Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

canım çok az kalmış doğumuna
hayırlısıyla ve sağlıklı olarak bebeğini kucağına alırsın inşallah

ahmet bey normal diyorsa bir bildiği vardır canım,
zaten beklenmedik bir durum olursa hemen sezeryana alıyorlar.

canım tel. de pek fiyat söylemiyorlar,
sen gidince yüzyüze konuşursun bu durumu
ama mecbuenin dediği gibi çok da fazla artış olacağını sanmıyorum:sm_confused:

haklısın canım ben çalışma saatleri içersinde dememiştim zaten. boş vakitleri olduğu zaman. yani sürekli bilgisayar başında olsalar nasıl çalışacaklar. opuyorumnanaktan

Adım nurdagul bursad su an o dr benım dr medıcal parkda yazenesıde bursada

hoş geldin canım.
sen hamilemisin, yoksa doğum yaptın mı,
evet ahmet beyin muaynh. de fsm bulvarında biliyoruz canım.
sen memnunmusun ahmet beyden, ne kadar zamandır hastasısın
yeni üyesin sanırım.

ya kızlar kaç dakikadır sayfayı açmaya uğraşıyorum
açamadım ya, problem var sanırım sitede
siz de aynı sorunu yaşıyormusunuz?
niye böyle ki? :uhm:

ay bende benim nette sorun var sandım girene kadar canım çıktı buraya girdim senin topicini açamıyom hata diyo sürekli zaten nette sorun var bizim bugün geliyo gidiyo bağımsız takılıyo kafasına görenaniknanik

ya içimde bi huzursuzluk var. ahmet bey banada normal dedi. ama ben kendimi hiç hazır hissetmiyorum. yani sezeryana daha hazırlamışım kendimi sanki. yani ben sezeryan istiyorum deyip sezeryan olursam hata etmiş olur muyum? çok korkuyorum çünkü. sizce ne yapmalıyım.

ya varya sen süpersin. ne kadar erken kalkıyorsun. tebrik ediyorum seni.

ya kızlar çok soru soruyorum biliyorum ama bişey daha soracağım. 26. hatada şeker yüklemesi yaptıracağımı söyledi doktor. sizler nerde ve ne kadara yaptırdınız?

ya varya sen süpersin. ne kadar erken kalkıyorsun. tebrik ediyorum seni.

dur sen dur doğsun senin tontişin bak bakalım kaçta kalkıyosun gece kaçta yatıyosunkaydirigubbakcemile3ya kış saati uygulamasınada geçtikya uyku yetiyo artık uyuyncada yetiştiremiyorum ütü vardı bugün e keltoşuma çorba yaptım kendimize yemek yaptım kızımı besledim derken şimdi uyuttum bende atıştırcam biraz ama uyku çöktü ben uzansam biliyorum cadı kızım kalkacakopuyorumnanaktan

geçmiş olsun canım. çabucak atlatırsın inş. ben doğru düzgün mide bulantısı problemim olmadı sadece bir kaç defa onlardada çok kötü oluyordum. canım çok zor allah yardımcın olsun. ama ilk üç aylık dönemi bitiriyorsun. bundan sonra dahada rahatlayacaksın. en kısa zamanda atlatman dileğiyle tatlım.

evet canım o saatlerde ancak senle ben geliriz.
seni keltoşun beni de mavişim arada böyle uykusuz bırakıyor işte
aman hamiş arkadaşların gözünü korktmayalım,
şimdiden tırsmasınlar.

canım sen daha sitede yenisin zamanla herşeyi öğrenirsin.
ben 2 yılı aşkın bir zamandır üyeyim ama halen bilmediğim çok şey var.
karıştırmak lazım, her topiğ okumak lazım ama o da bizler için şu an zor yani.
simit konusu kolay canım, herhangi bir nesnenin üzerine tıkla açılacaktır zaten
sonra puanın tetiyormu bakarsın, yetiyorsa zaten bu nesneyi satın al linki aktif oluyor
yetmiyorsa puanınız yeterli değil diyor.

maviş iyi canım, tahliller falan yapıldı. kan değeri biraz düşük,
demir damlası başlıycaz ferrosanal.
idrar sonucunu almadık henüz. çok uğraştırdı bizi numune alana kadar.
1 saat inat etti yapmadı çişini yaramaz.
benim topiğe yazdım ayrıntılı. ordan da okursun.

dediğin doğru olabilir gelip okuyan ya da bu iş için birilerini vekil eden dr lar olduğunu ben de düşünmüyor değilim.
okusunlar canım, sonuçta herkese açık bir site. ama ahmet beyin geleceğini ben de sanmıyorum.vereliniortak

haklısın galiba şimdi en rahat zamanlarımız. eşimde diyo bebiş doğsun görcez günümüzü diye. sağlıkla gelsin meleğimde ne yapalım uykusuz kalayım razıyım. sen işleri bitirmişsin canım. yemek ütü herşey tamam şimdi biraz dinlen bakalım. bebiş kalkana kadar. opuyorumnanaktan

ya kızlar çok soru soruyorum biliyorum ama bişey daha soracağım. 26. hatada şeker yüklemesi yaptıracağımı söyledi doktor. sizler nerde ve ne kadara yaptırdınız?

