Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

canım benim, dur bir sakin ol bakalım önce
hemen moralini bozma böyle, ahmet bey öyle karar verdiyse
mutlaka bir bildiği vardır canım.
peki sen sormadın mı, doktor bey niye bu şekilde karar verdiniz
ben normal doğum istiyorum falan demedin mi
ya bebeğinin pozisyonu uygun değildir, ya doğum kilosu
ya da seninle ilgili bir sorun vardır.

yani evet dediğin gibi ahmet bey normal doğumdan yanaymış
ben onla doğum yapmadım ama mesela limon arkadaşımız da
senin tam tersin sezeryan isteyenlerden ama ahmet bey normal yapabilirsin demiş.
sana niye öyle dedi anlamadım, ama kendi kolayına geldiği için değildir
emin ol, mutlaka birşey vardır.
canım bende de pko vardı, ama doğumla geçecek bişey değil ya.
yani pko nun da derecesi var mesela bendeki çok ileri seviyede değilmiş
ve çok rahatsız etmiyordu. doğumdan önce de kaybolduğunu söylemişti doktorum
insülin direnci için hap kullanıyordum. glikofen. hamileyken de ilk 5-6 ay kullanmıştım
ama çok kafana takma pko yu. bak ne güzel hamile de kalmışsın.
sen şimdi bebeğine odaklan, onu kucağına alacağın anı düşün ve başka birşeyi kafaya takıp stres yapma. ben de sezeryan yapmıştım ama gayet de güzel geçti. korkma sakın.
hadi hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına inşallah.:CüvCüv:

aaaaa canım ben de muayenehanedeydim akşam,belki karşılaştık....hiç sıkma canını,muhakkak bi durum vardır,senin ve bebeğin için sezeryan daha iyidir,ondan öyle demiştir Ahmet bey..bana da baştan beri plasentanın önde olmasından dolayı sezeryan yapıcaz büyük ihtimalle diyodu...dün sezeryan tarihi konuşalımmı 35 e yaklaştık dedim,dur bakalım bi 38 olalım,normalde olabilir,şartlar normale döndü gibi dedi...eğer kolaya kaçacak biri olsa baştan beri ben kendimi şartlamışım zaten,hiç girmezdi bu onuya...ama ben yine de sezeryanı daha çok istiyorum sanki yaaa...ne bileyim,eğer kararı bana bırakırsa ne diycem bilmiyorum,kafam çok karışık.Gerçi şu anda bebek ters duruyo,eğer düzelirse konuşucaz..senden tecrübelerini muhakkak almak isterim,cuma günü girecekmişsin,medicaldemi yapacaksın?deneyimlerini yaz bize,öpüyorum...hayırlısıyla sağlıkla çıkarsınız bebişinle hastaneden inşallah...:Saruboceq:

geçmiş olsun öncelikle hayırlısıyla alırsın inş bebişini kucağına ama bi sorun olmasın diye eminim ki sezeryan demiştir ne güzel bebeyin geliyo sen onu kendine gelir gelmez göreceksin kucağına alıp öpüp koklyıp sarılacaksın bi saat önce karnındayken sezeryana bi girip çıkacaksın odana gittiyinde bebeyin seni bekliyo ve açlıktan cıyak cıyak ağlıyo olacakopuyorumnanaktanbak bunları düşün onun mis gibi kokan kokusunu düşün sezeryanda anlatıldığı gibi zor bi olay deyil bilmiyorum belkide kişisine göre deyişiyo ama ahmet beyle gayet memnun kalacağına eminim insanız işte ameliyat denilince insan ürküyo ama sonucunda bi mucize geliyo:Saruboceq:hakkında hayırlısı inş sorunsuz alırsın tontişini kucağına doğumunuda okuruz inş

neyse önemli deyil diyorumya ben bu kknın işlerini pek anlamıyorumkafamçokkarıştızamanla alışacam öğrenecem artıksositosositobizim net dün gene yoktu bağımsız öyle geliyo gidiyo kafasına göre bu arada dün benim doğum günümdü kızlar önceki günde nişanlanma yıldönümümüzdüopuyorumnanaktanbi yaş daha yaşlandım böylecekaydirigubbakcemile3

