- Konu Sahibi arzuerturk
-
maşallah tontonuna annesi hele daha dur biraz büyümeye başlasın daha neler neler alacaksın ben dışarıya çıkınca kendime artık hiçbişey alamıyorum kızıma almaktanopuyorumnanaktaninsan kendini tutamıyo peki hastane ve doğum için konuştunmu doktorla endişelerini anlatsaydın
slm arkadaşlar ben bişey soracağım ahmet bey kaçıncı ayda renkli ultrason istiyor ve herkesten istiyormu acaba ben daha çektirmedim de. bide medicalde doğum ücretleri belli olmuşmu bilgisi olan vamı haber verirseniz sevinirim
herkese selam.
geçmişi okuyamadım, daha sonra zamanım olunca okuyup yazarım.
şöyle bir gözattım psilokum gelmiş sanırım ve bebeği de iyiymiş galiba. çok sevindim. sonra yazarım ayrıntılı.
dün evde temizlik vardı, yardımcı bayan geldi. çok güzel temizledi sağolsun.
bugün de 5 çayına misafirlerim gelicek. kek falan yaptım. biraz zamanım vardı bakayım sizlere dedim.
vakit bulursam gelirim tekrar.
canım doğum konusunu konuştuk bu gittiğimizde ama bana daha çok erken dedi. doğumu düşünüp ruh halini bozma dedi. hastaneden bahsetmeye hiç fırsat olmadı. çok erken daha bu konuyu konuşacağız dedi. bu arada ben normal doğumdan çok korkuyorum. sezeryan olmak istiyorum dedim. oda bana sezeryana şartlandırma kendini dedi. boyun uzun ve kalça yapın çok müsait dedi. eğer sezeryan olmak istiyorum dersen ben üzülürüm dedi. ama sana rağmen normal doğum yaptıramayız dedi. sen sezeryana şartlandırma kendini dedi. eğer bebek çok kilolu olmaz ters bi durum söz konusu olmazsa ben normal yapmanı istiyorum dedi. offffffffff çok kafam karıştı sormayın. acayipte tırsıyorum. ve çoooooooooookkkkkk korkuyorum.
mecbue nasılsın canım? kimsecikler yok bizim topicte sonunda sen geldin canım yaaaaaaa.
ben sezeryanla doğurdum ama keşke elimde olsaydıda normal doğursaydım sonuçta adı üstünde normal doğum kendini daha hızlı toparlıyosun normal doğumda bebeyini daha rahat emzirebilirsin ama tabi tercih senin sezeryan daha kolay gibi geliyo insana bebeyin doğacağı tarih belli oluyo uyuyosun uyanıyosun herşey bitmiş ama bebeyinin dünyaya gelişini görmek istemezmisin ben isterdim ama olmadı:sinifsinif:
iyim canım keltoş prensesle boğuşuyom napıyımopuyorumnanaktanbebekler büyüdğkçe inan bana daha zor bakımları meyve püresi yapana kadar uyudu sadecekafamçokkarıştı bişey yediriyorum üzerini deyiştiriyorum biraz yürüyüş derken bi baktım koca gün bitmiş
slm arkadaşlar ben bişey soracağım ahmet bey kaçıncı ayda renkli ultrason istiyor ve herkesten istiyormu acaba ben daha çektirmedim de. bide medicalde doğum ücretleri belli olmuşmu bilgisi olan vamı haber verirseniz sevinirim
selam kızlar, nasılsınız.
mecbuecim, gel seni de beklerim. daha var kek pasta. çok yapmışım sanırım. kahvaltıda falan da yememize rağmen halen bitmedi.
limonnncum, ahmet bey doğru söylemiş, şimdiden doğumu düşünme, daha çok stres yaparsın, rahat ol. zamanı gelince geliyor bu yaramazlar.
geçen gün birkaç arkadaş hastane ve personel ile ilgili tereddütlerinden bahsetmişlerdi, okudum ama cevaplayamadım.
yani kızlar şuan hamile olan ve doğumuna az kalmış arkadaşlar için konuşayım.
her yerde var o tiplerden. sadece medicalde değil yani.
kimisi cep tel. ile lak lak yapar, kimisi internet başında lak lak yapar. kimisi de ona buna çatar falan yaniklava:. hadi medicalden vazgeçtiniz nereye gideceksiniz.