kaydirigubbakcemile3jimere gidiyordum ben o zamanlar orda yaptırdım medicalde yokmu ki şeker yüklemesi jimerde bile gayet ucuzdu medicalde yapılıyo çokta uçuk olmaz tahminimce normal doğum konusuda eyer sen çok korkuyosan tabiki sezeryanla yap ama adı üstünde normal doğum fakat ben kendi adıma sezeryandan sonra hiç yatmadım ahmet bey gayette güzel yaptırdı dikişlerimin izleri bile kaybolmaya başladı çok rahattım yani çevrede sezeryanla doğum yapanlara bakılarak ben daha bi rahattım dikiş ve duş alma konusunda doğumdan sonra yani

canım çok geçmiş olsun
aman dikkat et kendine.
şu ara salgın var, o yüzden ben de korkuyorum.
kendim için değil de bebiş için dikkatli olmam lazım.

sen de bol bol taze meyve ve sebze ye, c vitamini limon portakal suları iç
zencefillli bitki çayı yap kendine. bulantıya da iyi geliyormuş.
ama her bitki çayı güvenli de değil. evde kendin hazırla ıhlamur, zencefil limon falan.

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

bilmiyorum ki medicali hiç somadım. bir dahaki gidişte ahmet bey'e sorarız o zaman. bende çok pahalı değildir diye tahmin ediyorum ama bilemiyorum yinede. şimdi ikili testi dörtlü testi falan medicalde yapmadılarya acaba onuda mı yapmıyolr diye düşündüm. doğum konusuna gelince evet çok korkuyorum piskolojik anlamdada kendimi çok kötü hissediyorum. çok aptalca belki ama ne yapayım kendime bi türlü cesaret veremiyorum. inşallah allah tarafından cesaret gelirde yaparım normal doğum. bide çevredeki insanların baskılarına çok sinir oluyorum. sezeryan istiyorum deyince öyle acı acı bakıyolar suratıma. neden böyle yapıyolar anlamıyorum. korkuyorum işte. yok neden normal yapmıyomuşum. yok sezeryan sağlıksızmış. yok sezeryanla doğan bebekler hastalıklara daha açıkmış. beni sinir ediyolar. ya bende biliyorum adı üzerinde normal doğum. ama işte gel benim korkularımı aşmamı engelle. bilmiyorum.

ay çok alemsin sen mecbue ya, güldürüyorsun beni valla.
demek buraya gelirlerse güvenin kalmaz ha.
mesai saatleri dışında gelsinler canım, biz de çalışırlarken gelsin demiyoruz zaten.

dün arif beyi beklerken sekreterler, hemşireler gelip mavişi sevdiler.
ama dediğin gibi çok younlar ya. odanın birinin kapısı açıktı.
oturuyorlar 2-3 dak sonra tekrar kalkıyorlar. işleri zor gerçekten.
dediğin gibi çalışma saatlerinde buralara gelmeleri zor gerçekten.

canım ya, şimdiden kendini şartlandırıp strese sokma öyle.
ben 35 ya da 36. haftada konuşmuştum doğum meselesini
kesinlikle normal doğum düşünmediğimi,
genel anestezi de istemediğimi, epidural sezeryan olmak istediğimi söyledim.
sağolsun özer bey beni kırmadı, gayet kolay ve güzel bir doğum oldu.
sonrasında biraz ağrı oldu tabi ama o kadar da olsun. dünyaya bir canlı getirmek kolay değil yani.
sen de kendini hazır hissetmezsen konuşursun ahmet beyle tekrar
sana rağmen yapamayız demiş ya zaten. çok zorlıyacağını zannetmiyorum
aksi taktirde psikolojin bozulur. ama dediğim gibi daha erken bunlar için.

yani dimi ama ahmet bey'in burada ne işi var. zaten adamın başını kaşıyacak vakti yok. saat kaça kadar muayenehanesinde . gündüz medicalde. bide işi yok gelcek bizim yazışmaları okuyacak. şimdi gülesim geldi kendime.

yani çok ısrar etmez. sana rağman normal yaptıramam tabi dedi. ama piskolojimin bozulacağı kesin. şimdiden başladım düşünmeye son haftaları hiç kestiremyorum. canım bende epidural olmayı düşünüyorum. ama ameliyat hane çok soğuk oluyomuş diyorlar ya diyorum orada beni bi titreme tutarsa ya heyecandan tansiyon fırlarsa diye korkuyorum. kendime güvenemiyorum. o yüzden genel anestezi istiyorum. ama bilmiyorum ya bakalım. daha çooooooook var ama çevredekiler varya hep onlar yüzünden piskolojimi bozuyolar benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…