sabah kalkıpta gören arkadaşlara şimdiden günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:teytey:

ohoooooooooooooo tatil diye herkse uyuyomu nekaydirigubbakcemile3beni kaldırdı cadı saat 8de kendi uyudu ah ahh herkesi öptümopuyorumnanaktan

merhaba arkadaslar..su icimdeki firtinlari kelimelere dokemiyorum...bu gece sanirim uyuyamayacagim...aslinda soguk kanli biriyimdir..ole davraniyorum..geceleri oglumla dertlesiyoruz...ama guzel bir baslangic yapacagiz...arkadaslar medikali aramistim 2-3 gun once..hala fiyatlar belli degil diyordu..gerci biz 30 ekim oldugundan kampanyaya girmis olduk..gerci kampanyalida pek dusuk degil....ozel odali epiduralli sanirim 1300 e gelecek....800 sezeryan+500 de epidural farki....ama bence 31 ekimden sonrada pek degisecegini zannetmiyorum....

yarin bu saatlerde allah nasip ederse dediginiz gibi viyaklayan bir tip ve oglumuz ...ne guzel bir duygu ya...ne mucize bir olay ya....ama biliyomusunuz icimdeykende cok guzeldi...insan cok farkli duygular icinde oluyor..uzuntu ve sevinc gibi adi belli olmayan..sanki icimdeyken daha guvenli gibi geliyordu bana...neyse arkadaslar dualariniz benimle olsun..yarin 3 kisi olucagiz allahin izniyle...

ayyy canım ya ALLAH yardımcın olsun inş sorunsuz geçer ayy çok güzel bişey ben bile heyecan yaptım belki doğumum pek hoş olmadığından dolayı özendim şimdi yanikaydirigubbakcemile3senin kollarında dahada emniyetli olacaktır bundan emin ol annesi hadi hayırlı doğumlar inş

canım allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah herşey güzel geçer eminim çok güzel bir duygudur allah bizede hayırlısını nasip eder inşallah kutluyorum seni

herkese selam,

hepinizin cumhuriyet bayramı kutlu olsun.

kinolin canım, hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah.
seni şimdiden tebrik ediyorum. inşallah herşey istediğin gibi olur.

kızlar dün gece çok sinirlerim bozuldu,
özer kutlu topiğini okursanız ne demistediğimi anlarsınız.
her zaman doktor fanatikliğine karşı biri olarak fanatiklikle suçlandım ya ne diyeyim.
bir doktor hakkında memnuniyetimizi de belirtemiyecez artık sanırım.
insanlar rahatsız olmaya başlamış, sürekli benim yorumlarımı okumaktan sıkılanlar varmış
o zaman niye okuyorlar onu da anlamış değilim.
bursa da çok iyi doktorlar varmış ama adı sanı geçmiyormuş bu topiklerde
birkaç fanatik hastanın muhabbetleri varmış sürekli
ne yani biz mi engelliyoruz. isteyen istediği doktorla ilgili topik açabilir.
ve o doktorla ilgili de o topikte herkes belirli çerçeveler içinde istediği yorumu yazabilir
yakında bu topiğe de gelip herhangi birimiz ya da birkaçımız siz fanatiksiniz diye suçlanabiliriz haberiniz olsun.

bak sen buralarda fanatikler varda bizler deyiliz ki özer beyin topiyindemi kızdılar sana biz bu topiklere neden yazıyoruz tecrübelerimiz memnuniyet ve memnuniyetsizliklerimiz için sıkm canını sen boşverrrrrrrrrr bende bişeylere sinir oldum ama artık kaale bile almayacam bursada tabiki çok doktor var bizde onu diyoruz zaten herkes yazsın bizde faydalanalım dur bakayım bi neler olmuş siteyede giremiyorum sabahtan beri

yapraknilcim şimdi okudum yeni girebildim ne oluyo anlamadım yeni açıldı oda gidip geliyo okudum topicteki yazıları ne deyimki şimdikaydirigubbakcemile3sadece gülüyorum işte durduk yere can sıkıntısı yapma canım boşver takma böyle şeyleri

