Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

haksever hakkında hayırlısı neyse o olsun canım

zelcancım şikayetler başlamış bakıyorum ama bunlar daha iyi günlerin
bir süre sonra benim gibi sinir küpü olmazsın inşallah, ama tabi Allah sağlık sıhhat versin hem onlara hem bizlere de zamanla herşey yoluna girer. Allah hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasın.

sevinçcim valla çok üzülüyorum canım, birgün doruğu da alıp ahmet beye bir gitseniz bu durumu konuşsanız. yani ihmail varmıdır yokmudur bilemem, varsa eğer sen de gerekeni yaparsın. ama önce bir gidip konuşup fikir alsan, doğumdan sonra hiç gidip görüşmedin sanırım. yani mutlaka bir açıklaması vardır. ha ihmali varsa eğer kimse suçunu kabullenmez orası da ayrı konu ama en azından sebepler konusunda söyleyecek birşeyi vardır belki ve bundan sonra daha dikkatli olur en azından. yani ben kesinlikle doktor fanatiği değilim. bazı topiklerde bazı kişiler doktorlarını yok 1 numara yok ondan iyisi yok diye lanse ediyorlar ama benim doğumum sorunsuz geçtiyse herşey yolundaysa herkesde aynı şey olmuyor işte. mesela ben özer beyden çok memnun kaldım bunu her zaman da söylüyorum ama bebeğimle ilgili bir sorun olmuş olsaydı Allah korusun peşini de bırakmazdım. o yüzden sana git bir görüş derim. ayrıca geçen yazmışsın 38 hafta civarı aldı bebeği keşke daha erken alsaydı diye ama canım aslında bunun normali 40 hafta 38 bile riskli olabiliyor bazen bebekte solunum yetmezliği olabiliyor, bebek içerde ne kadar kalırsa o kadar iyi tabi ama senin suyun azalmış o yüzden risk olmuş olabilir diyorsun ahmet bey riskleri düşünmüştür bence daha erken alınsa belki başka sorunlar olabilirdi Allah korusun. o yüzden geçmişle ilgili kafandaki soru işaretlerini gidermek için ahmet beyle görüş derim. ayrıca doruktaki problemler bence geçici, zamanla hepsi düzelecek. tedavisi için gereken herşeyi yapıyorsunuz zaten kendini asla suçlu hissetme sen. düzelecek bence içini ferah tut. bak ayaklanmaya başlamış bile maşallah çok yakında yürür bence. Allah daha büyük dert keder vermesin canım üzme kendini sen de.

ya bu mecbureyle limon nerede ya, bilgisayarlarıyla ilgili bir sorun var sanırım yoksa ikisi de bu kadar zaman gelmemzlik yapmazdı. :uhm:

evet ışık ii geliyormuş bizde sağlık ocağına gittik pek gerek kalmadı yani
dr hiç bişeyi yok dedi zemuszemus zaten hafifmiş geçti çok şükür
sütüm de arttı hep emmek istiyor zaten çok şükür atlattık

cnm bende gitmeyi düşündüm ama hatırlamazki gitsemde üzerinden 9 ay geçmiş.ilk zamanlar gitmek lazımdı ondada doruğun sorunları bitmediki hiç b doğuldu bi emmedi sarılık oldu aylarca uğraştık emarıydı hastaalıklarıydı diye.ilk zamanlar gitsek ahmet beyde hatırlardı doğuma giren çocuk doktoruylada görüşürdük ama olmadı işte.emardada bişey çıkmayınca bende geçecek heralde dedim ama ergün beyde anne karnında veya doğumda oksijensiz kalmış deyince şok oldum.eğer böyle bişey varsa çok büyük sorunlar çıkacak internetten araştırdığım kadarıyla.ahmet beyde iyi biri kötü demiyorum her hafta kontrole çağırdı baktı inceledi.riskli durumda olduğunu kendide diyordu hatta 36.haftada ciğerleri artık oluştu şuan doğsa kucağınıza alıp gidersiniz ama 38 i bekleyelim demişti..bilmiyorum ya ne olduğunu Allah!tan başkası bilmiyor eğer doğumda bir sorun olmadıysa.yinde de eeg mizde çekilsin belki onda daha net bilgiler çıkar bir ne olduğuna dair ona göre ahmet beylede görüşürüz..inşallah yürür tez zamanda ve konuşurda içimiz rahatlar.

