Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

ya kızlar çok soru soruyorum biliyorum ama bişey daha soracağım. 26. hatada şeker yüklemesi yaptıracağımı söyledi doktor. sizler nerde ve ne kadara yaptırdınız?

canım o testi birçok yerde yaptırabilirsin.
açkan kan alıyorlar, 50 g glikoz içeren suyu içiyorsun 1 saat bekliyorsun
sonra yine kan alıyorlar. eğer şeker değerin sınır değerlerin üzerindeyse
bir de 100 lük şeker yüklemesi yapıyorlar. o da yüksek çıkarsa
diyet yapıyprsun sanırım. yani şekerli şeyler ve hamur işleri yasaklanıyor bildiğim kadarıyla
benim normal çıkmıştı neyse ki, diyetlerden falan kurtulmuştum.

anladım canım bakalım ahmet bey nereye gönderirse oraya gideriz artık. umarım normal çıkarda bende diyet işine girmeden atlatırım.

geçmiş olsun benim maviş kızıma inş idrardanda bişey çıkmaz biz doğduğundan beri ferrosanol kullanıyoz tadı çok kötü alışana kadar hep kustu ecrin ama şimdi zorda olsa yutuyo geçenlerde sordum ferrum falanda varmış ama en iyisi ferrosanol dedi yeşim hanım bizde devam ettik senin topici açabilsem bakacamda buraya bile zor yazıyorum:bbo:

yok canım ya, öyle çok soğuk değildi.
zaten çıplak değilsin ki.
üzerinde ameliyet önlüğü oluyor.
ben zübeydede yaptığım için orda gecelik gibi bişey giyiyorsun.
boydan elbise diyorlar.
hatta ben oradan verirler diye götürmemiştim.
son anda eşim kantinden çok uyduruk bişey alıp gelmişti
kızmıştım hatta bu ne böyle dallı güllü diye de
hepsi böyle neyapayım demişti.
yani üşümezsin merak etme. ama benim gibi panik biriysen
genel anestezi ol derim.
ben çok panik yaptım, epidural tutmayacakmış gibi geldi
epey mızırdadım amaliyathanede. o yüzden sakinleştirici vurmuşlardı bana.
genel istemedim, narkoz fobisi var bende . yani herkesin bir korkusu var işte
ama o minik yaramazları da içimizde tutamayız dimi. doğurmak zorundayız bi şekilde.
senin için de hayırlısı olur inşallah.

amin canım inş. sorunsuz bi doğum olur. yani içimizde kalmayacaklar bi şekilde doğurcaz ama insan panik oluyo. o kadar kızıyorum kendime neden cesaretli biri olamıyorum diye ama yaradılış işte.

sağol canım,
inşallah temiz çıkar.
ay o ferro damlayı tükürüyor benimki ya
nasıl içiricem bakalım. çok açken denemek lazım.
zaten süt ve süt ürünleri ile karışmaması gerekiyor.
yemeklerden 1 saat önce veya 1 saat sonra vermek gerekiyor.
bakalım deniycem.
birazdan besliycem, 1 saat sonra da veririm.

topik açılıyor canım ya, sen niye açamıyorsun ki.
sonra denersin yine.

mecburecim sana bişey soracağım sen kaç haftalık doğum yaptın bide bebişin kaç kilo doğdu.medical parkta acil durumlarda küvez bulunabiliyormu bebeğe bide küvez fiyatları nasıldı pahalımı merak ettim.yardımlarınız için teşekkürler hanımlar doğum yapanların tecrübelerinden yararlanmak bize iyi geliyor

bence benim ne demek istediyimi anladın senkaydirigubbakcemile3mesai saatleri dışında olsalar süper olur yoğunlar evet hemde çok işleri zor cidden

eyer erken doğum ihtimalin varsa doktorunda medicaldeyse var kuvöz ben 28 haftalık yaptım doğum sevkli gittiyimiz için kuvöze para vemedik ama sevk olmadan gidilirse sgk varsa günlük 150tlydi o zaman tabi şimdi nasıl bilmiyorum yoksa senindemi erken doğum ihtimalin var

