- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #5.641
--------------------------------------------------------------------------------
merak edenler soranlar dua edenler allah razı olsun ama olmadı ne bekliyodumki zaten olmadı işte söylücek bişiyim yok yapcak bişiyimde ... allah halimi görsün başka edecek duamda kalmadı yaıcak şeyimde anca toparlandım kusura bakmayın iyiyim ama sağolun nasip değilmiş o haberi vermek daha bana nasip olmamış olmadı........................
canım inanki şuan ağlıyorum bu haberi senden çok bekledim çok üzüldüm çok ii anladım seni üzülme allah bidahaki sefere nasip etsin insallah allah bizi görsün doktor eşime varikosel ameliyatı diyor ama ben olmasını istemiyorum bikere aşılama deneyelim diyorum allahım sen bizi gör diyorum acı bize dualarımızı kabul et allahım bizi evlatsız bırakma sağlıklı sıhhatlı bi evlet ver bize yüzümüzü güldür insallah üzülme haksever
ben de hamileliğimin başından beri ahmet bey'e gidiyorum medicale çok da memnunum gerçekten. 23+5 günlük hamileyim daha dün gittim kontrole gayet ilgili ama aklınıza takılan soruları sormak gerekiyor öyle kendiliğinden anlatan biri değil çok sakin ve rahat biri. 4 boyutlu ultrasonla bebeğimin harika pozlarını görebiliyorum. geçen hafta jimere gittim bi değişiklik olsun, bakalım orda ne dicekler diye. türkan hanıma gittim kadın daha ultrason cihazını kullanmayı bilmiyor diğer bayan doktoru çağırdı o gösterdi tuşları falan. bir de ben alışmışım 4 boyutlu ultrasonla bebeşimi görmeye jimerde öyle birşey yok. çok şaşırdım sordum. var ama hepimizde yok bazı doktorlarda var dedi. jimer gibi bi hastanede 4 boyutla göremiyosunuz bebeğinizi çok saçma.neyse gitmeyi düşünenler hiç tereddüt etmesin ahmet bey için. herkese tavsiye ederim...
öğlen 15,20 de oğlum doğdu işte 17,30 gibi odama indirildim
nasıl acıkmışım daha da çok SUSAMIŞTIMMM yemeğe yetiştim :)))
6 gibi sanırım yemek geldi (1 tane de refakatçıya)
1 gece kaldım sabah 11 gibi çıktık
çıkmadan son bi ahmet bey geldi nasılsın vs diye ama muayene filan etmedi
çocuk dr geldi son bi kontröl etti oğlumu
extra ücret vermedim canım
yanımda ki bayan sezeryan oldu o zaman 2 gece kalınıyormuş
ondan da extra ücret alınmamış
hem onun 2 tane refakatçısı kaldı yanında
ben 1 sanıyordum ama hem eşi hem annesi kaldı yanında
ben annem gelemeyeceği için fazla üstünde durmamıştım ama refakatçıya 1 yemek geliyor ama 3, katta kantin/restoran var yada dışardan da alabilirsin
ziyaretçin istediğin saate kadar gelebiliyor kimse karışmıyor
normal doğumu ben çok istedim
ahmet beyde normal doğum taraftarı ama ısrarcı değil
alttan baktı 38 haftada müsait yapın dedi normal olsun eğer sende istiyorsan dedi
sonuçta senin kararın istemeye istemeye anca doğumu zorlaştırırsın
epidüral le çok kolay oluyor ama canım sen nasıl düşünüyorsun bilmiyorum ama
ben aynı gün gezerken yanımdaki bayan yazık çok kötüydü
5 gün kontröl vardı bebeklerin
karşılaştık, hala pengüven gibiydi yazık ama bünye meselesi de var tabii
herkez aynı olacak diye bişey yok
canım tekrar geçmiş olsun.yazdıklarını okuyunca duygulanıyorum sanki benim doğumumu anlatıyorsun :) benim önceden yazdıklarımı oku aynılar :)allaha şükürler olsun herşey rast gitti bir aksilik olmadı. sezeryan olan kadın kendini zor toparlamıştır. benim doğumumda yanımdaki kadında normal doğum yappmıştı epiduralsiz. oda çok zor durumdaydı. özellikle tuvalete gidince.. epidural bir nimet hakikaten..