zbeydehanımda da çok var böyle ebe ve hemşire. bana yapamadılar çünkü ben biraz dişliyim,
biri bişey diyecek olduğunda hemen çıkarırım tırnaklarımı, gösteriririm dişimi kötükedihüso
ama ondan da öte benim çok sağlam bir doktorum vardı, hastasının arkasında duran, onu yarı yolda bırakmayan her zaman ilgili ve çok tecrübeli bir doktorum vardı sevgili özer kutlu. yani en çok da o açıdan şanslıydım ben. belki dr um başka birisi olsaydı bana da saçma sapan davranırlardı. ha neolurdu, kavga ederdim :mymeka:, çeker giderdim. eşime derdim aç kesenin ağzını acıbademe gidiyoruz. tabi o saatten sonra acıbadem beni kabul edermiydi orası meçhul.
acıbademde yokmudur böyle tipler. çok az sayıda da olsa vardır.
jimerde mecbuenin yaşadıkları ortada, eee geriye ne kalıyor. şevket yılmaz ve çekirge ssk oraları yine hiç söylemiyorum bile. ha iyi bir doktorun varsa orda da iyi muamele görürsün.
kısaca benim burda demek istediğim önemli olan her zaman için doktorunuzdur. eğer ahmet beyle ilgili tereddütünüz varsa, kafanıza takılan, tereddütte kaldığınız, hoşnut olmadığınız bişeyler. o zaman çok geç olmadan değiştirmek en doğal hakkınız ama bir hemşireye ya da herhangi bir personelin davranışları yüzünden hatalı bir karar almayın derim. iyi düşünün. tabi ki karar sizlerin.
hepiniz inşallah hayırlısıyla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız.
iyim canım keltoş prensesle boğuşuyom napıyımopuyorumnanaktanbebekler büyüdğkçe inan bana daha zor bakımları meyve püresi yapana kadar uyudu sadecekafamçokkarıştı bişey yediriyorum üzerini deyiştiriyorum biraz yürüyüş derken bi baktım koca gün bitmiş
selam kızlar, nasılsınız.
mecbuecim, gel seni de beklerim. daha var kek pasta. çok yapmışım sanırım. kahvaltıda falan da yememize rağmen halen bitmedi.
limonnncum, ahmet bey doğru söylemiş, şimdiden doğumu düşünme, daha çok stres yaparsın, rahat ol. zamanı gelince geliyor bu yaramazlar.
geçen gün birkaç arkadaş hastane ve personel ile ilgili tereddütlerinden bahsetmişlerdi, okudum ama cevaplayamadım.
yani kızlar şuan hamile olan ve doğumuna az kalmış arkadaşlar için konuşayım.
her yerde var o tiplerden. sadece medicalde değil yani.
kimisi cep tel. ile lak lak yapar, kimisi internet başında lak lak yapar. kimisi de ona buna çatar falan yaniklava:. hadi medicalden vazgeçtiniz nereye gideceksiniz.
zbeydehanımda da çok var böyle ebe ve hemşire. bana yapamadılar çünkü ben biraz dişliyim,
biri bişey diyecek olduğunda hemen çıkarırım tırnaklarımı, gösteriririm dişimi kötükedihüso
ama ondan da öte benim çok sağlam bir doktorum vardı, hastasının arkasında duran, onu yarı yolda bırakmayan her zaman ilgili ve çok tecrübeli bir doktorum vardı sevgili özer kutlu. yani en çok da o açıdan şanslıydım ben. belki dr um başka birisi olsaydı bana da saçma sapan davranırlardı. ha neolurdu, kavga ederdim :mymeka:, çeker giderdim. eşime derdim aç kesenin ağzını acıbademe gidiyoruz. tabi o saatten sonra acıbadem beni kabul edermiydi orası meçhul.
acıbademde yokmudur böyle tipler. çok az sayıda da olsa vardır.
jimerde mecbuenin yaşadıkları ortada, eee geriye ne kalıyor. şevket yılmaz ve çekirge ssk oraları yine hiç söylemiyorum bile. ha iyi bir doktorun varsa orda da iyi muamele görürsün.
