Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

kzlar ben kaçıyorum. kocam diyo ki kalk artık şu pcnin başından biraz benimle ilgilen. birazcık onunla ilgileneyim. valla boşayacak beni bu gidişle. opuyorumnanaktan

bebişlere iyi bakkın güzel anneler. tabi kendinizede. iyi haftasonları görüşürz.opuyorumnanaktan

git canım git. bekletme kocanı. şu ara yeterince ilgilen, bebiş doğunca buna pek fırsatın olmayabilir. boşamaz boşamaz merak etme. bebiş geliyor nereye boşayacak. biz grupça gelir meseleye el koyarız merak etme.:roflol:

benimkide dışarı çıktı biraz işi varmış. gelince dışarı çıkalım. siz bu arada hazırlanın dedi. ben de birazdan bebişi doyurup hazırlıycam sonra da kendim hazırlanırım. bakalım güneşin son demlerinden faydalanalım.

yedir yedir büyüsün keltoş.
benimki yerlerde yuvarlanıp duruyor, emekleme çabaları çok fazla.
bi de hecelemeye çabalıyor bu aralar. babababa falan.
çok cadı sormayın kaydirigubbakcemile

bizimki poposunu dik tutamıyo ben yardım edeyim diyorum emeklesin kafasını dikiyo sonra hop kfa yere düşüyo burnunu sürtüyo canı acır diye bende çok ısrar etmiyorum yeşim hanım sağdan sola yada tam tersini yapmıyo kendi başına dedi oda zorlama canı isterse yapar dedi yediriyorum ama nasıl bi sor yarısı üzerimde yarısı kendi üzerinde kaydirigubbakcemile3kızsammı gülsemmi bilemiyorum yani:uhm:anneanne diyo babası deliriyo ben odadan çıkıyorum kızım bak baba baba diyeceksin diyo gülmekten ölüyorum yaa bu niye anne diyo baba demiyo diyo ağlayınca baba diyo işte gelip kurtarsın babası diyekaydirigubbakcemile3

kzlar ben kaçıyorum. kocam diyo ki kalk artık şu pcnin başından biraz benimle ilgilen. birazcık onunla ilgileneyim. valla boşayacak beni bu gidişle. opuyorumnanaktan

bpşamaz ama bu zamanlarınızı iyi deyerlendirin bebek doğunca elele yürüyüş bile yapamıyosun en basitikaydirigubbakcemile5

herkes kocasıyla bugün galiba bizim babamız hafta sonu çalışıyo bizde kızımla şimdi çıkacaz karnını doyurayım biraz yürüyüş iyi geliyo keltoşumazemuszemus

evet canım son dönemde netleşecek bebeğin kilosuna ve konumunada bağlı dedi. sadece şartlama kendini dedi. ama bende ahmet beyin paracı olduğunu hiç düşünmüyorum. hakikaten doğruyu söylüyor. zaten sonunada ekledi. sana rağmen normal doğum yapamayız tabi illa sezeryan dersen dedi. böyle şeyleri düşünme şimdiden dedi. bende elimden geldiğince öyle yapmaya çalışıyorum.

hadi bakalım size iyi gezmeler.bol bol eğlenin eşin ve kızınla. bizde akşam çıkarız biraz dolaşırız hem yürüyüş olur.

bpşamaz ama bu zamanlarınızı iyi deyerlendirin bebek doğunca elele yürüyüş bile yapamıyosun en basitikaydirigubbakcemile5

doğru söylüyosun valla canım dimi elele bile dolaşamayacağız. olsun bebiş gelsin hayırlısıylada. kızı büyüttük mü gezeriz...

herkes kocasıyla bugün galiba bizim babamız hafta sonu çalışıyo bizde kızımla şimdi çıkacaz karnını doyurayım biraz yürüyüş iyi geliyo keltoşumazemuszemus

olsun canım senin kızın var nasılsa. ben çok sıkılıyorum eşim evde yokken. yalnız tek başıma. ama kızın olunca farklı. ohhhhhhhhhh prensesi al yanına bi güzel yürüyün. güneşin tadını çıkarın biraz.

