- Konu Sahibi arzuerturk
-
herkese selam
nasılsınız kızlar, pek gelen giden olmamış bugün
herkes iyidir umarım
ay çok alemsin limoncum, sorgu hakimi gibisin valla, çok güldüm :roflol:
bebişi büyütmüşsün annesi, herşey yolundadır umarım
hayrılısıyla kucağına almak nasip olur inşallah.
s_eker cim de pek uğramıyor bu sayfalara
işlerden vakit bulamıyor herhalde
iyiyiz canım. sen nasılsın? kızın nasıl? ayyyyyyyy bizde bi görsek o günleri. bi doğsalar kucağımıza alsak zaman hiç geçmiyo. yaklaştıkça doğum korkuda basıyo bilmiyorum valla. ruh halim karışık.:roflol:
dimi komik olmuşum nebileyim fransız kaldım anlayamadım ki. bebişi büyütüyoruz bakalım. şimdilik sorun yok. herşey yolunda ama ben hep evhamlıyım.. şu evhamı bi atamadım üstümden sanırım doğana kadar böyle olacak. hep ya bişey olursa endişesinden hamileliğimin tadını çıkartamıyorum. ş_ekerle uzun zamandır konuşamıyoruz. dediğin gibi işlerden vakit bulamıyor sanırım.
canım sen de benim gibisin, ben de öyle sürekli evham, stres endişe hep böyle geçti yani
herşey yolundayken bile hep bişey olacak diye korkuyordum.
ama ben daha önce bir düşük yaşadığım için öyleydi
sen de tadını çıkar, herşey olacağına varıyor zaten.
günler çabuk geçer canım merak etme
doğumdan da korkma, benim doğumum çok güzeldi.
inşallah seninki de öyle olur. benim doğumumu özer kutlu yaptırmıştı
ama ahmet beyle doğum yapan herkes çok memnun kaldığını söylüyor.
eşimin bir akrabası 39 yaşında doğum yaptı medicalde ahmet bey girmiş doğumuna
ki gebelik takiplerini fakültede gürkan bey yaptığı halde
ahmet bey yine de çok ilgilenmiş ve kadın çok memnun kalmış ya
anlata anlata bitiremiyor. kızı şuan 2 yaşında oldu bile.
benim cadı iyi maşallah, büyüyor teyzesi. 5,5 aylık oldu.
arada sorunlar oluyor ama bebiş bunlar yani böyle büyüyecekler.
sen de bir bakmışsın kucağında
o zamanda hiç birşeye fırsat kalmıyor inanki, şu an uyuttum da öyle girdim nete
yoksa zor oluyor yani. o yüzden bu günlerin kıymetini bil ve tadını çıkar.
mecburecim boşver canım
ahmet beyin de özer beyin de böyle reklamlara ihtiyacı yok.
çünkü ikisinin de o kadar çok hastası var ki.
ayrıca çalıştıkları hastaneler de çok sağlam yani
öyle batma tehlikesi falan yaşamıyor
hemşirelerinin de buralara girecek vakitleri olduğunu hiç sanmıyorum.
o yüzden bizlerin burdan minnetimizi belirtmek için açtığımız topikler üst sayfalarda olmasa da bu doktorlar hiç bir şey kaybetmez, her geçen gün hastaları artıyor çünkü.
bu topikler olsa da olmasa da o doktorlar hep en iyisi ve en tercih edilen doktorlar olacaktır sen merak etme :içelim:.
ama tabi keşke vakit bulsalar da hemşireleri de bizim sayfaları onurlandırsa ne kadar memnun oluruz.
nasılsınız kızlar?giremedim bikaç gündür,34.haftadayız biz şimdi,çok şükür kontrolümüz iyiydi,bebeğim de iyi ben de iyiyim...doğum yaklaştıkça heyecanlanıyorum sadece...benim gibi 30 haftayı aşanlar varmı?psikolojiniz nasıl?geceleri bazen uyku tutmuyo...
kızlar herkes keyiflimi bende bugün hava güzel diye keltoşumuda aldım markete gittim hemde muhallebi alalım dedik eve geldik hava bulutlandı açık havayı çok seviyo cadı şimdi uyutmaya çalışıyorum yapraknilcim sana msj attım biraz beklemem gerekiyomuş bi tane daha atcamopuyorumnanaktan
nasılsınız kızlar?giremedim bikaç gündür,34.haftadayız biz şimdi,çok şükür kontrolümüz iyiydi,bebeğim de iyi ben de iyiyim...doğum yaklaştıkça heyecanlanıyorum sadece...benim gibi 30 haftayı aşanlar varmı?psikolojiniz nasıl?geceleri bazen uyku tutmuyo...
canım benim ne güzel, gezdir ketoşu hava alsın annesi kaydirigubbakcemile.
canım gündüz elektriklerimiz kesildi ve epey bir vakit gelmedi.
o yüzden msjlarını yeni gördüm ve cvp yazdım.