yok erken doğum ihtimali heralde ama 2 ayda kanamalarım falan olmuştu şuan 24 haftalık bir sorun yok ama merak ettiğim için soruyorum canım öyle bişey başımıza gelirse diye.bende normal doğumdan çok korkuyorum sezeryan istiyorum bakalım ahmet bey ne diyecek.bide sağ tarafımda bir şişlik var ultrasonla bakıldı önemli değil dedi ahmet bey yumurtalık kalınlaşması gibi dedi zorlanınca ağrıda yapıyor o yüzden tekrar konuşacağım kendisi ile ne olduğunu tam olarak öğreneyim ameliyat gerekirse sezeryanda ikisinide halletsinler diyorum.
senin kaldığın oda kaç kişilikti canım özel oda fiyatları nasıl bilgin varmı
bu arada ecrin bebek nasıl inşallah iyidir

ben iki kişilik odada kaldım arada perde var istersen çekiyosun özel oda fiyatlarını bilmiyorum canım yaa ama gidince görüşün detaylı doğumda sorunda çıksa ki allah korusun kuvöz olur medicalde yapacaksanmerak etme öyle bi sorun olursa evet ikisini birden hallederler belki inş sorunsuz geçer doğum ecrin iyi teyzesi bişeyler yedirmeye çalışıyorum işte

yapraknilcim hangi simgelere tıklayacam bi açıklama lütfen bu cahil arkadaşınakafamçokkarıştı

herşey için teşekkürler öpüyorum bebeciğini yesinde çabucak büyüsün inşallah

yapraknilcim hangi simgelere tıklayacam bi açıklama lütfen bu cahil arkadaşınakafamçokkarıştı

simit peynir çay kahve resimleri var ya onlara tıkla işte
alışveriş sayfası açılıyor o zaman.
bende de çok puan yok, olsaydı daha başka şeyler de hediye ederdim sana.

fazla olduğumun farkındayımda nerde o resimler:kedi:bakındım bulamadım yada benmi göremedim:uhm:diyorumya benim öğrenecek çokkkk şeyim var çookkkkkkkkkkk

arkadaslar bu aksam kontrolum vardi ve Ahmet Bey sezeryana karar verdi..ve bi anda sok oldum...cuma gunu icin randevu aldik..ya inanin eve gelene kadar agladimm..cok garip ya..icimde sadece bana ait olan bebisim artik dunyaya gelicekti..ilk kez boyle duygular icindeyim...normal dogum oncelikli tercihimdi ama Ahmet Bey boyle karar verdi..biraz moralim bozuldu acikcasi ama sonucta Ahmet Bey in normal dogum taraftari bir doktor oldugunu biliyorum o yuzden kendisine guveniyorum...hemen eve gelip son hazirliklari yaptik annemle...cok heyecanliyim kizlar..ayrica bir sorum olucak ben pko luyum ve normal dogumla gecer diye umuyordum..ama sezeryan olunca umudum kalmadi bu hastalikla ilgili..bu konuda bilgisi olan varmi arkadaslar..

fazla olduğumun farkındayımda nerde o resimler:kedi:bakındım bulamadım yada benmi göremedim:uhm:diyorumya benim öğrenecek çokkkk şeyim var çookkkkkkkkkkk

herkese günaydın,
sitedeki sorun devam ediyor sanırım
sayfalar zor açılıyor.

ilahi mecbue, sen çok yaşa emi.
sabah sabah yine güldürdün beni bak :roflol::roflol:
canım mesela benim yazılarımda sağ üstte görmüyormusun.
tıkla onlardan herhangi birine işte,
ne istiyorsun sen ne alıcaksın ki
daha yenisin sen tatlım ya, o kadar puanın yoktur
belli de olmaz tabi ama, çok istediğin bişey varsa söyle
puanım yetiyorsa göndereyim sana.

mecbuecim pardon canım ya
kusura bakma valla ben ayakta uyuyorum kafamçokkarıştı
o şekiller gitmiş.
dün falan vardı ama.
neyse belki gelir yine. ama ben sana simit göndermiştim ya
onu da mı görmedin.
işte onun üzerine tıklayacaktın ama geç kalmışsın
neyse tekrar gelirse, anlatırım yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…