kısaca benim burda demek istediğim önemli olan her zaman için doktorunuzdur. eğer ahmet beyle ilgili tereddütünüz varsa, kafanıza takılan, tereddütte kaldığınız, hoşnut olmadığınız bişeyler. o zaman çok geç olmadan değiştirmek en doğal hakkınız ama bir hemşireye ya da herhangi bir personelin davranışları yüzünden hatalı bir karar almayın derim. iyi düşünün. tabi ki karar sizlerin.
hepiniz inşallah hayırlısıyla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız.
saol canım davet etmen bile yeter yemiş kadar oldum evet bende sana katılıyorum benim doğumdan sonra hemen sütümü istediler eşim hemşirelere süt makinasını getirmelerini rica etmiş onlarda makina var fakat hortum yok gibi bişey söylediler sonra ahmet bey geldi yanıma nasılsın diye bebek nasıl annesi dedi bende iyi süt istediler ama hortumumu öyle bişeyi yokmuş galiba dedim hemşireye döndü hemen bulunacak eksik parçası nerden bulursanız bulun dedi iyi günler gene gelecem dedi gitti baktım 5 dk eksik parça bulunmuş makina yanıma geldi bidahaki gelişinde makina geldimi diye sordu evet dedim hemen bebeyinin yanına indirin anneyi görsün dedi ne bileyim bana o anda okadar iyi geldiki o davranışı çünkü can sıkıntısıyla yatıyosun moral sıfır acaba bebeyim yaşatacakmı diye ben gene diyorum bitane daha doğursam gene medicalde doğururum ahmet bey ordaysa tabikaydirigubbakcemile3burdan gene söylüyorum ahmet beyden memnunsanız hemşireleri siz uyarın ahmet beyede söyleyebilirsiniz seninde dediyin gibi pc başında tlf başında hemşire heryerdeeeeeeeee çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
valla bende pek çenemi tutamam kavga ederim kesin bana kötü davranırlarsa. ondan sonrada bana gıcıklık ederler mi bilmem. ama ben ahmet bey'den çok memnunum hakkını yiyemem. gayet ilgili sevecen. hatta ilk zamanlarımıza göre daha da alıştı gidip gedikçe. artık daha rahat konuşuyor. çok sakin bir tavrı var. zaman zaman espiri bile yapıyor şaşırtıyor beni. normalde daha sakin insanın yüzüne bakmadan konuşuyordu ilk zamanlar ama artık öyle değil. yani kısacası ben memnunum ahmet bey'den. eğer bi aksilik çıkmazsa dvm edeceğim. hem onun dürüstlüğünü birkez daha anladım. ben sezeryan yapmak istiyorum dediğimde yine beni düşünerek normal yapabilirsin dedi. ben üzülürüm sezeryan yaparsan dedi. sonuçta onun için sezeyan daha kolay ama hemen tamam demedi. normal yapalım dedi. bir kez daha takdirimi kazandı. bide bana bir gaz verdik sorma. boyun uzun kilon çok müsait sen doğuramam dersen kimse doğurmasın yazık yapma falan dedi. ama ben hala yusuf yusuf. napcam hiiiiiiiiiiçççççç bilmiyorum.
saol canım davet etmen bile yeter yemiş kadar oldum evet bende sana katılıyorum benim doğumdan sonra hemen sütümü istediler eşim hemşirelere süt makinasını getirmelerini rica etmiş onlarda makina var fakat hortum yok gibi bişey söylediler sonra ahmet bey geldi yanıma nasılsın diye bebek nasıl annesi dedi bende iyi süt istediler ama hortumumu öyle bişeyi yokmuş galiba dedim hemşireye döndü hemen bulunacak eksik parçası nerden bulursanız bulun dedi iyi günler gene gelecem dedi gitti baktım 5 dk eksik parça bulunmuş makina yanıma geldi bidahaki gelişinde makina geldimi diye sordu evet dedim hemen bebeyinin yanına indirin anneyi görsün dedi ne bileyim bana o anda okadar iyi geldiki o davranışı çünkü can sıkıntısıyla yatıyosun moral sıfır acaba bebeyim yaşatacakmı diye ben gene diyorum bitane daha doğursam gene medicalde doğururum ahmet bey ordaysa tabikaydirigubbakcemile3burdan gene söylüyorum ahmet beyden memnunsanız hemşireleri siz uyarın ahmet beyede söyleyebilirsiniz seninde dediyin gibi pc başında tlf başında hemşire heryerdeeeeeeeee çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?