üzme sen kendini.
keltoşunla gezip eğlenmeye bak.
arkadaslar merhaba..
Bende Ahmet Bey'in hastasiyim ve hamileligimde 36. haftam yarin bitiyor..yaklasik 3 aydir Ahmet Bey'e gidiyorum dogumumu medikalde yapicam insallah...Ahmet Bey'den onceki doktorum Gulcan Satirdi ve degistirirken o kadar cok arastirdimki anlatamam..Ahmet Bey de karar kilmis olmaktan memnunum Allah a sukur..cunku herseyi anlatiyor ayrintili bir sekilde..cok bilgili olduguna inaniyorum ve cok guveniyorum..benim bu son bir aydir cok sikayetlerim oldu ozellikle kasintilarim ve kasik agrilarim cok oluyor..ama artik son zamanlarim ve bebisimi kucagima alacagim gunu dusundukce teselli olmaya calisiyorum..hamilelik tum agrilara sikayetlere ragmen cok guzel bir duygu..Allah her isteyene nasip etsin insallah..mucize bir sey bu durum..
arkadaslar birde birsey sormak istiyorum..bende son bir kac haftadir deterjan kokularina karsi koklama istegi oluyor asiri derecede..resmen deterjan kokusu aseriyorum..cok ilginc ama surekli koklama istegi var zor tutuyorum kendimi..temizlik manyagi olabilrim kendimi engellemesem sirf koklamak icin...boyle bir durum basina gelen varmi arkadaslar ne olur yardimci olun..yarin doktorumada sorucam umarim onemli bisey degildir....
kız teyzesi benim keltoşun saçları hafif hafif gelmeye başladı siyah siyah çıkıyolar alkisalkisalkisher akşam babasıyla bakıp ayy kızım saçlarınmı çıkıyo diye çıkan saç tellerini seviyoruzkaydirigubbakcemile3
kız yerim ben o keltoşu ya,
saçları çıkıyor demekki. benim cadınıkiler de epey uzadı.
şu ara havalar serinlediği için dışarı çıkarken şapka takıyoruz
ama yaza inşallah çeşit çeşit tokalar takıcam kızçeme opuyorumnanaktan
canım az kalmış, hayırlısı ile bebeğini kucağına alırsın inşallah.
eskiden ben de gülcan hanıma gitmiştim, ama sorunlarım vardı hamile kalmakla ilgili değiştirmek zorunda kalmıştım. sen niye değiştirdin gülcan hanımı.
ben de gülcan han.dan sonra ahmet beye gitmiştim, sonra da özer kutluya.
ama ahmet beyden de çok memnun kalmıştım gerçekten. yani iyi bir seçim gerçekten.
çok nezaketli bir insan ya, ahmet bey deyince aklıma hep o nezaketi geliyor nedense.
tabi doktorluğu da çok iyi.
son haftalarda öyle ağrılar olur canım, çok ayakta kalma, çok yorma kendini. bol bol sıvı tüket ama dışardayken dikkat et wc ye yakın yerlerde dinlen :roflol:
canım ilginç, bende de ilk zamanlar deterjan kokularına karşı acayip bir hassasiiyet vardı.
çok midem bulanıyordu, ben mesela duş jeli kullanırım, sabun kullanmam. eşim de sabun kullanır duş alırken onun sabunu çok kaliteli ve marka bir sabun olmasına rağmen acayip midemi bulandırırdı ve her seferinde kullanma bu sabunu değiştir, at falan diyordum :CüvCüv:. banyoda buram buram kokuyordu. ancak 4 ay sonra normale döndü.
ben de kerevizi koklayıp koklayıp dururdum :roflol:, toprak kokusu gibi değişik bir koku. kereviz kokusunu çok severim. hamileyken de çok iyi gelirdi. hatta eşim toprak kokusuna hatta toprağa aş eren kişilerde kansızlık olduğunu söylemişti. yani kan değerlerin düşüyorsa toprak kokusu iyi hissettiriyor falan demişti.
bazıları toprak bile yiyiyormuş cokacimcoook yani. şu hamilelik gerçekten çok ilginç kadınları baştan aşağı bambaşka biri yapıyor ama çok güzel gerçekten.
Allah herkese nasip etsin.:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?