evet canım, yani millet doktoru hakkında en ufak bir olumsuz yoruma tahammül edemiyor,
kavgalar çıkıyor, topikler kapanıyor. onlarınki normal herhalde fanatik olan benim bakarmısın.
okudun mu bilmiyorum, durduk yerde arkadaş geldi çattı bana.
bu topiklere hamile olanlar ve doktor araştırması içinde olanlar takılıyormuş ama ben doğum yapmışmışım. yani senin bu topikerde ne işin var gibisinden.
aslında tam tersi. bir doktorla ilgili en objektif yorumları yapabilecek, en tecrübeli kişiler o doktorla doğum yapmış kişiler değilmidir.
mesela bu topikte ahmet yılmazın gebeliğini takip ettiği hastalar var ve çoğu da senin yorumlarına başvuruyor. neden çünkü doğumunu ahmet bey yaptırdı. doğum işi gebelik takiplerinden çok daha önemlidir. yani gebelik takipleri de çok önemli tabi ama esas işin finali önemli. finalde doktorun senin yanında oluyormu bu çok daha önemli ama arkadaşa göre bunları sürekli dile getirmek yanlışmış, insanlar bıkıyormuş. kim bıkıyormuş anlamış da değilim. bir rahatsızlığı olan varsa gelip nedenleriyle bana bildirsin. ama öyle keyfe keder ben sinir oldum demek çok saçma yani.
ne diyeceksin oluyor böyle şeyler işte. sinirden sütüm azalıcak yani.
zaten az daha da azalırsa vicdanları rahat eder. aslında hiç gelmiyeceksin bu siteye, hiç yorum falan yazmıyacaksın ama onların istediği de bu zaten, bundan çok memnun olurlar eminim. ama benim onları memnun etmeye hiç niyetim yok. o yüzden durmak yok yorumlara devam alkisalkisalkis

ya sonuçta gebelik haricinde bayanız hiç deyilse senede bi kere kontrolden geçmemiz gerekiyo çeşitli testler yaptırmamız gerekiyo bu yüzden ben bu siteyide bu topicleride çok faydalı görüyorum keşke ama keşke geçen sene üye olsaydım ben buraya hastalık geçirecektim ama sıkı bi takiple en geç hangi hafta doğum yapardım ona bakılırdı bende mesela ahmet beye olan memnuniyetimi her fırsatta anlatıyorum bende yeri ayrı hepte öyle olacak ha bu demek deyilki başka iyi doktor yok bursada tek ahmet bey daha iyiside vardır onu bilemem ama bana benim hastalığıma hangi doktor iyi gelirse kim beni tatmin ederse ona giderim fansınız falana gerek yok burada yazıyorum diye mesela cenk beyide çok beyeniyolar benim çevremdekiler dün gene görümcemle konuştuk şevket yılmazda hiç kuvöz yokken benim doğumumda her ihtimale karşı bi kuvöz yedek bulundurdu diyo doktor her durumu gözden geçirip her olasılığı düşünerek hareket etmeli kadın doğum dr olmak çok zor iki tane can sana emanet ben bi gün daha geciksem belki şu anda hayatta deyildim aynı şekilde kızımda ne bi gün eksik ne bi gün fazla kalsaydı içimde oda öyle doktorun burdaki tecrübesi önemli yani bu yüzden boşvereceksin biliyorum can sıkılır ama takma bende sıkıcı bi dönem geçirdim ilk üye olunca ama şimdi yorumlara cevap bile vermiyorum topiclerde hala üstü kapalı göndermeler yapılıyo ama boşşşveriyorum seninde dediyin gibi süt veriyorum ki oda azaldı bitti gibi bişey onuda geçtim can sıkmaya hiç gerek yok mavişine bak bol bol oyna keyiflen gerisini boşver sen bende giremiyorum buraya ne oluyo anlamadımCADIARZU

canım valla ben de anlamadım bu işi,
yani topikleri ciddi anlamda incelese arkadaş benden çok daha fanatikler olduğunu görür. ki ben fanatik değilim, sen de biliyorsun fanatikliğe de karşıyım. ben kimse olmadığında özer beyin topiği yukarı çıksın diye günaydın, nasılsınız bile yazmaya çekiniyorum bu tip yanlış anlaşılmalar olmasın diye. topiği ben açmış olurum, sürekli kendi kendime bişeyler yazıyor olurum o zaman rahatsız olur. o durumda bile rahatsız olmasını gerektirecek bişey yokki. sonuçta onu ilgilendirmez yani.

