- Konu Sahibi arzuerturk
-
arkadaslar bu aksam kontrolum vardi ve Ahmet Bey sezeryana karar verdi..ve bi anda sok oldum...cuma gunu icin randevu aldik..ya inanin eve gelene kadar agladimm..cok garip ya..icimde sadece bana ait olan bebisim artik dunyaya gelicekti..ilk kez boyle duygular icindeyim...normal dogum oncelikli tercihimdi ama Ahmet Bey boyle karar verdi..biraz moralim bozuldu acikcasi ama sonucta Ahmet Bey in normal dogum taraftari bir doktor oldugunu biliyorum o yuzden kendisine guveniyorum...hemen eve gelip son hazirliklari yaptik annemle...cok heyecanliyim kizlar..ayrica bir sorum olucak ben pko luyum ve normal dogumla gecer diye umuyordum..ama sezeryan olunca umudum kalmadi bu hastalikla ilgili..bu konuda bilgisi olan varmi arkadaslar..
arkadaslar bu aksam kontrolum vardi ve Ahmet Bey sezeryana karar verdi..ve bi anda sok oldum...cuma gunu icin randevu aldik..ya inanin eve gelene kadar agladimm..cok garip ya..icimde sadece bana ait olan bebisim artik dunyaya gelicekti..ilk kez boyle duygular icindeyim...normal dogum oncelikli tercihimdi ama Ahmet Bey boyle karar verdi..biraz moralim bozuldu acikcasi ama sonucta Ahmet Bey in normal dogum taraftari bir doktor oldugunu biliyorum o yuzden kendisine guveniyorum...hemen eve gelip son hazirliklari yaptik annemle...cok heyecanliyim kizlar..ayrica bir sorum olucak ben pko luyum ve normal dogumla gecer diye umuyordum..ama sezeryan olunca umudum kalmadi bu hastalikla ilgili..bu konuda bilgisi olan varmi arkadaslar..
mecbuecim pardon canım ya
kusura bakma valla ben ayakta uyuyorum kafamçokkarıştı
o şekiller gitmiş.
dün falan vardı ama.
neyse belki gelir yine. ama ben sana simit göndermiştim ya
onu da mı görmedin.
işte onun üzerine tıklayacaktın ama geç kalmışsın
neyse tekrar gelirse, anlatırım yine.
merhaba arkadaslar..su icimdeki firtinlari kelimelere dokemiyorum...bu gece sanirim uyuyamayacagim...aslinda soguk kanli biriyimdir..ole davraniyorum..geceleri oglumla dertlesiyoruz...ama guzel bir baslangic yapacagiz...arkadaslar medikali aramistim 2-3 gun once..hala fiyatlar belli degil diyordu..gerci biz 30 ekim oldugundan kampanyaya girmis olduk..gerci kampanyalida pek dusuk degil....ozel odali epiduralli sanirim 1300 e gelecek....800 sezeryan+500 de epidural farki....ama bence 31 ekimden sonrada pek degisecegini zannetmiyorum....
yarin bu saatlerde allah nasip ederse dediginiz gibi viyaklayan bir tip ve oglumuz ...ne guzel bir duygu ya...ne mucize bir olay ya....ama biliyomusunuz icimdeykende cok guzeldi...insan cok farkli duygular icinde oluyor..uzuntu ve sevinc gibi adi belli olmayan..sanki icimdeyken daha guvenli gibi geliyordu bana...neyse arkadaslar dualariniz benimle olsun..yarin 3 kisi olucagiz allahin izniyle...
merhaba arkadaslar..su icimdeki firtinlari kelimelere dokemiyorum...bu gece sanirim uyuyamayacagim...aslinda soguk kanli biriyimdir..ole davraniyorum..geceleri oglumla dertlesiyoruz...ama guzel bir baslangic yapacagiz...arkadaslar medikali aramistim 2-3 gun once..hala fiyatlar belli degil diyordu..gerci biz 30 ekim oldugundan kampanyaya girmis olduk..gerci kampanyalida pek dusuk degil....ozel odali epiduralli sanirim 1300 e gelecek....800 sezeryan+500 de epidural farki....ama bence 31 ekimden sonrada pek degisecegini zannetmiyorum....
yarin bu saatlerde allah nasip ederse dediginiz gibi viyaklayan bir tip ve oglumuz ...ne guzel bir duygu ya...ne mucize bir olay ya....ama biliyomusunuz icimdeykende cok guzeldi...insan cok farkli duygular icinde oluyor..uzuntu ve sevinc gibi adi belli olmayan..sanki icimdeyken daha guvenli gibi geliyordu bana...neyse arkadaslar dualariniz benimle olsun..yarin 3 kisi olucagiz allahin izniyle...
kızlar dün gece çok sinirlerim bozuldu,
özer kutlu topiğini okursanız ne demistediğimi anlarsınız.
her zaman doktor fanatikliğine karşı biri olarak fanatiklikle suçlandım ya ne diyeyim.
bir doktor hakkında memnuniyetimizi de belirtemiyecez artık sanırım.