--------------------------------------------------------------------------------
merak edenler soranlar dua edenler allah razı olsun ama olmadı ne bekliyodumki zaten olmadı işte söylücek bişiyim yok yapcak bişiyimde ... allah halimi görsün başka edecek duamda kalmadı yaıcak şeyimde anca toparlandım kusura bakmayın iyiyim ama sağolun nasip değilmiş o haberi vermek daha bana nasip olmamış olmadı........................
bende 22+4 günlük hamileyim ve ahmet beydende çok memnunum. şimdi artık doğum telaşı aldı beni
inşallah hayırlısıyla sen de bu duyguyu tadarsın
belki vakti zamanı gelmemiştir
allah büyüktür elbet duyacak dualarını
allahım fazla aratmadın hayırlısıyla güzel netice alırsınız
moralini yüksek tut
bak ben 2 kere hamile kalmıştım 3 ay olmadan ikiside karnımda öldü
o daha kötü gösterip de vermemek gibi yok kürtajdı bilmem ne
herşeyde vardır hayır
allahım hayırlı sağlıklı gebelik nasip etsin canım
benim 3 hamileliğimde şükür aldım hayırlısıyla oğlumu kucağıma
allahım sizede nasip eder inşallahhhhhhhh
üzülmemek elde değil canım ama iyiyim atladı gene gene yeni ayın telaşı saracak bikaçgün sonra biliyorum hep bu ay dayanamıcam diyoruma ama mevlam taşıyamıcamız yükler vermiyo bizlere şükrediyorum rabbim duamızı kabul etsin artık başka dicek bişi yok canımsaolcanım inanki şuan ağlıyorum bu haberi senden çok bekledim çok üzüldüm çok ii anladım seni üzülme allah bidahaki sefere nasip etsin insallah allah bizi görsün doktor eşime varikosel ameliyatı diyor ama ben olmasını istemiyorum bikere aşılama deneyelim diyorum allahım sen bizi gör diyorum acı bize dualarımızı kabul et allahım bizi evlatsız bırakma sağlıklı sıhhatlı bi evlet ver bize yüzümüzü güldür insallah üzülme haksever
üzülmemek elde değil canım ama iyiyim atladı gene gene yeni ayın telaşı saracak bikaçgün sonra biliyorum hep bu ay dayanamıcam diyoruma ama mevlam taşıyamıcamız yükler vermiyo bizlere şükrediyorum rabbim duamızı kabul etsin artık başka dicek bişi yok canımsaol
haksevercim canım, herşeyin bir vakti zamanı vardır canım, demek senin için henüz vakit gelmemiş. ama bu hiçbir zaman olmayacak anlamında değil tabiki. sen gerekenleri yapıyorsun zaten inşallah olacaktır salma kendini, dua et. bizim de dualarımız seninle çok yakın zamanda olur inşallah. :teselli:
cnm bende gitmeyi düşündüm ama hatırlamazki gitsemde üzerinden 9 ay geçmiş.ilk zamanlar gitmek lazımdı ondada doruğun sorunları bitmediki hiç b doğuldu bi emmedi sarılık oldu aylarca uğraştık emarıydı hastaalıklarıydı diye.ilk zamanlar gitsek ahmet beyde hatırlardı doğuma giren çocuk doktoruylada görüşürdük ama olmadı işte.emardada bişey çıkmayınca bende geçecek heralde dedim ama ergün beyde anne karnında veya doğumda oksijensiz kalmış deyince şok oldum.eğer böyle bişey varsa çok büyük sorunlar çıkacak internetten araştırdığım kadarıyla.ahmet beyde iyi biri kötü demiyorum her hafta kontrole çağırdı baktı inceledi.riskli durumda olduğunu kendide diyordu hatta 36.haftada ciğerleri artık oluştu şuan doğsa kucağınıza alıp gidersiniz ama 38 i bekleyelim demişti..bilmiyorum ya ne olduğunu Allah!tan başkası bilmiyor eğer doğumda bir sorun olmadıysa.yinde de eeg mizde çekilsin belki onda daha net bilgiler çıkar bir ne olduğuna dair ona göre ahmet beylede görüşürüz..inşallah yürür tez zamanda ve konuşurda içimiz rahatlar.
dün fakülte kardiyolojiye gittik kalbinde akciğere giden damarda darlık vardı eko çekilecekti tekrar çektirdik şükür o sorunumuz çözüldü kendiliğinden düzelmiş.8 aydır aldığım en iyi haber bu oldu inanın.inşallah diğer sorunlarımızda iyileşir.haftaya fakülte nöroloji kontrolümüz var yine inşallah oda iyi geçer.
