Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

benim eşim çalışıyo bugün kızlar canım skıkın gerçi hafta içi bi gün evde ama alışılmışya hai pazar günleri illa tatil diye canım sıkılıyo kızımla yürüyüş yapayım dedim havada bozuk bugün evdeyiz yani

evet canım gezdik, güzel oldu gerçekten :icecream:.
bugün aynı hava yok mesela, iyiki de dün çıkmışız diyorum.
bugün çıksak bile kapalı ortama gideriz büyük ihtimalle.

canım evet bazen benim yaramaz da sevdirmiyor kendini,
o anki keyfine bağlı yani kaydirigubbakcemile.

oooo pakettir peçetedir bizimkide bayılıyor. peçeteleri hemen ağzına soktuğu için
eriyip yutmasın diye hemen alıyorum elinden. alt değiştirirken hemen ıslak mendil pakatine saldırıyor. renkli renkli hoşuna gidiyor. bide hışırdıyor ya paket ses çıkartıyor o yüzden ilgisini çekiyor sanırım. eşim ona renkli bir oyuncak almış. böyle uğur böceği, tırtıl falan kafaları var. pervane gibi bişey var. pervanenin kanatlarının içine şeker peketi koymuşlar sanırım hışırdıyor çok ilgisini çekiyor. kulak gibi bişeyleri var hayvancıkların onlarda diş kaşımak için tasarlanmış. onlarla da diş kaşıyor. güzel fonksiyonel bişey yani. peluş oyuncakları vardız zaten. tavşancıklar, ayıcıklar falan ama onlardan ziyade renkli, ses çıkaran şeyler daha ilgisini çekiyor. gamyoncuiremsu

oyuncak fazla ilgisini çekmiyo o kadar acaip bi çocukki cuma günü eşim evde olcak galiba bende deyişik bi iki tane oyuncak alayım diyorum havalar bozuyo zaten kış saati uygulamasınada geçtik artık hiç bişeyin tadı çıkmaz kışıda sevmiyorum ben aslında bi tane çıngırağı var deyişik ayakları peluş onunla oynuyo bi tek bayılıyo ona şimdi öğrenmiş ayaklarını ağzına sokmaya çalışyo bugün beni o kadar yorduki kaşıkla verdim almadı bende senin tavsiyene uyuyorum biberonla veriyorum öyle içiyo gerçekten biberon fikri çok güzeldi benim nasıl aklıma gelmedi bilmiyorum:uhm:bide ben doğum yaptıktan sonra biçok şeyi unutur oldum gece ecrini besliyorum uyanıp sonra sabah uyanınca acaba gece beslemişmiydim diyorum:kedi:yorgunluktanmı acaba gerçi uykusuzluktanda olabilir biraz büyüsünde bizde normale dönelim kaydirigubbakcemile3

evet canım ya, kışı ben de sevmiyorum ruhum daralıyor,
soğuk havayı da sevmiyorum, ben çok üşürüm normalde ama gebelikte içtiğim folik asit ve demir ilaçları ve hormonların etkisiyle pek üşümedim.
bakalım bu sene nasıl olacak. umarım üşümem.

canım sevdiği oyuncağı varsa onunla oynasın işte. bizimkide dün aldığımız şişme twiti ile boğuşup duruyor. eşime diyorum yakında patlatır, o da olsun yine alırım ben kızıma diyor.

canım aç bırakma bebişini karıştır bişeyler koy biberona yedir keltoşa. bugün teyzesi büyümix yoğurt almış kızıma elmalı armutlu. yedirdim çok sevdi. normalde kendim mayalıyorum aslında ama arada değişiklik yapmak lazım.
sana özelden yazdığım siteye üye oldun mu, ol bak. onları da sevicek.:icecream:

herkese selam,
sayfayı ben kapatmışım yine ben açıyorum.
ahmet beyin hamişleri uyuyor halen sanırım.

mecbuecim, senin keltoşa simit gönderdim, afiyetle yesin keltoşum cokacimcoook.
gerçi daha yiyemez annesi ama geveler, kemirir yapar bişeyler işte

bu akşam ilaydayı kontrole götürücez arif amcasına. cmtsi götürecektik ama kongredeymiş doktorumuz, o yüzden bugüne kaldı.

