- Konu Sahibi arzuerturk
-
merhaba kizlar..
ben pek giremiyorum foruma cunku bilgisayar basina pek oturamiyorum..artik 37. haftam bitiyor..o yuzden cok heyecanliyim acikcasi her an bekliyorum ...yarin yine gidicez Ahmet Bey'e..bakalim su anda normal dogum gibi gozukuyor herhangi bir terslik olmazsa ama bebegin kilosuda onemliymis normal dogurabimem icin sanirim 4 kilo olunca riske atilmiyormus..en son oglum 3.5 kiloydu bakalim ne kadar oldu..artik sekillenir herlade normalmi sezeryanmi...birde kizlar bugun medikali aradim dogum fiyatlariyla ilgili cunku ekim sonuna kadar kampanyali fiyatlardi..benimde dogumum kasim basi gibi gozukuyor ama belli degil kampanyadan sonraki fiyatlar dediler...insan kendini ayarlamasi lazim yani fiyatlar nasil belli olmaz anlamiyorum...neyle karsilasacagimizi bilmeden gidicez artik..belirsizlik kotu..artik hayirlisi herseyin napalim yapicak bisey yok..ama yarin Ahmet Bey'le konusup netlestirmeyi dusunuyoruz...sizin bir bilginiz yada duyumunuz varmi arkadaslar fiyatlarla ilgili..
muayenehanesini bilmemde hastanedekilerin gelecek vakitleri olacağını hiç sanmıyorum bırak pc başına oturmayı yoğunluktan saçlarını kaşıyacak fırsatları yokki ama keşke gelip buraya bizlerede arada bilgi verseler medicalin hemşiresi ebesi gelmezler bence çünkü işleri başlarından aşıyo sürekli burda olsalar ben şahsım adına güvenmezdim demekki işini yapmıyo burda takılıyo diyelmaz:arada gelirlerse olur tabi ama sabah akşam burda olursa nasıl çalışmış olacak dimi amakaydirigubbakcemile3
ya kızlar kaç dakikadır sayfayı açmaya uğraşıyorum
açamadım ya, problem var sanırım sitede
siz de aynı sorunu yaşıyormusunuz?
niye böyle ki? :uhm:
Adım nurdagul bursad su an o dr benım dr medıcal parkda yazenesıde bursada
ya kızlar kaç dakikadır sayfayı açmaya uğraşıyorum
açamadım ya, problem var sanırım sitede
siz de aynı sorunu yaşıyormusunuz?
niye böyle ki? :uhm:
canım çok az kalmış doğumuna
hayırlısıyla ve sağlıklı olarak bebeğini kucağına alırsın inşallah
ahmet bey normal diyorsa bir bildiği vardır canım,
zaten beklenmedik bir durum olursa hemen sezeryana alıyorlar.
canım tel. de pek fiyat söylemiyorlar,
sen gidince yüzyüze konuşursun bu durumu
ama mecbuenin dediği gibi çok da fazla artış olacağını sanmıyorum:sm_confused:
ay bende benim nette sorun var sandım girene kadar canım çıktı buraya girdim senin topicini açamıyom hata diyo sürekli zaten nette sorun var bizim bugün geliyo gidiyo bağımsız takılıyo kafasına görenaniknanik
ya varya sen süpersin. ne kadar erken kalkıyorsun. tebrik ediyorum seni.
günaydın arkadaşlar... pazar gününden beri feci grip geçiriyorum.. o yüzden işi gücü bıraktım dinleniyorum. yemem azaldı.bu sabah biraz midem bulandı..inşallah hastalıkltandır.mide bulantılarım geri gelecek diye ödüm patlıyor..