yürüyüş yaptık geldik biraz uyutmaya çalışıyorum cadıyı sende alırsın meraklanma hayırlısıyla bende geçen kış delirecek gibi oluyodum evde ailemde burda deyil samimi olduğum canım sıkılınca çıkıp gidebileceyim kimsem yok burda ama şimdi kendime bile zaman ayıramıyorum uyusun diye dört gözle bekliyom ki yemek yiyebileyim nasip olursa bak sende yazarsın ilerde bunlarıopuyorumnanaktan

ohhhh maşalah ne güzel. bizde yemekten sonra çıkarız biraz eşimle. akşamları yürümeye çalışıyorum çok kilo almayayım diye. şimdilik iyi gidiyoruz bakalım. inşallah canım ya bende çok sıkılıyorum.ailemden uzaktayız bizde. benimde burada kimsem yok. ama kızım gelince herşey değişecek inş.

yalnızlık çok zor bilirim yani insanın ailesi gibisi yok ben hamileykende çok sıkıntı yaşadım ama yapacak bişey yok napalım biz yozgata taşınamayız annemlerde buraya taşınamaz o yüzden sabrediyoruz çare yok ama doğumda muhakkak anneni ablanı birilerini çağır yanına inan bana kendi ailen gibisi yok ben çok zor şeylr yaşadım hastanede yatarken bi anlatabilsem ama işte insan herşeyi yazamıyo sen gez bol bol yürüyüş yap moralini yüksek tut keyfini bozma söyle kocana sana iyi baksın haasana iyi gezmeler canım

kızlar çıktık gezdik, az önce geldik.
çok güzeldi ya. çok eğlendik.
ben önce bir türbe ziyareti yaptım. gecikmiş bir ziyaretti.
ilaydayla eşim arabada bekledi, ben içeri girip dua falan ettim :Saruboceq:.
gerçi ibadet gizli kalmalı ama sizle paylaşmak istedim işte.
kızma kavuştuğum için şükrettim Allah'a.
sonra biraz dolaştık, kültürparka gitmek geldi birden aklıma.
çok uzun zamandır gitmemiştik. gittiğimiz zamanda yani işte bir davet, düğün, yemek gibi şeyler için ordaki restoranlara ya da altın ceylan vs. gidiyorduk cokacimcoook.
bu sefer gezelim dedim eşime. ilaydayı da arabasına oturttuk.
önce bişeyler yedik. sonra lunaparka gittik kaydirigubbakcemile2.
kızımla atlıkarıncaya bindim teyzeleri.
sonra ona twetyli balon aldık, şu şişirilenlerden, kucağında da kalp var.
çok sevindi, çok mutlu oldu prensesim hihoyyyt.
gelene kadar arabada boğuştu durdu onla.
ben de seslendirme yaptım geri plandan.
çok eğlendi.

hava da güzeldi, çıktığımıza değdi yani. değişik bir gün oldu :icecream:.

bu gece saatler geri alınacak, artık hava erken kararacak, soğukların başlaması da yakındır yani. bidaha dışarda bu kadar dolaşılmaz, o yüzden bu gezi iyi oldu.

sizlerde çıkmışsınız sanırım, güzel havayı değerlendirmişsiniz.
mecbuecim bebişin hava alsın, kısa da olsa gezdir sen de .
eşinin haftasonları çalışması kötü olmuş. eskiden bizimkide öyleydi.
koca yaz geçti hep evdeydik, gerçi bebiş de küçüktü ama vakit olsa gezerdik yinede.
sonbahar geldi biz gezmeye başladık. ama hava iyi diye çıktım yoksa soğuk olsa çıkaramam bu kadar :hulya:.

olsun canım, zorlama. zamanla hepsini yapacaklar inşallah.
bizimki de sırtüstüyken yan dönüyor ordan yüzüstü.
eskiden yüzüstü döndüğünde tekrar doğrulamıyordu, ağlayıp duruyordu,
ben döndürüyordum, bu ara dönüyor artık. yani önce poposunu havaya doğru dikiyor sonra birden atıyor kendini. evde salonda ona geniş bir yer ayarladım, yere battaniye falan yaydım.yanına da oyuncaklar koydum. orda yuvarlanıp duruyor.

