Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

slm arkadaşlar ben bişey soracağım ahmet bey kaçıncı ayda renkli ultrason istiyor ve herkesten istiyormu acaba ben daha çektirmedim de. bide medicalde doğum ücretleri belli olmuşmu bilgisi olan vamı haber verirseniz sevinirim

canım doğum konusunu konuştuk bu gittiğimizde ama bana daha çok erken dedi. doğumu düşünüp ruh halini bozma dedi. hastaneden bahsetmeye hiç fırsat olmadı. çok erken daha bu konuyu konuşacağız dedi. bu arada ben normal doğumdan çok korkuyorum. sezeryan olmak istiyorum dedim. oda bana sezeryana şartlandırma kendini dedi. boyun uzun ve kalça yapın çok müsait dedi. eğer sezeryan olmak istiyorum dersen ben üzülürüm dedi. ama sana rağmen normal doğum yaptıramayız dedi. sen sezeryana şartlandırma kendini dedi. eğer bebek çok kilolu olmaz ters bi durum söz konusu olmazsa ben normal yapmanı istiyorum dedi. offffffffff çok kafam karıştı sormayın. acayipte tırsıyorum. ve çoooooooooookkkkkk korkuyorum.

canım renkli ultrason dediğin ayrıntılı ultrason mu ? bize 20 ve 22. haftalar arası yapılması uygun dedi. bu gittiğimde tekrar baktı. ben muayenehanesine gidiyorum canım ayrıntılı ultrason için başka bi yere göndermedi beni ama medikalde sanırım başka bi bölüme gönderiyor bu iş için. doğum fiyatlarını hiç bilmiyorum canım henüz konuşmadım.

oh oh kekler pastalar afiyet olsun:içelim:temizlik yaptırmışsın oh ne güzel bende mevlüt yapmayı düşünüyorum o zaman temizlik lazımkafamçokkarıştı

ben sezeryanla doğurdum ama keşke elimde olsaydıda normal doğursaydım sonuçta adı üstünde normal doğum kendini daha hızlı toparlıyosun normal doğumda bebeyini daha rahat emzirebilirsin ama tabi tercih senin sezeryan daha kolay gibi geliyo insana bebeyin doğacağı tarih belli oluyo uyuyosun uyanıyosun herşey bitmiş ama bebeyinin dünyaya gelişini görmek istemezmisin ben isterdim ama olmadı:sinifsinif:

mecbue nasılsın canım? kimsecikler yok bizim topicte sonunda sen geldin canım yaaaaaaa.

iyim canım keltoş prensesle boğuşuyom napıyımopuyorumnanaktanbebekler büyüdğkçe inan bana daha zor bakımları meyve püresi yapana kadar uyudu sadecekafamçokkarıştı bişey yediriyorum üzerini deyiştiriyorum biraz yürüyüş derken bi baktım koca gün bitmiş

canım tabiki normal doğurmayı çok isterim ama çok korkuyorum. ya beceremezsem diye. bilmiyorum. kafam çok karışık. sezeryan sonuçta bi ameliyat ama korkularımda dolayı sezeryan istedim doktorda öyle deyince kafam çok karıştı. şimdi konuşmayalım dedi. zamanı geldiğinde konuşuruz. sanırım beni ikna etmeye çalışacak. sen şartlandırma kendini sezeryana dedi. doğumu düşünmek için çok erken dedi. bakalım allah hayırlısı ne ise onu kısmet etsin.

selam kızlar, nasılsınız.

mecbuecim, gel seni de beklerim. daha var kek pasta. çok yapmışım sanırım. kahvaltıda falan da yememize rağmen halen bitmedi.

limonnncum, ahmet bey doğru söylemiş, şimdiden doğumu düşünme, daha çok stres yaparsın, rahat ol. zamanı gelince geliyor bu yaramazlar.