belki ahmet beyi de görürüm. görürsem ahmet bey kk daki topiğimize bekleriz sizi diycem.
adam deli bu der herhalde :roflol::roflol:

mrb canım. bende arada ne düşünüyorum biliyomusun. ahmet bey'in acaba internetteki bu yazışmalardan haberi varmıdır diye düşünüyorum. arada misafir olarak girip okuyomu acaba diye düşündüğüm oluyor.

okusa gülmekten ölür adamcağız :roflol:.
ne kadar hayranım varmış, ne kadar vefalı hastalarım varmış der alkisalkisalkis.
siz hamişler gidince hemşirelerine söyleyin bence. onları da bekleriz buyrunnnnnnnnn,
gelsinler aramıza katılsınlar, hem çok faydaları da olur hepimize a.s..

bencede adam diyecek ne çok hayranım varmış diye. ben hastaneye gitmiyorum canım. o yüzden hemşirelerine söyleyemem ama muayenehanesindeki sekreterine söylesem mi ki? geçen gittiğimizde ahmet bey'le doğumdan konuştuk demiştim ya. normal yapmanı istiyorum demişti. bende korkuyorum çok yapamam gibi geliyo dedim oda güldü. yaparsın yaparsın dedi. eşimde o zaman ahmet bey'e internetten seyrediyor doğum videolarını ondan sonrada ay böyle mi oluyormuş deyip korkuyor dedi. ahmet bey'de internet çok kafa karıştırıyor. takılmayın böyle şeylere dedi. oysa adam bilse internette biz neler yazışıyoruz oooooooooooooooooooo dimi ama .

sorma ya, ben de netten duyduğum herşeyi özer beye söylerdim.
yok işte saç kurutma mak. ile saç kurutmak bebeğe zarar veriyormuş ne yapmalıyım diye.
nerden duydun, netten demiştim. boşver çok takılma öyle haberlere onlar dikkat çekmek için yapıyorlar demişti vereliniortak.

evet ya okusalar amma gülerler. birara nerdeyse savaş çıkacaktı yani.
tabi işin şakası da, ama ahmet bey çok sevilen bir doktor. hastalarla samimiyet kurmasa da çok konuşmasa da, hatta bazen yüzlerine bakmasa da çok favori bir doktor.
bu da onun ne kadar iyi bir doktor olduğunun kanıtı bence alkisalkisalkis.

sen sekretere söyle evet gelsin, katılsın aramıza. o da muaynehane tecrübelerini anlatır bize.yani oraya da bizler gibi çok panik hastalar geliyordur, onlarla ilgili yorumlar falan da yapar. güzel olur, renklenir sayfamız :içelim:.

yalnız bugün mecbue hiç gelmemiş. gelirdi aslında hep o. umarım bir terslik yoktur. bugün eşi izinli herhalde, geziyorlardır .

merhaba kizlar..
ben pek giremiyorum foruma cunku bilgisayar basina pek oturamiyorum..artik 37. haftam bitiyor..o yuzden cok heyecanliyim acikcasi her an bekliyorum ...yarin yine gidicez Ahmet Bey'e..bakalim su anda normal dogum gibi gozukuyor herhangi bir terslik olmazsa ama bebegin kilosuda onemliymis normal dogurabimem icin sanirim 4 kilo olunca riske atilmiyormus..en son oglum 3.5 kiloydu bakalim ne kadar oldu..artik sekillenir herlade normalmi sezeryanmi...birde kizlar bugun medikali aradim dogum fiyatlariyla ilgili cunku ekim sonuna kadar kampanyali fiyatlardi..benimde dogumum kasim basi gibi gozukuyor ama belli degil kampanyadan sonraki fiyatlar dediler...insan kendini ayarlamasi lazim yani fiyatlar nasil belli olmaz anlamiyorum...neyle karsilasacagimizi bilmeden gidicez artik..belirsizlik kotu..artik hayirlisi herseyin napalim yapicak bisey yok..ama yarin Ahmet Bey'le konusup netlestirmeyi dusunuyoruz...sizin bir bilginiz yada duyumunuz varmi arkadaslar fiyatlarla ilgili..

