Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

aaa ben de sinir oldum bak şimdi,
onun haddini bildirmek lazım o zaman.
valla hastane yönetimi bir bilse var ya işi kötü yani.
benim eşimin ark. var orda. doktor ama yöneticilik yapıyor
denk gelsek söylerim ben. ebelerinizden biri sevgilileriyle tel. de konuşmaktan
hastalara gereken özeni göstermiyormuş derim yani. hemen incelemeye alırlar konuyu.
ama kimsenin ekmeğiyle de oynamak istemem açıkçası. birdaha o şekilde bir durumla karşılaşan uyarsın, belki kendi de farkında değildir yaptığının yanlış olduğunun.

öpmemeye çalışıyorum ama galiba benim alerjim var ilkbahardada böyle olmuştu doktor alerjin var mevsimsel dedi nerde yatacamda terleyecemde duş alcam ohohhhooo duşu mümkün deyil gündüz alamıyorum gündüz yok uykusu en fazla 20 dk aynen büyük insan gibiler gece en az 12de uyuyo sonra tekrar uyanıyo besleniyo uyuyo sonra 6da uyanıyo böyle devam ediyo işte inan bana bazen bütün gün yemek bile yedirmiyo yalnız bırakıp mümkün deyil mutfağa kadar gitmek sanki gırtlaklıyolar o kadar ağlıyo gözyaşları gelene kadar ama seni görsün bi konuş kızım de gülmeye başlıyo benim keltoşta böyle bi bebek teyzesi

iyi canım, bak ne güzel. sevdiği şeyleri yedir, içir sen de
sevmediği şeylere zorlama. doktorlar da öyle demiyormu zaten.
zararlı olmamak koşuluyla sevdiği şeyleri yedirin diyorlar.
şu ara çok hızlı gelişiyorlar o yüzden sevdiği şeyleri yedir cokacimcoook.
sana özelden bir msj atıcam bu yemek konusuyla alakalı.

fotoları da uzun uykuya daldığı zaman yaparsın, acalesi tok yani.

zaten özel hastane olduğu için kendileri bile eline anket veriyolar memnun kaldığınız kalmadığınız vs şeyler olan isimleriyle bile yazabilirsin sonuçta orası özel bi hastane olduğu için onların görevi bizlerle ilgilenip bizleri memnun etmek ben kaç ay gittiyim doktor görmediyim ilgiyi gördüm ahmet beyden ama sezeryana alınacağım gün bağırdım kıza dedim başka bi hastanın çok ağlayınca eşini almış yanına bende bağırdım dedim bende çok kötüydüm eşimi almadınız içeri sabah nöbet deyişimi vardı giderken eşime demiş eşinizi girip görün moral olsunnaniknanik

doktor çok önemli bende kesinlikle katılıyorum sana iyi gelmiyosa deyiştirceksin ama ebenin hatasını doktora yüklememek lazım şikayet yeter kulağını çekerler onun ama bursada doktor çokkkkkk fanatik olmaya gerek yok dimi amakaydirigubbakcemile

slm hanımlar nasılsınız? aryaa nın başına gelenlere üzüldüm. hastanede yaşadıkları benimde kafama takıldı. ahmet bey'den çok memnunum ama hastane tecrübemiz olmadığı için evham yaptım şimdi. düşünmeye başladım doğumda ne yapacağız diye. allah yardımcımız olsun.

kızlar ben yattım 12 buçuk diyayimkaydirigubbakcemile3gün bi o ebeye gıcık oldum onada bunu belli ettim napacaksınız hiç düşünmeden önce ahmet beye sonrada gerekli yerlere şikayet edeceksiniz kendisinide uyarabilirsiniz size hiç bişekilde cevap veremez ne diyecek ben senle ilgileneceyime tlf konuşuyodum özür dilerimmi diyecek ben öyle iki tane daha hemşireye kızdım :kedi:eşim bile ben seni böyle hiç görmeiştim dedi ama işin ucunda ilk defa kızımı görmek vardı ben kızmak deyilde sesimi yükselttim onlarda bana afedersiniz dediler ters bişey demediler

cnm renkli gözlü bir kızdı.biri daha vardı ama onu göremedim.sesini duydum sadece.walla bizmi çok hassasız acaba diyicem ama bu onların işleri tabiki sevgilisiyle konuşmaya hakkı var ama beni bunun için kaç dk bekletti sonra acele taktı aleti gitti konuşmaya devam insan bir moral verir ne yaptığını anlatır yok bunların hiçbiri eşim dışarıdaydı bir haber dahi vermediler ona.ben ahmet beyden memnunum şuanda cidden iyi ilgileniyor ama hastannede çok önemli canımızı teslim edicez o insanlara.

saolun kızlar desteğiniz için beniim ahmet beyden yana bir şikayetim yok ama hastane ben tedirgin etti.hayal kırıklığına uğradım.napıcam bilmiorum.

ben ahmet beye ilgisizlikten bahsedicem umarım içimi rahatlatır bu konuda özel oda filan tutmayı düşünüyorum ama özel ilgide istiyorum bunu söylüycem zaten o streste olucaz birde dış streslere tahammülüm olmaz.

ah o anketi şimdi verseler bana neler yazarım acaip sinir oldum.

