çok iyi.
son haftalarda öyle ağrılar olur canım, çok ayakta kalma, çok yorma kendini. bol bol sıvı tüket ama dışardayken dikkat et wc ye yakın yerlerde dinlen :roflol:

canım ilginç, bende de ilk zamanlar deterjan kokularına karşı acayip bir hassasiiyet vardı.
çok midem bulanıyordu, ben mesela duş jeli kullanırım, sabun kullanmam. eşim de sabun kullanır duş alırken onun sabunu çok kaliteli ve marka bir sabun olmasına rağmen acayip midemi bulandırırdı ve her seferinde kullanma bu sabunu değiştir, at falan diyordum :CüvCüv:. banyoda buram buram kokuyordu. ancak 4 ay sonra normale döndü.

ben de kerevizi koklayıp koklayıp dururdum :roflol:, toprak kokusu gibi değişik bir koku. kereviz kokusunu çok severim. hamileyken de çok iyi gelirdi. hatta eşim toprak kokusuna hatta toprağa aş eren kişilerde kansızlık olduğunu söylemişti. yani kan değerlerin düşüyorsa toprak kokusu iyi hissettiriyor falan demişti.
bazıları toprak bile yiyiyormuş cokacimcoook yani. şu hamilelik gerçekten çok ilginç kadınları baştan aşağı bambaşka biri yapıyor ama çok güzel gerçekten.
Allah herkese nasip etsin.:Saruboceq:

Son düzenleme:

kız yerim ben o keltoşu ya,
saçları çıkıyor demekki. benim cadınıkiler de epey uzadı.
şu ara havalar serinlediği için dışarı çıkarken şapka takıyoruz
ama yaza inşallah çeşit çeşit tokalar takıcam kızçeme opuyorumnanaktan

inş benim tontüşimin saçıda çıkarsa yaza nasip olursa bende takacam ya biz çok zorlanıyoruz cadı ne bere nede saç bandı takıyo ben seviyorum ama takınca ağlamaya başlıyo çıkarana kadar ayy çok akıllı bunlar çorba yaptım cadı hiç içmedii bile hoşlanmadı deyişik bebek çorbası tarifi biliyomusun sen canım neyi yiyo neyi yemiyo anlamadım ki:sinifsiniferşembeye gidiyoruz yeşim teyzemize

ayy benim canımda jelibon çekiyodu:kedi:sağlıklı deyil yeme diyolardı ama resmen ağzım sulanıyodu evet hamilelik bizi bambaşka biri yapıp çıkarıyo ama sonu mükemmel bi mucize benimki keltoş bi mucizekaydirigubbakcemile3

yapraknilcim sana msj attım akşam aldın mı msnde sorun var ben açamıyorum ablamdada aynı sorun varmış kızı ağlıyodu dün akşam ama ben ecrini özledim onu görmek istiyorum neden açılmıyolarrrrrr diyekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…