insanlar rahatsız olmaya başlamış, sürekli benim yorumlarımı okumaktan sıkılanlar varmış
o zaman niye okuyorlar onu da anlamış değilim.
bursa da çok iyi doktorlar varmış ama adı sanı geçmiyormuş bu topiklerde
birkaç fanatik hastanın muhabbetleri varmış sürekli
ne yani biz mi engelliyoruz. isteyen istediği doktorla ilgili topik açabilir.
ve o doktorla ilgili de o topikte herkes belirli çerçeveler içinde istediği yorumu yazabilir
yakında bu topiğe de gelip herhangi birimiz ya da birkaçımız siz fanatiksiniz diye suçlanabiliriz haberiniz olsun.
bak sen buralarda fanatikler varda bizler deyiliz ki özer beyin topiyindemi kızdılar sana biz bu topiklere neden yazıyoruz tecrübelerimiz memnuniyet ve memnuniyetsizliklerimiz için sıkm canını sen boşverrrrrrrrrr bende bişeylere sinir oldum ama artık kaale bile almayacam bursada tabiki çok doktor var bizde onu diyoruz zaten herkes yazsın bizde faydalanalım dur bakayım bi neler olmuş siteyede giremiyorum sabahtan beri
evet canım, yani millet doktoru hakkında en ufak bir olumsuz yoruma tahammül edemiyor,
kavgalar çıkıyor, topikler kapanıyor. onlarınki normal herhalde fanatik olan benim bakarmısın.
okudun mu bilmiyorum, durduk yerde arkadaş geldi çattı bana.
bu topiklere hamile olanlar ve doktor araştırması içinde olanlar takılıyormuş ama ben doğum yapmışmışım. yani senin bu topikerde ne işin var gibisinden.
aslında tam tersi. bir doktorla ilgili en objektif yorumları yapabilecek, en tecrübeli kişiler o doktorla doğum yapmış kişiler değilmidir.
mesela bu topikte ahmet yılmazın gebeliğini takip ettiği hastalar var ve çoğu da senin yorumlarına başvuruyor. neden çünkü doğumunu ahmet bey yaptırdı. doğum işi gebelik takiplerinden çok daha önemlidir. yani gebelik takipleri de çok önemli tabi ama esas işin finali önemli. finalde doktorun senin yanında oluyormu bu çok daha önemli ama arkadaşa göre bunları sürekli dile getirmek yanlışmış, insanlar bıkıyormuş. kim bıkıyormuş anlamış da değilim. bir rahatsızlığı olan varsa gelip nedenleriyle bana bildirsin. ama öyle keyfe keder ben sinir oldum demek çok saçma yani.
ne diyeceksin oluyor böyle şeyler işte. sinirden sütüm azalıcak yani.
zaten az daha da azalırsa vicdanları rahat eder. aslında hiç gelmiyeceksin bu siteye, hiç yorum falan yazmıyacaksın ama onların istediği de bu zaten, bundan çok memnun olurlar eminim. ama benim onları memnun etmeye hiç niyetim yok. o yüzden durmak yok yorumlara devam alkisalkisalkis
ya sonuçta gebelik haricinde bayanız hiç deyilse senede bi kere kontrolden geçmemiz gerekiyo çeşitli testler yaptırmamız gerekiyo bu yüzden ben bu siteyide bu topicleride çok faydalı görüyorum keşke ama keşke geçen sene üye olsaydım ben buraya hastalık geçirecektim ama sıkı bi takiple en geç hangi hafta doğum yapardım ona bakılırdı bende mesela ahmet beye olan memnuniyetimi her fırsatta anlatıyorum bende yeri ayrı hepte öyle olacak ha bu demek deyilki başka iyi doktor yok bursada tek ahmet bey daha iyiside vardır onu bilemem ama bana benim hastalığıma hangi doktor iyi gelirse kim beni tatmin ederse ona giderim fansınız falana gerek yok burada yazıyorum diye mesela cenk beyide çok beyeniyolar benim çevremdekiler dün gene görümcemle konuştuk şevket yılmazda hiç kuvöz yokken benim doğumumda her ihtimale karşı bi kuvöz yedek bulundurdu diyo doktor her durumu gözden geçirip her olasılığı düşünerek hareket etmeli kadın doğum dr olmak çok zor iki tane can sana emanet ben bi gün daha geciksem belki şu anda hayatta deyildim aynı şekilde kızımda ne bi gün eksik ne bi gün fazla kalsaydı içimde oda öyle doktorun burdaki tecrübesi önemli yani bu yüzden boşvereceksin biliyorum can sıkılır ama takma bende sıkıcı bi dönem geçirdim ilk üye olunca ama şimdi yorumlara cevap bile vermiyorum topiclerde hala üstü kapalı göndermeler yapılıyo ama boşşşveriyorum seninde dediyin gibi süt veriyorum ki oda azaldı bitti gibi bişey onuda geçtim can sıkmaya hiç gerek yok mavişine bak bol bol oyna keyiflen gerisini boşver sen bende giremiyorum buraya ne oluyo anlamadımCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?