slmmm ben geldim bu saatte benden başkasıda gelmez zaten bizim nette sorun vardı iki gündür eşim dün gece aradı gece yarısna kadar zorda olsa hallettirdi kendide uğraştı nasıl simit gönderdin anlamadım kknın işlerine aklım ermiyo hala bişeylerin nasıl olduğunu anlamıyorumkaydirigubbakcemile3siz tecrübelisiniz daha eski üyeler yani nasılmış maviş prenses bakalım ne demiş arif amcası ahmet beyi bilmem ama kkdan ve topiclerden haberdar olan doktorların olduğunu çok iyi biliyorumkaydirigubbakcemile3
dur sen dur doğsun senin tontişin bak bakalım kaçta kalkıyosun gece kaçta yatıyosunkaydirigubbakcemile3ya kış saati uygulamasınada geçtikya uyku yetiyo artık uyuyncada yetiştiremiyorum ütü vardı bugün e keltoşuma çorba yaptım kendimize yemek yaptım kızımı besledim derken şimdi uyuttum bende atıştırcam biraz ama uyku çöktü ben uzansam biliyorum cadı kızım kalkacakopuyorumnanaktan
ya kızlar çok soru soruyorum biliyorum ama bişey daha soracağım. 26. hatada şeker yüklemesi yaptıracağımı söyledi doktor. sizler nerde ve ne kadara yaptırdınız?
günaydın arkadaşlar... pazar gününden beri feci grip geçiriyorum.. o yüzden işi gücü bıraktım dinleniyorum. yemem azaldı.bu sabah biraz midem bulandı..inşallah hastalıkltandır.mide bulantılarım geri gelecek diye ödüm patlıyor..
evet sekreteriyle muayenehanenin kalabalık olmadığı bi zaman söyleyeyim. gelsinde sayfayı renklendirsin dimi ama. ahmet beyi ben hamile kadığımda tanıdım. ama çok memnunum. umarım doğumdan sonrada böyle derim canım ya. zaten doktorun hastasıyla çok samimi olması önemli değil. beni tanısın tüm kontrollerimi en doğru yapsın. beni yeteri kadar bilgilendirsin. zor durumlarda beni madur etmesin. aradığım zaman ulaşabileyim. gerisi önemli değil. ahmet beyde bütün bunların hepsini yapıyor. gerektiği kadar konuşuyor. soru sorduğun zaman en güzel şekilde anlatıyor. daha ne isteyim.
kaydirigubbakcemile3jimere gidiyordum ben o zamanlar orda yaptırdım medicalde yokmu ki şeker yüklemesi jimerde bile gayet ucuzdu medicalde yapılıyo çokta uçuk olmaz tahminimce normal doğum konusuda eyer sen çok korkuyosan tabiki sezeryanla yap ama adı üstünde normal doğum fakat ben kendi adıma sezeryandan sonra hiç yatmadım ahmet bey gayette güzel yaptırdı dikişlerimin izleri bile kaybolmaya başladı çok rahattım yani çevrede sezeryanla doğum yapanlara bakılarak ben daha bi rahattım dikiş ve duş alma konusunda doğumdan sonra yani
muayenehanesini bilmemde hastanedekilerin gelecek vakitleri olacağını hiç sanmıyorum bırak pc başına oturmayı yoğunluktan saçlarını kaşıyacak fırsatları yokki ama keşke gelip buraya bizlerede arada bilgi verseler medicalin hemşiresi ebesi gelmezler bence çünkü işleri başlarından aşıyo sürekli burda olsalar ben şahsım adına güvenmezdim demekki işini yapmıyo burda takılıyo diyelmaz:arada gelirlerse olur tabi ama sabah akşam burda olursa nasıl çalışmış olacak dimi amakaydirigubbakcemile3
ya içimde bi huzursuzluk var. ahmet bey banada normal dedi. ama ben kendimi hiç hazır hissetmiyorum. yani sezeryana daha hazırlamışım kendimi sanki. yani ben sezeryan istiyorum deyip sezeryan olursam hata etmiş olur muyum? çok korkuyorum çünkü. sizce ne yapmalıyım.
canım ya, şimdiden kendini şartlandırıp strese sokma öyle.
ben 35 ya da 36. haftada konuşmuştum doğum meselesini
kesinlikle normal doğum düşünmediğimi,
genel anestezi de istemediğimi, epidural sezeryan olmak istediğimi söyledim.
sağolsun özer bey beni kırmadı, gayet kolay ve güzel bir doğum oldu.
sonrasında biraz ağrı oldu tabi ama o kadar da olsun. dünyaya bir canlı getirmek kolay değil yani.
sen de kendini hazır hissetmezsen konuşursun ahmet beyle tekrar
sana rağmen yapamayız demiş ya zaten. çok zorlıyacağını zannetmiyorum
aksi taktirde psikolojin bozulur. ama dediğim gibi daha erken bunlar için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?