özer beyle geçmişte kötü bir tecrübe yaşamış olur, gitmiştir memnun kalmamıştır. ve bunu topikte belirttiğinde ben çok büyük bir tepki göstermişimdir, hayır sen yalan söylüyorsun, doktoruma iftira atıyorsun demişimdir o zaman rahatsızolmakta haklı. tıpkı senin diğer topikte yaşadığın sorun gibi. ama hiç alakasız, doktoru farklı, özer beyi tanımıyor. vay efendim biz birkaç arkadaş sürekli burada yazışıyormuşuz. ben doğum da yapmışım. yani topik özer bey adına açılmış, kişiler gelip soruyor nasıldır, doğuma giriyormu falan diye ee egeyle ben de özer beyde doğum yapmış kişiler olarak tecrübelerimizi aktarıyoruz tabiki. hayır alakasız bir topikte yazmış olsam onu da anlarım da özer beyin topiğinde özer beyden memnuniyetimi yazmaktan daha doğal ne olabilirki. yani o arkadaşın rahatsızlığını hiç anlamadım inanki. yani kendisinin msj larını bir incele bak. 50 msj ın neredeyse 50 si de doktor ve hast. topiklerinde ve hepsinde de belli bir hastaneden bahsetmiş. memnun kalmıştır bahseder. ona bişey diyen olmuşmu ki o gelip bana karışıyor. anlamadım gitti. ha amacı polemik yaratıp topiği kapattırmaksa başarılı olamayacak malesef. o topik kapanırsa bir başkası açılır. o da açsın kendi dr u ile ilgili topik,orada da yazıp dursun yani ona karışan mı var. insanlar beklenti içine giriyormuş biz böyle yazdıkça sonra gidip hayal kırıklığına uğruyormuş. yani ne demek ben kimseye zorla özer beye gidin mi diyorum. ben memnun kaldım diye herkes memnun kalmak zorunda da değil tabiki. ha biri gelse dese ki sen çok methettin ama ben bu beklentiyle gittim, ama doktorluğu hiç iyi değil falan onu da anlarım. bir arkadaş yazmıştı o tarz bişey ama soğuk biri sıcakkanlı değil tarzında bişeydi yani doktorluğu ile ilgili değildi. ona da saygı duydum zaten. kalkıpta yalan söylüyorsun demedim. adamın duruşu tarzı bu yani, ahmet bey de öyle değilmi. aman boşver ya. amma uzattım sabah sabah.
dediğin gibi en iyisi takmamak zemuszemus.

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr yapraknilcim evet en iyisi boşver gerçekten olabilir kendi kendine dahi yazsan bile olur çünkü o doktorun adına açılmış bi topic bide bikaç kişi yazıyosunuz hastalarıysanız yazacaksınız e bu normal oda yazar hastanesi doktorunu över çok güzel gerçekten bende söylüyorum her zaman medical iyi diye başka bi yerdede banada söyledi aynısı bi arkadaş ama bende onunda gittiyi hastane memnuniyetini yazdığı gibi bende kendi menuniyetimi yazıyorum ki sende öyle ben ahmet beyden memnun kaldım sende özer beyden ha belki ben özer beye gider memnun kalmam o ayrı ki her doktordan her hasta memnun kalacak diye bişey yok ben yaşadım sende biliyosun sen suçlusun bile dediler ama şimdi hiç takmıyorum burada herbirimiz birbirimizin tecrübelerinden faydalanıyoruz özer beydir ahmet beydir yada bir başka doktordur ne güzel neler yaşadığımızı yazıyoruz ha zübeyde hanım olayı ayrı bi konu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…