dün fakülte kardiyolojiye gittik kalbinde akciğere giden damarda darlık vardı eko çekilecekti tekrar çektirdik şükür o sorunumuz çözüldü kendiliğinden düzelmiş.8 aydır aldığım en iyi haber bu oldu inanın.inşallah diğer sorunlarımızda iyileşir.haftaya fakülte nöroloji kontrolümüz var yine inşallah oda iyi geçer.
yaprakçım dediğin gibi dorukta görünürde bişey yok ağzıdan başka.artık sıralıyor hiiiç durmuyor.baba baba sürekli babasını istiyor.gelgel yapmayada başladı.dün gelişim geriliği varmı diye kan aaldılar hormonlarına bakacaklar inşallah onalrda iyi çıkar.inşallah yaşımıza güle oynaya gireriz.
bu arada ilayda prenses nasıllar?iyidir inşallah.evet mecbure ve limonn yok bende merak ediyorum onları glemez oldular

muananesinde oldu aşılamam iyikide orda olmuş sanırım hep orda yapıyo çünkü saatler sürüyo bide pazara denk geldi sadece biz vardık pazarınıda bize ayırdı ahmet bey saat akşam sekizde gittik onbir buçuğa kadar sürdü hastanede olmaz zaten o yoğunlukta:)
eşi kapalı değil canım çok tatlı bi hanımdı aynı ahmet bey ahmet beyin o sakin insanı rahatlatan hali aynı eşinde de var çok konuşkan içten bi bayandı aşılamadada benim biraz yeri bulması zor oldu ve canım azda ola acıdı aslında o pozisyonun verdiği utançla birlikte canım sıkıldı hep elimi tuttu eşi sakinleştirdi allah razı olsun eşi olmasaydı heycanımda geçmezdi sanı-rım ben çok memnun kaldım inaşşallah olmuşturda memnuniyetim dahada artar pazartesi belli olucak ne kaldıki zaten allah sonumuzu hayır etsin

zelcan gözün aydın allah bebeğine sağlıklı ömür versin. Ben de Ahmet beye gidiyorum. Doğumun hakkında biraz bilgi verirmisin. normal mi oldu, ücret ne kadardı, memnun kaldın mı

tşk amin cümlemizinkine
tabii valla çok memnun kaldım
bizim hikayemiz:

bizim ufaklık kendi gelmeyince 41 haftalıkken ahmet bey çağırdı yatış yapalım
suni sancıyla normal doğum başlatalım dedi
sabah 5,30da gittik
hemşire önce nst bağladı 20dk ahmet beyi aradı
sancı yoktu açılmam sadece 1cm di (2-3 haftadır hiç artmadı)
neyse lavman yapıldı 10 dk yürü diyor hemşire sonra wc gideceksin sonra tekrar 10 dk yürüyüp tekrar gidecekmişim ama nerdeee
2 dk demeden ben patlicam nerdeyse dedim ben dayanamıyorum :kedi:
wc gittim içimi bi güzel boşalttım çok tuhaf bi duyguydu
bu arada lavman nasıl acaba diye korkuyordum hiç ağrı verici bişey değil
sadece çok sıkışmş hissi oluyor ama acı yok
sonra ahmet beyle tekrar konuştu ben nst bağlıyım hala
suni sancı başlatıldı serumla 11-12 ye kadar bende hala tık yok
yanımda bi bayan daha vardı biz muhabbet ediyoruz filan
o da serdal beyin hastasıymış aynı suni sancıyla doğum için gelmiş
sonra bi sancı başladı
ayyy ölüyorum sandım çok ağrılıydı ama suni sancı normal sancıdan acılıymış zaten
ahmet bey epidürali çok tavsiye etmişti
doğum ağrılı bir süreç inanlar duvarları tırmalıyor son anda isteyince de yapamıyoruz üzülüyorum demişti
ben fiyat konusundan (500tl) ve ıkınamazsam diye pek sıcak bakmıyordum
ama eşimde sancı çekmeni istemiyorum dedi
ikisi epidüral olacağına karar verdi kaydirigubbakcemile5
neyse anastezi için bi bayan geldi
çok iyidi ağrısız epidüral yapıp taktı sondayı
bir rahatladım anlatamam
zaten tüm gece uyuyamıştım bi iki dk gözlerimi bile kapattım
o kadar memnun kaldım ki en son tekrar istermisin dedi hemşire hemen evet dedim kaydirigubbakcemile3 çünkü etkisi geçmişti ve çok ağrılıydı sancılar
sonra 2,30-3,,00 gibi (tam hatırlamıyorum) beni açılmam yeterli diye
çatala aldılar
bu arada ahmet bey 2 kere geldi gitti nasılsın diye filan
3,20 de oğlum dünyaya gelmişti 2 saat daha yattım çatalda
kanam vs olacak mı diye
o ara karnıma madaj yapmam söylendi
rahim büyüyor ya o çok sert oluyormuş onu ovdum
bizim oğlan son anda kaka yapmış içerde
Allahtan yutmamış çocuk dr geldi muayene etti filan
iyiymiş çok şükür yutmamış
bu arada doğumhanede önlük giyiyorsun
çataldan inince gecelik giydim
hasta bezi vs onlar veriyor
bebek şampuanı istiyorlar
hemşirem kapalı genç bi kızdı adı Ayşe çok tatlı Allah razı olsun
çok ii davrandı öbür hemşirelerde iyiydi ama o hep baktı açılmaya vs
normal doğum 500tl + epidüral 500 toplam 1000 lr ödedik
ama artık 550 lr olmuş normal doğum
40 gün sonra kontöle çağırdı
dikiişlerim kendi eriyecekmiş biri düştü zaten
bugün de göbeğimiz düştü 1hafta 5 günlük olduk
dr danda hastanedende memnun kaldım
bide diyorlar medical devlet gibi oldu vs alakası yok
çok ilgiliydi herkez
memnun kaldım
aklıma gelenleri detaylıca yazdım
aklına takılan başka bişey olursa sor seve seve anlatırım kaydirigubbakcemile5

hastahanede ne kadar kaldın onun için ayrıca ücret alıyorlar mı. Normal doğumu sen mi istedin ahmet beymi

hastahanede ne kadar kaldın onun için ayrıca ücret alıyorlar mı. Normal doğumu sen mi istedin ahmet beymi

öğlen 15,20 de oğlum doğdu işte 17,30 gibi odama indirildim
nasıl acıkmışım daha da çok SUSAMIŞTIMMM yemeğe yetiştim :)))
6 gibi sanırım yemek geldi (1 tane de refakatçıya)
1 gece kaldım sabah 11 gibi çıktık
çıkmadan son bi ahmet bey geldi nasılsın vs diye ama muayene filan etmedi
çocuk dr geldi son bi kontröl etti oğlumu
extra ücret vermedim canım
yanımda ki bayan sezeryan oldu o zaman 2 gece kalınıyormuş
ondan da extra ücret alınmamış
hem onun 2 tane refakatçısı kaldı yanında
ben 1 sanıyordum ama hem eşi hem annesi kaldı yanında
ben annem gelemeyeceği için fazla üstünde durmamıştım ama refakatçıya 1 yemek geliyor ama 3, katta kantin/restoran var yada dışardan da alabilirsin
ziyaretçin istediğin saate kadar gelebiliyor kimse karışmıyor

normal doğumu ben çok istedim
ahmet beyde normal doğum taraftarı ama ısrarcı değil
alttan baktı 38 haftada müsait yapın dedi normal olsun eğer sende istiyorsan dedi
sonuçta senin kararın istemeye istemeye anca doğumu zorlaştırırsın
epidüral le çok kolay oluyor ama canım sen nasıl düşünüyorsun bilmiyorum ama
ben aynı gün gezerken yanımdaki bayan yazık çok kötüydü
5 gün kontröl vardı bebeklerin
karşılaştık, hala pengüven gibiydi yazık ama bünye meselesi de var tabii
herkez aynı olacak diye bişey yok

zelcan teşekkür ederim vakit ayırıp yazdığın için. Bende normal istiyorum inşallah olur. senden sonra cesaretim iyice arttı sağol.