slmmm ben geldim bu saatte benden başkasıda gelmez zaten bizim nette sorun vardı iki gündür eşim dün gece aradı gece yarısna kadar zorda olsa hallettirdi kendide uğraştı nasıl simit gönderdin anlamadım kknın işlerine aklım ermiyo hala bişeylerin nasıl olduğunu anlamıyorumkaydirigubbakcemile3siz tecrübelisiniz daha eski üyeler yani nasılmış maviş prenses bakalım ne demiş arif amcası ahmet beyi bilmem ama kkdan ve topiclerden haberdar olan doktorların olduğunu çok iyi biliyorumkaydirigubbakcemile3

inş hayırlısıyla alırsın bebişini kucağına telde hiçbi hastane fiyat vermiyolar canım malesefki bide medicalde öyle fiyatlar çok uçuk deyildir normal hele daha uygundur bence diyer özel hastanelere bakarsan 2000 tlden başlıyoki medical kadar donanımlıda deyiller üstüne üstlük medicalde 24 saat çocuk doktoru var tabi diyer branşlardaki bütün doktorlarda öyle ayrıca cafesi sabaha kadar sürekli açık oluyo normalde gece yarısı kapanır ya belki önemsiz ayrıntı ama hastanede yatınca insanın herşeye ihtiyaç duyuyo inan bana neysede sen ahmet beyle netleştirirsin o sana zaten verir fiyatı

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nerdesiniz yahu ben 7de uyandım hala ayaktayım malesefkikafamçokkarıştı

evet sekreteriyle muayenehanenin kalabalık olmadığı bi zaman söyleyeyim. gelsinde sayfayı renklendirsin dimi ama. ahmet beyi ben hamile kadığımda tanıdım. ama çok memnunum. umarım doğumdan sonrada böyle derim canım ya. zaten doktorun hastasıyla çok samimi olması önemli değil. beni tanısın tüm kontrollerimi en doğru yapsın. beni yeteri kadar bilgilendirsin. zor durumlarda beni madur etmesin. aradığım zaman ulaşabileyim. gerisi önemli değil. ahmet beyde bütün bunların hepsini yapıyor. gerektiği kadar konuşuyor. soru sorduğun zaman en güzel şekilde anlatıyor. daha ne isteyim.

canım allah kurtarsın inş. bebeğine sağlıkla kavuşursun. ikinizede sağlık diliyorum. evet banada bebeğin kilosu çok olmazsa normal doğum yapabilirsin dedi ahmet bey ama benim daha çok var kısmet hayırlısını kısmet etsin rabbim. bu arada benim aklım hala sezeryana kaymıyor değil. ama kısmet tabi allah hayırlısı ne ise onu kısmet etsin hepimize. doğum fiyatlarını hiç konuşmadık canım. henüz çok erken sanırım ben doğurana kadar fiyatlar daha çok değişir. ama sen bugn gittiğinde fiyatlar konusunda bi bilgin olursa bizide haberdar edersin en azından fikrimiz olur canım. şimdiden geçmiş olsun canım. sağlıkla bebeğine kavuşman dileğiyle.

günaydın arkadaşlar... pazar gününden beri feci grip geçiriyorum.. o yüzden işi gücü bıraktım dinleniyorum. yemem azaldı.bu sabah biraz midem bulandı..inşallah hastalıkltandır.mide bulantılarım geri gelecek diye ödüm patlıyor..

muayenehanesini bilmemde hastanedekilerin gelecek vakitleri olacağını hiç sanmıyorum bırak pc başına oturmayı yoğunluktan saçlarını kaşıyacak fırsatları yokki ama keşke gelip buraya bizlerede arada bilgi verseler medicalin hemşiresi ebesi gelmezler bence çünkü işleri başlarından aşıyo sürekli burda olsalar ben şahsım adına güvenmezdim demekki işini yapmıyo burda takılıyo diyelmaz:arada gelirlerse olur tabi ama sabah akşam burda olursa nasıl çalışmış olacak dimi amakaydirigubbakcemile3

ayy büyük geçmiş olsun canım bu mevsim öyle benim kızımda yeni atlattı bende hamileyken yakalanmıştım feciydi ağlaya ağlaya çatladım bi haftakaydirigubbakcemile3eşim geç geliyodu o saate kadar aç yatıyodum yatakta kalkamadığım için zor günlerdi bol bol c vitamini al portakal limon mandalina kivi ıhlamur nane limon iç midene iyi gelir inş dikkat et annesi tontişe

ya kızlar kaç dakikadır sayfayı açmaya uğraşıyorum
açamadım ya, problem var sanırım sitede
siz de aynı sorunu yaşıyormusunuz?
niye böyle ki? :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…