geçen gün birkaç arkadaş hastane ve personel ile ilgili tereddütlerinden bahsetmişlerdi, okudum ama cevaplayamadım.
yani kızlar şuan hamile olan ve doğumuna az kalmış arkadaşlar için konuşayım.
her yerde var o tiplerden. sadece medicalde değil yani.
kimisi cep tel. ile lak lak yapar, kimisi internet başında lak lak yapar. kimisi de ona buna çatar falan yani klava:. hadi medicalden vazgeçtiniz nereye gideceksiniz.
zbeydehanımda da çok var böyle ebe ve hemşire. bana yapamadılar çünkü ben biraz dişliyim,
biri bişey diyecek olduğunda hemen çıkarırım tırnaklarımı, gösteriririm dişimi kötükedihüso
ama ondan da öte benim çok sağlam bir doktorum vardı, hastasının arkasında duran, onu yarı yolda bırakmayan her zaman ilgili ve çok tecrübeli bir doktorum vardı sevgili özer kutlu. yani en çok da o açıdan şanslıydım ben. belki dr um başka birisi olsaydı bana da saçma sapan davranırlardı. ha neolurdu, kavga ederdim :mymeka:, çeker giderdim. eşime derdim aç kesenin ağzını acıbademe gidiyoruz. tabi o saatten sonra acıbadem beni kabul edermiydi orası meçhul.
acıbademde yokmudur böyle tipler. çok az sayıda da olsa vardır.
jimerde mecbuenin yaşadıkları ortada, eee geriye ne kalıyor. şevket yılmaz ve çekirge ssk oraları yine hiç söylemiyorum bile. ha iyi bir doktorun varsa orda da iyi muamele görürsün.

kısaca benim burda demek istediğim önemli olan her zaman için doktorunuzdur. eğer ahmet beyle ilgili tereddütünüz varsa, kafanıza takılan, tereddütte kaldığınız, hoşnut olmadığınız bişeyler. o zaman çok geç olmadan değiştirmek en doğal hakkınız ama bir hemşireye ya da herhangi bir personelin davranışları yüzünden hatalı bir karar almayın derim. iyi düşünün. tabi ki karar sizlerin.
hepiniz inşallah hayırlısıyla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız.

maaşallah prensese. evet herkes öyle diyor. büyüdükçe diyeceksin diyorlar keşke karnımda olsa diye. ama şimdide insan sabırsızlanıyor.. doğsada görsem kucağıma alsam diye. ahhhhhhhhhhh bizde bi kucağımıza alsak bebişi.

canım renkli usg dediğin sanırım ayrıntılı usg. onu 20-24. haftalar arasında yaptırıyorsun. onu kadın doğumculardan ziyade radyoloji uzmanları yapıyor.
ben 3 kez girmiştim ayrıntılya. yaklaşık 1 saat incelemişti. setbaşında bilson var. sevgili doktorum ismail şeker. çok ama çok biligili bir doktor ne dediyse hepsi çıktı kızımla ilgili.
kızımı götüreceğime söz verdim ama halen sözümü tutamadım. inşallah yakın zamanda götürürüm. sadece mail ile fotosunu yollamıştım.
ayrıntılı için bilson en ideal merkez. ama biraz pahalı. 300 tl civarı. eşimden dolayı bize indirim yapıyorlardı gerçi ama bebişlerimiz için önemli yani. para öneli değil. iyice incelenmesini istiyorum derseniz. böbreğinden, beyninden, parmak uçlarına kadar inceliyor ismail bey.bilsona gidin derim. alkisalkisalkis

valla bende pek çenemi tutamam kavga ederim kesin bana kötü davranırlarsa. ondan sonrada bana gıcıklık ederler mi bilmem. ama ben ahmet bey'den çok memnunum hakkını yiyemem. gayet ilgili sevecen. hatta ilk zamanlarımıza göre daha da alıştı gidip gedikçe. artık daha rahat konuşuyor. çok sakin bir tavrı var. zaman zaman espiri bile yapıyor şaşırtıyor beni. normalde daha sakin insanın yüzüne bakmadan konuşuyordu ilk zamanlar ama artık öyle değil. yani kısacası ben memnunum ahmet bey'den. eğer bi aksilik çıkmazsa dvm edeceğim. hem onun dürüstlüğünü birkez daha anladım. ben sezeryan yapmak istiyorum dediğimde yine beni düşünerek normal yapabilirsin dedi. ben üzülürüm sezeryan yaparsan dedi. sonuçta onun için sezeyan daha kolay ama hemen tamam demedi. normal yapalım dedi. bir kez daha takdirimi kazandı. bide bana bir gaz verdik sorma. boyun uzun kilon çok müsait sen doğuramam dersen kimse doğurmasın yazık yapma falan dedi. ama ben hala yusuf yusuf. napcam hiiiiiiiiiiçççççç bilmiyorum.

