Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

bu arada bugün galiba kinolin arkadaşımızın doğumu vardı ALLAH yrdımcısı olsun inş sorunsuz geçirir ve bebişi alıp eve gelir burdanda yazar bizlere bebeyim iyi diye şimdiden geçmiş olsun ona

evet ya, kinolin doğum yapmıştır dimi,
inşallah bebek de kendisi de çok iyidir ve en kısa zamanda aramıza döner.

gerçi bu topiklere doğum yapmış kişilerin girmesi tuhafmış ya
işte bizler tuhaf insanlar olarak buralarda böyle fanatik muhabbetler yapıyoruz.
ahmet bey ve özer beyin hastası olmayanlara karşı savaş açtık dimi,
hani fanatiğiz ya

kaydirigubbakcemile3güldürdün beni sen çok yaşa ya yaptık doğum ama belki bidaha doğurcaz dimi amakaydirigubbakcemile5aman yorma kafanı boşver inş arkadaşımız sağlıklı almıştır bebişini kucağına vıyak vıyak ağlıyodur şimdiopuyorumnanaktanbebiş ya sitede sorun var açılmıyo nasıl iştir anlamadım ben ne zaman giderilecek bu sorun

merhaba kızlar...evet yaa kaç gündür zor açılıyo site,açılsada çok problem çıkıyo bi el atsalar şu işe iyi olucak...kinolin hayırlısıyla aramıza döner tecrübelerini anlatır inşallah...benim kasık ağrılarım öyle arttıki anlatamam kızlar yaa,ayakta duramıyorum 2 dk.yarın 35 bitecek hayırlısıyla...çok heyecanlanıyorum valla çok az kaldı minişime kavuşmama...Allah hepinize sağlıklı doğumlar versin,bebişleri olanlara da sağlık versin tabi...

paricim inş ay vallahi siz anlattıkça ben heyecan yapıyorum sanki ben doğuracakmışım gibi heyecanla anlatıyosunuz ya 35 hafta 37 hafta diye inanın bana sizler adına çok seviniyorum inş hepiniz sağlıkla alırsınız kucağınıza bizde doğum hikayenizi anlatırsınız

huuuuuu topicteki hatunlar uyuyonuzmu hala yaa aaaaa herkese gü naydınopuyorumnanaktan

herkese günaydın,
bugün tatil günü olduğu için pek gelen giden olmaz gerçi.

kız fanatik mecbue, bir günaydın deyip topiği yukarı çıkarma bakalım delikafadulden
ahmet beyden bahset, tecrübelerini anlat.
ısrarla bu topiklerde yazıp durma bakayım, dikkat çekiyorsun,
hem sen doğum yapmadın mı, ne işin var bu topikte bakayım.
gebe arkadaşlar varken, doktor araştıran ark. varken
sen niye gelip bu topiği işgal ediyon bakayım hıı kaydirigubbakcemile3

canım son haftalarda malesef bu ağrılar kaçınılmaz.
bende de çok oluyordu. özellikle bir müddet ayakta kalınca.
ee bebek ağırlaştı artık. 2-3 haftaya dünyaya merhaba diyecek annesi.
o yüzden biraz daha sabır canım.
ama çok da çekilmez bir hal alırsa ahmet beyi arayıp durumu bildir
belki hastaneye falan yatırır, serum falan takar.
aman dikkat et. hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah.:Saruboceq:

yok kız topik yukarda olsa ne olur aşağıda olsa ne olur kizemuszemusbizimki fanatiklik deyil canım minnetarlık kim ne derse desin sende memnun kalmışsın yazıyosun bende öyle yeni gidecek arkadaşlra doktor hakkında bi fikir oluyo isteyen gider istemeyen gitmez ben belki gene hamile kalcam ondan yazıyorumkaydirigubbakcemile3şaka bi tarafa iyi doktor bulmuşken insan kaybetmek istemiyo doktor tabiki çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk fanatikleri olan doktorlrda çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ama hepsi aynı olmuyo ben gene söylüyorum farklı doktor topicleri açılsada keşke kendi adıma bende faydalanabilsem kötü tecrübe yaşamış biri olarak ben isterim farklı doktor isimleri duymayı ama çok fanatikleri olan doktorlarda en iyisi demek deyilkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

heyyy mecbue yapraknil ne işiniz var sizin burda bakimmm siz doğum yaptınız kızlarınız 6 aylık oldu hala burda yazıp duruyonuz hayır anlamıyorum evde bebeklerde ilgi beklerken nasıl vakit bulupta yazıyosunuz ??????? bırakın bu sayfaları hamile arkadaşlara hadi bakiim siz bebelerinizle evinizle ilgilenin bakiiiimmmm...bak çekemeyenler var sizi ona göre :)))))))çok özledim sizi ve sizlerle yazışmayı önümüzdeki hafta rahatlıcam inş hep yazcam....

