Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

canım inanki şuan ağlıyorum bu haberi senden çok bekledim çok üzüldüm çok ii anladım seni üzülme allah bidahaki sefere nasip etsin insallah allah bizi görsün doktor eşime varikosel ameliyatı diyor ama ben olmasını istemiyorum bikere aşılama deneyelim diyorum allahım sen bizi gör diyorum acı bize dualarımızı kabul et allahım bizi evlatsız bırakma sağlıklı sıhhatlı bi evlet ver bize yüzümüzü güldür insallah üzülme haksever

amin :Saruboceq: allahım kimseyi bu duygudan mahrum bırakmasın...

önceden medicalde de 4 boyutlu ultrason yoktu canım. ahmet bey özel muayenehanesini kapatınca makinasınıda götürdü oraya... ahmet beyin sayesinde yani. ben hatırlıyorum hamileliğimin başında medicaldeki makinada kalp sesi dinlenemiyor demişti.. muayenehanesindeki gerçekten bir harika.. şimdi onu kullanıyor işte. resimlerin köşelerine bak op.dr.ahmet yılmaz yazar. ama kendi makinalarında medical park yazıyor.. memnun olman çok güzel. allah sağlıcakla devamına erdirsin..

canım tekrar geçmiş olsun.yazdıklarını okuyunca duygulanıyorum sanki benim doğumumu anlatıyorsun :) benim önceden yazdıklarımı oku aynılar :)allaha şükürler olsun herşey rast gitti bir aksilik olmadı. sezeryan olan kadın kendini zor toparlamıştır. benim doğumumda yanımdaki kadında normal doğum yappmıştı epiduralsiz. oda çok zor durumdaydı. özellikle tuvalete gidince.. epidural bir nimet hakikaten..

sağol canım
evet az çok senin doğum hikayeni hatırlıyorum
evet sezeryan olanbayan yanlız ayağa bile kalkamıyordu
wc bile birinle giriyordu çok üzüldüm ona da insan görünce içi acıyor
bende o durumda olabilirdim
çünkü o da benim gibi normal doğum için gelmişti suni sancıyla ama nasip
açılması olmadı bi türlü
maşallah sen büyütmüşün bile 5 ayı geçmişiniz

inşallah hayırlısıyla sen de bu duyguyu tadarsın
belki vakti zamanı gelmemiştir
Allah büyüktür elbet duyacak dualarını
Allahım fazla aratmadın hayırlısıyla güzel netice alırsınız
moralini yüksek tut
bak ben 2 kere hamile kalmıştım 3 ay olmadan ikiside karnımda öldü
o daha kötü gösterip de vermemek gibi yok kürtajdı bilmem ne
herşeyde vardır hayır
Allahım hayırlı sağlıklı gebelik nasip etsin canım
benim 3 hamileliğimde şükür aldım hayırlısıyla oğlumu kucağıma
Allahım sizede nasip eder inşallahhhhhhhh

bende 22+4 günlük hamileyim ve ahmet beydende çok memnunum. şimdi artık doğum telaşı aldı beni

hiçç telaş almasın canım
derlerdi bana da bende derdim ben kucağıma almak istiyorum diye
ama herşeyin tadı farklı
ne çabuk geçmiş 9ay
onun karnımdaki hareketleri vs çok farklı bi güzellikti
herşeyin tadı farklı keyfini sür bu zamanının

amin canım inşallah sakinleştim artık adetimde geldi tam anlamıyla onun sancıları var şimdi nabayım sabırdan başka elden bişi gelmiyo rabbim yüzümüzü güldürsün

üzülmemek elde değil canım ama iyiyim atladı gene gene yeni ayın telaşı saracak bikaçgün sonra biliyorum hep bu ay dayanamıcam diyoruma ama mevlam taşıyamıcamız yükler vermiyo bizlere şükrediyorum rabbim duamızı kabul etsin artık başka dicek bişi yok canımsaol

haksevercim canım, herşeyin bir vakti zamanı vardır canım, demek senin için henüz vakit gelmemiş. ama bu hiçbir zaman olmayacak anlamında değil tabiki. sen gerekenleri yapıyorsun zaten inşallah olacaktır salma kendini, dua et. bizim de dualarımız seninle çok yakın zamanda olur inşallah. :teselli:

çok üzüldüm haksevercim ama vakti zamanı gelmemiş daha demek.rabbim inşallah tez zamanda sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip eder sana ve bütün sıkıntıların üzüntülerin geçer

yaprakçım nasılsın ilayda nasıl?
ya bizim bu kızlar nerelerde ne limonn var ne mecbure merak ediyorum çok

canım seni hatırlayıp hatırlamamsı önemli değil. ama bence hatırlar. sen sadece yaşadıklarını ve doruğun yaşadığı sorunları anlatacaksın bunun doğumla veya doğum öncesi ile alakası olup olmadığını soracaksın. sonra gittiğin bazı doktorların söylediklerini aktaracaksın işte oksijensiz kalmışmıdır falan gibisinden. öyle birşey olmuş olsa bile tabiki kabullenmez, hiç bir doktor hatta hiç bir insan kolay kolay suçunu kabullenmez. tabi bir suçu ihmali varsa yine de günahını almak istemem. ama sen git görüş bence. belki bir yol gösterir, sizi biryerlere yönlendirir. dünkü gazetede bişey okudum belki sizler de okumuşsunuzdur. kadının birinin bebeği hamileliğinin 24 . haftasında amniyon sıvısı azlığı nedeniyle çok ciddi tehlikeyle karşı karşıya gelmiş hatta bazı doktorlar bu bebek yaşamaz, doğsa da ölü ya da sakat doğar demişler. kadın kürtaj olmak için bir prof. a gidiyor. o profun da bir çalışma grubu varmış kadının rahmşne aynı amniyon sıvısının özelliklerini taşıyan bir sıvı enjekte ediyorlar ve 10 hafta daha bebeği içerde tutuyorlar ve bebek sağlıklı doğuyor. kadın ve o doktorlar grubu gazetedeydi dün. yani neler oluyor işte ama derdini veren Allah dermanını da veriyor. ama doğru kişileri ve doğru yeri bulmak önemli. o yüzden sen de yılmadan araştır hep doruğun bütün sorunları hallolacak inşallah. bak kalple mi ne ilgili bişey varmış kendiliğinden düzeldi demişsin. inşallah diğerleri de düzelecek sen merak etme. üzme kendini. o paşanın sana çok ihtiyacı var annesi vereliniortak

yaprakçım nasılsın ilayda nasıl?
ya bizim bu kızlar nerelerde ne limonn var ne mecbure merak ediyorum çok

iyiyim canım günler sonra seni burada yakaladım ne güzel. ben de tam sana yazıyordum. kalp kalbe karşıymış desene.
ya evet bilmiyorum ki. mecbure bir kez daha böyle uzun süre kaybolmuştu hatta eşi aniden bilgisayarı götürmüş o zaman, bize haber verememişti. en son yine götürebilir falan demişti öyle bişey sanırım. limon nerede onu bilmiyorum. inşallah onlar da bebişleri de iyidir. iyi olsunlar da varsın gelmesinler.
sevincim senin facebook un varmı, varsa özelden versene ekliyeyim seni.

var cnm yazarım şimdi özelden

cnm öyledir derdini veren Allah dermanını da verir inşallah. bu çarşamba fakülte nörolojiye gittik doruk için gayet iyi dediler oksijensiz kalma var ama çocuğun herşeyi normal dediler.dedim dörtçelik ayağıyla elide etkilenmiş dedi diye elinde bişey yok ayağındada yok gibi dedi.parmak ucu bastığı için fizik tedaviye bir götür dedi bakalım.2 yaşında gerekirse yine emar isteriz dedi.inşallah iyileşirde gerek kalmaz.ahmet beyede ayın 4 üde eeg çekilecek bide onun sonucuna bakayım diyorum ona göre ugrarım çarşıya çıkınca
benim ameliyat yerimde çok sert ve kırmızı hiç geçmedi ahmet beye gidecektim ama ablam özer beyin eşiyle çalışıyor bir fırsatını bulursam özer beye gideceğim bide ona danışayım bakayım ne diyecek

bak canım ne güzel işte, geçicek zamanla hepsi. turp gibi olacak inşallah doruk
hiçbir tedaviye ilaca gerek kalamadan kendiliğinden geçecek hepsi.

özer bey çok iyidir canım, bence ona da bir git derim. çok tecrübeli bir doktor. doruğun durumunu da danışırsın hem, o da fikir verebilir size.

var cnm yazarım şimdi özelden

tamam canım, şimdi bakıyorum özele, ben de yazarım sana.

öyle yapacağım cnm hele doruktan fırsat bulabilsek bizde gideceğiz doktora ama fırsat vermiyorki ayda 5-6 kere onu götürüyoruz.özer beyi biliyorum cnm çok tecrübeli özellikle tüp bebek konusunda.yurt dışına çıkıyor sürekli eğitim falanda alıyor.ona gidip bi ultrason çektirmem lazım hem miyomlar yine çıkıyormu diye baksa iyi olur.doruğuda söylerim o olabilecek olasılıkları söyler bana

kızlar nasılsınız bende hep giriyorum kimse olmayınca çıkıyorum bende çok kötü durumdayım eşime varikosel ameliyatı dedi doktor ne yapıcamızı bilemiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…