yedir yedir büyüsün keltoş.
benimki yerlerde yuvarlanıp duruyor, emekleme çabaları çok fazla.
bi de hecelemeye çabalıyor bu aralar. babababa falan.
çok cadı sormayın kaydirigubbakcemile

saol canım davet etmen bile yeter yemiş kadar oldum evet bende sana katılıyorum benim doğumdan sonra hemen sütümü istediler eşim hemşirelere süt makinasını getirmelerini rica etmiş onlarda makina var fakat hortum yok gibi bişey söylediler sonra ahmet bey geldi yanıma nasılsın diye bebek nasıl annesi dedi bende iyi süt istediler ama hortumumu öyle bişeyi yokmuş galiba dedim hemşireye döndü hemen bulunacak eksik parçası nerden bulursanız bulun dedi iyi günler gene gelecem dedi gitti baktım 5 dk eksik parça bulunmuş makina yanıma geldi bidahaki gelişinde makina geldimi diye sordu evet dedim hemen bebeyinin yanına indirin anneyi görsün dedi ne bileyim bana o anda okadar iyi geldiki o davranışı çünkü can sıkıntısıyla yatıyosun moral sıfır acaba bebeyim yaşatacakmı diye ben gene diyorum bitane daha doğursam gene medicalde doğururum ahmet bey ordaysa tabikaydirigubbakcemile3burdan gene söylüyorum ahmet beyden memnunsanız hemşireleri siz uyarın ahmet beyede söyleyebilirsiniz seninde dediyin gibi pc başında tlf başında hemşire heryerdeeeeeeeee çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

evet canım haklısın. bende kesinlikle susmayı düşünmüyorum. şikayetim olduğunda mutlaka söyleyeceğim. inş. hiç sorunsuz güle oynaya doğururum diyorum ama bi taraftanda gülüyorum kendime. nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeee diye....

kzlar ben kaçıyorum. kocam diyo ki kalk artık şu pcnin başından biraz benimle ilgilen. birazcık onunla ilgileneyim. valla boşayacak beni bu gidişle. opuyorumnanaktan

bebişlere iyi bakkın güzel anneler. tabi kendinizede. iyi haftasonları görüşürz.opuyorumnanaktan

nedense bu tip kurumlarda, yardımcı personeller doktorlardan daha çok söz sahibiymiş havalarındalar. yani doktorlar yapmıyor onların yaptıklarını, takındıkları tavır ve hareketler hiç hoş değil. bir havalardalar yani. ama doktorlar öyle değil. tabi yine de genellememek lazım. % 50 diyelilim. işini severek yapan, insan halinden anlayan, gayet mütevazi haddini bilen personel de var yani. onların hakkını da yememek lazım.
benim geçen yıl hamile kalmadan önce kistim vardı, adet olunca gel bakalım demişti ahmet bey, gittim vajinal usg ile kontrol etti. geçmiş çok iyi. hamile kalmanızda bir engeliniz yok falan dedi. ben o heyecanla birden ayağa kalktım ve yerler bütün kan. altımda koruyucu serilmişti ama ayağa kalkınca tabi yere aktı kanlar. ahmet bey gerçi yan tarafa ofise geçmişti. hemşire vardı yanımda. ben çok kötü oldum tabi. hemen koruyucuyu alıp temizleme çabasına giriştim. hemşire hemen ben hallederim lütfen dedi ve aldı elimden. ahmet bey de siz bırakın personel halleder. olur böyle şeyler gayet doğal demişti. hiç unutamam yani :kedi:.

evet canım ahmet bey hastaları pohpohlamak adına gerekli gereksiz gevezelikler yapmaz. bizlerin duymak istemediğimiz gerçekleri de söyler bazen. ama çok da moral verir yani. ahmet beyin bu özelliklerini çok seviyorum. evet ilk zamanlar karşıdakinden çekindiğinden midir nedir pek yüzüne bakmaz ama zamanla alışılır yani.
evet canım sezeryan onlar için daha kolay, çoğu doktor artık sezeryana yönlendiriyor. vücut yapın normal bile olsa ama ahmet beyin böyle söylemesi çok güzel. onun paracı olmadığının bir kanıtı daha alkisalkisalkis. ama sen istemiyorsan da çok zorlamamalı yani. ama son dönemde netleşir bu konu.

evet canım haklısın. bunlar küçük şeyler gibi görünse de o psikolojide bizim için çok önemli olabiliyor.
bir kez daha takdir ettim ahmet beyi a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…