hşgeldin kızz bitane daha doğuracam benkaydirigubbakcemile3vallahi özledik bizde seni aman olduysa oldular ya bayanız doktor ihtiyacıız her zaman var hamile olsakta olmasakta vallahi bide yorgunum bugün bütün gece uyandı durdu ecrin yemek bile yapasım gelmiyo uzanırsam eminim ağlayacak cadı bebekleri bırakıp buraya yazmıyoruz canım uyuttum biraz uykusuz olunca huysuzluk yapıyolar amannnn yemekte yapmayım boşver dışarıdan söylerizkaydirigubbakcemile3kim çekemiyo kız bizi kim ne yapsın bizi bisürü topic var bisürü insan yazıyo biz kimseye karışıyomuyuzkaydirigubbakcemile5istediyimiz topiye istediyimiz şeyleride yazmakta özgürüz tabiki hakarete girmeden:sm_cool:

yaa bizim Özer beyin topiğine 2 arkadaş bişeyler yazmışlar onlara kızdım..yapraknilide sinir etmişler
bende burası Özer beyin hastalarının dedim hadi size güle güle dedim :)))))) bu arada ahmet beye muayene oldum tesadüfen::

olabilir herkes düşünclerini yazar boşverin ee ahmet beyi beyendinmi ama insanların yüzüne bakmadan konuşur bence çok güzel bi davranışkaydirigubbakcemile3

iyidi sorduğum herşeyi güzewlce anlattı ama hiç yüzüme bakmadı konuşurken yaaa bende kendimi kötü hissettim öyle olunca :))

bu arada havalar fena soğudu valla soba kombi kalorifer vb yakıyormusunuz arkadaşlar ?* bebekler için?

bu arada havalar fena soğudu valla soba kombi kalorifer vb yakıyormusunuz arkadaşlar ?* bebekler için?

bi haftadır yakıyoum ben öncesindede hava serinse klima çalıştırıyodum ben bile üşüyorum onlar üşümezmi

çok sağol mecbuecim...son haftalar bunlar valla acayip heyecanlanıyorum,son günler uyuyamam herhalde...bi de nasıl bakıcam,acaba bakabilecekmiyim diye korkuyorum şimdi de,gerçi, ilk ay annem yanımda olacak ama,o minicik şeyi nasıl tutucam ben yaaaa...kafamçokkarıştımafoldumben:bbo: bi kere yaparsam hemen öğrenirim dimi?ahmet bey inşallah 39 a kadar bekletmez beni,38 de hallederiz şu işi..her gittiğimde dur bakalım diyor,ben de herhalde 40 haftayı bulduracak diyorum :1shok: hem çok sabırsızım hem azcık daha kilo alsın diyorum...sen şimdi kızıcaksın,delimisin beklesin diye..ama çooooooooooooooooooooook sıkıldım artıık,bide çok merak ediyorum:Saruboceq:sağlıkla gelsin minişim de ne zaman gelirse gelsin artık tabi bu işin şakası...

İnşallah Yapraknilcim,bu 2-3 hafta hep sabretmekle geçicek,annelik bu işte ne yapalım,minişim sağlıklı olsun da ben ağrı çekmeye razıyım...annem gelicek yarın inşallah,artık doğuma kadar ve ondan sonra belli bi süre içim rahat olucak çok şükür...ayakta da durmak zorunda kalmıycam.Ahmet bey 8 den fazla kasılman olursa gün içinde toplamda o zaman ara dedi.benim şimdilik 5-6 kez oluyo bi de bunların 3-4 ü sadece 15 sn sürüyo...dün bi kere kasılmam oldu 2 dk sürdü çok korktum...Allahtan sonra bi daha olmadı...aşağıda hissettiğim ağrıysa aynı,artış falan olmadı,bebeğin yaptığı bası ve vücudun kendini doğuma hazırlaması yüzünden demişti dr.hareketlerini iyi takip et dedi.Kımıl kımıl güzel kızım benim hiç durmuyoki zaten...İnşallah doğum hikayelerimizi de paylaşırız burda yakında...siz de mecbue ile mama tariflerini hazırlayın şimdiden,çok ihtiyacımız olucak opuyorumnanaktan

kızarım tabikaydirigubbakcemile3benimki keşke 41 hafta kalsaydıkaydirigubbakcemile3şaka bi tarafada benim görümcem doğum yaptığında ben hamileydim 3 aylık falan 2800 gr doğurmuştu onu alamadım kucağıma küçücük nasıl alayım dedim benimki bi doğdu 1200 gr 10 gün hep düştü kilosu 1 kiloya kadar ben o zaman gittim beslemeye onu bile tuttum inan bana anne olmak apayrı bişey onu aldığın an kucağına sanki yıllardır anneymişsin gibi bakacaksın hatta en güvendiyin insan bile ona bakamaz gibi gelecek sana benim kızım eve geldiyinde 1500 grdı ve o kadar büyümüş gelmiştiki bize ben onu sarılıp öperken herkes korkuyodu nasıl alıyosun kucağına diye banyosunuda beslenmesinide altınıda üstünüde herşeyini ben yaptım annem burda yok zaten anne olunca alışıyosun ama annenin yanında olması çok büyük bi şans hamilelikte bi gün bile karnında kalması iyi o yüzden diyodur bekle diye

herkese günaydın keyifli pazarlar diliyorum yapraknil yazdım özelden mesaj sana ama geldimi bilmiyom gene bişeyler var sitede yeni gördüm topici yav neyse bişey yazmayacam bana bak yapraknil sakın gelmeyim deme topiclere belkide istedikleri o kızarım baklmaz:sen istediyini yazmakta özgürsün herkes gibi takma boşver ciddiyim bak sen onları takmayınca daha çok sinir oluyolar kendimden biliyorum tamammı üzme tatlı canını öpüyorumopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…