cnm belki sen beğenirsin hastaneyi ben birazda kılımdır yalan değil.gittiğim de hastanenin ıışıkları kapalıydı hep.en alt kattaki personel harici diğer gördüğüm tabi hepsi değil 3-4 kişiyide hiç gözüm tutmadı.birde 30 defa ahmet beyin hastasımısın die sordular yoksa ilgilenmiceklerdi herhalde ahmet beyi aradı çok lakayit konuştu onunlada sırıtıp duruo ben orda kalpten gidicem bebeğime bişey oldumu die o sırıtıo tlfda açıkçası sende bu konuyu konuş özel ilgi sözü al.

canım bende sinir oldum çok evham yaptım valla. ahmet bey ile doğum konusunu hiç konuşmadım şimdiye kadar hastaneyede 6 haftalıkken gittim sonrada özelden dvm ettim. doğum konusunu konuştuğumda bende konuşacağım bu konuyu. allah yardımcımız olsun. ben ahmet bey'den çok memnunum ama inş. sonuna kadarda böyle gider. korktum şimdi evham yaptım ne bileyim.

kızlar evham yapmayın lütfen ama ahmet beyle bu konuyu oturup detaylıca konuşun aryaa canım sen özellikle dersin siz beni gönderdiniz fakat ilgisizdi şu şu ebe ben doğumda özel ilgi isterim falan diye tabi aynı şey senin içinde geçerli limonnnncum detaylı konuşup herşeyi kafanızda netleştirin kendisinden çok memnunolduğunuzu fakat ebenin o hareketinin sizi tedirgin yaptığını söyleyin eminim size yol gösterir

canım konuşacağım ahmet bey ile. zaten ben acayip tırsıyorumdoğumdan . geceleri kabuslar görüyorum. bide bunları duyunca çok kötü oluyorum. ayyyyyyyyyy canım ya bi doğursak sizin gibi. bi görsek o günleri canım.

benim gibi bi doğumu yüce rabbim hiç kimseye yaşatmasın doğum güzeldi ama erken olduğu için kötüydü vallahi ben memnun kaldım canım medicalden ama farklı hemşireler ebeler gelmiş olabilirler tabi yalnız hoşunuza gitmeyen bi durum olursa uyarın hemşire olsun ebe olsun

evet canım sen kötü günler yaşamışsın rabbim hepimizin meleklerine sağlık versin. çok şükür atlattın canım o günleri herşey geride kaldı. şükürler olsun. bakalım inş. bizde memnun kalırız medicalden canım. hoşuma gitmeyen bir durum olduğunda uyarmak gerekli tabi. ama inş. gerek kalmazda canımız sıkımaz.

arkadaşlar dün bebişimi görmeye gittim. ense kalınlığı 1,10mm çıktı.doktor gayet iyi dedi.bugünde ikili test için kan vericem. bebeğim ultrason ölçümünde 11+4 çıktı.doktor iyi normal dedi.baş popo mesafesi 4.74cm olmuş.kolları ve bacakları çok netti.sürekli hareket ettiriyo indirip kaldırıyo.doktor yüzünü hizalayıp bakmak istediğinde kollarını yüzüne götürdü ve kafasını eğdi.poz vermeyi pek sevmiyor anlaşılan :) cinsiyet için bişey söylemek henüz erken dedi. işte bende gelişmeler böyle.
çok sık giremiyorum arkadaşlarım anne adayı oldum olalı çok çalışıyorum.bebişim kısmetiyle geldi. ama fırsat buldukça gecede olsa açıp okuyorum topiğimizi.hepinizi özledim. öpüyorum.

amin cümlemizin evladına inş sizde alırsınız hayırlısıyla inş karşılaşmazsınız doğum hikayelerinizide burada okuruz

:
ay poposunu sevsinler onun seninde popişininde iyi olmasına sevindim ALLAH dahada arttırsın işlerini yakında öğrenirsin cinsiyetini aslında çokta önemli deyil sağlıklıymışya gerisini boşver doğduğunda bol bol poposuna vura vura seveceksin annesi ben poposuna vurup seviyorum keltoşumu:jeyyar:bizde seni kocaman öpüyoruzopuyorumnanaktan

slm kızlar dün gittik doktor amcamıza. kızım 590 gr olmuş. organlarına yeniden baktı. herşey yolundaymış çok şükür. şeker yüklemesi için 2 hafta sonra dedi. inş. oda iyi çıkar kızlar. sonuna kadar böyle gider inş.Bu arada doktora gitmeden önce kendime ve kızıma ciciler aldık. ayyyyyyyyy minicik minicik şeyler insan çıldırıyo çok tatlılar herşeyi alasım geldi valla.

maşallah tontonuna annesi hele daha dur biraz büyümeye başlasın daha neler neler alacaksın ben dışarıya çıkınca kendime artık hiçbişey alamıyorum kızıma almaktanopuyorumnanaktaninsan kendini tutamıyo peki hastane ve doğum için konuştunmu doktorla endişelerini anlatsaydın

herkese selam.
geçmişi okuyamadım, daha sonra zamanım olunca okuyup yazarım.
şöyle bir gözattım psilokum gelmiş sanırım ve bebeği de iyiymiş galiba. çok sevindim. sonra yazarım ayrıntılı.
dün evde temizlik vardı, yardımcı bayan geldi. çok güzel temizledi sağolsun.
bugün de 5 çayına misafirlerim gelicek. kek falan yaptım. biraz zamanım vardı bakayım sizlere dedim.
vakit bulursam gelirim tekrar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…