zelcan teşekkür ederim vakit ayırıp yazdığın için. Bende normal istiyorum inşallah olur. senden sonra cesaretim iyice arttı sağol.

zelcan bir kaç sorum daha olacak 2 kişilik odada mı kaldı .ayrıca refakatçı gece kalabiliyor mu.Yatacak yer var mı.Doğum ücreti 500+500(doğum +epudural) mı ben öyle anladım.

zelcan bir kaç sorum daha olacak 2 kişilik odada mı kaldı .ayrıca refakatçı gece kalabiliyor mu.Yatacak yer var mı.Doğum ücreti 500+500(doğum +epudural) mı ben öyle anladım.

ne demek canım
çok değil bundan 2 hafta öncesiye kadar ben de senin durumundaydım
heycan korku karmaşık duygular laelaelaelaelae
evet canım normal odalar 2 kişilik özel oda 150 lr olması lazım tam emin değilim ama
gerek görmedim zaten 1000lr ödemişiz bir gece için xtra masraf değmez zaten akşam 6da odaya indim sabah 11de çıktım toplam 12saat için yazık günah gerek yok dedim
zaten oda arkadaşımda benle beraber doğumu olan bayandı tesadüf oldu
şakalaşıyorduk hatta istermisin odalarımız da aynı olsun diye kalbimiz temizmiş :)
refakatçı evet canım seninle beraber kalıyor
bitane 'çekyat' var tek kişilik koltuk gibi bişey
biz açmayı beceremedik çok tuhaf bişeydi
ama iyi kötü yatılıyor kaydirigubbakcemile3
evet canım doğum 500 artı epidüral 500 toplam 1000 lr ödedik
dediğim gibi yanımda ki bayanın yanında gece de 2 kişi kaldı
bişey demediler hastaneden bizde sorun etmedik
bu arada sen odana inince bebeği yanına getiriyorlar hep seninle kalıyor

inşallah gönlüne göre olur
hiç korkma canım bende çok stres yapıyordum korkuyordum ama epidüral yaptırakcan
hiççççten korkma epidüralden 2 saat sonra oğlum kucağımdaydı çok şükür

ben de hamileliğimin başından beri ahmet bey'e gidiyorum medicale çok da memnunum gerçekten. 23+5 günlük hamileyim daha dün gittim kontrole gayet ilgili ama aklınıza takılan soruları sormak gerekiyor öyle kendiliğinden anlatan biri değil çok sakin ve rahat biri. 4 boyutlu ultrasonla bebeğimin harika pozlarını görebiliyorum. geçen hafta jimere gittim bi değişiklik olsun, bakalım orda ne dicekler diye. türkan hanıma gittim kadın daha ultrason cihazını kullanmayı bilmiyor diğer bayan doktoru çağırdı o gösterdi tuşları falan. bir de ben alışmışım 4 boyutlu ultrasonla bebeşimi görmeye jimerde öyle birşey yok. çok şaşırdım sordum. var ama hepimizde yok bazı doktorlarda var dedi. jimer gibi bi hastanede 4 boyutla göremiyosunuz bebeğinizi çok saçma.neyse gitmeyi düşünenler hiç tereddüt etmesin ahmet bey için. herkese tavsiye ederim...

--------------------------------------------------------------------------------

merak edenler soranlar dua edenler allah razı olsun ama olmadı ne bekliyodumki zaten olmadı işte söylücek bişiyim yok yapcak bişiyimde ... allah halimi görsün başka edecek duamda kalmadı yaıcak şeyimde anca toparlandım kusura bakmayın iyiyim ama sağolun nasip değilmiş o haberi vermek daha bana nasip olmamış olmadı........................

bende 22+4 günlük hamileyim ve ahmet beydende çok memnunum. şimdi artık doğum telaşı aldı beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…