evet canım yemek yerken üstünü batırıyor bizimki. özellikle şu ek gıdalara geçtiğimizden beri. günde 3 sefer kıyafet değişiyor yani.
geçen gün eşimin akrabalarının konfeksiyonu var, yani atolye şeklinde birsürü kıyafetler dikmişler ilaydaya, içi polar pantalonlar, kapşonlu montlar, hırkalar falan birsürü.
sakın kıyafet alma, ben daha dikip getiricem dedi. çok sevindik biz de. çok hoş şeyler. yani özel dikilince öyle oluyor. o yüzden bol bol kıyafet değiştiriyoruz. hemen küçülüyorlar ama. sağlıklı büyüsünler de kıyafet kolay iş gerçi.

haaahaaa demek seninki anne diyor. bizimki babababa demeye çalışıyor. ben de diyorum babasının kızı bu. ama her işine anan koşuyor diyorum gülüyor cadı kaydirigubbakcemile

evet yanlız çok zor. ama ne yapalım insan doğduğu yerde değil doyduğu yerde diyoruz öyle moral veriyoruz kendimize. doğuma yakın annem gelecek kısmetse canım. benim ablam yok canım. erkek kardeşim var bide. doğumdan sonrada annemin uzunca bi süre kalması lazım. çünkü bebişe bakarken banayol gösterecek birilerine ihtiyacım olacak.eşim allah ondan razı olsun. her türlü nazımı çekiyor. akşamları yorgun gelmesine rağmen beni her akşam yürüyüşe çıkarıyor. bu arada yürüdük geldik ve bu sabah geç kalktığımız için ben hala uyuyamadım yaaaaaa.

oh oh maşşallah benim maviş prensesime eğlensin zaten son dışarı günleri bunlar bizde yazı hep evde geçirdik zaten dışarıya çıkma ve eve misafir alma yasağımız vardı bizim ecrin için baya sıkıntılı dönemler atlattı kuzucum akşam bizde görümcem gile gitti kalkacakken en uykusu gelmiş galiba eşi biraz seveyim dedi aaaa diye bi bağırdı adam korktu elini hemen çekti kaydirigubbakcemile3vallahi çok alemler bunlar benim cadıda şimdi oyuncakları bıraktı peçete ve pamuk poşetleri ilgisini çekmeye başladı nerde aklına gelmeyecek bişey var onları istiyolarkaydirigubbakcemile5

canının istemediyi bişeyi hayatta yapmıyo mesela yatarken ellerinden tuttunmu ayağa kalkıyo bacak kadar boyuyla adım atmaya çalışıyo cadı ama dönmek istemiyo yeşim teyzemizde zorlama annesi dedi canı isterse yapar bende yavaş yavaş yaptırmaya çalışıyorum yormadan zorlamadan ohh ohhh bol bol kıyafet geliyo o zaman mavişe cadı bizimkide öyle günde kaç kere kıyafet deyişiyoruz her beslenmede bi kıyafet benimki anne demeye çalışıyo ama bütün gün mızmızlanıyo babayı bi görsün yüzünde güller açıyo kızım diye seslensin dışarda bile olsa sesine gülüyo cadı bende diyorum herşeyinizi anneler yapsın sizde babalara cilve yapınopuyorumnanaktan

olsun napalım bizde aile olduk işte anne olduk yapacak bişey yok inan bana anne olduktan sonra herkesten iyi sen tanıyacaksın senden daha iyi kimse bakamaz ona başka bebeklere bakınca diyosun ben nasıl bakarım ufacık diye ama bi doğsun bi kucağına al herşey kendiliyinden gelişiyo ama annen kesinlikle kalabiliyosa kalsın inan bana çok iyi olur herşeyin hayırlısı

doğru diyorsun canım bebişlere en iyi biz bakarız. anneminde yanımda olması bana destek olur. güç verir bu dönemde. annem bi aksilik çıkmazsa doğumdan önce gelir yanımda kalır. sonrada bebişin kırkı çıkana kadar kalır sanırım.

tabiki insanın annesi gibi varmı doğumdan sonra insan biraz pohpohlanmak istiyo eşin sürekli olamıyo yanında annenden daha iyi kim pohpohlayabilir seniopuyorumnanaktanhiç acele etme bu günlerinin keyfini çıkara çıkara yaşa hamileliyini sonra bi bakıyosun ki doğum zamanı gelmiş bile anne olmuşsun:Saruboceq:

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…