yaprakçım dediğin gibi dorukta görünürde bişey yok ağzıdan başka.artık sıralıyor hiiiç durmuyor.baba baba sürekli babasını istiyor.gelgel yapmayada başladı.dün gelişim geriliği varmı diye kan aaldılar hormonlarına bakacaklar inşallah onalrda iyi çıkar.inşallah yaşımıza güle oynaya gireriz.
bu arada ilayda prenses nasıllar?iyidir inşallah.evet mecbure ve limonn yok bende merak ediyorum onları glemez oldular
yaprakçım nasılsın ilayda nasıl?
ya bizim bu kızlar nerelerde ne limonn var ne mecbure merak ediyorum çok
iyiyim canım günler sonra seni burada yakaladım ne güzel. ben de tam sana yazıyordum. kalp kalbe karşıymış desene.
ya evet bilmiyorum ki. mecbure bir kez daha böyle uzun süre kaybolmuştu hatta eşi aniden bilgisayarı götürmüş o zaman, bize haber verememişti. en son yine götürebilir falan demişti öyle bişey sanırım. limon nerede onu bilmiyorum. inşallah onlar da bebişleri de iyidir. iyi olsunlar da varsın gelmesinler.
sevincim senin facebook un varmı, varsa özelden versene ekliyeyim seni.
canım seni hatırlayıp hatırlamamsı önemli değil. ama bence hatırlar. sen sadece yaşadıklarını ve doruğun yaşadığı sorunları anlatacaksın bunun doğumla veya doğum öncesi ile alakası olup olmadığını soracaksın. sonra gittiğin bazı doktorların söylediklerini aktaracaksın işte oksijensiz kalmışmıdır falan gibisinden. öyle birşey olmuş olsa bile tabiki kabullenmez, hiç bir doktor hatta hiç bir insan kolay kolay suçunu kabullenmez. tabi bir suçu ihmali varsa yine de günahını almak istemem. ama sen git görüş bence. belki bir yol gösterir, sizi biryerlere yönlendirir. dünkü gazetede bişey okudum belki sizler de okumuşsunuzdur. kadının birinin bebeği hamileliğinin 24 . haftasında amniyon sıvısı azlığı nedeniyle çok ciddi tehlikeyle karşı karşıya gelmiş hatta bazı doktorlar bu bebek yaşamaz, doğsa da ölü ya da sakat doğar demişler. kadın kürtaj olmak için bir prof. a gidiyor. o profun da bir çalışma grubu varmış kadının rahmşne aynı amniyon sıvısının özelliklerini taşıyan bir sıvı enjekte ediyorlar ve 10 hafta daha bebeği içerde tutuyorlar ve bebek sağlıklı doğuyor. kadın ve o doktorlar grubu gazetedeydi dün. yani neler oluyor işte ama derdini veren Allah dermanını da veriyor. ama doğru kişileri ve doğru yeri bulmak önemli. o yüzden sen de yılmadan araştır hep doruğun bütün sorunları hallolacak inşallah. bak kalple mi ne ilgili bişey varmış kendiliğinden düzeldi demişsin. inşallah diğerleri de düzelecek sen merak etme. üzme kendini. o paşanın sana çok ihtiyacı var annesi vereliniortak
cnm öyledir derdini veren Allah dermanını da verir inşallah. bu çarşamba fakülte nörolojiye gittik doruk için gayet iyi dediler oksijensiz kalma var ama çocuğun herşeyi normal dediler.dedim dörtçelik ayağıyla elide etkilenmiş dedi diye elinde bişey yok ayağındada yok gibi dedi.parmak ucu bastığı için fizik tedaviye bir götür dedi bakalım.2 yaşında gerekirse yine emar isteriz dedi.inşallah iyileşirde gerek kalmaz.ahmet beyede ayın 4 üde eeg çekilecek bide onun sonucuna bakayım diyorum ona göre ugrarım çarşıya çıkınca
benim ameliyat yerimde çok sert ve kırmızı hiç geçmedi ahmet beye gidecektim ama ablam özer beyin eşiyle çalışıyor bir fırsatını bulursam özer beye gideceğim bide ona danışayım bakayım ne diyecek
var cnm yazarım şimdi özelden
bak canım ne güzel işte, geçicek zamanla hepsi. turp gibi olacak inşallah doruk
hiçbir tedaviye ilaca gerek kalamadan kendiliğinden geçecek hepsi.
özer bey çok iyidir canım, bence ona da bir git derim. çok tecrübeli bir doktor. doruğun durumunu da danışırsın hem, o da fikir verebilir size.
tamam canım, şimdi bakıyorum özele, ben de yazarım sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?